تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اعلام شد ...:::
کد:http://azmoon.com/Arshad/TakmilYear1390/LoginForm.aspx
.
Printable View
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اعلام شد ...:::
کد:http://azmoon.com/Arshad/TakmilYear1390/LoginForm.aspx
.
کارشناسی ناپیوسته هم تکمیل ظرفیت داره؟نقل قول:
با تشکر
بله احتمالا داره ، همین روزا اعلام میشهنقل قول:
ببخشید یه سوال نوب: کتاب درسی لازم داریم؟ (مثل قالب دبیرستان منظورمه :دی)
خیر. اگر کتابی لازم باشه تهیه کنید استاد بهتون معرفی می کنه در غیر این صورت از جزوه ی که استاد بهتون میده استفاده می کنید.نقل قول:
نقل قول:
بله حدود یکهفته بعد از ارشد جوابهاش میاد ....
من دیپلم فنی برق دارم
میتونم داشنگاه سما بدون کنکور کاردانی کامپیوتر ثبت نام کنم ؟
بچه ها یه مشکلی پیش اوده ... داداش من مهندسی معماری کارشناسی اورده ... دانشگاه واحد ما تو کارنامه زده که 124 نفر رو پذیر میکنه ، و داداش من رتبه 118 بوده ...
همرو ثبت نام کردن اما حالا فقط 50 نفر رو اجازه دادن واحد بگیره و بره سر کلاس ، میگن ظرفیت نداریم ، بقیه برای بهمن برن سر کلاس !!!! همچین چیزی میشه؟ چیکار باید کرد؟ نمیشه اعتراض کرد؟ اخه این چه وضعضه از اون طرف 1 سال پشت کنکور موند ، ار این طرفم یک ترم عقب میوفته!!
آخه داداش من متولد 70 هستش و مشمول سربازی هم هست
تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد اسمم میزنم اصلا میگه چنین کارنامه ای وجود نداره؟
کارشناسی ارشد
یعنی چیزی قبول نشدم یا اگر کسی قبول هم نشه میگه نشدید یا پیغام میده کارنامه ای وجود ندارد؟
نمره کلم 4600بوده
که حد نصاب زده 4000
بله امکان داره که بعضی از افراد رو به دلیل تکمیل شدن ظرفیت به ترم بعد ارجاع بدهندنقل قول:
داداش شما اگر ثبت نام کرده باشه دیگه مشکل سربازی نداره چون از دانشگاه میتواند نامه بگیرد
تنها راهی که من میدونم بیشتر از همه جواب میده اینکه تشریف ببره دانشگاه و دانشجوهای این ترم رو پیدا کنه اگر کسی خواست ترم بهمن بیاد سر کلاس با هم جاشون رو تعویض کنند البته باید بعد از پیدا کردن دانشجو با اموزش هماهنگ کنید
واسه من و چندتا از دوستان هم همینو میزنه ، نمیدونم چرا؟ حتما قبول نشدیمنقل قول:
نقل قول:
اگر دانشگاه میگه بهمن برند سر کلاس مشکل سربازی نداری چون موجه دانشگاه هست.
ولی اگر بخواهد سال دیگه بخوند بله مشمول میشود.
ولی در دانشگاه ازاد اگر تقاضا برای ارائه دروس زیاد باشه اصولا در زمان حذف و اضافه واحدهای جدید هم ارائه میشه ....
