خارجیه ...نقل قول:
Printable View
خارجیه ...نقل قول:
من توی ورلد 9 چند روز بازی را ول کردم که محمد سم گفت بیا تا ایران را سر افراز کنیم :دی
من فعلا برم بیرون :دی
تا آخر شب
بابای
بابای
..........
:31::31:نقل قول:
خودم پاس اوتت مي كنم.
نه بابا یه خر داشته باشی 5 ساعت راهه. راه بیافت بیا :31:نقل قول:
تو خیلی دوری
برای من کره خره : دینقل قول:
نه بابا یه خر داشته باشی 5 ساعت راهه. راه بیافت بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دار و ندارمو بايد بدم ماليات پول خر خريدن ندارم.نقل قول:
نه بابا یه خر داشته باشی 5 ساعت راهه. راه بیافت بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شيطونه بهم ميگه امشب راه بيفتم بيام شهر تون فردا باهات دوئل كنم!
من اگه 250 دلار پول داشته باشم و يه خر بخرم 125 دلارش پول خود خره هست بقيه اش ماله چيه؟ ميره تو جيب شهر ؟
گلد تو میت یو هانی :31::27:نقل قول:
شيطونه بهم ميگه امشب راه بيفتم بيام شهر تون فردا باهات دوئل كنم!
یعنی چی؟؟؟؟نقل قول:
من اگه 250 دلار پول داشته باشم و يه خر بخرم 125 دلارش پول خود خره هست بقيه اش ماله چيه؟ ميره تو جيب شهر ؟
خر 250 دلاره.
حجت توهم ورداشتت ؟ : دی
خرید 250$ هست
آصف بن حمام اعلام کرد ورد 9 را تسخیر خواهد کرد
خب اين يعني چي؟نقل قول:
چيزي نيست اشتباه شد. اينطوري بگم اگه يكي از چيز هايي كه توي شهر هست خريد كنه چيزي هم تو جيب شهر ميره؟نقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟
خر 250 دلاره.
مگه اين كه از رو نعش من رو بشه!نقل قول:
آصف بن حمام اعلام کرد ورد 9 را تسخیر خواهد کرد
این طرف کیه ؟نقل قول:
یعنی خوشحال می شم ببینمت :27:نقل قول:
خب اين يعني چي؟
بله اما خیلی کم.نقل قول:
چيزي نيست اشتباه شد. اينطوري بگم اگه يكي از چيز هايي كه توي شهر هست خريد كنه چيزي هم تو جيب شهر ميره؟
فکر کنم برای الاغ مثلا 20تا حداکثر!
یک چهارمش توی جیب شهر میره
می خوای هولوکاست راه بندازی؟ متهم. مشکوک. خبیث.نقل قول:
مگه اين كه از رو نعش من رو بشه!
فکر کنم یکی از این مسئولان فلسطینی :27:نقل قول:
این طرف کیه ؟
خدا شفات بده :27:نقل قول:
اگه بخواد به وطنم(The Pack) حمله كنه ، چرا كه نه!!!نقل قول:
می خوای هولوکاست راه بندازی؟ متهم. مشکوک. خبیث.
من دیگه برم
بابای
ای خدا چقدر وطن پرست :31:نقل قول:
اگه بخواد به وطنم(the pack) حمله كنه ، چرا كه نه!!!
روح جان الان پاس اوتم ده ساعت بيام شهرت فايده اي نداره نمي تونم دوئل كنم.
ميزارم يه مدت ديگه اسبي الاغي چيزي بخرم اونوقت ميام سراغت.
در هر صورت خوشحال می شیم :27:نقل قول:
روح جان الان پاس اوتم ده ساعت بيام شهرت فايده اي نداره نمي تونم دوئل كنم.
ميزارم يه مدت ديگه اسبي الاغي چيزي بخرم اونوقت ميام سراغت.
سلام برای چندمین بار xD
من تو این تاپیک چند تا پست گذاشتم دوستان نسبت به من خیلی لطف داشتن اصلا یه نگاهم ننداختن چه برسه به جواب در نهایت فقط یه سوال دارم اونم اینه که برای کاراکتر سرباز که بخواد از طریق دوئل لول آپ کنه بایذ چه اسکیل هایی رو گرفت . البته یکی دو تا کار خوب هم باز شه D:
قسمت دوئل این صفحه رو بخون ::نقل قول:
__کد:http://forum.roogozar.com/index.php/topic,15.0.html/
در ضمن دوستان Damage اسلحه ها چیه ؟؟ ( یک توضیح کامل که آدم بفهمه ! )
متشکرم ولی اینکه در مورد دوئل و اسکیل های دوئل توضیح داده بود !! سوال من کلا چیز دیگه ای بود . منظورم این هستش که برای سرباز چه اسکیل هایی رو انتخاب کنیم تا دوئل بهتری انجام بدیم و همچنین چند تا کار خوب هم باز شه !!نقل قول:
خب به سرباز 50% تاکتیک موقع دوئل اضافه میشه تا یه حدی تاکتیک رو بگیریم کافیه ؟ یا هر چی بیشتر بگیریم بهتره ؟
البته من تا الان بیشتر Appearance و Shooting و Aim رو گرفتم چند تا هم Tactic که 8 تا هم Neck اضافه میکنه .
