نقل قول:
نسخه فول نبوده و بتا بوده
Printable View
نقل قول:
نسخه فول نبوده و بتا بوده
پس با توجه به حرف شما باید این ورژن را دانلود کنم دیگه Yahoo! Messenger 10.0.0.1270 ؟نقل قول:
خوب دوست عزیز کسی که دنبال دردسر نباشه کلا نسخه beta هیچ برنا مه ای رو دانلود نمیکنه
چون آزمایشی هستن
برادر مرلین منظورت منم؟؟؟؟نقل قول:
من که اینجا پستی ندادم
تازه من برادر هم نیستم
اگه قابل بدونی خواهرم
جدانقل قول:
خوب دوست عزیز کسی که دنبال دردسر نباشه کلا نسخه beta هیچ برنا مه ای رو دانلود نمیکنه
چون آزمایشی هستن
من اینو تا حالا نمی دونستم
من همیشه فکر می کردم بتا بهتره :31:
نقل قول:
این نکته رو همیشه به یاد داشته باش که نسخه بتا یک نرم افزار که یک ورژن بالاتر از ورژن فول موجود هست هم امکانات بهتری داره و هم امنیت بهتر و مشکلات کمتر
درسته نسخه فول نیست ولی خیلی مشکلاتش نسبت به ورژن قبل خودش برطرف شده و با کمی تست و امتحان طی مدتی به یک جمع بندی کلی بعد از مدتی به عنوان نسخه فول روانه بازار میشه
هم میتونید از این ورژن استفاده کنید و هم از نسخه 11 بتانقل قول:
البته من 11 رو روی xp نصب نکردم ببینم جواب میده یا نه
:31:نخیر برادرنقل قول:
مخالفم
اون امنیت و امکانات بیشتر تا وقتی که ساپورت درست حسابی نباشه و احتماله crash خودش و harm به ویندوز باشه مفتم نمیارزه به نظرم:31: من که خودم تا به حال تو این 10 سال اونطور برنامه ی بتایی رو نصب نکردم چون اون چندتایی هم که نصبیدم جز دردسر و data loss چیزی نداشته برام:31:
در هر صورت این سیستم اینترنتم هم خیلی قوی نیست برای 6-7 سال پیشه win 7 با سخت افزاراش خیلی سازگار نیست:20:
شرمنده من پستتون رو دیدم گمونم که پست دادمنقل قول:
خوبی خواهر؟:46:
کلا beta نسخه های جدیدی هستن که آزمایشی بیرون میدن کمپانی ها تا کاربرها و تستر های خودشون رو سیستم های مختلف نصب کنن و ببینن مشکل داره یا نه
داریوش سعی کن موافق باشی :31:نقل قول:
درسته نسخه اسم بتا هست ولی تمام ویژگی های نسخه قبلی رو تو سورس نرم افزار قرار داده شده و بعد از اون یکسرری ویژگی ها و امکانات جدید و رفع عیب هایی روش صورت دادن
اون سخت افزاری که تو داری و من ازش یه زمانی اطلاع داشتم اگه همون باشه که یاهو مسنجر 8 فکر میکنم بهترین گزینه باشه :31: ( البته نسخه FULL US) :31:
می خواستم ببینم چطوری می شه فهمید یکی invisible هست؟؟؟
نقل قول:سلام
توسط سایت زیر میتونید بفهمید :
http://detectinvisible.com/s
موفق باشید :40:
یه سری از سایتا که اینویزبلا رو نشون میده اگه یوزر پسه یاهومونو بزنیم همه ی اینویزبلای ادد لیستو نشون میده...
اگه یوزر پس رو بزنیم ایرادی داره؟من یه بار زدم کار کرد.اما نکنه سو استفاده کنن...
