حدود یک روز وصله بعد موقتا قطع میشه تا هزینه دوره را پرداخت کنی.نقل قول:
برای من هم 2 باری پیش اومده.
Printable View
حدود یک روز وصله بعد موقتا قطع میشه تا هزینه دوره را پرداخت کنی.نقل قول:
برای من هم 2 باری پیش اومده.
پس بشینم از آخرین قطراتش استفاده کنم :دی
البته این را هم فراموش نکن که هرچی استفاده بکنی جزو قرار داد همین دوره جدید حساب میشهنقل قول:
من هرچي ميزنم سايت تبيان باز نميشه.
دوستان يه امتحاني ميكنن؟
Tebyan.net
برای من هم باز نمیشه. نکنه این هم جزو اینترانت ملی هست؟! قبلا باز میشد؟!نقل قول:
به نظر میاد مشکل از ما نیست. با فی لترشکن هم باز نمیشه.نقل قول:
Service Unavailable
HTTP Error 503. The service is unavailable.
برای منم الان باز نمیشهنقل قول:
ولی دیشب باز میشد!!:46:
شاتل میدهنقل قول:
دیروز زنگ زد به خود خودم :31:
گقت آقا چرا نمیایی بگیری
تو دلم فحشا کشیدم بهش که 2 ساله من و سر کار گزاشتین حالا میگی چرا نمیایی :19:
خب من مشترك جديدم :)
اكو 128.
ديشب سرعت خوب بود ولي الان دارم با 10 دانلود ميكنم(idm با دوتا كانكشن)
همينجوريه يا الان اومده پايين؟
تبریک میگم پیوستون رو به شاتلی هانقل قول:
سرعت 128 اکو یکم نوسان داره ولی معمولا رو 14 میگیره
کانکشنتون رو هم بزارید روی 4 برای سرعت 128 بهتره
شما از چه سروري دان ميكنين؟نقل قول:
شيپ جون به خدا فرقي نداره 2 تا با 4 تا يا بيشتر. چرا يكي با 2تا فرق داره ولي 2تا با بيشتر از 2 فرقي نداره مگر اينكه وضع هاستش خراب باشه. (با يه هاست يكي و دو تا رو تست ميكردم كه هساتش داغون بود با يكي روي 12 اينا بود با 2تا روي همون 21) خودتون تست كنين براي من كه دهم كيلوبايت هم فرق نميكنه :11:نقل قول:
من اکو 128 دارم سرعت دانلود بین 17 و 18 هست نوسان داره اما متوسطش همینه!من چه از رپیدشر free دانلود کنم(یعنی یه کانکشن) و چه لینک مستقیم باشه(تا8 کانکشن) سرعت همینه!مگر اینکه سرور اونور داغون باشه!در ضمن توصیه من ساختن 8تا کانکشن تو idm هست و نه بیشتر!البته فرق2 یا 4 یا 8 کمه!توی سرعت تاثیر کمی داره:11:نقل قول:
من هم اکو 128 هستم. idm خيلي وقته رو يه کانکشن گذاشتم (چون اگه بيشتر ميذاشتم بعضي اوقات با آدرايو مشکل پيدا ميکرد) و هميشه ميذارم 2 تا فايل با هم دانلود بشن. سرعتم هم تا حالا بين 17 - 18 بوده و به طور ميانگين از 16 پايينتر نيومده.
به جمع شاتلی ها خوش اومدی. سرعت دانلود برای 128 اگه 17-18 باشه خیلی خوبه. برو حالش رو ببر. در مورد توصیه ت هم مممنون، تست میکنم ببنیم چه جوریاست، چون من از 16 کانکشن استفاده میکنم.نقل قول:
چهارشنبه شب گویا درخواست رانژه از طرف شاتل رفته مخابرات. چقدر طول میکشه کار ما راه بیافته ؟
نقل قول:ميبينم كه اين فرهنگ كانكشن هاي كم داره جا ميوفته :31: يقين هم كنين مشكل شاتل هست كه وقتي بار ردوبدل داده زياد ميشه قطعي پيش مياد ولي من هركاري كردم زير بار نرفتن.نقل قول:
خودشون ميگن كلش 7 روز كاري حساب تموم ميشه به عبارتي ميشه تا 5 شنبه. فكر كنم شنبه سرويس شما آماده ي بهره برداري باشه :31:نقل قول:
من نزدیک یک سال و خورده ای انتظار کشیدم. دیگه خونم به جوش اومده. شب ها همش خواب میبینم میرم مخابرات همه رو به رگبار میبندم. بد جوری قاطی کردمنقل قول:
خودشون ميگن كلش 7 روز كاري حساب تموم ميشه به عبارتي ميشه تا 5 شنبه. فكر كنم شنبه سرويس شما آماده ي بهره برداري باشه
سلام
با idm چطوری میشه از فایلهایی که تا نیمه دانلود شدن بک آپ گرفت ؟
آخه برادر اين سؤال چه ربطي به شاتل داشت!!! :31:نقل قول:
هرچند سؤال ربطي به تاپيك نداره ولي جواب ميدم. :10:
اين آدرس كه مينويسم براي ويندوز ويستا هست براي XP هم شبيه به اين هست يه ذره آدرسش خلاصه تره:
C:\Users\X\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\X
X اسم يوزر شما هست.
براي هر فايل در IDM يه فولدر به همون نام هست كه محتوياتش رو كپي كنين ميشه بك آپ كه اگه بعد از كپي كردنش و مثلاً عوض كردن ويندوز دوباره اون لينك رو بدين به IDM يه فولدر با همون نام ميسازه ولي با يه پسوند (به صورت شماره) ديگر. حواستون باشه براي سالم دانلود شدن ادامه فايل بايد اون فايل txt هم كه هست اسمش رو عوض كنين.
در كل من اين كار رو پيشنهاد نميكنم چون بعضي اوقات فايل damge ميبينه و دوبره كاري ميشه. مگر اينكه خيلي ضروري باشه مثلاً 99% فايل رفته باشه يه مشكل پيش بياد كه در اون صورت به خاطر 1% ضرر زيادي نميكنين :11:
اول يه چند بار با يه فايل 1 مگي تست كنين زير و بم كار دستتون اومد بعد چون ياده براي سالم دانلود شدن يه سري ريزه كاري داشت.
:40:
عجب پس از ida خیی سخت تره
به قول اهریمن عزیز ربطش به اینکه که با شاتل قرار دانلود بشه
در کل ممنون
سلام
امروز رفتم مودم asus بگرم اصلا نداشتند فقط یه مغازه گفت شاید اخر هفته بعدش رفتم مجتمع پارک قیمت 55000
این مودم d-link جدیدا چطوره کارتنش نارنجی شکل و خود مودمم سیاه رنگه مغازه دار میکفت کاراییش با asus یکیه یا میخواسته جنسشا غالب کنه یا راست میگفته
مبارکه محسن جان ... ان شاالله باهاش حال کنی :10:نقل قول:
مودم asus تهران پره(البته مدل 602) قیمت هم 45 هزار تومننقل قول:
d-link هم خوبه مخصوصا t520 ولی باز هم asus بهتره و شرکت ها کمتر براش بهونه میارن
شما با کاربر این سایت amin123 یه صحبتی بکن ببین ایشون شاید براتون گیر بیارن چون اصفهان هستند و تو بازار کامپیوتر اصفهان کار میکنن
آقا خیلی خنده دار بود، اون تیکه "" به رگبار میبندم""...:16: با این اوصاف فکر کنم کار کردن توی مخابرات (البته در ایران جزء پرخطرترین شغل ها باشه، چون هر لحظه ممکنه یه نفر با تیر بار بیاد تو مخابرات و ....نقل قول:
حالا بی شوخی، یه کم تحمل کن دوست عزیز، میدونم سخته ولی به جاش وقتی شاتلی بشی جبران میشه!
نقل قول:مودم دیلینک خوبه اما یادت باشه که شاتل ساپورتش نمیکنه، یعنی کاراییش مشکلی نداره، ولی شاتل میگه اگه مشکلی برای مودمتون پیش بیاد جوابگو نیست.نقل قول:
سلام به همگی :40:
اکو 512 دارم
دوستان من با آپلود فایل مشکل پیدا کردم شما همچین مشکلاتی دارید ؟؟
سرعت دانلودم خوبه ولی رو هیچ آپلود سنتری نمی شه فایل آپلود کنم ...:13:
میگم نکنه به بارون اومدن ربط داره ؟ !! آخه هروقت مشهد بارون میاد خطهای تلفن قاط میزنه !! :18:
گفتم شاید رطوبت باعث کم شدن سرعت آپلود میشه !!! :31:
آپلود فایل برای من که خوب بود دیشب سرعت آپلود 30کیلوبایت بود تقریبا(سایت 4shared.com)نقل قول:
اگه هنگام دانلود آپلود میکنید و به مشکل میخورید بخاطر افت پهنای باند و صرف شدن پهنای باند برای دانلود آپلودتون مشکل میخوره ولی اگه نه جدا جدا این کار رو میکنید نباید مشکلی باشه با پشتیبانی آنلاین میتونید صحبت کنید و راهنماییتون میکنه
به بارون که ربطی نداره چون از طریق سیم کشی اطلاعات رد و بدل میشه اگه دکل وایرلس داشتید اون رو میشد احتمالش رو داد ولی باز هم بارون تاثیر گذار نیست
الان خودم مودم رو وصل کردم دیدم خط ژانره هست. چه شانسی !
