سلام دوستان معنی جمله زیر چی میشه؟
I've been put through hell!
Printable View
سلام دوستان معنی جمله زیر چی میشه؟
I've been put through hell!
نقل قول:
سلام
تاپیک ترجمه مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر..
سلام آقای فخاری
در نمره total من، قسمت homework نمره 3تا از homeworkها رو بهم دادین.
در صورتی که من homework و 5و4 رو هم براتون فرستاده بودم ولی نمرشو بهم ندادین.
ممنون میشم پیگیری کنید.
ترجمه متن بالا چی میشه؟
ممنون.
نقل قول:
یه کم با متن شما تفاوت داره اما مفهوم همون هست -
دوستان دیگه هم نظراتشون رو بگن
Dear fakhari
you have considered only three of five homeworks that I have sent you in homework grade part for my total score, whereas I have done and sent you number four and five too; but you did not consider them.
it is my pleasure if you just pursue the matter
your faithfully
سلام
راستش یه عالمه گشتم نهایتا این تایپیک رو یافتم..امیدوارم جای نامناسب سوالم رو نپرسیده باشم..
من دوتا سوال داشتم..اول در مورد ازمون ارشد بود..در مورد سطح زبان این ازمون و سطح گرامر و .. اون کسی اطلاعی داره؟همه پیشنهادشون کتاب 504 هست ولی خب میخواستم اطلاعات بهتر در مورد گرامر و منبع احتمالی که نیاز زبان رو برطرف کنه برای این ازمون بهم پیشنهاد کنید..
سوال دومم هم در مورد یک موضوع برای لکچر بود..پیشنهادتون برای یک لکچر 15 دقیقه ای چه موضوعیه؟میخوام یه موضوع نباشه که خسته کننده و .. باشه..
ممنون بابت پاسختون
سلام
من میخوام کانون زبان ایران ثبت نام کنم
البته اموزش غیرحضوری
خواستم ببینم کسی هست اطلاعی داشته در مورد اموزش غیر حضوری؟
تا اونجایی که میدونم بعد از تعیین سطح یه سری سی دی و کتاب میدن اخر هر دوره هم که تست میگیرند.
ولی میخوام بدونم موثر هست یا نه ...اگر خوب نیست حضوری برم
سلام دوست عزیز..نقل قول:
- کتاب 504 فقط لغت کار کرده ، گرامر نیست. برای گرامر میتونین از کتاب English grammar in use استفاده کنید.
- برای لکچر باید از موضوعی استفاده کنید که مهیج باشه ، و مخاطب رو درگیر خودش کنه.. مباحث اجتماعی و موقعیت های اجتماعی همیشه جواب میده ، مثلا استرس و تاثیرات آن و دلیلهای به وجود امدن استرس و ...
نقل قول:
سلام..
اگه قصدتون این هست که چیزی یاد بگیرین و بتونین صحبت کنید ، باید محضرتون عرض کنم که کلاسهای غیرحضوری اصلا به صلاحتون نیست.
بهتره در صورت امکان در کلاسهای حضوری شرکت کنید تا اونجا در مکالمات و گوش کردن ها و صحبت کردن ها و... شرکت داشته باشید، یادگیری
در خونه توسط سی دی و جزوه کاری خسته کننده هست و بازدهی نداره و شما رو ممکنه از زبان دلزده کنه.
سلام امین جاننقل قول:
سلام دوست عزیز..
- کتاب 504 فقط لغت کار کرده ، گرامر نیست. برای گرامر میتونین از کتاب English grammar in use استفاده کنید.
- برای لکچر باید از موضوعی استفاده کنید که مهیج باشه ، و مخاطب رو درگیر خودش کنه.. مباحث اجتماعی و موقعیت های اجتماعی همیشه جواب میده ، مثلا استرس و تاثیرات آن و دلیلهای به وجود امدن استرس و ...
ممنون از جوابت..