بله برادر
امکانه پیچوندن اطلاعاتتون خیلی زیاده
نباید بزنید
میتونید از برنامه های دیگه استفاده کنید
shmessenger موبایل این قابلیت رو داره
pigdin هم فکر کنم این امکان رو داشته باشه
یا تشکر ولی این کار نمیکنه.ای دی خودم رو وقتی اینویزیبل بودم زدم افلاین نشون دادنقل قول:
خدا رو شکر نسخه stable داد بیرون منم 4 دارم الان! بدک نیست مصرف رمش هم اومده پایین قبلی تا 600 مگ میرفت!×!:31: کلا 1.5 رم دارمنقل قول:
بابا این سیستمم مرده چرا حرف در میاری براش! منتها رمم رو لازم دارم برای برنامه های گرافیکی و طراحی وب و ... برای همون نمیخوام زیاد استفاده بشه ازش:31:حرف در میاره پشته سیستمه مردم
الان 10 دارم با پلاگ این وین امپ که روش نصبه طرفای 76 مگ گرفته! که اونم بعد از چند روز مصرف تا طرفای 150-200 مگ میره!!! از کجام بیارم این همه رو، مجبورم نهایت دو روز یه بار ببندمش از بیخ دوباره بازش کنم
همینه دیگه به هر کی رو بدی پر رو میشه به اینا هم سرایت کرده:27:
نقل قول:سلام
تا چند وقت پیش درست کار میکرد والا . این سایت هم هست :
www.vizgin.com
موفق باشید :40:
شما چرا از برنامه هایی که رَم رو خالی می کُنه استفاده نمی کُنی؟!نقل قول:
نقل قول:
یه تون آپ یوتیلیتی نصب کن رو سیستم راحت
نقل قول:
یه ماه پیش یه نفر ایدی خومو از لیستش حذف کرد .پس میشه .کسی از دوستان میدونه چطوری میشه ایدی خومونو از لیست یه نفر حذف کنیم ؟
بههنقل قول:
دارم بابا اونو که مدتهاست:31: البته کاره زیادی بلد نیست یکی undelete اش یه نمه به درد بخوره که اونم باز شانسیه یکی هم رجیستری کلینر و ایناش
یه کمم نبفهمه ولی قابله تحمله
به سایت vizgin.com مراجعه کنید بالای صفحه روی این گزینه کلیک کنید Remove yourself from others addlist
id و password خودتونو وارد کنید + آیدی شخصی که میخواهید حذفش کنید
حلله
خودم بارها این کارو کردم جواب داده اساسی.حتی میتونید 2 تا آیدی داشته باشید خودتون امتحان کنید.
با تشکر از خودم
لطفا اين پست پاک شود...
اقا یه نفر فوری خواهشا کمک کنه.
من لب تاب دارم ولی با یاهو نمیتونم پسوردمو وارد کنم. چون پسوردم alt داره با چندتا عدد که باید alt رو بگیرم بعد عدد ها رو بزنم . ولی هر چی الت رو میگیرم عدد ها رو میزنم وارد نمیکنه. باید چیکار کنم. اقا من اومدم خارج از کشور و الان گیر این ایدیم برای ارتباط. لطفا یکی کمک کنه یه راهی بزار جلو پام که بتونمسوردمو وارد کنم.
یه قسمت داره به اسم Turbo Mode که اگه اهل گرافیک و انمیشن و کلا افکت های ویندوز و نرم افزارها نیستی میتونی فعالش کنی و مقداری از رم رو خالی میکنهنقل قول:
آره تنظیماش رو کردمنقل قول:
ولی خیلی جالب نیست
اگر بخوام از گرافیک های ویندوز و ... بزنم که ویندوز میشه ویندوز 98
در هر صورت ولش کن
ff جدیده خدا رو شکر زیاد نمیسوزونه خیلی بسوزونه 200 مگ میشه
نقل قول:
دو تا لینک میدم ببین چطوره :
نرم افزاری هم هست به نام Deny a Buddy 3 میتونید یک امتحان بکنید :کد:http://itcity.zaminblog.com/post-30551.html
کد:http://www.messengeroo.com/yahoo-messenger/software/deny-a-buddy/
اینجام ای دی رو حذف میکنه,فقط باید طرف مقابلتون انلاین نباشه...نقل قول:
کد:http://www.vizgin.com/remover.php
سلام.
من وقتی My Webcam رو میزنم تصویر سیاهه . همینطور وقتی که وب میدم.
