مگه الانم میشه حذف کرد؟؟؟نقل قول:
Printable View
مگه الانم میشه حذف کرد؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بگرد توي نت چند تا جزوه دانلود كن بخون يا اگر دوستي داري كه قبلا اين درس رو داشته و پاس كرده ازش جزوه ش رو بگير....كتاب رو بخوني گيج ميشي.
خودم يه جزوه خوب از معادلات دارم ولي حيف كه اسكنر ندارم وگرنه برات ميزاشتم..خودم فقط همين جزوه استادمون رو خوندم:n01:
به اين ادرس ها برو دانلودشون كن ببين به دردت مي خورن:
دمت گرم لطف كردي:n16:
بدبختي اينه من با استاد برداشته بودم و رو اشتباه برنامه ريزي بعد تفكيك كلاسامون اسم چند تا پسر تو گروه دخترا موند كه من اين وسط بدون نيم ترم موندم كه سر همين يه دعواي اساسي با معاون دانشگاه كردم ، كه البته اندازه گاو شعور ندارن :n21:
از فردا ميرم تو كار ديف تا خدا چي بخواد :n30:
منظورم اينه نرم امتحان بدم :دينقل قول:
مگه الانم میشه حذف کرد؟؟؟
سلام دوستان
من شنبه امتحان دارم میخوام کارتمو بگیرم ولی خطای کد 18 میاد و میگه شما اجازه دسترسی به اینجارو ندارید
باید چیکار کنم؟
شهریه هم یک ماه و ده روز پیش واریز کردم و بدهی ندارم
یه 970ت اضافه شد برای من و دوستانم بابت بیمه که اونم دوباره رفتیم پرداخت کردیم.شما فیش فاریزیت رو تو سایت گلستان نگاه کن ببین بدهی 0 زده.گزارش 428 رو باید بگیری.اگه راه گرفتنش رو تا سایت درست میری و بدهی نداری شاید سایت قاطی کرده.بذار یه چند ساعت دیگه باز امتحان کننقل قول:
سلام خدمت شما . طبق گفته ی دوست خوبم محمد رضا ، برای بعضی از دوستان دوباره مبلغی بدهی بابت بیمه اضافه شده . به احتمال زیاد شما بدهی دارید . البته مشکلی نیست : شما میتونید با پرداخت این بدهی و در دست داشتن فیش پرداخت ( بدون گرفتن کارت ورود به جلسه ) وارد جلسه امتحانات بشین .نقل قول:
ممنون دوستان
اون 970 تومنو هم حدود ده روز پیش رفتم واریز کردم ولی تا الان هرچی میرم میزنه شما اجازه دسترسی به این قسمتو ندارید.قسمت شهریه هم بدهی ندارم زده بدهی صفر ریال.
فیش بانکیو با خودم ببرم میذارن امتحان بدم?گیر نمیدن?
کمتر از دو روز مونده به شروع امتحان نمیدونم استرس خود امتحانو داشته باشم یا استرس کارتشو....داستانی داریم با این گلستان
سلام ،نقل قول:
نه عزیزم معمولن گیر نمیدن ، همون فیش رو ببر تمومه. من بارها اینطوری رفتم. مشکلات سایت بخودشون مربوط میشه
من گاهی با هیچی هم رفتم :n02:
در تکمیل صحبت های امین عزیز بگم که خیالت راحت . فیش واریزی رو دستت داشته باش مشکلی پیش نمیاد . من خودم نصف دوستام با همین شیوه اجازه ورود رو پیدا میکنن :n02:. خیالت تخت :n06:نقل قول:
من بدون فیش واریزی و کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه هم امتحانم رو دادم :n09: راه در رو زیاده :n02:
آره برادر خیالت جمع.با فیش برو و راحت امتحانت رو بده.میبینی چجوری دانشجوهارو آزار میدن.آدم تو این وضعیت نمیدونه استرس کارت رو داشته باشه یا امتحان رونقل قول:
پ.ن:من با فیش بی فیش با کارت بی کارت شنبه امتحان مبانی رو قبول نمیشم:n02:
اِ ممد رضا . چرا ناامیدی ..... خداشاهده من سر امتحان اصول حسابداری 2 ، که کاملا امتحانش تستی بود ( 40تا سوال تستی ) ، 16 تا پشت هم زدم الف ( بلد نبودم همینجوری الف زدم :n02: ) اگه گفتی چندتا الف بود ؟ :n13: فقط 4تا :n28: ...... البته این ربطی به اینجا نداشتا همینجوری گفتم ....نقل قول:
کلا امیدوار باش دیگه .... ببین الان بچه های گل پیام نور میان اینجا یه سر میزنن .... اینجوری روحیشون داغون میشه ..... لااقل واسه روحیه دوستاتم شده شاد باش و بگو قبول میشم :n02:
اینجوری شاد باش :n02::n02::n02::n02::n08:
چه بگم که از نگفتنم بهتر استنقل قول:
فقط تونستم از 15 فصل 5فصل بخونم که اونم اصلا نفهمیدم به کجا اومد و به کجا رفت.تست هم میزنم 5تا تشریحی رو که هیچی نمیتونم، تستی هم از 30تا 10تا درست زدم.نمره کلاسی هم صفر.نرفتم سر امتحانش.بعد الان شینگیلی بزنم؟
ببینم میان ترم گرفتی ؟ اگه نه که سر امتحان نری بهتره چون معدلت هم پایین میاد ولی اگه میان ترم گرفتی و کامل نیست با استادت حرف بزن میان ترم کامل بهت بده نهایتش سوالات پر تکرار رو تو این یه روز و نیم بخون اگه تو ورقه 3.6 بگیری قبولی اگرم تشریحی داشته باشه چه بهتر استادا معمولا برای یه مقدار از جواب یه مقدار از نمره رو میدن و قبول میشینقل قول:
پ.ن : منم امتحان اول رو یه بار خوندم ولی حسش رو ندارم دوباره کتاب رو از اول بخونم ماشالله 400 صفحه است :n14: آدم کتاب رو میبینه سرد میشه بعدا بیان بگن مدرک پیام نور اعتبار نداره اون طرف بیاد ببینم میتونه کتاب 400 صفحه ای رو بخونه بعد بره نطق کنه :n29:
پ.ن :پست بالاییت رو دیدم به نظرم اگه نری سر امتحان بهتره یکم کارت سخته :n03: ولی ناامید نشو یه روز هم یه روزه تو یه روز میتونی بخش های مهم رو بخونی مطمئنا همه 15 فصل کتاب مهم نیستن فصل های غیر مهم رو نخون این جوری از وقتت نهایت استفاده رو میبری
خب یه چیزی بگم شاید استفاده ببری از صحبت هام :n02:نقل قول:
مثل قضیه غضنفر نشه با شیر و خط جواب بدی : بعدش همه میبینن که غضنفر سریع جوابارو پاک میکنه و عوض میکنه میگن چرا خیس عرق شدی و اینجوری مضطربی . میگه دارم جوابارو چک میکنم :n08:
به نظرم تا جایی که تستی رو بلدی با تمرکز بزن . حتی شده راحت از تست ها رد نشو . کمی فکر کن . تحلیل کن . شاید یه جرقه ای زد و تونستی جواب بدی . اگه نشد و نتونستی . همه رو به یه شکل بزن . مثلا یا همه رو بزن ج یا الف یا ...... اینجوری احتمال اینکه درست بخوره بیشتره تا اینکه جا به جا بزنی .