راستش من در مورد گرامر و کتابی که معرفی کردین باز سوال داشتم..میخواستم ببینم سطح این کتاب چطوره؟نیاز ادم رو برای حالا تستهای ارشد برطرف میکنه؟بعد این که روش کار باهاش چطوره؟نیازمند کلاس و .. خاصی که نیست؟و سوال اخرشم ایا میتونم نسخه pdf اون رو دانلود کنم؟یعنی توی اینترنت بگردم نسخه پی دی اف اون پیدا میشه؟
باز هم ممنون از لطفت
راستش من الان باز سرچ کردم گویا سه نسخه از این کتاب هست درسته؟کدوم بهتره؟
cambridge - english grammar in use - Initial
cambridge - english grammar in use - Intermediate
cambridge - english grammar in use - Advance
من الان نسخه دوم رو گذاشتم دانلودبشه..ولی چطوریه؟میشه در موردش برام یه توضیحی بدین و کدوم اولویت داره..؟
با تشکر
نقل قول:نقل قول:
سلام :)
این کتاب از پایه ای ترین سطح شروع کرده و تا سطح پیشرفته کار کرده و چیزی درش جا نیفتاده... مسلما اگه با این کتاب کار کنید
تستهای گرامر ارشد مثل آب خوردن میشه براتون، ولی نکته اینجاست که معمولا در آزمونها از گرامر خیلی سوال نمیدن.
اون کتابی هم که شما پیدا کردین به صورت بخش بخش هستش، سطح مقدماتی ، متوسط و پیشرفته.
نرم افزارش رو هم ازینجا میتونین دانلود کنید ( فاصله هارو از لینک پایین حذف کنید )
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o w n l o a d h a.com/1388/10/%D9%8A%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A-%D9%82%D9%88%D8%A7%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D9%8A%D8%B3%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-cambridge-english-grammar-in-use-3rd-edition/
مجددا ممنون از راهنمای هات
گذاشتم فایلش رو شب دانلود کنم..
فقط چون دیدم گفتین توی ارشد زیاد گرامر نیست پس به نظرتون بیشتر رو دایره لغات کار کنم؟در کل پیشنهادتون برای زبان ارشد چیه؟متنهای تخصصی و .. رو کار میکنم ولی نمیدونم آیا مثلا 504 کافیه؟یعنی بعد این کتاب برم سراغ گرامر یا کتابهای مربوط به دایره لغات رو مطالعه کنم..؟
نقل قول:
خواهش میکنم.
دایره لغات مهمترین بخش آزمون هاست، درک مطلب هم خیلی مهمه ، به عنوان مثال ممکنه شما معنی یک لغت رو بدونید اما دقیقا ندونید که در عمل چطوری ازش استفاده میشه. همون متنهای تخصصی رو که گفتین کار کنید حتما.. تستهای زبان رو انجام بدین، خودتون رو برای Reading های دشوار آماده کنید. کتاب 504 رو بخونید ، کافی نیست ولی خیلی کمک کننده هست چون علاوه بر اون 504 کلمه ، کلمه های دیگر هم ناخوداگاه مجبور میشین یاد بگیرین.
درکل میتونم بهتون بگم که سوالهایی که مستقیما مربوط به گرامر هستند اندک هستند ولی نکته ای که اینجا هست اینه که اگه گرامرتون ضعیف باشه ممکنه حتی در درک مطلب دچار مشکل بشین .
مثلا در ریدینگ گفته شده که The goals about which we were talking before will really have been achieved خب قائدتا تا درک نکنید که این منظورش ازین جمله چیه نمیتونید بهش جواب درست بدین در جوابهای ریدینگ.
دایره لغات رو قوی کنید از هر راهی که میتونید ، گرامر رو هم کار کنید ولی نه به اندازه ی انرژی ای که برای لغات میزارین.
سلام اقا امیننقل قول:
خوشبختانه من از نظر گرامر خیلی ضعیف نیستم و در حد متوسط هست گرامرم..(فقط گاها بر اثر بی دقتی هام و .. اشتباهات خیلی واضحی توی مکالمه دارم که اون هم همونطوری که گفتم بخاطر بی دقتیه و تا حدی چون سعی میکنم سریع باشم اینطور اشتباهات پیش میاد )ولی در کل با این به نظرم باز هم رو دایره لغات کار کنم بهتره و چون گفتین درصد کمی از تستها صرفا گرامره..چون کلاس زبان هم میرم (تاپ ناچ) نیازم رو برطرف کنه ..
از نظر درک مطلب هم تا حدی قوی هستم..یعنی پیش اومده بتونم متنی رو که خیلی لغاتش رو نمیدونستم رو به تستهاش جواب بدم ..
در کل من روی لغاتم کار میکنم و گرامر هم به همین کلاسهای زبان بسنده میکنم..اینطوری به نظترتون چطوره؟
باز هم ممنون بابت وقتی که برای پاسخ به سوالاتم میزارین
خوب من یه پارازیتی بدم این وسط...نقل قول:
اول این که سعی نکنین تند صحبت کنین... به قول استاد ما یه چیزی تف کنین بیرون!
سعی کنین در حدی که میتونین روان صحبت کنین... تلفظها، آهنگها و تکیهها رو درست ادا کنین...
ضمن این که گرامر متاسفانه چیزی نیست که بر اساس دقت پیروی بشه...
گرامر باید در ذهن شما حک شده باشه و شما به طور پیشفرض جملهها رو درست بگین...
دقت برای ادای هر جمله در صورتی که بخواین ۳۰ دقیقه مکالمه یا سخنرانی کنین عذابه!
و این که بر اثر بیدقتی اشتباههای کوچیکی میدین که خوب خیلی بدتر شد... اشتباههای بزرگ قابل درکه...
ایشالله مشکلتون حل بشه...
داداش گلم من اصلا فکر نمیکنم اینترچنج سبز اینترمدیت باشه.اصلا.مگر در صورتی که طرف به همراه کتاب خیلی کار کرده باشه.در نهایت بستگی به خود طرف داره:12:نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب من یه پارازیتی بدم این وسط...
اول این که سعی نکنین تند صحبت کنین... به قول استاد ما یه چیزی تف کنین بیرون!
سعی کنین در حدی که میتونین روان صحبت کنین... تلفظها، آهنگها و تکیهها رو درست ادا کنین...
ضمن این که گرامر متاسفانه چیزی نیست که بر اساس دقت پیروی بشه...
گرامر باید در ذهن شما حک شده باشه و شما به طور پیشفرض جملهها رو درست بگین...
دقت برای ادای هر جمله در صورتی که بخواین ۳۰ دقیقه مکالمه یا سخنرانی کنین عذابه!
و این که بر اثر بیدقتی اشتباههای کوچیکی میدین که خوب خیلی بدتر شد... اشتباههای بزرگ قابل درکه...
ایشالله مشکلتون حل بشه...
تشکر بابت پاسخت
راستش مشکل من هم همینه..سعی میکنم سریع جواب بدم و برای همین مثلا اس رو به فعل اضافه نمیکنم و بعد گفتن جمله متوجه میشم اس رو نگفتم برمیگردم و میگم..
ولی با حرفتون موافقم باید گرامر به صورت فی البداهه توی ذهن -- بشه..
به نظرتون برای حل اینطور مشکلاتم چکار کنم بهتره؟
ممنون از کمکتون
به نظر من یه کتاب واسهی گرامر بگیر... English Grammar in Use مثلا...نقل قول:
چند تا هم کتاب داستان مخصوص زبانآموزها بگیر...
یه دوره speaking هم از جایی که خودت فکر میکنی میلنگی کار کن و کنارش هم فیلمهای زبان اصل ببین...
مهمتر این که سعی نکن تند صحبت کنی... عزرائیل که دنبالت نکرده!!! :31:
سلام..
مشتاقم نظراتتونو راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونم...
+ راجع به آزمون ibt توضیحاتِ کاملی توی سایت سازمان سنجش دادن منتها محل برگزاری ِ آزمونهارو اعلام نکردن...شما میدونید کجاها برگزار میشه این آزمون ؟
ببخشید دوستان یه سوال کوچولو داشتم دیگه نخواستم تاپیک بزنم براش :20:
من امروز برای تعیین سطح کانون زبان ثبت نام کردم یه چند تا سوال داشتم:
1) سطوح کانون زبان چیه؟ منظورم همین بیسیک و بعدش المنتری و... که من نمیدونم!
2) سوالاتی که تو آزمون تعیین سطح میاد چطوریه؟ قواعده؟ یا معنی کلمه؟
3) سایتی نیست که بتونم یه آزمون تعین سطح مجازی بدم؟
4) قواعدی که ازش سوال میدن تو تعیین سطح چیه؟
5) کلا چیزایی که باید بدونم تا بتونم تو سطح بالاتری پذیرفته بشم رو بگید؟ (چون امتحانی چیزی ندادم نمیدونم خودم تو چه سطحیم رفتن به سطوح بالاتر میتونه دردسرساز باشه یا نه ، ولی آخرین بار تو کنکور زبان 90 ، زبان عمومی 68 و زبان تخصصی رو 34 زدم غیر از این محک جدی نداشتم و خودمو با همینا میسنجم :))
سلام
من که رشته ام زبان نیست. ولی اگه این درصدها را زدی نباید سطح پایینتر از intermediate بگیری. یا اصلاً برای کلاس آیلتس شرکت کن.