از وقتی یاهو مسنجر 11 رو نصب کردم همون مشکل رو دارم ولی تو قسمت Video Call تصویرمو نشون میده..
مشکل از کجاس؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون.
وقتی شب و روز مسنجر باز باشه همینه دیگه :31:نقل قول:
کسی راه حلی داره که بشه با یاهو مسنجر در GPRS ایرانسل وصل شد؟
آقا تنظیماتی هست که بگه با وصل شدن سیستم به اینترنت، مسنجر خودکار اجرا و یا ساین آن بشه ؟
نقل قول:
یاهو مسنجر وقتی تو system try باشه و شما هم تیک گزینه Sign in to yahoo messenger automatically رو بزنید فکر میکنم کفایت کنه
برنامه یا پلاگ اینی هست که با اون بشه تعیین کرد اگر یک دقیقه بعد از اومدن پیام جوابی داده نشه به طور خودکار یک پیام به طرف ارسال کنه ؟
نقل قول:
یکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته روی ورژن های جدید یاهو مسنجر تست نشده که جواب میده یا نه چون خود نرم افزار مربوط میشه به سال 2005
آره، من ورژن آخر رو دارم. روی گزینه configure که کلیک میکنم چیزی باز نمیشه و برنامه هم هنگ میکنه.نقل قول:
راه دیگه ای نیست ؟
برنامه های دیگه ای هم دیدم که البته فقط پاسخ خودکار میدند، یعنی باید برنامه رو فعال کنی از اون لحظه به بعد، پیام ها خودکار جواب داده میشند.
من قابلیتی رو میخوام که اگر یک دفعه از سر سیستم بلند شدیم و یادمون رفت یا نشد که برگردیم، به اون برنامه بسپریم که مثلا اگر پیامی تا مثلا 3 دقیقه جواب داده نشد خودش یک پیغام بفرسته تا طرف بی جواب نمونه.
من فک میکردم تو این سایت با این همه ادعا و هیاهو به سوال اعضاش جواب میده . نمیدونستم که فقط یه چت روم واسه "ناظر انجمن " و " اعضای فعال !!!" هست.
واقعا" متاسفم واسه خودم که راجع به این سایت جور دیگه فک میکردم.:41:
بای
اینجا سایت نیست، انجمن هست و کسی موظف به پاسخگویی نیست و خود کاربر های سایت هستند که به هم جواب میدند و اگر سوالی جواب داده نشه به این خاطر بوده که کسی جوابی براش نداشته.نقل قول:
ضمنا جزو بهترین انجمن های ایران هم هست به لحاظ تعداد کاربر های اکتیو.
سلام
من یاهوم 8.1 هست و نصبش کردم منتها یه مشکلی هست اینکه هر موقع وارد چت روم میشم یه دفعه یاهو هنگ می کنه و پیغام end task میاد و مجبور میشم کلا ببندم برنامه رو
مشکل از چیه؟
ورژن های بالاتر رو نصب کردم این مشکل وجود نداشت.
با ایدیهای دیگه هم امتحان کردم همینطور بود.
ویندوزمم سون سرویس پک 1 هست.
دوستان جدیدا به مشکل عجیبی برخوردم که تقاضا دارم من رو از راهنماییتون بی نصیب نزارین (ممنون) :
روی لب تاب ویندوز xp و vista دارم قبلا مشکلی نبود اما حالا بعد از 3 ماه اومدم برم چت روم که دیدم توی xp وارد یاهو مسنجر میشم اما به هرکی میخوام pm بدم روی send که میزنم چیزی برای نمیره !!! سفیده !! ضمنا وارد رومها هم نمیتونم بشم ! چندتا ورژن مختلف یاهو رو نصب کردم اما درست نشد تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم !!
توی ویندوز ویستا هم این مشکل وجود نداره اما مشکلی که هست اینه که تا کسی توی add list نباشه pm هام به دستش نمیرسه و حتما باید طرف رو اول add کرد تا باش چت کرد !!
خواااااهشا اگه میدونید این 2 تا مشکل رو کمک کنید حل بشه یه دنیا ممنون