نه متاسفانهنقل قول:
توی انجمن سرچ بزنی یکی از دوستان در موردش سوال می کرد بهش پ.خ بده بپرس ازش
Printable View
نه متاسفانهنقل قول:
توی انجمن سرچ بزنی یکی از دوستان در موردش سوال می کرد بهش پ.خ بده بپرس ازش
سلام! شماره تلفنش 2020 هست (بدون کد) !!نقل قول:
2020که برای بیست نت(سپنتا ) هستنقل قول:
شماره شرکت ایلیا را می خوان که پی سی ام را...
بالاخره بعد از چند روز پیگیری متوجه شدم باید کجارفت. نه باید بری مخابرات منطقه و نه اینکه مخابرات کل . باید بری ارتباطات رادیویی واقع در بین پل نمازی و میدان ارم ... یه کوچه ای هست که یه تابلو قهوه ای زده به نام سازمان فناوری اطلاعات یا همچین چیزی بعد اون تابلو رو ادامه بدید چند تا مسیر سر بالایی رو برید تا برسید به سازمان ارتباطات رادیویی اونوقت شکایت پر کنید تا طبق روال کار بشه .... یه هفته طول میکشه ....نقل قول:
اول زنگ بزنید ببینید چی میگند بعد برید فرم پر کنید من برای شکایت از شاتل حدود 10 15 بار رفتم تنظیم مقرراتنقل قول:
6463003
6463004
فکر کنم شمارش این بود
عزیزم قبلا گفتم که ادرس خودش رو باز نمیکنه هیچی نمیاره
فرقی نداره.بستگی به سایتی که ازش دانلود میکنی داره.پهنای باندش خوب باشه نهایت تا 60 کیلوبایت میرسه.بعضی سایتها نهایت 10!!!نقل قول:
اما در کل آسیاتک ترکید.روزای آخرشه.افتضاح به معنای واقعی !!!!
سلام..من آسیاتک خیابان آبیاری دارم نامحدود 256
میخام یه سرویس محدود واسه دانلود شبانش بگیرم
بهترین سرویس شبانه کدوم شرکت توی شیراز ارائه میکنه؟
:20:
شبانه
شاتل
پارس آنلاین
صبانت و
.
.
.
واسه شیرازمون چند k سرعت شبانه دارن؟بهترنشون کدومن؟
درود به همه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام یه سرویس adsl واسه دانلود شبانش بگیرم
بهترین سرویس شبانه کدوم شرکت توی شیراز ارائه میکنه؟
شبانه
شاتل
پارس آنلاین
صبانت و
.
.
.
واسه شیراز چند k سرعت شبانه دارن؟بهترنشون کدومن؟
نقل قول:منه همین سوال رو داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین.نقل قول:
شاتل اصلا ترفش نرونقل قول:
سلام دوستان
میخواستم ببینم فرقی بین سرویس های اسیاتک از نظر سرعت شبانه هست؟
مثلا اگه سرویس 512 بگیرم سرعت شبانش از 128 بیشتره یا نه اگه بیشتره چقدر؟؟؟
با تشکر
سرعت شبانه 128 30 هست بقیه را نمی دونم فکر کنم همش یکیه مثل قبلنقل قول:
من خودم 128 دارم ولی زنگ زدم شرکت گفت اگر شبانه بالا میخوای سرویس های سرعت بیشتر بگر.حالا دیگه من راست و دروغشو نمیدونم.نقل قول:
دوست عزبز تو کرج اینجوریه شاتل سرویس 128 شبانه با idm میشه 60 تا ولی آسیاتک 128 شبش با idm تقریبا 10 تا میده این تجربه 1 سال استفاده از شاتل بود و این چند روز کی اومدم آسیاتک امیدوارم یه کمک کوچیک کرده باشم فکر کنم شیراز هم همینجوری باشه این دو شرکت. فقط خواستم یه کمکی بکنم دوستان شیرازی لطفا به این دوست عزیز کمک کنید
خیلی مردی داداش کارت دررررررررررسستنقل قول:
شاتل شبانه را محدود میکنه چند ماه اول بهت حال میده ولی بعدش محدود کینه در حد دایل اپ برای اینکه متوجه بشی یه سر به تاپیکش بزن
این یوزر من 15 ماه به خاطر شاتل تو انجمن اینترنت محروم شد
من بییش از 4 5 جا رفتم از شاتل شکایت کردم برای محدودیت شبانه شاتل(تنظیم مقررات 10 15 بار رفتم- استانداری 4 5 بار رفتم - اداره بازرگانی 2 3 بار رفتم - تعزیرات هم دو بار رفتم) ولی همشون دستشون تو یه کاسه هست
من مشترک 5 ساله شاتل بودم اخرشم دیدم جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره رفتم از شاتل بیرون و راحت کردم خودمو
128 اسیاتک شیراز شبانه 30 میده
من کاوش رایانه دارم سرویس 2 مگ روزانه 800 سرعت دانم هست
شبانه از 2 تا 7 صبح 130 تضمیین شرکت هست ولی من هر شب از ساعت 2 تا 4 با 160 و بعد از اون تا 7 با 250-300 دان میکنم
قبلا شاتل داشتم خدا ازشون نگذره
دادش شما چه طور با دو مگ هشتصد دانلود دارید؟!؟!؟! من با 10 مگ به زور 800 دارم اونوقت شما با دو مگ هشتصد دارید اصلا میشه؟ !؟!نقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
اینجوری که هزینه خیلی زیاد میشه... چون واسه شبانه رایگان حتما باید 5 گیگ در ماه بگیری که اگه سرویس 2 مگ بگیری ماهی فکر کنم 30 تمن بشه...نقل قول:
من 2 مگ دارم روزانه دانلودم 800 شبانه از 2 تا 4 170 و تا 7 300 هست
برای من که از شاتل اومدم مثله بهشته !!!نمی دونم چرا اینا شکایت میکنن !!!!
