من با سرویس داتک خیلی حال نکردم. وسط کار خیلی قطع می شه.
قطعیش شاید یک لحظه باشه و حتی اصلاً به چشم نیاد ولی موضوع اینه که اگر کارتون به وصلی دائم نیاز داشته باشه مثلاً آپدیت کردن یه آنتی ویروس، تو کارتون اختلال ایجاد می کنه.
Printable View
من با سرویس داتک خیلی حال نکردم. وسط کار خیلی قطع می شه.
قطعیش شاید یک لحظه باشه و حتی اصلاً به چشم نیاد ولی موضوع اینه که اگر کارتون به وصلی دائم نیاز داشته باشه مثلاً آپدیت کردن یه آنتی ویروس، تو کارتون اختلال ایجاد می کنه.
سلام به دوستان
اقا تمام راهکارهایی که میشه اینترنت بالای 128 گرفت اینجا بزارید مجوز هم میتونم جور کنم
فقط مجوز دقیقا چی میخواد ؟
نقل قول:
بعضی از شرکت ها که اصلا مدرک خاصی برای بالاتر از 128 نمی خوان. مثل عصر آنلاین زیر مجموعه فن اوا. یا احتمالا اوراکل که تمام سرویس هاش نامحدود هست.
اما بعضی دیگه مدارک خاص می خواد:
1- اگر دانشجو باشید: کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل
2- اگر شرکت داشته باشین: کپی روزنامه رسمی شرکت + درخواست کتبی جهت سرعت بالاتر بروی سربرگ شرکت + مهروامضا مدیر عامل (ممکنه همش یا یکیش لازم باشه)
3- اگر اصناف باشین: کپی جواز کسب + نامه سربرگ دار مبنی بر درخواست سرویس بالاتر از 128 (ممکنه یکیش یا همش لازم باشه)
4- عضو هیئت علمی : دقیقا مدارک ش رو نمی دونم.
سلام دوستان !
من میخوام سرویس ADSL بگیرم البته 512 کیلوبایت . شما چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ؟
شاتل
پارسه
دنیانت
یا ...
در ضمن مهم ترین چیز برای من ، زمان قطعی و سرعت دانلود هست .
با سلام دوستان ، آیا واقعا اینترنت ارزان میشه ؟
به تدریج بله :20:نقل قول:
کسی میدونه الان توی کرج بهترین سرویس رو کدوم شرکت میده؟
از نظر سرعت منظورمه و اینکه افت سرعت نداشته باشه.
تفاوت قیمت زیاد مهم نیست برام.
دوستان چرا پیشگامان اینجوری شده خیلی دانلود برا من میندازه من کل دانلود های idm رو حجمش رو دز نظر بگیرم(چون فقط با اون دانلود میکنم) به سه گیگ نمیرسه تازه من فایل های بالا 50 مگ رو شبانه انجام میدم ولی خودتون ببینید اخه تو یه شب چجوری 2.41 گیگ دانلود کردم در حالیکه 300 مگ به زور دانلود شد؟ و من که میگم همه دانلود هام 3 گیگ نمیشه چجوری شده دو برابر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ، چرا هزینه خرید اینترنت کاهش نمیاد ؟ !!! مگه نگفتین که کاهش میاد ، ما منتظریم ...:5:
سلام آقای Mehrdad38
من قرار بود دو مقدار عددی زیر رو بهتون بگم و بگید چرا SpeedTest سرعت اینترنتم رو زیاد نشون میده.
سرعت اینترنت من 64 کیلوبایت پارس آنلاین هست.
====================================
الان رفتم تو سایت Speedtest.ir چرا اینجوری شده.
به هر حال یه تست گرفتم. من معنی اینا رو نمی فهمم. ???????
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو مقدار هم که میخاستید:
Line Rate - Upstream (Kbps):542
Line Rate - Downstream (Kbps):576
سایت speedtest.ir پشیزی ارزش نداره اصلا به درد نمی خوره. از همون net استفاده کن.
Line Rate - Downstream (Kbps):576
Line Rate - Upstream (Kbps):542
اینا نشون می ده که پارس آنلاین برات 512 بسته نه 64 . ببینم سرعتت روی دانلود منیجر چنده ؟ دانلود چند می زنه ؟
با سلام ، چطور میشه ، منم از این شرکت ها اشتراک بگیرم ؟ از 30 تومن زیاد نباشه یه سرعت و اینترنت ( سرور خوب ) برام معرفی می کنین ؟ هزینه اش کمتر از 30 هزار تومان باشه ... سرعتش هم خوب باشه ... با تشکر ...
..................
سلام دوستان
من شاتل دارم خواستم اگر ممکنه یکی از سایت speedtest.net یک تست بگیره میخوام پینگشو ببینم
در ضمن پارس آنلاین هم مثل شاتل اگر 128 بگیرم 1 مگ یا 2 مگ میبنده؟
ممنون
این پست رو بخون شاید کمکت کنه.نقل قول:
در مورد IDM مشکلش رو گفته...
نقل قول:
با سلام آقای مهران ، لطفا لینک بالاتون رو اصلاح کنین ، نوشتین این پست رو بخون شاید کمکت کنه ، منظورتون کدوم پسته دوست عزیز ؟
پست توی نقل قوله عزیز. :46:نقل قول:
اینم لینک اصلی پست ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5176662&postcount=551
ارزان ترین سرویس کدوم سرویس هستش ؟ سرعت بالای 128 داشته باشه ، قیمتش هم از 30 هزار تومن کمتر باشه ...
256 نامحدود اوراکل ماهی 32
من تازه adsl گرفتم و هنگامی که در صفحات وب میگردم بدون اینکه هیچ دانلودی داشته باشم از محدودیت حجمیم کم میشه میخواستم ببینم یرای شما هم اینطوریه یا فقط برای من این اتفاق می افته؟؟؟:41:
از کجا می فهمی که کم می شه؟!نقل قول:
چون توی سایت شرکتی که ازش adsl گرفتم میزنه دیگه...:5:نقل قول:
سلامنقل قول:
معمولا روی 7 الی 9 متغیّره.
شما تو سایتن بچرخی دیتا سند و رسیو میشه. و از ترافیکتون کم میشه هرچی سایتها سنگین تر باشه دیتای بیشتری رسیو میشه.نقل قول:
من 256 نامحدود با سرعت 35 میگیرم ماهی 26 تومن ... :31:نقل قول:
این سرعتش چنده ؟
نقل قول:
اين دور و براي 32 هست. شما از كجا سرويس مي گيرين؟ teh ديگه ؟
بنظرتون کدوم یکی از این شرکت ها پینگش بهتره برم بگیرم !؟
شاتل
پارس آنلاین
آسیاتک
لایزر
دوستان یه سوال دارم
میگن پینگ شاتل از بقیه شرکتها بالاتره
حالا بالا بودن پینگ چه مشکلاتی رو داره ؟؟؟
اگه پایین باشه چه مزیتهایی رو داره ؟؟؟؟
پینگ: مدت زمان لازم برای ارسال دستور مورد نظر از طرف کاربرد برای مشاهده یک هاست و دریافت پاسخ مناسب از اون هاست به رایانه کاربر رو پینگ می گن.
حالا هر چی این مدت زمان کمتر باشه شما اون سایت یا هاست رو زودتر مشاهده می کنین و هر چی بیشتر باشه مسلما دیرتر.
مرسی :10::10::10::10::10:نقل قول:
سلام عزیزان کسی از منطقه مخابراتی شهید کاظمیان هست؟
اگر کسی هست ممنون میشم بگه از کجا سرویس گرفته و سرعتش چه جوری هستش؟
آقا من Downstreamمم 1024 هست ولی سرعت دانلدم 80 چرا ینجوریه ایراد از سیستمه؟
نمیشه گفت ایراد از سیستمهنقل قول:
عزیز Downstream پهنای باندی هست که شرکت برای دانلود در اختیارت گذاشته
حالا شاید منطقه شما انقدر شلوغ هست که شما نمیتونی از کلش استفاده کنی
شاید خطت نویز داره
نمیشه دقیق گفت از چی هست:5:
این استریم حد اکثر پهنای باند و نشان می ده ولی دلیل نمیشه شرکت همشو در اختیاره شما قرار داره مثلا پارس بعضی از سرویس های 128 اشو 2 Mb مبنده در حالی که با نرم افزار سرعت رو 145 محدود کرده!!!!:27:نقل قول:
دوستان من الان از شاتل سرویس میگیرم ECO-512 سه ماه 42000 که توی روزها سرعتش خوبه فقط بعضی موقع ها دیسکانکتیش زیاده و حجمش هم 6 گیگ هستش.... شبها هم که از 1 تا 7 رایگان ولی فقط از بعضی سایتها میشه دانلود کرد ...!!!!
میخوام ببینم شرکتی هست که توی همین مایه ها قیمتش باشه و سرویس دهی بهتر یا حجم بهتری بده؟؟ مثلاً 128 نامحدود یا حداقل شبانش رایگان باشه....
راستی تهران هستم...
سلام
من الان با دیال اپ ایوان اومدم سرعت اینترنت عجیب شده بود 9.6 !!!
بعد با انالوگ اومدو سرعت انالوگ 16 بود.!
کمتر از سرعت 40 نداشتم . چه اتفاقی افتاده؟؟
من امروز درخواست ADSL دادم و دقیقا بعد از این اینجوری شده. ایا به هم ربطی دارن؟
ممنون
سلام.من به هر دری زدم 256 نامحدود بگیرم نمی شه با اینکه تا 1 ماه پیش 256 نامحدود داشتم از شرکت asianet زیر نظر آسیاتک اما محدودش کردن.کجارو میشناسین که این سرویس رو بدن که خودتون هم گرفته باشین.حالا هم اگه 256 نبود یه جایی باشه که محدودیت حجمی بالایی داشته باشه البته 512 شب هم از 1 تا 8 هم رایگان باشه؟
منم همین مشکل رو دارم، 128 یا 256 نامحدود کجا دارن دوستان؟نقل قول:
من از صبا نت میگیرم و راضی هستم
سلام دوستان نميدونستم اين سوالمو كجا بايد بپرسم مربوط ترين تاپيك اينجا بود
من مي خوام adsl بگيرم مي خواستم ببينم منصف ترين شركت كدومه يعني تعرفه هاش پايين باشه و سرعتي كه ارائه ميكنه واقعي باشه
در ضمن ميصرفه واسه خونه سرعت 128 بگيرم آخه بيشتر كه نميدن شركتي هست كه سرعت بيشتري به خانگي بده؟
نكته مهمي هم اگه به نظرتون ميرسه بگيد