خلاصه خودم الان کانکت شدم واسه خودم. آخ جووووووووووون
فقط میکرو ----- و از این جور چیز ها ندارم مشکلی درست نمیشه ؟ (تلفن و چیز های مشابه ندارم و سیم مستقیم میره تو مودم)
راستی سرعت دریافت 12 و ارسال 10 و پینگ هم 501 هست بر مبنای سایت اسپید تست
ولی سرعت دانلود گویا 16 هست
نظرتون چی بیــــــــد؟
(البته ماه بعد گفتن 512 اکو بهت میدیم)
به به! مبارکه!!! اگه از این خط فقط برای adsl استفاده میکنی و تلفن اینا سر راهش نیست نیازی به نویز گیرو اینا نداری. اسپید تست رو هم بیخیال، یه فایل با لینک مستقیم بذار تو دانلود منیجر دانلود بشه، اگه حدود 16 هست برای اکو 128 نرماله. راستی خدا به کارمندای مخابرات محلتون رحم کرد، وگرنه به رگبار می بستیشون!نقل قول:
امروز درخواستما دادم eco512 چهارشنبه پیکشا میفرستد تا پولا بگیرد راستی چه مدارکی باید یه پیک بدم چون حرفی در این مورد بهم نزد
هزینش شد 19000+5000=24000
گفت از پنج شنبه بمدت 7-10 روز کاری برات وصل میشد
ممنون از تمام راهنمایهاتون
Just all
آره شانس آوردن وگرنه دلخشون اومده بود.نقل قول:
خدا به کارمندای مخابرات محلتون رحم کرد
-----
حالا چند تا سوال داشتم فقط هر چی به شاتل زنگ میزنم همش چند نفر تو صف انتظار هستن و صف هم اصلا تکون نمیخوره. هی از اون جلو میرن بی نوبت میگیرن به ما نمیرسه ....
خلاصه اینجا میگم اگه میدونید بگید:
-این دانلود رایگان دقیق از ساعت چند تا چند هست ؟ (به ساعت جدید ها نه قدیم!)
-من فورم دانشگاهیم رو دادم به شاتل. الان بخواهم سرویس 512 اکو بگیرم همین امروز میشه ؟ یعنی منظورم اینه که میشه اکانت 128 اکو رو به 512 ارتقا داد ولی هزینه کامل 512 اکو رو نداد ؟ من 128 ام همین امروز وصل شده و چیزی هم ازش استفاده نکردم (فقط چند صد گیگ دانلود ناقابل انجام دادم که اون هم به خاطر روی گل شما حساب نمیکنم)
-این علامت هشدار زرد رنگ روی لوکال کانکشن رو چه طور از بین ببرم ؟ فکر کنم باید آدرس آی پی شاتل رو بدم تا از بین بره. ولی چی بزنم ؟ اصلا جایی واسه وارد کردن نداره. فقط یک دکمه به عنوان "تعمیر" داره که اون هم میزنم چیزی پیدا نمیکنه
شما از چه برنامه ای برای دانلود شبانه استفاده میکنید که pc راس ساعت 1 کانکت و ساعت 7 دیسکانت شد
ممنون
نقل قول:
شما از چه برنامه ای برای دانلود شبانه استفاده میکنید که pc راس ساعت 1 کانکت و ساعت 7 دیسکانت شد
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=94897
دوست عزیز idm که خودم میدونم تنظیمات مادربوردا که خوده کامپیوتر روشن بشد و ... میخوامنقل قول:
اصلا لازم نیست که با شاتل تماس بگیریدنقل قول:
برو اینجا که پشتیبانیه انلاینه و خیلی راحت سوالاتت را بپرس و اونا هم راهنماییت میکنن:46:
دانلود رایگان هم از ساعت 1 شب تا 7 صبح هست و برای سرویس های art علاوه بر اون پنجشنبه و جمعه هم رایگانهکد:http://shatel.ir/live/shatel.php
دوست عزیز به این تاپیک 1 سری بزن فکر کنم مشکلتون حل بشه:46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
بابا اينقدر نياين بگين 512 گرفتم 512 گرفتم :4: (شوخي) :31: از حسودي ميتركم! :31:
من حاضرم همين 28 تومن 128 رو بدم يعني حدود 10 تومن بيشتر از تعرفشون بدم ولي بهم 512 اكو بدن :37::37::37:
خييييييييييييييييييييييلي نامردِ پول دوست هستن... :41: اصلاً فكر جيب مشتري رو نميكنن :13: آخه به شما چه مربوطه من كدوم سرويستون رو ميخوام. به زور سرويس دلخواهشون رو ميدن به خورد ملت :45:
دوستان موقعی که از شاتل سرویس گرفتید به شما کارت طلایی دادند؟
نقل قول:
شما هر موقع خواستی میتونی به نمایندگی شاتل شهر خودتون مراجعه کنی و کارت طلایی بگیری.
درسته که به ضرر مشتریه و جیب شرکت رو پر میکنهنقل قول:
ولی از لحاظ مهندسی:دی کارشون درسته
ینی منطق همینه وقتی بازار انحصاری باشه قیمت بالاس ولی وقتی رقابتی میشه قیمت کاهش پیدا میکنه
آقا مبارک باشه ... بالاخره راه افتاد سرویست ... :10::11:نقل قول: