سلام با تشکر از زحمات شما.نقل قول:
اگه میشه یه چند تا لپ تاپ تو مایه های 1000000 تومان به من پیشنهاد بدید که دیگه اینجا نهایتا 800000 تومان باشه البته قیمت لپ تاپ های دل زیاد فرقی نداره پس یه چند تا قیمت حدود 800000 بگین لطفا:11:
سلام با تشکر از زحمات شما.نقل قول:
اگه میشه یه چند تا لپ تاپ تو مایه های 1000000 تومان به من پیشنهاد بدید که دیگه اینجا نهایتا 800000 تومان باشه البته قیمت لپ تاپ های دل زیاد فرقی نداره پس یه چند تا قیمت حدود 800000 بگین لطفا:11:
آقا جريان چيه من مدل sr 220 سوني را مشخصاتش را تو سايت خارجي نگاه كردم wi-fi داشت ولي تو يك سايت ايراني نگاه كردم زده بود نداره!!1
يعني مياد ايران ميپيچونن يا ميپيچونن بعد مياد ايران؟
آخه مگه ميشه لپ تاپ wi-fi نداشته باشه؟
سلام
لپ تاپ hp در حدود 1.300 چی خوبه؟؟؟؟؟؟
فرومی که اعضاش برای مطالب از اطلاعات سایت دیجیکالا استفاده میکنن رو اصلا قبول ندارم و اعتباری به حرفشون نیست ، طرف کل مطالب سایت رو Copy Paste کرده و پست کرده برای کاربرای بدبخت !!نقل قول:
فروم درست حسابی یعنی p30 ... طرف یه Review از خودش نمیتونه بنویسه کپی کرده اونوقت شما رو حرفشون حساب میکنی ؟
حرف این و اون رو الکی باور نکن عزیز من ...
اگه لپ تاپی این مشکل مسخره رو داشته باشه و بخواد با این چیزا هاردش بسوزه و فلان بشه که باید در کارخونه رو بست !!
دل که تو ایران 1 میلیون باشه یکی 1535 Studio داریم یکی هم وسترو 1510 ...نقل قول:
سونی هم دنبال FW190 EFW باش و همینطور CS118 E/W
HP هم اینها رو در نظر داشته باش : DV5 1030 و DV5 1040
توشیبا مدل M800-056 هم دستگاه خوبیه ایران زیر 1 میلیون هست ...
اشتباه تایپی !!! نه دیگه تو این دوره زمونه لپ تاپ هست و امکانات بیسیمش و نمیشه نداشته باشه !نقل قول:
می شه سریع تر راهنمایی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب اينا رو ميدونم و سايت ديجيکالا رو هم همون طور که قبلن گفته بودم قبول ندارم ولي اين رو يکي عملي فکر کنم گفته بود يعني واقعا انجام شده؟(سوختن هارد يا دستگاه)نقل قول:
:10:
:11:
برای این قیمت فقط DV5 1135 .نقل قول:
2.26 3MB 1066
3GB RAM
250GB HDD
Geforce 9600M GT
البته 1235 گرافيكش 9600 نيست بلكه radeon hd 3650 استنقل قول:
بله معذرت میخوام ، با 1135 اشتباه گرفتم !نقل قول:
گرافیک 3650HD Radeon ATI هست ...
ممنون تذکر دادید ...
سلام
من یه سوال درباره ی قیمت dv5-1030el پرسیدم ولی به جوابی نرسیدم.یه نفر من رو کمک می کنه قیمت این مدل چنده واین که میگن tv tuner داره راسته یا نه؟
قیمت 950 هزار تومن ، فکر نکنم داشته باشه ، من اطلاعاتی پیدا نکردم درباره Tv Tuner رو این لپ تاپ ...نقل قول:
با سلام
لطفا اگه ممکنه در مورد لپتاپ های سری z سونی نظرتون رو بفرمایید
در این تاپیک اووردمش اما متاسفانه پاسخی از دوستان ندیدم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=308103
با سلام من بودجه ای نزدیک به 1.5 میلیون دارم. من هم کارهای گرافیکی می کنم و هم نرم افزارهای سنگین را بر روی سیستم اجرا می کنم. تا حدودی (نه خیلی زیاد) نیاز به جابجایی دارم و در عین حال می خوام از لپ تاپ به عنوان دسکتاپ هم استفاده کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پس جناب pami_wega اطلاعاتی که تو صفحه زیر درباره ی این دستگاه دادن الکیه؟نقل قول:
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01509145&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3770495&lang=en
سلام registered user جان!
من می خوام تا سقف یک ملیون هزینه کنم (نه بیشتر) و برای این منظور هم نوت بوک دل ووسترو 1510 رو انتخاب کردم.
1- آیا لپتاپی مشابه این وجود داره که هم کیفیت مناسب داشته باشه و هم با این امکانات قیمتش خوب باشه، چون وایو با همین امکانات (و حتی کمی پایینتر) قیمتش بیشتره
2- یه سر رفتم پایتخت، اونجا توی کاتالوگهای مختلف، یک مدل، ویژگیهای مختلف داشت، مثلا تو کاتالوگ یه مغازه سیپییو دل ووسترو 1510 رو زده بود 2.4 تو یکی دیگه زده بود 2، و یا تو هر کدوم رمها متفاوت بود یا ظرفیت هارد و... . به همین نسبت قیمتها هم متفاوت بود. اگر من همین مارک و همین مدل رو با سقف قیمت یه تومن بخوام، باید قطعاتش چی باشه؟
3- این مدلی که گفتم با گارانتی امرتات یا دلیران، کیف و موس هم داره و باید از فروشنده بخوام یا نه؟
4- موقع خرید جعبه باید پلمپ باشه یا نه؟ یعنی مثلا شرکت گارانتی قبلا باید وازش کرده باشه یا نه؟
5- و اصلا این مدلی که گفتم مورد تایید شما هست؟ (برای کارهای دسکتاپ و خانگی)
ممنون
بر عکس تصور خیلی ها اتفاقا سری Z و SR تفاوت های زیادی دارن که من اینجا برتری های سری Z به SR رو واسط میگم که خیلی ها تو ایران نمی دونن حتی فروشنده ها :نقل قول:
سلام
لطفا اگه ممکنه در مورد لپتاپ های سری z سونی نظرتون رو بفرمایید
در این تاپیک اووردمش اما متاسفانه پاسخی از دوستان ندیدم
رم های استفاده شده در سری DDR 3 , Z هستن اما در SR ها DDR 2 هستن
صفحه نمایش سری BRIGHT , Z بیشتری داره و همچنین LED XBRITE - DuraView هست که کیفیت بسیار بالایی داره
وزن این سری 1.5 کیلو هست اما وزن سری SR حدود 1.9 کیلو هست
صفحه کلید سری Z الومنیومی بوده و بسیار بهتر و مقاوم تر و در عین حال راحت تر هست
'گرافیک اکثر SR ها یا ATI هست ( مدل های معمولی رو به ضعیف ) و یا از گرافیک انبورد اینتل استفاده میکنن ( INTEL X4500 ) , اما سری Z از گرافیک های GEFORCE 9300 استفاده میکنه
موفق .....
نه عزیز درسته و من گفتم فکر کنم .. چون اطلاعات درستی درباره ورژن el این دستگاه نداشتم ... البته شاید بقیه مدلهاش هم داشته باشننقل قول:
البته من که پاییتخت بودم و از فروشنده ها میپرسیدم برخی ورژن های همین مدل ندارن و قیمت هم بالطبع تفاوت میکنه ...
نقل قول:
جناب hessam_sz
اگر بار دیگر لینک قرار دادید یا اخطار می گیرید یا دسترسی تون به بخش قطع میشه ... لطفا قوانین را مطالعه کنید !
:angry:
دوستان لطف کنید تو انجمن های لپ تاپ لینک از سایت های ایرانی و مخصوصا فروش لپ تاپ قرار ندین چون پست تبلیغاتی در نظر گرفته میشه و پست و مطالب تون پاک میشه و اخطار میگیرین ... اینجا فقط محل بحث و بررسی کلی لپ تاپ ها و مشاوره برای خرید هست و برای قیمت فقط نام برند و مدل و همینطور نام گارانتی رو بگید .
قوانین این تاپیک رو تو پست اول بخونین . یا به اینجا مراجعه کنین :
با تشکر از دوستانکد:http://www.forum.p30world.com/announcement.php?f=259&a=194
pami_wega جون نظرت درباره لپ تاپ های ایسوس چیه کدوم سری بهتره
سلام
من طولانی مدت با کامپیوتر کار میکنم . کارم هم نقشه کشی صنعتی هست. 2 میلیون پول دارم میخواهم سبک باشه زیاد جابه جا میشم. از vaio z540 n/b z530n/b thinkpad t400 خوشم امد ولی نمی دونم سونی زیاد گرم میشه یا نه و مقا ومتش در برابر ضربه چهطوره به نظر شما t400 fبا وزن 2.2 سنگین محسوب میشه.کانفیگشون خوبه cpu 2.5 ,cach 6 ,ram 3 قیمت vaio حدود 1.600و t400 حدود 1.850 در مورد hp چیزی نمیدونمولی یکی dv3655ee معرفی کرد. نظر شما چیه آیا گزینه بهتری ندارید با تشکر.
اسوس کارش درسته و برای هر کاربردی و خواسته ای لپ تاپ مورد نظر رو داره ... برای کسی که میخواد بازی کنه و پول زیادی نداره لپ تاپ داره ، برای کسی که لپ تاپ مینی برای بازی میخواد داره ، برای کسی که لپ تاپ لوکس میخواد داره ، برای کسی که لپ تاپ برای کاربردهای سنگین پردازشی و محاسباتی میخواد داره ...نقل قول:
برند خیلی خوبیه و خودش رو خیلی خوب کشید بالا و از زمانی شروع شد که با لامبورگینی قرارداد تولید مشترک بست و سری VX رو عرضه کرد ...
برای میان قیمت ها و در حدود 1 میلیون تا 1 میلیون و 500 هزار تومن بهترین گزینه از میان اسوس این :
Asus X61G
2.0 2MB 800 - 2GB RAM - 250GB HDD - Geforce 9400 - 16"HD 1366x768
1.120.000
در ضمن گرانقیمت ترین لپ تاپ اسوس :
Asus Lamborghini VX3
2.6 6MB 800 - 4GB RAM - 320GB HDD - Geforce 9300M - 12.1" WXGA - Vista Ultimate
3.800.000
نمیشه گفت کدوم سری بهتره و بستگی به کاربرد داره ، ولی اگه نظر من باشه سری G و M
نقل قول:اینجا فقط مدل ها با قیمت گذاشته میشه ( پست شلوغ نشه ) ، هر کدوم مد نظرت بود بگو مشخصات و مزایاش رو میگم ...Asus F6VM
1.320.000
لپ تاپ سبک و قوی با قیمت مناسب
HP DV3655 ( خودم هم توصیه میکنم این رو و بهت مدل خوبی پیشنهاد کردن )
1.650.000
گرافیک مناسب و سبک و طراحی عالی
Sony VAIO Z530N/B
1.690.000
ساخت ژاپن با کیفیت عالی ساخت و قطعات و گرافیک مناسب
Dell Latitude E6400
1.650.000
بدنه محکم و دستگاه قوی و گرافیک پیشرفته
Toshiba Tecra M9-185
1.290.000
بدنه محکم و گرافیک مناسب
نظر خودم برای شما روی Sony Z530 هست و Dell E6400
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، شما یه "دل" معرفی کردی ، 1 میلیون بود ، گرافیک ATI داشت ، یادته ؟ مدلش رو میشه بدی؟
چند تا سوال دیگهپ
نظرتون در مورد Dell Inspiron 1545 چیه؟ به شخصه خیلی خوشم میاد ازش:
2.0 ghz 1MB L2
4GB Ram
320GB HDD
X4500MHD
WEB
15.6 16:9
6CELL
این کانفیگ 899 تومن ، BankLap... :دی میده ! چطوره؟
------------------------
یه سوال دیگه ، تو ایران لپتاپ دل بخوام بخرم ، دیویدی ها و سیدی هاش رو بر میدارن؟
گارانتی BankLaptopIran Golden 500 days چطوره؟
اگر با یه کارشناس مجرب! :دی برم واسه خرید ، لپتاپ که بهم میرسه ، "نو" هست دیگه؟ ، کارشناسان میتونن "ریفر" بودن و "کارکرده" بودن رو بخوبی تشخیص بدن؟
لطفا کل تفاوتهایی که بین محصول "دل" که از ایران میخریم و اونی که از آمریکا میخریم رو اگه میشه بگید.
ممنون
HP DV5-1070 تو تحقیقاتی که من کردم از xps m1530 بهتر بود .
آیا مدل دیگری هم هست که بتونه رقابت کنه ؟
pami_wega جون لطفا یه لپ تاپ زیر 800 تومن از ایسوس معرفی کن برای برنامه نویسی و یکم کارای گرافیکی در ضمن حداقل 128 مگ رم گرافیکی مجزا داشته باشد
راستی ایسوس از نظر خر کاری و دوام و کیفیت چطوره **متشکرم**
گارانتی های معتبر در صفحه اول ذکر شده ... باید گفت گارانتی در ایران بی معناست... جالبه ! در ایران سالانه 50 گارانتی لپ تاپ ثبت میشه !!!نقل قول:
یه سوال دیگه ، تو ایران لپتاپ دل بخوام بخرم ، دیویدی ها و سیدی هاش رو بر میدارن؟
گارانتی banklaptopiran golden 500 days چطوره؟
چقدر متخصص ! بی نهایت مضحکه ! شما هم می تونی تعمیرکار نوت بوک بشی ، 200 هزار تومان پول گارانتی رو بدید و بروید اموزشگاه تعمیرات موبایل و نوت بوک و یکماهه همه چیز را یاد بگیرید !
یک گارانتی خوب باید همه جا نمایندگی و شعبه داشته باشه و سرویس های نامحدود ، نه اینکه وقتی لپ تاپ شما خراب شد بگوید : ما این قطعه را نداریم ، این مشکل قابل حل نیست ، و ...!
این گارانتی را بنده نمی شناسم و توی این چند ساله باهاش کار نکردم. اگر دوست دارید تست کنید! ولی گارانتی های بهتری هم هست و بیخود سر یک لپ تاپ 200 هزار تومان نمی کشند که ؟ خوب اون شرکت باید یکسال سرویس فول به شما بده !
پس دقت کنید ... یک سیستم گارانتی معمولی ، در اصل بدون گارانتی محسوب میشه !
در مورد خرید لپ تاپ نیز یک شرکت و فروشگاه اصلی و محلی بهتر از هر سایت ای می باشد.
سلام دوستان...
کسی جایی رو می سناسه مک بوک بصورت اقساط بفروشن؟
آره اون مدل دل Studio 1535 بود ... قیمت الان دور و بر همون 1 میلیونه با کمی نوسان ...نقل قول:
در مورد 1545 هم گفتم چون جدید هست و تازه وارد بازار شده باید امتحانش رو پس بده و مثل 1525 جا بیفته ...
یه بحث دیگه ، زیر 1 میلیون تومن گارانتی زیاد معنی نداره و اگه براتون مهمه گارانتی دستگاه ، از پشتیبانی کننده تخصصی هر برند بخرین بهتره ، مثل زیگورات دل و ایران رهجو سونی و ایران اچ پی و ...
در مورد سی دی ها و DVD ها هم به درد فروشنده که نمیخوره و موقع خرید خودتون باید حواستون باشه که کلاه سرتون نره ... مثلا DVD Recovery یه دستگاه به چه درد فروشنده میخوره بخواد برداره ؟؟ نه این چیزا خیلی کم اتفاق میفته ...
اگه زیاد وارد نیستید مسلما بهتره با کسی که تجربه داره برید خرید و میشه تشخیص داد ، مثلا از روی قیمت ، بعضی ها تابلو قیمت محصول رو میارن پایین که مشتری جذب کنن ... حواستون باشه .
اینجا پشتیبانی مناسبی نداریم ، اونجا پشتیبانی قویتری هست ، سر مشتری رو کلاه نمیزارن !!
وگرنه همین لپ تاپ هایی که اینجا هست اونجا هم هست و به فروش میره ...
نقل قول:
Asus X50GL
2.1 1MB 667 - 2GB RAM - 250GB HDD - Geforce 8200
800.000-840.000
این مدل هم هست که گرافیک بهتری داره ولی CPU اتم اینتل هست و DVD RW نداره . ( مینی هست )
Asus N10J
1.6 512KB 533 - 1GB RAM - 160GB HDD - Geforce 9300
710.000-740.000
کیفیت اسوس کلا خوبه و بسیار بهتر از برند هایی همچون Gigabyte و Suzuki و ... هست و نکته مهمش اینه که پشتیبانی بسیار قوی و مستقیم خود اسوس تو ایران رو داره ...
در بازار خیلی ها نوت بوک را بصورت اقساط و چکی می فروشند. و نتیجه اش هم جز ضرر و زیان برای شما نیست.نقل قول:
اگر مجبور به این کار شدید ، اقساط بخرید !
بله کاملا درسته منم شنیدمنقل قول:
سلام
من یه لپ تاب میخوام برای برنامه نویسی. اصلا بازی نمیکنم ، درضمن نرم افزار های تخصصی برق را هم کار میکنم،میشه منو راهنمایی کنید تا 1200000 هم میتونم بودجه بزارم( البته اگه لازم باشه میتونم بازم بودحه بزارم) .نظرتون درباره vostro 1310 چیه (cpu2.5 , 4 gram ,... باگارانتی زیگورات 1170000
ممنونم لطف می کنید بیشتر در مورد ضرر و زیانش توضیح بدیدنقل قول:
ببینید فرض کنید یک نوت بوک 1.500 هزار تومانی انتخاب کردید:نقل قول:
1- شما هیچ تخفیف ای بابت خرید نقدی دریافت نمی کنید.
2- شرکت ها با گارانتی معتبر این کار را انجام نمی دهند پس مجبورید با گارانتی معمولی بخرید که در فروشگاههای فروش اقساطی می فروشند. فروشنده ان را نقد می خرد و وقتی به شما می فروشند اقساطی ، فاکتور اصلی خرید را به شما نمی دهد پس شما مستقیما توسط شرکت ساپورت نمی شوید و دائما تا پایان اقساط یا گارانتی به ان فروشگاه وابسته هستید!
3- یک یا جند چک کارمندی یا آزاد با ضمانت باید تهیه کنید و به ان شخص تحویل دهید . در بازار اغلب این چک ها را می فروشند و همان لحظه پول نقد کمتری از خریدار چک دریافت می کنند. پس مقصد چک نامعلوم است.
4- روی نوت بوک 2 درصد می کشند مثلا 30 هزار تومان می شود. این مبلغ به اقساط ماهیانه اضافه می گردد. که این خود ضرر مالی زیادی هست !
5- بازار نوت بوک یک بازار آنی هست و قیمت ها دائما در حال کاهش هستند پس دراپ قیمت ها تا شما بیایید اصل قیمت نقد نوت بوک را بپردازید بسیار کاهش پیدا میکند. در هنگام فروش هم ضرر میکنید.
6- اگر باید قسط بدهید طبق قرارداد، همیشه چک یا سفته شما در نزد بازاری هست و این بسیار خطرناک هست!
دلایل بیشتری هم هست که بنده بازاری ، فعلا نمی تونم انها را لود بدم ... :31:
اما کار خوبی نیست خرید اقساطی غیر از اینکه شخص بسیار خوش حساب و از اشنایان باشد :46:
سلام
میشه این دو lcd رو تو شفافیت و کیفت باهم مقایسه کنید؟ (eco یعنی چی؟)
1080*1920 fw290neb و 900*1600 fw148
سلام
من به خاطر انجمن نت بوک عضو سایت شدم ، خیلی خوشم اومد و واقعا زحمت می کشن
می خواستم بدونم ارزش داره آدم 350 تومن بیتر بده و به جای ی نت بوک دل با کارت گرافیک اینتل ی اچ پی بخره با کارت گرافیک 8400 جی فرس؟؟
به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم؟
dv5-1135 قیمت:12500000
dv5-1235 قیمت:1290000
HP&compaq 6730s با این مشخصات: cpu p9400 2.53Ghz - cache 6 -RAM 2048 DDR2 - HARD 320G -LCD 15.4 WXGA brite -
VGA ATI1500 - OS XPقیمت ندارم این رو یکی.