نقل قول:حیف که 3تا درس اشتباه کردم بازیم گرفت رفتم الکی زدم و منفی شد نمیزدم حداقل یک جایی قبول میشدیمنقل قول:
تکمیل ظرفیت معمولا چندبرابر ظرفیت میشه؟
این پیغامه اخه خیلی ناجوره حداقل میزد قبول نشدید نه اینکه کارنامه ای با این مشخصات یافت نشد
فکر کنم نصف بیشتر تعداد اولیه رو دوباره میگیرن،نقل قول:
سلام بچه ها
من امسال علوم تحقیقات متالوژی قبول شدم ولی ترازم 6400 شد
میتونم تغییر رشته بدم به پلیمر؟
مدیر گروه پلیمر از آشناهامه.بازم به معدل بالا تیاز دارم؟؟؟
کلا با داشتن پارتی کاره راحتیه؟
آقا من تکمیل ظرفیت ارشد برام زده قبولی در انتخاب دانشگاه واحد کاشان...رشته من مهندسی مکانیکه ، حالا من دفترچه رو که نگاه می کنم کاشان اصلا مکانیک ارشد نداره،
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
احتمالا سال اولش هست كه تشكيل داده اين رشته رو.نقل قول:
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
من شنيدم اونهايي كه قبول نشدند ديگه كارنامه شون رو تو ديتابيس قرار نميدهدن.نقل قول:
بـــــــــــلـــــــــــه ،پارتی کارت رو راه می ندازه در حد بنز:27::31:نقل قول:
تغییر رشته در صورتی که ترازتون برسد و جزو موارد انتخابی در موقع انتخاب رشته یعنی همون لیست اولیه موقع ثبت نامتون باشه امکانش هست.نقل قول:
البته باز هم باید از دانشگاه سوال کنید ....
سلام دوستان
دوستان من خدمتم تازگیا تموم شده. کارت پایان خدمتم رو هم که حداقل سه ماه دیگه میدن. الان فرایند مدرک گرفتن من چه جوری میشه؟ میشه توضیح بدین
ممنون
حیف شدنقل قول:
حداقل میزند که ببینیم چقدری ظرفیت زیاد کرده بودند
امسال تكميل ظرفيت زياد گرفته بودن . نه زياد ها اما نسبت به سال هاي قبل بيشتر بود.نقل قول:
چون واحد هاي علو و تحقياقت فعال شده و اون ها فقط دكترا و ارشد هستند و ارشد گرفته بودند گرايش هاي كامپيوتر رو/
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ازتون خاله من رشته مديريت دولتي با 134 واحد فارغ التحصيل شد 12 واحد ديگه هم خوند ولي مشروط شد سال 81 هم اين اتفاق افتاده الان ميتونه از اون روشي كه دوستمون گفت استفاده كنه؟ حداكثر 20 واحد نظري كه زير 12 شده نمره ها برداره تا معدلش بره بالا؟ معدل ترم آخر شده بود 11/75 يعني واسه 25 صدم مشروط شد و الان با 134 واحدي كه پاس كرده ميگن فوق ديپلم شاغل هم هست البته ..... الان چيكار كنه به نظرتون ؟؟؟؟؟؟ سوال دوم اينكه من مديريت دولتي امسال قبول شدم الان 19 واحد هم برداشتم چهار سال پيش من مهندسي كشاورزي بودم همين دانشگاه آزاد دو سه ترم خوندم و انصراف دادم الان درسايي كه اون سال قبول شدم رو نميشه تطبيق زد تا من دوباره نخونم ؟؟؟ ممنون
نقل قول:
خب اگر مدرک پیش رو دارید میتونید تو کنکور شرکت کنید اگر دیپلم یا چیز دیگه هستش میتونید که دروس باقی مونده را پاس کنید البته در مدرسه بزرگسالان .....
سلام دوستان من میخواستم بدونم برای اینکه بشه یه ترم 23 واحد برداشت معدل کل باید بالای 17 باشه یا معدل ترم قبل؟؟
معدل ترم قبلش.نقل قول:
اگر ترم آخر باشیم چطور؟ کاردانی ترم آخر؟ درسته که 24 واحد میدن؟نقل قول:
اگر به فرض ترم قبلش معدلش حتی شده باشه 11.5 (یعنی مشروط),ترم بعدش که ترم آخر هست 24 واحد رو میدن دیگه؟ یعنی مشروطی در ترم آخر که تاثیر نداره؟ ممنون
تبصره 2 - در مواردي که دانشجو براي فراغت از تحصيل حداکثر 24 واحد درسي باقيمانده داشته باشد ، حتي اگر در ترم قبل مشروط شده باشد با نظر گروه آموزشي واحد مي تواند تمام واحد هاي درسي باقيماده را ولو اينکه در بين آنها دروس پيشنياز وجود داشته باشد در يک نيمسا ل انتخاب و بگذراند.نقل قول:
بابا لیسانس رو گرفتم از دانشگاه آزادنقل قول:
الان خدمتم رو تموم کردم میخوام ببینم اصل مدرک رو چه جوری باید بگیرم؟
یعنی کارت پایان خدمت میخواد؟ چون که طول میکشه کارتم بیاد.
بله اصل مدرک رو فقط در صورت داشتن کارت پایان خدمت و ارائه اون به دانشگاه بهتون تحویل می دهند:46:نقل قول:
ببخشید حتی اگه ترم قبل مشروط باشه و 14 واحد برداشته باشه؟؟نقل قول:
نتایج آزاد ارشد نا پیوسته کی میاد ؟؟؟
سلام
بچهها مدیر گروه پلیمر تو علوم تحقیقات یکی از دوستان منه.
میتونه منو از رشته مواد همین دانشگاه بیاره به پلیمر؟؟؟؟
آیا توانایششو داره؟؟؟براش کاره سختیه؟
خواهشا رو هوا یه چی نگیدا :31:
قربون همه بچهای گل دانشگاه آزاد:11:
:31: قبلا هم که گفته بودم:31:نقل قول:
می شه اینکارو کرد!ولی شما باید یه ترم رو تو اون دانشگاه بخونی!بعد فاصله تراز هم ببینی چقدر هست!من یه دوست داشتم عمران شاهرود قبول شد ،آشنا داشت الان داره تهران مرکز می خونه!
بله گفتید :31:نقل قول:
ولی آخه یکی گفت میشه یکی گفت نمیشه
فردا با اون طرف قرار دارم.برام دعا کنید :20:
دوستان سوال دوم رو هم بي خيال
اولي رو جواب بدين حداقل .....
نقل قول:
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ازتون خاله من رشته مديريت دولتي با 134 واحد فارغ التحصيل شد 12 واحد ديگه هم خوند ولي مشروط شد سال 81 هم اين اتفاق افتاده الان ميتونه از اون روشي كه دوستمون گفت استفاده كنه؟ حداكثر 20 واحد نظري كه زير 12 شده نمره ها برداره تا معدلش بره بالا؟ معدل ترم آخر شده بود 11/75 يعني واسه 25 صدم مشروط شد و الان با 134 واحدي كه پاس كرده ميگن فوق ديپلم شاغل هم هست البته ..... الان چيكار كنه به نظرتون ؟؟؟؟؟؟
خیلی وقته اومده ! تکمیل ظرفیتش هم اومدهنقل قول:
azmoon.com
نقل قول:
اهان مدرک کارشناسی
خب برای اون شما باید 3-5 سال سابقه فعالیت داشته باشید مثلا در ادارات.وکارتپایان خدمت
البته مدرک موقت بهتون داده میشه برای ثبت نام و کارهای دیگه ولی اصل مدرک رو ارائه نمیدهند.
شم امیتونید با مدرک موقت هم همون کار را بکنید یعنی ارزشش مثل اصل هست....
دوستان نیاز به کمک دارم. میخواستم ببینم اگر ترم بعد من ترم آخر باشم و 24 واحد داشته باشم,اونوقت از این 24 واحد 2 الی 4 واحدش رو دانشگاه خودمون ارائه نده چی میشه؟ یعنی بدبدخت میشم؟ چون میگم ترم آخر هستم و قاعدتا اگر ارائه نده تابستون هم ارائه نمیشه. من هم از مهر میخوام کارشناسیم رو شروع کنم. حالا این 2 الی 4 واحدی که میگم رو چیکار میتونم بکنم؟ آیا معرفی به استاد میشه کرد؟ یعنی به قول معروف الکی خود مدیر گروه بشه مثلا استادش (چون تخصصی های دیگه رو درس میده) و پیش خودش امتحان بدم؟ یا اینکه میشه انتقالی گرفت برای اونها؟ اگر میشه,آیا طبق قانون میتونم در یک ترم 20 واحد رو در دانشگاه خودم و 2 الی 4 واحد دیگه رو در دانشگاهی دیگه (که ارائه میده) بخونم؟
با تشکر
وقت بخیر
رشته های فنی و کار دانش که دارن کاردانی میخونن مثل خودم میشه کارشناسی پیوسته شرکت کنیم و درسهایی رو که پاس کردیم تطبیق بزنن آخه یه بنده خدایی می گفت این واسه رشته های نظری هست تا فنی
بعد آزمون بعدی ترم بهمن هست دیگه درسته اون زمان میشه؟