در مورد سوالات تشریحی اگه هم بلد نیستی به قول استاد صنعتی ما همون صورت سوال رو یه جور دیگش کن تو جواب بنویس :n02: خلاصه سفید تحویل نده پاسخ نامه ی تشریحی رو .... بقیش رو بسپار به خدا و لطف استاد . :n02:
یعنی اگه نرم سر امتحان معدلم بالاتر میره تا اینکه برم یه نمره ای بگیرم؟نقل قول:
استادای ما انقد نامرد بودن.همه زن بودن.استاد مبانی که پروژه داد و نیمه کاره بردیم و نمره نداد و سر امتحانش هم نرفتم.اصلا باهاش حرف میزنی اونور رو نگاه میکنهنقل قول:
استاد ریاضی ام اومد امتحان بگیره دقیقا همه کلاس گفتن بذار هفته بعد بخونیم چون اون روز امتحان زبان هم داشتیم.هرکاری کردیم قبول نکرد و همه خراب کردن.تو بعضی پیام نورها شنیدم استادا دمش گرمن و 6نمره رو میدن.واسه ما چَپَر چولاغه شانسمون
مهدی جان یعنی نفهمیدم همه رو مثلا الف بزنم؟شانسش بالاتره؟
البته از الان به نرفتن فکر نکن یه روز و نیم هنوز وقت داری که خیلی زیاده . اگه نمره کم بگیری معدل این ترمت میاد پایین حالا باز به نمره ای که قراره بگیری ربط داره ولی اگه سایر درس ها رو خوب خوندی و معدل زیاد برات مهم نیست به نظرم بری بهتره یه سنگیه انداختی دیگه خدا رو چه دیدی شاید استادت رو هم دیدی باهاش حرف زدی تو میان ترم بهت کمک کرد خلاصه اونم دل داره دیگه .نقل قول:
فقط میان ترم ها تا 18 ام بازه ها بعده اون به نظرم مثل ترم قبلی دیگه باز نمیشه
ایشالله قبول میشی
دوستان زبان تخصصی رشته الهیات « فقه و مبانی حقوق اسلامی » کسی نمونه سؤالاتشو داره ؟
به نقل از روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان تهران علي رغم تعطيل بودن استان تهران به علت آلودگي هوا در روز شنبه مورخ 91.10.16 كليه امتحانات مراكز و واحد هاي اين دانشگاه در ساعت مقرر خود برگزار خواهد شد
نقل قول:خب اول این سوالتو جواب بدم : نیگاه کن یه مثال کوچولو بزنم . فرض کن تو مدرسه 5تا سوال صحیح و غلط اومده و تو اصلا بلد نیستی جواب بدی به سوالا . حالا به نظرت چطوری بزنی بهتره ؟ مثلا همه رو بزنی صحیح شانست بیشتره یا اینکه مثلا یک در میون بزنی ( یکی صحیح یکی غلط ) ... خب مسلما حالت اول احتمالش بیشتره ..... من پیشنهاد میدم مثلا اگه تستهای زیادی هست که بلد نیستی و میخوای شانسی بزنی همه رو یه مورد بزن ..... پیشنهاد من ج :n02: .....نقل قول:
مهدی جان یعنی نفهمیدم همه رو مثلا الف بزنم؟شانسش بالاتره؟
در مورد اینکه سر جلسه امتحان نری یا نری باید بگم که اگه نری غایب در امتحان رد میشه برات و تو معدلت هیچ تاثیری نداره .
به نظرم اگه احتمال میدی اگه بری ممکنه قبول شی برو ولی اگه نه ، حس میکنی که همین الان از پیش باخته ای نرو . با اینکه درس و میفتی اما تو معدل کل ت هیچ تاثیری نمیذاره .
شما یه سر به این سایت بزن .نقل قول:
pnueb.com
یک ساعت پیش دانشگاه بهم اس داد که امتحانات طبق برنامه قبل از روز شنبه شروع میشه و تعطیل نیستنقل قول:
آره برگزار میشه . فقط زدن فوتبال ها رو لغو کردن . :n21:نقل قول:
"مــن کسـی نـیـســـتـم بـا ایــن امـتـحــانــا دردم بــگـیـره ولــی ایــن نـمــره هـا رو کــی مـیــخــواد گــ ــردن بـــگــیـــره " :n08::n02:
دوستان تو پیام نور فرضا اگه یه درس رو بیوفتیم بعد ترم بعدی باز بیوفتیم ولی ترم بعد تر اون درس رو قبول شیم . نمره ی این درس تو معدل کل چطور حساب میشه ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نمره درس مذکور در هر ترم محاسبه میشه و در نتیجه در معدل کل ت تاثیر میذاره .نقل قول:
فکر نمیکنم اینطور باشه ! اگه اینطور باشه که خیلی بده !!
شاید اطلاعات من اشتباه باشه . مطمئن نیستم ، اگه درس رو این ترم بیفتی و ترم بعد پاس کنی تاثیر نداره اما 2ترم بعد پاس کنی رو دقیق نمیدونمنقل قول:
پیام نور واحدهای پاس شده دانشگاه آزاد را معادلسازی میکنه؟ با چه شرایطی؟ کسی که قبلا دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد بوده اما با کاردانی فارغ التحصیل شده، اگه تو کارشناسی فراگیر پیام نور همون رشته قبول بشه میتونه واحدهایی که پاس کرده رو معادلسازی کنه؟
الان داشتم راهنمای نرم افزار آزمون پیام نور رو نگاه میکردم به نظرم سیستم جالبی میاد فقط به نظرم تو این سیستم دانشجوهایی که با کامپیوتر آشنایی ندارن با مشکل مواجه میشن مخصوصا تو کار با ماوس یا همون موشواره :n02: دقیق یادمه اوایل کار با کامپیوتر نمیتونستم ماوس رو روی هدف ببرم :n09: اینجوری که از راهنما بر میاد دانشجوها باید روی گزینه صحیح کلیک کنن
حیف من این ترم دروس عمومی ندارم وگرنه با کامپیوترشون یه کاری میکردم که بعده من دیگه بالا نیاد موند برای ترم بعد :n20:لااقل میشه ماوس رو به عنوان غنیمت جنگی آورد :n02:
یعنی از همین ترم این سیستم اجرا میشه ؟ :n04:
رشته اتون حسابداریه ؟ یا مدیریت ؟ یا اقتصاد آیا ؟نقل قول:
اِ ممد رضا . چرا ناامیدی ..... خداشاهده من سر امتحان اصول حسابداری 2 ، که کاملا امتحانش تستی بود ( 40تا سوال تستی ) ، 16 تا پشت هم زدم الف ( بلد نبودم همینجوری الف زدم :n02: ) اگه گفتی چندتا الف بود ؟ :n13: فقط 4تا :n28: ...... البته این ربطی به اینجا نداشتا همینجوری گفتم ....
بعد چگونه آیا اصول 2 هستید و صنعتی ورداشتید ؟ اصول 2 پیشنیاز صنعتیه !نقل قول:
در مورد سوالات تشریحی اگه هم بلد نیستی به قول استاد صنعتی ما همون صورت سوال
سلام دوست من . مثالی که برای اصول زدم مال 2 ترم پیش بود . اصول همشو پاس کردم . + این ترم صنعتی 2 دارم . :n16:نقل قول:
آقا یعنی قراره با کامپیوتر کار کنیم فردا ؟! چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا.امتحانات رو تو اون حوزه های مشخص شده فقط با کامپیوتر میگیرن.اگر شما تو اون حوزه های تعیین شده هستید پس با کامپیوتر امتحان خواهید دادنقل قول:
آهان ، من این روش رو واسه آمار به کار بردم 5 6 تا خودم بلد بودم و بقیه رو همه د زدم با نمره 11.80 قبول شدم :دی !نقل قول:
سلام دوست من . مثالی که برای اصول زدم مال 2 ترم پیش بود . اصول همشو پاس کردم . + این ترم صنعتی 2 دارم .
پس حسابداری هستید و احتمالا" میانه 1 دارید ؟!
موفق باشید .
1ساعت پیش رفیقم زنگ زده میگه مبانی چیزی فهمیدی؟میگم نه میگه دمت گرم عین خودمی باهم ترم بعد میخونیم!
اون یکی رفیقم إس داده بلدی؟گفتم نه میگه ای بابا من به امید تو داشتم میومدم
الانم یکی دیگه از رفیقام زنگ زده میگه کارت ورود به جلسه رو گرفتی من 970ت بدهکارم و هنوزم کارتو نگرفتم کی باید بگیرم؟!!
داشته باش دانشجوهای پیام نور رو.همه شون عشق است هستن:n02:
حوزه هاشون کدوم شهرا هستن ؟!نقل قول:
نه بابا.امتحانات رو تو اون حوزه های مشخص شده فقط با کامپیوتر میگیرن.اگر شما تو اون حوزه های تعیین شده هستید پس با کامپیوتر امتحان خواهید داد
لیست این حوزه هایی که با کامپوتر میگیرن امتحان رو ندارید ؟
@hp722 :
خوب چرا نمیری بخوونی ؟ الکی الکی که قبول نمیشه آدم تو پیامنور !
شما برو تو این صفحه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو آخر صفحه
خوب استان خوزستان چه شهرهایی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!