سلام روز به خیر
من مادرم دیپلمه حدود 30 سال پیش هستند (آشنایی با حروف انگلیسی و کلمات اولیه ساده)
اما تصمیم گرفتند تو زمان فراغتشون مطالعه زبان انگلیسی رو به صورت خود آموز شروع بکنند
و در حد معمول بتونند اطلاعات زبانشون رو بالا ببرند
من خودم از این کار به شدت استقبال کردم و دوست دارم به بهترین نحو ممکن کمکشون کنم
اما واقعیتش نمیدونم چه منبع زبانی رو براشون تهیه کنم که هم جذاب باشه هم اینکه ساده باشه
دنبال یه منبعی میگردم که خودشون در نبود من هم بتون قواعد ، لغت و مسایل مربوطه دیگه رو در حد معمول ولی با یه روش ساده و جذاب یاد بگیرند
دوستان اگه راهنمایی ام بکنند ممنون میشم
در ضمن من خاک پای مادرمم هستم... اینجا جاش نیست اما خواستم بگم همه جوره میخوام هواشو داشته باشیم
ممنون
نقل قول:
میتونید از بسته های خود اموز XLC استفاده کنید - خودشون برنامه کاری بهشون میدن و به صورت تلفنی هم پیگیر پیشرفتشون هستن - من خودم چندسال پیش حدودا هفت یا هشت سال پیش از این بسته ها استفاده کردم - روش کار بسیار مفید و کاربردی هست-
اطلاعات بیشتر رو میتونید اینجا پیدا کنید
سلام
در جملات زیر، آخرین جمله بعد از کاما داره کدوم قسمت از جملات قبل را توصیف میکنه؟
The cost associated with this additional circuitry may be a concern in some applications. Furthermore, it is very sensitive to mutual coupling since the current in the active phase induces voltage in the unenergized phases, which strongly distorts the probing pulses.
نقل قول:
اگه منظورتون از بعد ازwhich هست - به نظر من که کاملا واضح هست که داره جمله قبل از خودش رو توضیح میده وبه اون voltage بر میگرده- اون جمله اولیه که نقطه هم گذاشته و تموم شده
ممنون سجاد عزیزنقل قول:
میتونید از بسته های خود اموز XLC استفاده کنید - خودشون برنامه کاری بهشون میدن و به صورت تلفنی هم پیگیر پیشرفتشون هستن - من خودم چندسال پیش حدودا هفت یا هشت سال پیش از این بسته ها استفاده کردم - روش کار بسیار مفید و کاربردی هست-
اطلاعات بیشتر رو میتونید اینجا پیدا کنید
راه خوبی بود اگه اجازه بدی یه کم بیشتر هم میخوام بررسی کنم
دوستان دیگه راه دیگه ای مثل کتاب خاصی با سی دی آموزشی خاصی میتونند بهم معرفی کنند
سلام
من تقریبا 2 سال دیگه لیسانسم تموم میشه . تازه رفتم تو فکر اپلای .. زبانم زیاد خوب نیست ولی داغون هم نیست ... تا به حال هیچ کلاسی هم نرفتم . وقت کلاس رفتن هم ندارم .
الان که می بینم ، تو راه دانشگاه وقت زیادیم داره به هدر میره . . حالا تو این وقت های پرت میخوام زبان یاد بگیرم.
سوالی که داشتم اینه که تو این وقت ها بهترین کار چیه ؟
مثلا شنیدم واسه آزمون تافل یه فلش کارتهایی هست .. دقیقا اسم این فلشکارت ها چیه ؟ خوبن یا بد ؟
و این که اگه میشه چند تا منبع مفید صوتی معرفی کنید که تو mp3player گوش کنم ..
پیشاپیش ممنون .!
سلام.
می خواستم بدونم که Just در این جمله چه کاربردی داره؟
I can just fit you in. that table there
توی دیکشنری این رو دیدم:
12) Adverb
Just is also used in polite requests and interruptions, and to make opinions sound less forceful and mor polite.
Can I just use your lighter please?... I just think that we should bring this matter to everyone's attention.
یعنی یکی از کاربردهای Just مودبانه کردن جمله است؟ می شه بیشتر توضیح بدید. اصلا" Just در I can just fit you in. that table there همین کاربرد رو داره؟
ممنون.
سلام
برای کنکور ارشد استارت زدم.
سطح زبانم در حدی هست که تو دانشگاه 10 گرفتم پس متوسط یا زیر متوسطه
فعلا در حال یادگیری لغات ضروری تافل هستم و طبق برنامه 2 ماه دیگه تمام میشه.
برای مهارت ریدینگ که مثل اینکه تو کنکور ریدینگ و درک مطلب اهمیت زیادی داره چه کتابی پیشنهاد میکنید؟ develop-expanding یا موزائیک. برادرم این روزا active میخونه که میگه کتاب خوبی هست.
در ضمن گرامر هم لازم هست؟ گرامر تا اواسط دبیرستان فکر کنم خوب باشه بعد از اون نه
در این مورد راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
دوستان می خوام توی حدود 6 ماه IELTS با نمره حداقل 6 بگیرم
معلومات در حد کنکور سراسری و پیش دانشگاهی
آیا امکانش هست؟کدوم اموزشگاه رو پیشنهاد می کنید یا کدوم سلسله کتاب بهتر هست تا از روی کتاب اموزشگاه مناسب رو پیدا کنم؟
تو 6ماه امکان نداره همچین چیزی اتفاق بیفته مخصوصا با معلومات شما ...نمره 6 IELTS معلومات خیلی بیشتری میخواد که تو 6ماه نمیشه کاریش کردنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما اگه الان که دانشجویین وقت کلاس رفتن ندارین.. فکر می کنید کی وقتش را پیدا می کنید؟؟؟؟
برای اپلای حتما باید تاقل یا آیلتس داشته باشید و این مستلزم کلاس رفتنه.. البته کلاسهای تافل و آیلتس هم فقط مهارت این امتحان را بهتون آموزش میدن و خیلی در بالابردن سطح زبان شما تاثیری ندارند. شما هر وقت تصمیم داشتید امتحان بدید از یکسال قبل باید کلاسهای تافل یا آیلتس را ثبت نام کنید.. قبلش هم باید خیلی زبانتون را قوی کنید. هم لغت و گرامر و ... . کتابهای 504 و essential words for Toefl را پیشنهاد می کنم که هر دو فلش کارت هم دارند. منبع صوتی هم بسیار زیاد وجود داره... ولی من فقط و فقط کلاس را توصیه می کنم. اگر برای ارشد به آمریکا فکر می کنید که امتحان GRE هم باید شرکت کنید... که اون برای خودش 10 برابر از تافل سخت تره..پس بهتره از همین حالا خوب برنامه ریزی کنید
به نظر من زمان دانشجویی آزاد ترین دوران زندگی آدمه... (منظورم از لحاظ زمان هست) بعدش امکان نداره زمان آزاد برای هیچ کاری پیدا کنید.+
موفق باشید
,
برای کنکور ارشد، و با سطح زبانی که شما گفتید، من فقط و فقط پیشنهادم سوالات سالهای پیش رشته خودتونه... 10-15 سال گذشته. سوالات را باید 5-6 دور بخونید.. جوری که تمام لغاتی که تو این سالها اومده را حفظ شده باشید، تمام نکات گرامری و تمام درک مطلب ها... این به همراه کتابهای کمکی که خودتون گفتید کمک زیادی می کنه. البته این کار را فقط برای زبان پیشنهاد نمیدم.. برای تمامی دروس رشته تون این کار را انجام بدید، تاثیرش عالیه :20:نقل قول:
همونطور که گفتن تقریبا غیر ممکنه!!! مگر اینکه معلم خصوصی داشته باشید و هر روز روزی 5-6 ساعت زبان کار کنید... در اینصورت حتما موفق میشیدنقل قول:
this is a good question, please anyone who know's the answer explain itنقل قول:
اینجا Just میتونه صرفاً برای تأکید اومده باشه ...نقل قول:
تو ترجمهاش هم، میشه اصلاً ترجمه نکرد، میشه هم این جوری گفت:
میتونم تو رو درسته تو اون میز جا بدم !
یا یه همچین چیزی ! :دی
توی این اپیزود Extra in English (اگه اشتباه نکنم ۱۱...)... مکالمه این شکلی بود:نقل قول:
هکتور: میشه یه میز برامون رزرو کنین؟
گارسون زن: (دقیقا) یه جای عالی براتون سراغ دارم... اون میز اونجا...
Just اینجا به"به مناسبترین حالت" اشاره داره...
مثالهای دیگهای که میشه زد I know you just well... I'm just fine... I'm just great... It's just so perfect...
پس در این جور مواقع به " به بهترین شیوه"... "خیلی خوب"... "دقیق بودن" یا "بی کم و کسر بودن"...
برای حالتهای مشابه میشه واقعا یا راستی یا بسیار رو معادل just در نظر گرفت...
سلام دوستان
من یک preliminsary research proposal نوشتم که میبایستی رسمی و بدون اشکال باشه. اینجا میزارم، ممنون میشم اگر دوستان اونو تصحیح کنند.
Brief introduction to Lean Construction and its advantages
Building industry is characterized by a high share of non-value-adding activities and suffers from high cost, inefficiencies and many problems, in productivity, innovation, slipping schedules, rework, quality, disputes, which all are signs of waste, and concept of Lean Construction (LC) is solution to all of them.
It´s a modern way and philosophy to improve construction performance and labor productivity, which:
- Gives customers what they want, deliver it instantly and without any waste with using fewer resources.
- Improves the Architectural/Engineering/Construction process as well as product.
- Flows value creating work steps while eliminates waste in all forms, materials, time, and effort, by focusing on fast cycle times.
- Benefits construction industry greatly by changing every aspect of end-to-end design construction and use process.
- Provides the foundation for a new form of project management and produces significant improvements particularly on complex, uncertain, and quick projects.
- Improves Value-adding activities through internal continuous improvement by empowering all workers to contribute in your continuous improvement efforts, by asking them to make their work easier and more interesting, to cut the costs, to improve quality and to reduce delivery times. And you can learn from them by listening and supervising them.
- Looks at environment as a customer, by meeting customer´s requirements in the best possible manner as well as eliminating of value loss, which leads to sustainable development
By LC, your project has a predictable and reliable work, is structured and managed as a value generating process, and experiences improvements in design team and trade contractor relationships, communication, scope definition, coordination, cost and schedule performance.
سلام.نقل قول:
سوالتون رو در این بخش بپرسید :
ممنون..
خانومی داره درباره ی یک فیلمی توضیح میده و در بین صحبتهاش می گه :
Now They meet and become friends
سوال من اینه که وقتی now رو در ابتدای جمله آورده پس چرا حال استمراری به کار نبرده (مگه این واژه اینجا معنی غیر از حالا می ده؟؟؟)
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید ...
ترجمهاش میشه: حالا همدیگه رو میبینن و با هم دوست میشن... الانه که همدیگه رو ببینن... الان هم همدیگه رو میبینن...نقل قول:
به همون دلیل که ما توی فارسی نمیگیم: حالا دارن همدیگه رو میبینن و با هم دوست میشن...
معمولا حین فیلم دیدن به چند لحظه جلوتر اشاره میکنه...
به قسمتی که هنوز دیده نشده... وگرنه گفتنش مثل اینه که برای یه آدم نابینا تعریفش کنی...
درود
برای ثبت نام پزشکی بین الملل IELTS با نمره 5 یا تافل 500 مورد نیاز هست البته اونهایی که بقیه شرایط رو داشته باشن ولی زبانشون به حد نصاب نرسیده باشه بهشون یک فرصت محدود میدن که خودشون رو برسونن
می خوام توی این 4 ماه تا بهمن سطح خودمو به حدودای IELTS 2-3 برسونم بعد توی فرصتی که داده میشه به 5 برسونم چون درسهای دانشگاه به اندازه کافی سنگین هست
کلاس های زبانی که در گذشته رفتم تا interchange 1 اون کتاب قرمزه تموم کردم والبته دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم خوب بلدم
حالا به نظرتون همین کتاب های interchange رو ادامه بدم یا راه بهتری پیشنهاد می دید؟ اگه interchange 3 رو تمام کنم اون موقع حدودای نمره IELTS چند هستم؟
من خودم با Interchange شروع کردم با Passages هم تموم ..باید بگم خیلی کتاب خوبی هس ،خیلی از بهتر ازین کتابایی ک تازگیا اومده ...شما همین Interchange رو ادامه بدید مطمئن باشید موفق میشید ...نمیشه گف مثلا یه کتابیو تموم کنید نمره IELTS مثال فلان میشه ...بستگی به خودتون داره ..یکی هس همرو تموم کرده قد یه کسی ک 2 رو تموم کرده نمیتونه صحبت کنه ...اگه خوب پیشرفته باشید با تموم کردن 3 به نظر من نمره 3 تا 3.5 IELTS میشه ! بازم میگم فقط یه حدس هسش ! اگه بتونید درکنار اینا فیلم و سریال و گیم هم بزنید خیلی خوب میشه همینطور کتاب 504 رو هم حتما اگه شروع نکردید شروع کنید !نقل قول: