دل رو چند گرفتی ؟؟نقل قول:
دل رو چند گرفتی ؟؟نقل قول:
سلام دوستان
قصد دارم برای خانمم یه لپ تاپ با بودجه حدود 900 تا نهایتاً 1.100 تهیه کنم و فاکتورهای زیر مد نظرمه:
نهایت وزن تا 2.2 کیلوگرم
ترجیحاً مانیتور LED 14 اینچ
cpu از نوع i3 یا i5 - از نوع core2 dou نمیخوام
رم 4 گیگ از نوع ddr3
حداقل هارد 250 یا 320
باتری حداقل 3 ساعت
کارت شبکه آنبرد حتماً باشه
سیستم wifi داشته باشه خیلی بهتره اگر هم نبود اشکالی نداره
به هیچ عنوان از برند DELL نباشه
کارت گرافیک اصلاً مهم نیست
فینگر پرینت اصلاً مهم نیست
گارانتی و خدمات پس از فروش مناسب و همینطور قطعات مناسب وجود داشته باشه
قیمت اصلیش 1499 بود که برای خرید از دفتر 3% تخفیف میدادن میشه حدود 1455 تومن، که من برا بیمه و گارانتی 70تومن هم دادم. در ضمن با گارانتی تکمیلی اسپیناس گرفتم از تبریز (کلا 1520 دادم)نقل قول:
اگر گرافیک مهم نیست پس چرا این قدر میخوای هزینه کنی.نقل قول:
یه مدل از msi هست که 14 اینچه و 2 کیلو هم وزنشه!
مدل CR420 با سی پی یو CORE I3 2.53 رم 2 گیگ DDR3 گرافیک اینتل شیر، مانیتور 14 HD، وای فای هم در تمامی نوت بوک ها هست.
قیمت این مدل 765 هست.
همین مدل با رم 4 گیگ میشه 810.
در مورد گارانتی: تنها برندی که نماینده مستقیم در ایران داره MSI هست که با گارانتی ماتریکس در بازار هست. حتی MSI بدون گارانتی را در بازار پیدا نمی کنید. (اگر پیدا کنید شخصی وارد شده نه شرکتی)
اگر تهران هستید می توانم شما را راهنمایی کنم با خانم محترم تشریف بیاورید از نزدیک تست کنید. (پیام خصوصی بدید)
پیروز باشید.
تشکر میکنم . اما فکر کنم حرف بنده رو متوجه نشدیدنقل قول:
بنده عرض کردم 1 ملیو تا 1.100 ... نه 700 تا 800 . لطف کنید در اون حد معرفی بفرمایید.
در مورد برند نظر خودم سونی وایو و توشیبا ستلایت هست.
من با توجه به نیازتون عرض کردم. وقتی میگید گرافیک اصلا مهم نیست. یعنی استفاده نمی کنید. اگر بخواهید 1 میلیون پول بدید خب پول چیزی رو میدید که استفاده نمی کنید. بعد هم گفتید که از 2.2 کیلو بالاتر نره. خب اینا به هم نمیخوره عزیز من.نقل قول:
وگرنه مدل زیاد cx420 که گرافیک 5470 داره و بازم 2کیلو هست.قیمت 895
من در مورد 14 اینچ های msi اطلاع دارم که این مدل تاپ 14 اینچ هاشه.
البته یه 14 اینچ 2.2 کیلویی هم داره که قیمت 1200 هست مدل fx400
core i5 2.53 و هارد 640 و گرافیک 325 و صدای ساخته شده با THX
دوست عزیز معنیش چیه که پول چیزی رو میدید که استفاده نمیکنید .نقل قول:
خیلی راحت بگید شما فقط msi رو میشناسی و تبلیغش رو میکنی و البته همچین چیزی رو نساخته . وسلام.
مجبور نیستید مدلهای مختلفی که کیفیت و قطعات مورد نظر بنده رو ندارن یا به بودجه من نمیخورن رو بی جهت تبلیغ بفرمایید.
درست میگید میشه به منم این هارو بگید.نقل قول:
گرافیک اصلا مهم نیست، این یعنی چی؟
وزنش حتما زیر 2.2 باشه
اثر انگشت مهم نیست!