البته من کاوش رایانه هستم
سلام
من تا سه روز پیش 128 اسیاتک داشتم خوب بود روزانه سرعت از 470 کمتر نمیشد شبانه هم 1500-1800 میگ میگرفت
رفتم تمدید کردم روزانه بیشتر از 180 نمیشه شبانه هم 500-600 میگ بیشتر نمیشه گرفت
دوستان سرعت دانلود روزانه آسیا تک یه دو روزی هست به دور و بر 50 رسیده ینی برابر با سرعت شبانه . تایید میشه؟ البته از مدیا فایر و فورشرد و این آپلود سنترا کم شده تورنت تا 90 هم میره . ممکنه دستکاری کرده باشن؟
برای من هم افتضاح شدهنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
کــــــــــــــــــیا صبانت همون کاوش رایانه دارن؟سرعت واقعا خوبه یا نه اخه یکی میگه با سرعت 600 دانلود میکنه یکی میگه اصلا نمیشه با صبانت دانلود کرد.سرعت 512 به خونگی میده؟ممنون میشم دوستان جواب بدن:44:
تایید میشه البته من 128 دارم روزانه شده 25نقل قول:
شبانه هم از تورنت تا 30 میرسه
راستی شما با چه برنامه ای از تورنت دانلود میکنی؟
از برنامه ی µTorrent . البته سیدش بالا هست ولی همیشه روی نود نیست تا 40 هم میرسه کلا خیلی افت و خیز داره . من فقط این حجم باقیمونده رو تموم کنم از آسیا تک فرار میکنم هر روز داره یه بامبول در میارهنقل قول:
نقل قول:
بعلهه !!!!
دان استریم من روی 8166 بسته شده !!!
آپ استریم هم 1024
نقل قول:
داداش من سرعتم 800 هم میرسه اما شبانه فرق داره !!
2 مگ رو محدود کردن به 140
ولی از 2 تا 4 همیشه 100 هست و تا 160 هم هست
بیشتر وقتا هم از 4 تا 7 سرعت 300میشه
من 2 مگ برا خونه گرفتم
مهر شرکت هم ندادم
تازه من 16 سالمه !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20نت - 1مگابیت - 3 روز پی در پی افت شدید سرعت با سرور خارجی + 20-25% تایم اوت، پشتیبانی هیچ کاری نمیکنه و مثل همه چیز در این مملکت "فقط حرف" و شما "فقط صبر"
رفیق یه تست از speed test میزاری جون بیشتر شما شبیه به بازاریاب ها هستید پرونده صبانت برای مردم روشنهنقل قول:
اسیاتک پینگش از دیروز افتضاح شده دیشب هم ساعت 1 اختلال داشت
برادر من مهندس عزیز درباره چیزی که اطلاع نداری صحبت نکن اسلحه که رو شقیقت نگداشتن که چنین اطلاعات علمی خود را به رخ میکشید دان استریم و اپ استریم هیچ ربطی به سرعت نهایی شما ندارد فقط به این معنی است که خط شما میتوانید چنین سرعتی را ساپورت کندنقل قول:
دان استرم من هم 6100 هست پس من با سرعت شش مگ باید دانلود کنم در صورتی که سرعتم 50 هست
خب 20 نت که خراب آسیا تک هم که خراب . یه کارایی دارن میکنن . سلام اینترنت ملی
تایید میشهنقل قول:
بسیاری از سایتها امروز این ارور را می دن
متنند سافتگذر
دی جی انلاین
Server Error in '/' Application.
کاکو 16 سالته ولی مرامت خیلی مرد هسنقل قول:
من چطور میتونم مطمئن بشم از این اطلاعاتی که دادین؟
البته جسارت نشه به هیچکس:11:
کلا سرعت اینترنت 2روزه خراب شده.صبح یه اس ام اسی از شرکتی که اینترنت ازش گرفتم اومد.اینم متنش:
مشترک گرامی اینترنت به دلیل اختلالات مخابراتی دچار افت سرعت می باشد.مشکل فوق سراسری بوده و به زودی برطرف میگردد.
البته من وایرلس دارم نه ADSL
مثلا من 512 نامحدود دارم همیشه سرعتم 71 بود ولی الان شده 45
چند صفحه تشریف ببرید عقب متوجه خواهید شد که 20نت خیلی وقته داغونه ;-)نقل قول:
بعداز ظهر برای من دوباره نرمال شد بعداز چندروز.
پینگ به حالت عادی برگشت/اسیاتک
دوستان اسیاتکی همانطور که دوستمون گفتن خواهشا برای یک بار هم که شده یک تماس یا ایمیل با قسمت صدای مشتریان بگیرید یا بفرستید و درخواست بدید تا ساعت شبانه را همانند شهرهای دیگه به 1-9 افزایش بدهند
خودشون میگن اگه درخواست ها زیاد باشه اعمال میکنیم لطفا هر کس را که میشناسید اسیاتک داره بهش بگید تماس بگیره یا خودتون با مشخصات اون به قسمت صدای مشتریان یا ایمیل بفرسته از داخل سایت
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند .
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار 8:30 الی 17:00
:31::31::31:نقل قول:
قربونت میخوای واسه شرکتت تبلیغ کنی حداقل یه جوری تبلیغ کن بقیه باورشون بشه نه این مدلی که ورداشتی تو تمام تایپکا رو پر کردی از این تبلیغات کمدیت واسه شرکتت...سرعت روزانه 800 سرعت شبانه 160!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31:...خیلی باحالی