شاتلی هستی یا شوخی کردی؟نقل قول:
در هر صورت با بریدج ، ممکنه بعضی از مشکلات حل بشه:13:
یه سر به تایپیک شاتل بزنید ، شاید سوالتون پاسخ داده بشه
Printable View
شاتلی هستی یا شوخی کردی؟نقل قول:
در هر صورت با بریدج ، ممکنه بعضی از مشکلات حل بشه:13:
یه سر به تایپیک شاتل بزنید ، شاید سوالتون پاسخ داده بشه
در شهر کورها ، یک چشمی پادشاست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفاته تو مرکز مخابرات ما (شهید کلانتری) شاتل یه چشم معرکه ست!
کِی حق انتخاب داشتیم که این دومیش باشه برادر. . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم از شما . راستش هم میخواستم یاد بگیرم هم گفتم شاید تاثیری در سرعت نسبت به PPPoE داشته باشه که دیدم نه ، فرقی نمیکنه . کلا هم آب از سر من گذشته ! بگذریم؛نقل قول:
فقط یک سوال دیگه . اگه بخوام وایرلس رو اکتیو کنم و با لپ تاپ هم وصل بشم، در لپ تاپ
هم باید کانکشن بسازم و یوزر و پسورد بدم ؟ قبلش که رو PPPoE بود فقط لازم بود که username و password که خودم روی مودم تنظیم کرده بودم را وارد کنم.
با تشکر .
سلام......مودم من tp-link مدل td-w8920g هست........
میخواستم بدونم که چطوری میتونم wireless رو فعال کنم ؟
روی بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد. باید روی PPPOE تنظیم کنید.نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال داشتم
الان از شاتل بهم زنگ زدن یه زنه گفت مودم شما رو که مونیتور کردم مودم قطعی داره و از این حرفا
گفتم چی کار کنم.....بهم گفت مودمت تحت ساپورت شرکت نیست...به سایت مودمت برو و آپگریت کن
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودم:TP-LINK TD-8817
سایت tp-link هم باز نمیشه
ممنونم میشم یکی بگه چی کار کنم
سلامنقل قول:
1- بپا مدیران واسه طرح کردن همزمان یه سوال تو دو تاپیک بهت چیزی نگن !!!
2- احسان جان لینک رو واستون تو تاپیک شاتل فرستادن.
نمیدونم چرا جدیدا سایت tp-link بطور عادی بالا نمی آد و باید با ...شکن باز کنیمش!!
تو سایتش 3 درایور برای 3 ورژن مختلف مودم داده. ورژن مودمتون چیه؟ (V3 یا v4 یا v5 )؟؟ خیلی دقت کنید . چون اشتباه بگین به مشکل بر میخورید.
روش 1:
توی 192.168.1.1 برید به Device Info->Summary. و طبق عکس زیر ورژن رو بخونین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش دوم:
برچسب پشت مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا مرسی بابت راهنماییت
اما ورژن پشت مودم برام زده ver:1.1
اما سایت نداره
این هم عکس تنظیمات مودم ببین میتونی چیزی ازش متوجه بشی کمکم کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از شاتل سرویس میگیرید؟ کدوم سرویس رو گرفتید؟نقل قول:
اکو 512 اما به این نگاه نکننقل قول:
3 ماهه دارم ازشون سرویس میگیرم از روز اول پدر در اوردن ازم
توی روز هم افت سرعت ناجور داشتم و پشتیبانی هم همش می گفت ترافیک بالاست و مشکل از سمت ما هست و این حرفا...چند روزه دیگه فقط باهاشون تند حرف میزنم و بدو بیراه می گم حتی یه نامه زدم و هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم.........احتمالا این که اونا بهم زنگ زدن برا همین نامه و تند حرف زدن هستش
حالا نگفتی چی کارش کنم
1- این جمله رو نفهمیدم ! یعنی وقتی مودم با LAN به PC وصل هست و مودم رو روشن میکنید ، نمی تونه به نت وصل شه و چراغ DSL قرمز و چراغ Wireless سبز میشه؟
2- از کجا میدونید که Wireless به اینترنت وصله؟ با لپ تاپ چک میکنید؟
1-مودم با LAN به PC وصل هست چراغ همه سبز
2-بله با لپ تاپ راحت وصل میشم
3 نوع کنکشن PPPoE هستش یا Bridge?