همین الان 6 تا دوئل انجام دادم هر 6 تا رو بردم که دوتاشون 2 لول از من بیشتر هم بودن !! به نظرم Appearance زیادی که دارم باعث شد پیروز شم xD .
اگه ممکنه یکم در این زمینه راهنمایی کنید . :11: :20:
وای چه شاهکاری !!!!نقل قول:
همین الان 6 تا دوئل انجام دادم هر 6 تا رو بردم که دوتاشون 2 لول از من بیشتر هم بودن !
M0H@mMaD
Banned
باز چرا؟
عزیز من با worker که دوئل نکردم منظورم با سرباز هم لول خودم یا بالاتر بود میخواستم ببینم اسکیل هایی که گرفتم چقدر تاثیر داره :13:نقل قول:
من چطوری می تونم ایتم هامو بفروشم؟
گزینه ی sell تا حالا ندیدم
اینونتوری ام پر از ایتم های بدرد نخوره
توی دلیل نوشته : دلیل خاصی نیست !! :27:نقل قول:
سلام دوست عزیز شما که کاراکتر سرباز و انتخاب کردین ... اگه میخوایین کار خوب باز بشه باید دوئلر Melee بشین چون رو ویگور باید کار کنین و رو ویگور کار کردن 2 تا کار توپ باز میشه براتون که حسابی پول پارو میکنین :27: ... اما طبق اون چیزی که گفتین رو شوتینگ کار کردین ... خوب فعلا رو appearance - aim - shooting - Dodging کار کنین و 1 دونه اسکیلم رو تاکتیک خرج نکنین فعلا ... در مورد تاکتیک : شما وقتی به لول های بالاتر مثلا بالاتر از 40 رسیدی اون موقع اقدام به خرید این اجناس بکن : Fancy felt hat - Black coat - Brown boots - Golden bufaloo وقتی اینارو خریدی چنتا هم اسکیل خرج تاکتیک کن اون موقع دیگه کسی برات شاخ نمیشه :21:نقل قول:
- appearance خیلی مهمه طوری باید روش کار کنی که لول 50 به بالا با آیتم ها بره بالای 80
- aim هم مثل appearance
- شوتینگ بالا در صورتی که اسلحه ی خوب داشته باشی خودشو نشون میده
- Dodging : یه پیشنهاد دارم برات 1 دونه هم اسکیل رو Thoughness و Reflex کار نکن بجاش رو dodging کار کن این روشیه که بزرگان دوئل ازش بهره میبرند :21:
سلام خدمت استاد.نقل قول:
- appearance خیلی مهمه طوری باید روش کار کنی که لول 50 به بالا با آیتم ها بره بالای 80
من الان آپارانسم صفره به جاش هر لول يكي رو تاكتيك اضافه مي كنم. اگه بخوام خودم دوئل رو شروع كنم دچار مشكل ميشم؟
بعد اين كه اگه خودم دوئل رو شروع كنم اسكيل تاكتيك هيچ نقشي نداره يعني اگه 10 باشه يا 0 فرقي نمي كنه ؟
ممكنه تويه يه كار كه شانش زياده الاغ گيرمون بياد؟
نه ممکن نیست
lol
واقعا ممنون خیلی لطف کردی :40:نقل قول:
یادمه قبلا تو همین تاپیک در مورد Dodging یکم توضیح داده بودی خدا رو شکر اون رو قبلا دیده بودم واسه همین هم الان اسکیل Dodging زیاد گرفتم .
یه سوال دیگه Attributes رو بیشتر چی بگیرم ؟
متشکرم :11:
واقعا appearance چه میکنه D: .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو روي يه شر كليك كن بهد روي ساختمان General Store كليك كن(اگه داشته باشه).نقل قول:
من چطوری می تونم ایتم هامو بفروشم؟
گزینه ی sell تا حالا ندیدم
اینونتوری ام پر از ایتم های بدرد نخوره
يه پنجره باز ميشه يه طف آيتم هاي خودت هست طرف ديگه آيتم هاي كه توي جنرال استر اون شهر هست و ميتوني بخري.
روي آيتم هاي خوت كليك كن و بعد روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كن.
با سلام !
ااااااااییییی اونهایی که تو شهر The Pack هستید .
چند روز بعد من می خوام برم شهر چینی ها اگه دعوتم نکنید .:21:
بهشون میل زدم و گفتم خیلی اکتیو هستم .
به یه شرط قراره بزارن برم تو شهرشون که بیام و از شهر شما جاسوسی کنم بعد !!! :27:
به نظر شما به نفع ایرانی ها جاسوسی کنم یا به نفع خارجی ؟؟؟:31: