سلام
سونی LCD یا LED زیر 32 اینچ داره؟!
سلام
سونی LCD یا LED زیر 32 اینچ داره؟!
نقل قول:
من که مانیتور نمی خوام یک تلویزیون کوچیک پیشرفته می خوام
usb هم نداشت بی خیال فقط کیفیت داشته باشه که آدم حالش بهم نخوره
قیمت le8500 چنده ؟ میارزه به خریدش ؟ رفلکس داره یا نه ؟
آدم واقعا همیشه مشکله پول نمیزاره انتخاباش بالا بره
من تا 1.400 تلویزیون ال سی دی جز cx520 مدل دیگه ای 46 اینچ نمیتونم بخرم ؟
st30 ال سی دی نداره 46 اینچ ؟ چنده ؟؟
سلام
آقا پسرخاله من حدود 2 تومن پول داره و قصدش هم خرید از بانه است. میخوام لطف کنین و راهنمایی کنین که از بین برند های پاناسونیک - شارپ و بعد سونی بهترین انتخابهایی که میتونه داشته باشه کدومه ؟
حتما LED و بالای 42 اینچ باشه.
خیلی ممنون میشم کمک کنین .
st30 42 و50 داره. بدون گارانتی میتونی بخری. باگارانتی بااحتساب هدیه 300بالای بودجتهنقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
پلاسما هم هست
با سلام
می خواستم من را برای خرید 32" LCD با کیفیت فول اچ دی راهنمایی کنید چه مارک و مدلی را پیشنهاد می کنید؟
متشکرم
اینو بخرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
32D585 قیمت 610.000 تومان
Full HD
----T داخلی
پخش عکس و موسیقی و فیلم
کد:http://www.samservice.com/products/32D585/
اطلاعات جامع تر:نقل قول:
محتوای مخفی: 32D585
سلام
تلویزیون LED تا سقف یک میلیون بدون گارانتی چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
خودم سامسونگ 5c5000 رو دیدم ؟؟چطوریاست؟؟؟
ضمنا اگه dvbtهم داشته باشه که چه بهتر؟؟
:20:salam man mikham 1 plasma 3d begiram 50inch mishe rahnamiim konin chi begiram zire 2tomanam bashe behtar age shod gheymatesham begin ba garanty hatman
mamnoon misham zood javab bedin chon nahaiat 3 rooz mitoonam sabr konam
khodam in chan modelo made nazarame
lg 50PZ5500 THX 3D plasma- 1800
LG 50PK760 plasma 1400
LG 50PK550R plasma 1200
SAMSUNG 51D585 3D PLASMA 1700
LG 50PZ9500 3d:20::question::question:
آقا کسی نبود دست ما رو هم بگیره ؟
نقل قول:
سلام
آقا پسرخاله من حدود 2 تومن پول داره و قصدش هم خرید از بانه است. میخوام لطف کنین و راهنمایی کنین که از بین برند های پاناسونیک - شارپ و بعد سونی بهترین انتخابهایی که میتونه داشته باشه کدومه ؟
حتما LED و بالای 42 اینچ باشه.
خیلی ممنون میشم کمک کنین .
از بین این دو مدل شما کدوم رو ترجیح می دید
PLASMA SAMSUNG 50C550
plasma panasonic 50u20
مدل های مشابه ای هم اگر هست لطفا معرفی کنید
هر دو مدلی که گفتید چنگی به دل نمی زنند.
بجای اینکه پولتون رو واسه اینا حروم کنید، با پس انداز و صبر کردن حداقل مدل ST30 رو تهیه کنید.
نقل قول:
چند اینچ داره؟ چند قیمته؟
42ST30 1.860.000
50ST30 2.300.000
+ کارت هدیه 50 تا 500 تومنی.
بستگی به شانستون داره چند در بیاد و به مبلغ کارت هدیه از قیمت TV کم میشه. بیشتر 100 تومنه.
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید که توی مشخصات باید به چه نکاتی توجه کنم چون من به فقط مشخصات چند تا تلوزیون رو بررسی کردم و مشخصات رزلوشن و کنتراست و قیمت و اینچ رو با هم مقایسه کردم دیگه باید به چه گزینه هایی توی مشخصات توجه کنم ؟ و می دونم که گفتن تو این تایپیک حرف قیمت رو نزنین ولی این دوستم اینا رو از بانه میاره میده یک میلیون و 100 می خواستم ببینم با بازار تفاوت چندانی داره یا نه ؟
گویا این مدلی هم که معرفی کردید سه بعدی هست من چون سه بعدی به کارم نمیاد نمی خوام پول اضافه بابتش بدم لطفا یه مدل خوب فول اچ دی با کیفیت تصویر مطلوب برای فیلم سینمایی معرفی کنید توی مدل های پیشنهادیتون از سامسونگ هم لطفا یک مدل معرفی کنید
ممنون
دوست عزیز ، دو مدلی رو گفتید از پلاسماهای معمولی هستند. اما مدل ST30 و VT30 پاناسونیک نئوپلاسمان.
نئوپلاسما مزایایی رو نسبت به پلاسمای معمولی داره :
کنتراست بیشتر
نور بیشتر
مصرف برق کمتر
و مدل ST30 و VT30 علاوه بر اینها فیلتری برای حفظ کنتراست تو مکانهای پرنور دارن.
الآن اکثر تلویزیونهای با کیفیت تصویر متوسط و خوب دو بعدی، سه بعدی هم دارند.
اگه بخواین تلویزیونی بگیرید که سه بعدی نباشه ، انتخابتون خیلی محدود میشه که غالبا کیفیت تصویر دو بعدی پایینی دارند.
چون پلاسماهای سامسونگ بازار از نظر نور و کنتراست ضعیفند فقط میتونم دو تا LED-LCD زیر رو پیشنهاد کنم :
D8000 55 60 65 inch
D7000 46 55 60 inch
توجه داشته باشید که این دو تای آخری رنگهاشون مثل پلاسما طبیعی نیست اما برای بیشتر عوام الناس که دید غیر حرفه ای دارند راضی کننده است.
دوستان لطفا کمکم کنید
من چند روز پیش بانه بودم. از نزدیک کیفیت st30 و پلاسمایut30 رو دیدم که به نظرم پلاسمای ut30 هم سه بعدی خیلی بهتری داشت و هم کیفیت رنگ و کلا شفافیت تصویر بالاتری و همین موضوع باعث شد که 50ut30d رو با قیمت 2200 تومن بخرم که 200 تومن هم از 50st30 گرونتر بود (البته با پخش کننده بلوری و 2 تا عینک) این مدل پلاسمای 50ut30 مثل اینکه تو ایران موجود نیست. ولی ریویو هار رو که میخونم نوشتن مدل u پایین تر از مدل s هستش. میخواستم ببینم واقعا سرم کلاه رفته که 200 تومن بیشتر دادم و مدل ضعیفتر گرفتم یا نه؟ ضمنا الان قیمت 50st30 با بوری و عینک تو خود ایران چنده؟ ضرر کردم یا نه؟
چون چیزی که من حضوری دیدم این بود که هم خود تلویزیون ut30 خیلی زیباتر بود و هم کیفیت سه بعدی فوق العاده ای داشت و هم کیفیت دو بعدی بعتری نسبت به st30 و هم 200 تومن گرونتر بود. پس چرا نوشتن u پایینتر از s هستش؟
دوستان لطفا کمکم کنید
من چند روز پیش بانه بودم. از نزدیک کیفیت st30 و پلاسمایut30 رو دیدم که به نظرم پلاسمای ut30 هم سه بعدی خیلی بهتری داشت و هم کیفیت رنگ و کلا شفافیت تصویر بالاتری و همین موضوع باعث شد که 50ut30d رو با قیمت 2200 تومن بخرم که 200 تومن هم از 50st30 گرونتر بود (البته با پخش کننده بلوری و 2 تا عینک) این مدل پلاسمای 50ut30 مثل اینکه تو ایران موجود نیست. ولی ریویو هار رو که میخونم نوشتن مدل u پایین تر از مدل s هستش. میخواستم ببینم واقعا سرم کلاه رفته که 200 تومن بیشتر دادم و مدل ضعیفتر گرفتم یا نه؟ ضمنا الان قیمت 50st30 با بوری و عینک تو خود ایران چنده؟ ضرر کردم یا نه؟
چون چیزی که من حضوری دیدم این بود که هم خود تلویزیون ut30 خیلی زیباتر بود و هم کیفیت سه بعدی فوق العاده ای داشت و هم کیفیت دو بعدی بعتری نسبت به st30 و هم 200 تومن گرونتر بود. پس چرا نوشتن u پایینتر از s هستش؟
از پاناسونیک پلاسما اگه گیرش بیاد 42" vt30 خوبه. فقط قبلش 1سرچ بزنه قیمت بالا بهش ندن. 50st30 هم میتونه بگیره. آخه قیمت بانه خیلی از گناوه بیشتره!!! سونی هم nx710-nx720 رو داره.نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479902&page=135
نقل قول:UT30 مدل ضعیف تری نسبت به ST30 هست.کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/comparison_plasma.html
UT30 از پلاسماهای معمولی هست اما ST30 از مدلهای نئوپلاسما .
نئوپلاسما کنتراست بالاتر و نور بیشتری دارند و مصرف برقشون هم کمتره.
الآن 50ST30 با گارانتی 2.300 هست که با کارت هدیه حدود 100 تومن هم از قیمتش کم میشه.
باید بگم متاسفانه کلاه سرتون گذاشتن.
تو یه تاپیک دیگه هم اینو گفتم،اما گفتم اینجا هم بیان کنم شاید به درد بعضی ها بخوره:
رفتم نمایندگی سونی.دومدل LCD cx520 رو با LED ex520 از نزدیک مقایسه کردم که دیدم برایتنس و شفاقیت تصویر تو cx خیلی بیشتر از ex بودش.که به چشمای خودم شک کردمو از فروشنده هم پرسیدم،اونم تصویر cx زو پسندید!
اما یه کوچولو رنگ ex زنده تر بودش اما اصلا به این اختلاف قیمت به نظرم نمی ارزه!
اما درمورد سامسونگ D585 و 5550 باید بگم که جند دقیقه ای که تریلرهای تبلیغاتی رو نگا میکردم،هیچ تفاوتی ندیدم واقعا!
درنتیجه میخوام بگم که الکی گول LED بودن (edge) رو نخورید!
سلام
ما هم مثل بیشتر عوام الناس :31: حالا که میخوایم یه تی وی صفحه تخت بگیریم اول رفتیم سراغ led
مد نظرم هم مدل d6920 ساسونگ هست که با کسر هدیش حدود 1350 در میاد
ولی با کمی تحقیق از دوستان کاربلد فهمیدم که گویا پلاسما هم میتونه گزینه مناسبی برای ما باشه (کاربرد برنامه های معمولی تی وی و بازی)
حالا سوال اینه تو این رنج قیمت و سایز 42 چه مدلی و از کدوم شرکت؟ :11:
نقل قول:
دوست عزیز تو پلاسما فقط و فقط پاناسونیک (پایونیر که البته قیمت بالاس) و دنبال هیچ برند دیگه ای هم نباش .
توو خوده پانی هم یه مقدار بودجتو تقویت کن و یه 42 ST30 بگیر . با گارانتی 1860 که از همه نظر به سودته ،
کیفیت فوق العاده و هزینه بسیار مناسب .
البته یه کارت جایزه 50-500 تومنی هم داره .
دوستان تا دو تومن چه مدلی رو توصیه میکنید ؟
راستی جایی تو فروم به تفاوت برند های مختلف پرداخته شده؟ (فن آوری های انحصاری امکانات جانبی و ...)
سلام
برای مصرف معمولی( ماهواره و فوتبال و فیلم و ....) پلاسماهای LG مدلهای 42pt3500 یا 42pt3510 یا 42pt2500 چطورن ؟
آیا از لحاظ کیفیت تصویر با مدل 42pw3500 تفاوتشون زیاده؟ در کل برای مصرف معمولی مدلهای بالا خوبن؟ با توجه به ا ینکه نمیخوام زیاد هزینه کنم ؟ یا برم تو کار مدل pw3500 یا پاناسونیک؟
ممنون
سلام من خودم 50pw350را خریدم راضیم نسبت به پولی که دادم کیفیت به پانا نمی رسه ولی می ارزه درضمن اگر بتونی 50pj350را گیر بیاری خیلی خوب دقیقا ارزانترین تلویزیون 50 درکل ایران هست 1 میلیون ولی 42 خواستی بگیری pw350 بگیر یا pt 3510 اختلافشون هم فقط سه بعدی بودن سوال دیگر داشتید بپرسیدنقل قول:
حرفت درسته ولی زیادم گول تصویرو تو مغازه که نور زیاده نخور بعضی ال ای دیا با اینکه برایتنسشون از ال سی دی کمتره کنتراست واقعیشون خیلی بیشتره که باید تو نور کم مثل محیط خونه ببینی تا متوجه بشی.نقل قول:
یکی هم جواب ما رو بده به جایی بر نمی خوره ها!
سونی LED یا LCD زیر 32 داره؟!