4- ورژن Firmware مودم چنده؟
3-PPPoE
4-Firmware Version:3.0.2.0.A
شما عکس ورژن Firmware رو گذاشتی. من ورژن خود مودم رو میخوام که عموما تو قسمت Device Info هستش.نقل قول:
--------
شما وقتی مودم رو روشن میکنی و PC وارد نت نمیشه:نقل قول:
1- می تونی با pc وارد تنظیمات 192.168.1.1 بشی؟
2- با لپ تاپ که تو تنظیمات 192.168.1.1 میشی ، میتونی PC رو ببینی؟
می خوام ببینم مودم pc رو میشناسه و بهش اینترنت نمیده یا اصلا نمی شناستش؟
[QUOTE=a6l3i;4787357]شما عکس ورژن Firmware رو گذاشتی. من ورژن خود مودم رو میخوام که عموما تو قسمت Device Info هستش.
--------
بازم سلام
کلا قسمت Status یه تب داره یکی Device Info که عکسشو گذاشتم
سلام دوستان با عرض خسته نباشید من یه مودم linksys wag160 N دارم قبلا از طریق Setup خود مودم وایرلسمو تنظیم می کردم اما از موقعی که isp پهنای باند بیشتر کرده مجبور شدم کانکشن درست کنم و وایرلسمو بلد نیستم تنظیم کنم .
الان وقتی بدون کانکشن مودم تنظیم می کنم اینترنتم هر 20 ثانیه Refresh میشه ولی با کانکشن نه
الان نمیدونم چجوری وایرلسمو راه بندازم :41:
ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر :11:
شما وقتی مودم رو روشن میکنی و PC وارد نت نمیشه:
1- می تونی با pc وارد تنظیمات 192.168.1.1 بشی؟
2- با لپ تاپ که تو تنظیمات 192.168.1.1 میشی ، میتونی PC رو ببینی؟
می خوام ببینم مودم pc رو میشناسه و بهش اینترنت نمیده یا اصلا نمی شناستش؟
نه وارد تنظیمات 192.168.1.1 نمیشه
مودم نمیشناسه تا ریست کنم pc :41:
شما هم حتما شاتل هستید؟نقل قول:
مودم رو کی گرفتیدو چند من هم این مودم رو دارم باید بگم که روی حالت بریج وایرلس جواب نمیده و باید حتما از PPPOE استفاده کنید.
من درست فهمیدم: یعنی همیشه وقتی سیستم روشن میشه باید از قبل مودم روشن باشه تاسیستم اونو بشناسه؟نقل قول:
اگه همیتطوره من احتمال میدم مشکل از کارت شبکه شما باشه. پیشنهاد میکنم از تو Device Manager کارت شبکه رو Unistall کنی و مجدد درایورش رو بریزی.
میخوای قبلش دوتا تست کن ببینیم با روشن شدن مودم ، کارت شبکه تغییری میکنه یا نه؟
تست1:
وقتی سیستم روشنه و مودم خاموشه :
1- ببین وضعیت Local Area Connection تو پنجره ی Connection چطوریه؟ (پتجره رو نبند)
2- همین طور تو Device Manage وضعیت کارت شبکه رو چک کن. (این رو هم بذار باز بمونه)
3- حالا مودم رو روشن کن ، ببین دو مورد فوق چه تغییری میکنن؟
تست 2: (هم سیستم و هم مودم رو خاموش کن تا ریست شن و LAN رو خارج کن)
سیستم و مودم رو جدا از هم روشن کن و بذار بیآن بالا. وایستا تا مودم Connect شه و بعد LAN رو جا بزن. ببین بازهم سیستم قاط میزنه؟
160 تومان 5 ماه پیشنقل قول:
جان نه من فن آوا دارم :13:
روی PPPOE که تنظیم می کنم هر 20 - 30 ثانیه نت قطع میشه دوباره وصل میشه همش قطع میشه وصل میشه..... :41: که مجبور میشم روی حالت بریج تنظیم کنم .