قیمتیش حدود 1 میلیون باشه!
اینا که شما نوشتی عزیز من با قیمت نمیخونه.
مگه اینکه منظور شما از اینکه میگید گرافیک اصلا مهم نیست اینه که می خواهید کرایسیس بازی کنید.
شایدم توی زبان مادری شما اصلا مهم نیست معنی دیگری میدهد.
به هر حال فکر کنم، البته فکر می کنم، جمله " گارانتی و خدمات پس از فروش مناسب و همینطور قطعات مناسب وجود داشته باشه " توی زبان مادری جفتمون یکی باشه.
چون من تمام برند هارو تجربه کردم و با گارانتی همه شون سر کله زدم سعی کردم بهترین گارانتی رو معرفی کنم برای همین از MSI معرفی کردم.
وگرنه سازگار، ویستا، دل سرویس، ایران اچ پی، ایران رهجو، بانک لپ تاب، و گارانتی های شخصی بسیاری وجود داره.
امیدوارم مدل خوبی را با بهترین گارانتی انتخاب کنید. وگرنه یک ریال هم از خرید شما در جیب بنده نمی رود.
پیروز باشید.
نقل قول:
MSI هم خوبه.
چرا دل نباشه ؟ سری جدید دیگه مثل سابق نیست و خیلی بهتر شده
ASUS K42JE-VX264
CORE I5-2.53-460M
4GB DDR3
640 HDD
ATI 5470 512
14" LED
DVD-RW
2.3 KG
LENOVO G460
CORE I3-2.26-350M
4GB
320 HDD
NV 310M 512
14"
DVD-RW
2.2
اگر وزن خیلی مهم هست .
Acer Aspire TimelineX 4820T
THINKPAD EDGE 14
شما نخر چرا خودشو ناراحت میکنی!!!:31:نقل قول:
دلیلش فقط اینه که تا حالا 5 مورد از این لپ تاپ توی خانواده ما مورد پیدا کرده و غیر قابل تعمیر هم بودهنقل قول:
2 مورد ایراد lcd . سه مورد هم ایراد توی باتری و مدار تغذیه
اما به اسوس اعتقاد دارم چون 7 ساله خودم و تمام دوستام داریم از محصولات استفاده میکنم و حتی یکبار هم موردی پیش نیومده
از سونی چه مدلی رو مد نظر داری؟
سلام دوستان.من قصد خرید نوت بوک تا سقف 1400هزارتومان دارم.بهترین مدلی که الان میتونم بگیرم چیه؟کارهایی که من میخوام انجام بدم بازی(پیس،2012،...2011)برنامه نویسی،مدیا،و... حدود دو هفته هست در این تاپیک و سایت های مختلف دارم تحقیق میکنم.دوستان از بین برندهای ایسوس،سونی،اچ پی(میگن داغ میکنه حقیقت داره؟) چه مدلی رو پیشنهاد میکنند.یه چیزی بگین که تا چند سال واسم کارکنه ها.با تشکر از همه
1-گرافیک اصلاً مهم نیست یعنی نیاز به دادن پول اضافی جهت چیپ 5470 یا مثل اون نیستنقل قول:
2-یعنی از نوع سبک وزن یا متوسط باشه . زیر 2.2کیلوگرم کلاً به نوت بوکهایی اطلاع میشه که وزنشون از 2200 گرم کمتر باشه
3-یعنی از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار باشه اما قیمتش بیشتر از 1 -1.100 نشه
4- نه من اهل بازی کرایسیس نیستم همچین سفسطه ای رو بنده آغاز نکردم.
5- من با Msi آشنا هستم و با خدمات پس از فروش مضحک اون هم آشنایی کامل دارم. از مادربردهای سری p55 که بعد از دو ماه و نیم خراب شد هم تجربه دارم که وقتی برای گارانتی فرستادیم چه مصیبتی کشیدیم تا دستمون رسید. پس توی زبان ما به این میگن خدمات پس از فروش افتضاح. نمیدونم توی زبان شما چی میگن
من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.... .
ضمناً کیفیت برندهای اپل سونی و توشیبا رو فارغ از ضمانتهای ارائه شده توی ایران غیر قابل مقایسه با dell msi و acer و fujitsu simens میدونم.
کسی نبود ما رو راهنمایی بکنه :41:نقل قول:
یا شما سواد نداری یا منی که 20 تا لپ تاب زیر دستم بوده حالیم نیست!نقل قول:
1- منم گفتم شما که گرافیک نیاز نداری چرا 1 میلیون پول میدی، عزیز من با 1 میلیون میشه یه لپ تاب بسیار کامل خرید که گرافیکشم حتی بالاتر از 5470 باشه!
2- خب لپ تاب 1 میلیونی معمولا دارای امکانات زیادیه که این ها باعث سنگین تر شدنش میشه. من تمام موارد نام برده شما را در نظر گرفتم که مدل پیشنهاد دادم.
3- من بر اساس تجربه ای که داشتم و برد ها و قطعات برند های مختلف رو دیدم گفتم MSI وگرنه مگه شما از من میخری؟
4- من سفسطه می کنم یا شما که نمیدونی چی میخوای؟
5- میشه بفرمایید خدمات پس از فروشی که باهاش آشنا هستید طبقه چندم شرکت هست؟ یا دیدی یا شنیدی که اگر شنیدی حرفی برای گفتن نداشته باش، من همشو دیدم.
6- شما مادربورد MSI با گارانتی کجا خریدی؟ ماتریکس به تازگی نمایندگی تمامی محصولات MSI را گرفته.
اگر هم شما کیفیت اپل و سنوی و توشیبا رو فارغ می دونی برو چند تا مغازه بهت میگن مدل های 1 میلیونی هر کدوم چیه بعد بیا بگو بین اینا کدوم بهتره.
نه اینکه توی پستت گفتی:
بگو حتما از اپل یا سونی یا توشیبا باشه. اینطوری نتیجه بهتری میگیری.نقل قول:
فکر می کنم منم خیلی بی کارم دارم با شما سرو کله میزنم. :11:
درودنقل قول:
حدود هزینه خودتونو میگید؟ یک نکته هم که هست اگر منظورتون از قابل حمل سبک بودنه، لپ تاب های CORE I7 سبک نیستند!
در حدود 1200000 باشه . آره میخوام سبک باشه .نقل قول:
یه غول لپتاپ میخوام با مشخصات زیر:
- Backlit
- فاصله بین کلید های کیبرد
- کلید های برجسته
- یو اس بی 3
- پردازنده Corei
- کیفیت صفحه نمایش خوب
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
راستی ترجیحا از Dell و Sony نبود Asus
بعد یه چیزی. آیا دوران 32بیت تموم شده؟ اگه اینطوری سیستم 64 معرفی کنید. خیلی گلید.
با این مبلغ شما میتونی 3150 اچ پی بگیری کانفیگش تو رنج قیمت خودش عالی و کیفیت بینظیری هم داره ولی البته core i5 هستش که فکر نمیکنم باهاش به مشکلی بربخوری فقط از این برندها دوری کن چون کیفیت خوبی ندارن :نقل قول:
1- dell
2- msi
3- acer
البته مورد اول و سوم به نسبت کانفیگ قابل قبولی که ارائه میکنن قیمتشون خوبه ولی خب همونطور که عرض کردم کیفیت خوبی ندارن و خرابی توشون زیاده و مورد دوم هم به نسبت کانفیگش قیمتش بالاست و البته بیکیفیت هم هستش .
:10:
iهمچنان در انتظار ...نقل قول:
سلام .
یه لپ تاپ میخوام قیمتش زیر 1.700.000 تومن باشه واسه دو کار هم بیشتر نمیخوام استفاده کنم :
1. دیجیتال آرت
2.3d
(3. کمی هم بازی نه خیلی زیاد .(call of duty رو ساپورت کنه ))
واسه اولیه باید قابلیت تاچ و امکانات حداقل یه تبلت خوب رو داشته باشه واسه دومیه هم باید سرعت خوبی واسه رندرینگ داشته باشه .
میتونید یه چیز خوب معرفی کنید .
ممنون
آقا یه سوال دیگه. این Sandy Bridge اینتل ارزش انتظار رو داره
نقل قول:
DELL XPS L501
CORE I7-1.7-740QM
4GB DDR3
500 HDD
NV GT 435 2G DDR3
15.6"
DVD-RW
WIN 7
USB3
دوران 32 بیتی خیلی وقته که تموم شده.
LENOVO IDEAPAD Y560
CORE I7-1.7-740QM
4GB DDR3
750 HDD
ATI 5730 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
WIN 7
USB3 نداره
سری n53 ایسوس هم هست که کامله همراه با USB3
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
نقل قول:
نه نداره ، قدرت بیشتر نشده ، فقط بهبود کمی حاصل شده...
در کل هیچ تکنولوژی ارزش صبر کردن نداره
نقل قول:
بله این ایراد ها رو اگاهی داشتم اما برطرف شده هست.
از سونی چیز خاصی تو این قیمت شاید پیدا نشه پیدا نمی کنی
SONY EA3EGX
CORE I3-370
4GB DDR3
320 HDD
INTEL 4500 MHD
14"LED
DVD-RW
7 Pro
2.2 Kg
سلام
من یه لپ تاپ میخوام حدود 1200
بنده دانشجوی گرافیک هستم و بیشتر کارم با فتوشاپ و کرل هستش
یه لپ تاپ که به کار من بیاد معرفی کنید
اگه سونی باشه بهتره
مرسی
نقل قول:
SONY EB36FG/B/W
CORE I3-2.4-370M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G
15.5" FULL HD
DVD-RW
WIN 7
2.6 Kg
3سال رهجو 1,210,000
با سلام
یه لپ تاپ عالی تا سقف حداکثر 1300000 تومان لطف کنین
در ضمن ویندوز ایکس پی هم ساپورت کنه چون بعضی لپ تاپ ها درایورشو ندارن
با تشکر
نقل قول:
درایور های ویندوز XP دیگه برای هیچ لپتاپی توسط شرکت سازنده عرضه نمیشه. البته دلیلی هم برای این کار وجود نداره.
HP DV6-3170 or 71
CORE I7-1.6-720QM
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G
15.6" LED
DVD RW
WIN 7
ASUS N53JN-SX126
CORE I5-2.66-560M
4GB DDR3
640 HDD
NV GT 335 1G DDR3
15.6"
BLUE-R
win 7
USB3
سلامنقل قول:
شما دقیق انتظارتی که از لپ تاپتان دارید نگفتید !
ولی در این رنج قیمت اچ پی مدل های خوبی داره ...
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام،نقل قول:
اين 3 تا مدل از hp تو اين رنج قيمت؛
تو باقي برند ها هم اساتيد مي تونن راهنماييت كنن.
در ضمن راجع به داغ كردنشم خيلي بحث شده؛ يه چرخي تو همين فروم بزني يه چيزايي دستت مي آد...
HP Pavilion dv6-3170ee
core i7
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G
15.6" LED
DVD RW
WIN 7
HP Pavilion dv6-3061ee
core i7
6GB DDR3
640 HDD
ATI 5650 1G
15.6" LED
Blu-ray
WIN 7
HP Pavilion dv6-3190ee
core i7
6GB DDR3
640 HDD
ATI 5650 1G
15.6" LED
Blu-ray
WIN 7
تا 1.5 از اپل چي پيشنهاد مي دين
پلز همراه با كانفيگ
سايز 13
كانفيگ در حد مناسب
رم و سي پي يو مهمتره از گرافيگ برام
البته مي دونم گرافيك بدرد بخوري م گيرم نمي اد
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
پيشاپيش مرسي
یه لپ ناپ می خوام :شارژ عالی نگه داره،قیمت حدود 1،200 ،مینی به کارم نمیاد،سیستم نسبتا بالایی هم داشته باشه.خودشم سبک باشه (حداکثر 14 اینچ)
(((((((((( امیر المومنین علی (ع): عقل و خرد غریزه ای است که با علم و دانش و تجربه افزایش می یابد)))))))))))))))))
لپ تاپ های برند SAGER توی ایران نیست ؟
کسی اطلاعاتی درباره این برند داره ؟کد:www.sagernotebook.com
کد:http://www.xoticpc.com/sager-np8170-built-clevo-p170hm-custom-gaming-laptop-p-2971.html
سلام دوستان
دوستانی که دستی تو کار دارن و قیمت دستشونه!!!! به نظرتون قیمتا بعد عید چقدر زیاد میشه؟
سوال دیگه هم اینه که یه لپ تاپ با این مشخصات ترجیحا تو سونی سراغ دارین:
1) وزن زیر 2کیلو
2)سی پی یو بالا(CORi7یا core i5)
3)رم وگرافیک در حد متوسط رو به بالا
با تشکر از همه:40:
سلام دوستان من تا 3شنبه باید یه مدل از این لپتاپ ها رو انتخاب کنم ممنون میشم کمکم کنید
انتظارات من
میخوام کیفیت ساختش خوب باشه
با کار طولانی مدت داغ نشه وهنگ نکنه البته میدونم همشون داغ میکنن ولی میخوام کمتر داغ بشه
امکانات سخت افزاریش خوب باشه
من باید زیاد تایپ کنم چون باید گزارش کاربنویسم صفحه کلید مناسبی هم داشته باشه
صفحه نمایش خوبی هم داشته باشه
بعدش میخواستم بپرسم که فرق بین ال سی دی سونی با ال ای دی دو برند دیگه فرق زیادی هست؟
ممنون از راهنمایتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بودجه من نهایتاً تا 1.2 میلیونه
لپ تاپ رو برای نرم افزارهای مهندسی مکانیک از جمله کتیا لازمش دارم که گرافیک خیلی بالایی داره
این مدت که تحقیق می کردم، یه مدل دل 5010 دیدم که Corei7 up to 2.9 بود، رم 6 ، هارد 640 و گرافیک 1 (مشخصات دقیقتر خاطرم نیست) با گارانتی زیگورات داشت. اما به جز یه فروشگاه هیچ جای دیگه ای همچین کانفیگی از 5010 نداشت
حالا سوالاتم:
اصلاً دل بگیرم یا نه؟ چون ظاهراً گارانتی پا به جفتی نداره دیگه، و اینکه دیگه زیگورات مثل قبل نیست؟
یه مدل از ایسوز دیدم فکر می کنم A52 بود. CPU Corei5,ram 4,HDD 500 و گرافیک 1 داشت، قیمتش یه تومن بود با گارانتی الماس. این مدل مناسبه؟
کلاً تو این رنج چی پیشنهاد میدید؟
گارانتی الآن چی معتبره؟
ممنون
نقل قول:
سلام..
سری N43 و یا N53 با کارت های گرافیکی
Nvidia Geforce 335
Nvidia Geforce 435
Nvidia Geforce 425
پیشنهاد میشه ، تماما 1 گیگابایت و با حافظه های GDDR3 هستند
سلام
من لپ تاپی با مشخصات زیر از دل دارم که قیمتش هم حدودا 1200 می باشد
به نظر شما دوستان لپ تاپی با این مشخصات با این قیمت خوبه؟
با این قیمت چه لپ تاپی بگیرم خوبه؟
بعد از کلی سر کله زدن با سایت ها و فروم های مختلف بالاخره Asus - A42JA - VX085V به قیمت 1,320 خریدم.
هم ظاهر خوبی داره و هم کانفیگش عالیه
به دوستانی که در این حد میخوان پول بدن، پیشنهاد میکنم مدل خوبی باشه :)
mc374ll/aنقل قول:
- GB Hard Drive, 8x DVD/CD SuperDrive, 4GB DDR3 RAM
- 13.3inch LED-backlit display, 1280-by-800 resolution
- NVIDIA GeForce gt320M graphics processor with 256 MB of shared memory
- Mac OS X v10.6 Snow Leopard Operating System
اپل کلا زیاد مدل نداره که بخوایم چندتایی بگیم..چون گرون هم شده ولی اصلا گرافیک اپل رو با مدل های مشابه مقایسه نکن چون کلا فرق دارند به gt320 لپ تاپ های دیگه..برو تو تاپیک اپل همین چند صفحه اخر هم یک مقایسه ای شده { البته چند صفحه اخر }