سلام
لطفا یه LCD معرفی کنین که:
40 اینچ باشه
ظاهر خوبی داشته باشه
تا حد امکان ارزون باشه
در Full HD بودنش اصراری نیست (یعنی HD باشه بهتره چون ارزون تره)
برند خاصی مد نظرم نیست
برای یه باشگاه می خوام
40d585 سامسونگنقل قول:
با سلام
با توجه به اینکه وقت چندانی برای تحقیق ندارم لطفا بنده را راهنمایی کنیدمن دنبال یه تلویزیون led با مشخصات زیر هستم لطفا بهترین مدلی که می شناسید معرفی کنید (ترجیحا مدل جدید)
3d نباشه - بین 40 تا 46 اینچ باشه -Full led- Full hd اگه هست -HDMI- نیاز به اینترنت ندارم -حدود 1.5 میتونم هزینه کنم
با تشکر
خوب آره کنتراستشو قبول دارم که بیشتره و شکی نیست.نقل قول:
اما حرف من اینه که به نظر من این اختلاف قیمت بین LCD و LED با توجه به کیفیت تصویر(جدا از مصرف برقشون)،چندان منصفانه نیست...
-----------------
آقا امروز یه 32D585 برداشتم.
باتوجه به قیمتش خدایی خیلی عالیه.چندتا کلیپ HD,Full HD باهاش نگاه کردم.واقعا توپه:8:
تریلر تبلیغاتی ورزشی پرتنش و حرکت سریع باهاش تست کردم،باتوجه به 50Hz بودنش،مشکلی ندیدم:8:
یکی یه تلویزیون کوچیک برای کاری میخواد در حد 21-22 اینچ. گفت سامسونگ یا ال جی.
الآن چی هست تو بازار؟ قیمتش هم لطف کنید.
22D5550 هست تو بازار؟
اگر پست هاي قبلي منو ديده باشيد يك تلويزيون اي اي دي سه بعدي سامسونگ 6920 چهل اينج خريدم كيفيتش تاكنون مناسب بوده از خريدش ناراضي نيستم بدون هدايا(دستگاه بلوري) 1460 خريده بودم چند وقت پيش ديدم شده 1309 هزارتومن!
فيلم سه بعدي روي دوتا دي وي دي بود را خريدم كارتون tangled (كيفيت فيلم 1080p يا همون full HD بود) رو ريختم تو رو هارد اكسترنال 500گيگ وسترن ديجيتال كه داشتم و زيرنويس هم كنارش قرار دادم و بصورت سه بعدي از طريق USB به راحتي پخش كرد و ديدم و مشكلي هم نداشت.
:20:
سلام دوستان
قصد خرید یک تی وی برای یکی از آشناهمون رو داریم
اطلاعات زیادی در مورد تی وی ها ندارم
بودجه ای که داریم حدود 1.500.000
و می خوایم تی وی حداقل 37 و حداکثر 40 اینچ باشه.
اصلا هم در مورد امکانات و... اطلاعی نداریم
اگر ممکنه یه تی وی با امکانات خوب معرفی کنید.
میخوام حتما کیفیت بسیار بالایی داشته باشه.هم در تصاویر اچ دی هم sd
ضمن اینکه این تی وی هایی که به اینترنت وصل میشه جریانشون چیه؟
با این بودجه میشه 3D برداشت؟(تی وی های 3D رو فقط با عینک میشه دید یا میشه بدون عینک هم از حالت عادیش استفاده کرد؟)
(اگر هم یک لیستی از امکانات کلی تی وی ها موجود هست لطفا اینجا بذارید)
مرسی.
دوستان من هم هنوز منتظر پاسخ هستم.
به صورت دقیق تر موضوع رو باز میکنم.
HDTV با کیفیت تصویر مناسب تا 2 تومن
کیفیت پخش دو بعدی و سه بعدی خوب تصاویر SD رو هم خوب پخش کنه.
اگه --- داشت چه بهتر زاویه دید خوب و سرعت چینش پیکسل قابل قبول و مصرف برق زیاد نباشه.
بین 42 تا 50 اینچ
بدون ضمانت قراره خریده بشه
ممنون
یک lcd 32 برای نصب در اتاق انتظار ازمایشگاه میخوام.که باید خرکار و شیک باشه و با روزی 16 ساعت کار مشکلی برایش پیش نیاد .full hd بودن اصلا برام مهم نیست ولی پورت usb و dvbt داشته باشه.لطفا چند مدل معرفی کنید .در ضمن در این سایز ایا 50 یا 100 هرتز بودن اهمیت دارد؟