مشکل من چجوری حل میشه ؟چون وایرلس لازم دارم شدیدا :41:
کسی نبود کمک ما بکنه؟نقل قول:
کدوم شهر هستی؟ مودم با گارانتی ساخت سیستم هست دیگه؟نقل قول:
شما رو PPPOE تنظیم کنید بعد قسمتی که تو عکس نشان داده شده رو درست تنظیم کنید مشکلتون حل میشه.
کد:http://www.kimag.es/share/46083867.jpg
شاید تنظیماتتون با این مدل مشابه باشه:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/225816116/efecaa0e/TPLink_W8901g_En.html
تنظیماتش روی همین امتحان کردم اما بازم نشد . نه از این Redial نیست :41:نقل قول:
آخرم نشد راهنمای مودم های TP-Link رو مثل آدم از سایت خودش بگیریم.نقل قول:
من راهنمای مودمت رو خوندم. تو صفحه ی 52 کامل توضیح داده.
تو منوی سمت چپ برو به شاخه ی Wireless قسمت Basic و تیک Enable Wireless رو بذار ، فعال میشه. ممکنه ریست هم بخواد. یادت نره روش Pass بذاری . البته نذاری هم غمی نیست ، همسایه ها شب تا صبح دعات میکنن.کد:http://www.4shared.com/file/250766867/c3f07fab/TD-w8920G.html
موفق باشی . . .
معمولا عامل dc شدن ، سیستم نیست و علت یا نویز خطه یا مشکل ISP که اگر چندین بار رخ میده بیشتر از نویز باید باشه!نقل قول:
سلام
یه رفیقی دارم که خط مودمش چند دقیقه یه بار قطع میشه، مخصوصا اخیرا خیلی زیاد شده به عبارت دیگه چراغ status مودمش خاموش میشه. باید چیکار کنه. از سیستمشه یا از مخابرات یا ....؟ کانکشن دی اس ال شاتل و مودم am602.
1- ببین Splitter گذاشته؟ هم رو مودم و هم رو تلفن ها؟
2- وقتی مودم وصله ، چند یار تفلن رو قطع و وصل کنه و شماره گبری کنه ، ببینه dc میشه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یک اکانت اینترنت م ا هواره ای گرفتم. ولی موقعی که به و ی پ ی ان سرور وصل میشم. و ی پ ی ان خود به خود هر چند دقیقه یک بار هی دیس میشه.
از شرکت مربوطه هم پرسیدم گفتن که مشکل از طرف ما نیست
نوع مودم: Dlink 322T
اینترنت از شاتل
نوع کانکشن روتر
با کابل یو اس بی هم تست کردم باز همین مشکل وجود داشت.
لطفا راهنمایی فرمایید. آیا مشکل از مودم هست؟ یا چیز دیگه ای؟
با تشکز....
سلام
یکی منو دریابه که ثواب داره زیاد
دیروز که شاتل زنگیدن گفتن مودم آپگریت کن...فایل آپگریت رو گیر اوردم و انجام دادم
بعد عملیاتتش انجام شد و پیغام داد با موفقیت انجام شد
اما کلا مودمم از کار افتاد....فقط چراغ power روشن میشه...چراغ adsl و usb و act دیگه روشن نمیشه
مودم ریست کردم باز همونه...بردم به حالت Default باز نمیشه
پس چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنماییم کنید لطفا
خوب پس شاتل باعث شد مودمتون مورد عنایت قرار بگیره . حالا برید ازشون زاکسل بخرید.نقل قول:
کلا به جز زاکسل و ایسوز مارکهای دیگه رو قبول ندارند.
یعنی پرید دیگه؟؟؟؟راهی نیست؟؟؟؟نقل قول:
ببينم مي تونيد يه شركت ارزون واسه اي دي اس ال بگيد برام با ترافيك نا محدود
با سلام، پست پائین متعلق به منه که ایشون (a6l3i) لطف کردن تو تاپیکش قرار دادن. ممنون میشم اگه کمک کنین:
1- روی مودم splitter داره و روی تلفن ها هم micro filterنقل قول:
2- بندرت پیش میاد وقتی که تلفن قطع و وصل میشه، dc میشه. علاوه بر این اگه کلا تلفن ها رو از خط خارج کنه بازم dc میشه یعنی فکر نکنم مشکل از تلفن یا id caller یا چنین چیزائی باشه.
یه سوال: میتونه مشکل از سیم برق یا هر سیمی حامل جریان که از کنار خط تلفن عبور میکنه، باشه؟
شاید نویز خطتون بالاست.نقل قول:
اونجوری نیست که کابل برق باعث قطعی بشه.
مخابرات 128 نامحدود میده 10000 تومان.نقل قول:
1- بهش بگو وقتی تو اینترنت هستش ، یه زنگ بزنه شاتل ، میزان نویز خطش رو از پشتیبانی بپرسه. ببینیم چقدر نویر داره؟نقل قول:
2- شاید مشکل از مودمه . ببین میتونه چند روزی با یه مودم دیگه تست کنه؟
فکر کنم لینک شما مشکل داره:10:نقل قول:
سالمه ، 1نفر هم DL کرده!نقل قول:
مگه بال داشت که بپره؟نقل قول:
دیگه کار شما نیست یا باید بفرستی گارانتی یا باید یک مودم دیگه بگیری.
Firmware چیه ؟
ممنون !!
سلام
من مودم ZTE ZXDSL 831 دارم و می خوام یک کانکشن بسازم که همیشه ON باشه و می خوام MTU مدمم رو هم ببرم بالای 1400 چون برای xbox live لازم دارم اگه کسی تونست کمک کنه و بگه باید چیکار کنم(دقیق و مرحله به مرحله)
ممنون
در کل مرسینقل قول:
گارانتی که نداره...پس میریم تو کار یه مورم دیگه
آی شاتل بمیری که یه مودم گذاشتی رو دست ما
سلام
نقل قول:به شاتل بدبخت چی کار داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به ورژن مودم دقت کردین که V3 هستش یا V4 یا V5 ؟ اگه ورژن مودم با Firmware یکسان نباشه این طوری میشه و غالباٌ مودم مرخص !!!
البته یکی از دوستان همین مشکل واسش پیش اومد (چند صفحه قبل تر) و بجای ورژن 1 ورژن 5 رو نصب کرده بودن. با این تفاوت مه مودم بالا اومده بود و به نت هم وصل شده بود و تنها تو تنظیمات بجای مدل 8811 یه مدل دیگه نوشته شده. من واسه ایشون یه ایمیل به TP-LINK زدم که راه جوابشون رو تو پست زیر می تونی ببینی.
.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4782502&postcount=6708
-------------
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی محسن جان.نقل قول:
-------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
نرم افزار داخلی مودم (مثل ویندوز در کامپیوترها) که هر چند وقت یکبار سازنده ها باگ ها و مشکلاتشون رو رفع میکنن و ورژن های جدید رو رو سایتشون میذارن.نقل قول:
فقط خواهشاٌ دقت کنید که Firmware مربوط به مودم خودتون رو دانلود و نصب کنید. بسیاری از مدل ها در چند ورژن ارائه شدن که Firmwareهاشون باهم فرق میکنه
منظورتون ماهي 100 هزار تومننقل قول:
مگه اينجا در مورد ADSL صحبت نمي كنيد اسمشم خريد مودم نصب مودو .. :11:نقل قول:
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی محسن جان. :21: