سلام
من سیمز 3 رو با تمام expantion pack هاش نصب کردم ولی بعد از چند دقیقه ارور The sims3 has stopped working میده
خواهشا کمکم کنید
Printable View
سلام
من سیمز 3 رو با تمام expantion pack هاش نصب کردم ولی بعد از چند دقیقه ارور The sims3 has stopped working میده
خواهشا کمکم کنید
چرا شما می تونی با رمز familyfunds esme khanevade meghdar poole moredenazar هر چه قدر که می خوای پول بگیری( فقط اسپیس هاش یادت نره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی بازی سیمز 3 رو نصب میکنم و داخل صفحه ی بازی میشم این پیام ظاهر میشه و بعد از زدن تنها گزینه موجو که عکس یه تیکه از صفحه بازی خارج میشه :
Disc Authorization failure
we are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims3
please contact customer service
. لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنم
دوست عزیز این سوال N بار پاسخ داده شده لطفا جستجو کنین . حتی تو چند صفحه قبل هم دوستان بارها پرسیدن .نقل قول:
شما یا کرک رو درست نصب نکردین یا اصلا نصب نکردین .
بسته به ورژنتون کرک مناسب رو نصب کنین .
کرک رو هم از سایت Gamecopyworld بگیرین یا تو همین تاپیک سرچ کنین
بسیار بسیار منونم که وقت گداشتید و راهنمایی کردید!واقعا نمیدونستم که از توی این n صفحه جواب و سوال چجوری جواب خودمو پیدا می کردم :n16:
من تقریبا 50 بار سرچ کردم و هیچی هم از اون سایتی که معرفی کردین نفهمیدم/چندین صفحه ی این تاپیکم خوندم ولی پیدا نکردم!یعنی تنها چیزی که بود برای ارتقا به ورژن الان من بود/ورژن سیمز3 من : 1.0.631.00002 هست!ایا ممکنه بیشتر کمک کنین؟نقل قول:
اگر علاقه ای به آپدیت ندارین ، توی همون DVD یه پوشه کرک هست . اونو در محل نصب در پوشه Bin کپی کنین .نقل قول:
اگر هم می خواین آپدیت کنین اول این فایل رو بگیرین و نصب کنین ( حجم 1.3 گیگ )
تا شما دانلود کنین من کرک رو آپلود می کنم همین پست رو آپدیت می کنمکد:http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.57.62.0230xx_update.exe
البته ویندوز من 8 هستش!نمیدونم نشدنش به خاطر اونه یا نه! یعنی کرک تو سی دی رو هم کپی پیست میکنم جواب نمیده
سلام دوستان
ببخشید مشکل تکراری ای رو عنوان میکنم
ورژن بازی من 1.0.615.00107 هست و بعد از این که بازی رو کمی پیش میبرم و به یه جاهایی میرسم بازی خراب میشه، یعنی موقع اجرا و لود شدن از بازی خارج میشه
فکر کنم ار کرکش باشه
میشه راهنمایی کنید؟ با تشکر
دوست عزیز این فایل رو دانلود کنین .نقل قول:
از حالت فشرده خارج سپس اجرا کنین ببینید چی میگهکد:http://www.rodfile.com/iobm2of35182
اررورش رو بگین راه نمایی کنم
سلام
اینم فایل ارور برنامه ای که گفتین
بازم ممنون از اینکه با این سرعت جواب میدین
داداش منظورم این بود که اروری که صفحه ی توی برنامه می ده :n02:نقل قول:
به هر حال کار درستی کردین این فایل رو گذاشتین چون تقریبا معلوم شد دلیلش چیه .
کارت گرافیک شما جدیده در حالی که بازی آپدیت قدیم هست باید آپدیت بشه .
در ضمن ظاهرا سیستم عاملتون 32 بیت هست که توی آپدیت های قدیمی Sims یه مشکلی بود با حافظه مجازی ( Virtual Memory ) که اگر از حافظه مجازی بیشتر از 4 گیگ استفاده می شد بازی هنگ می کرد و توی سیستم عامل های 32 بیتی دیده می شد .
شما یه بار دیگه توی خود برنامه چک کنین ببینین تو صفحه اصلی توی کادر سفید اشاره ای به DEP شده یا نه .
لذا توصیه می شه بازی رو آپدیت کنین . لینک دادم توی پست بالا .
اگر هم دوست ندارین راه حل DEP Execution رو امتحان کنین ( جستجو کنین توی همین تایپک احتمالا هست . اگر نبود توی سایت های خارجی هست )
کرک از کار نمی افته؟
آره همونه .
کرک هم از کار میفته ، باید کرک جدید نصب کنین
لینک کرک برای ورژن 1.57 :
_______________کد:http://www.rodfile.com/5fpv7q6a1aj1
روش نصب :
1 -فایل دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنین
2-- اگر Expansion pack نصب کردین ، به فایل های Expansion Pack ها کاری نداشته باشین و فقط به محل نصب بازی اصلی ( Base ) برین . سپس به مسیر زیر برین :
Game/bin
3 - فایل TS3W.EXE و TSLHOST.DLL رو بک آپ بگیرین ( در آینده بدردتون می خورند ! )
4 - فایل های دانلود شده ( TS3W.EXE و TSLHOST.DLL که توی فایل فشرده بود ) رو جایگزین فایل های اصلی کنین
5- بازی رو اجرا کنین
salam man smis 3 ro nasb kardam ama vaghti mikham bazio ejra konam hammash in peyghamo mide?
man bayad register codesho az koja biaram akhe
دوست عزیز لطفا پارسی تایپ کنین .نقل قول:
2 - کرک می خواد . شما چه ورژنی رو دانلود کردین ؟ تو صفحات قبل بگردین کرک هست
salam man bazie sims 3 ro nasb kardam ama vaghti play mikonam register code mikhad az koja bayad biaram?
دوست عزیز گفتم که پارسی تایپ کنین !!!!!!نقل قول:
توی Uninstall and Change programs نوشته چه ورژنی هست ؟ چون کرک می خواد . کرک رو هم بسته به ورژن توی پست های قبلی پیدا کنین
lمن توی محل نصب بازی اصلا فایل TS3W.exe رو ندارم، فایل TS3.exe فقط هست که از کرک قبلیشه، البته فایل اصلیش هم بک آپ گرفتم
منظورتون از expansion pack چیه؟
داداش شما بازی رو آپدیت کردین ؟ اگر آپدیت کردین هست .نقل قول:
باید اینجا ریخته بشه
Expansion Pack ها بسته های هستند که به بازی اصلی اضافه شده و قابلیت های جدید رو اضافه می کنند
سلام دادا آپدیت رو دان کردم، فایلش فشرده نیست که،
اجرا کردم آخراش این ارور رو داد ignore رو زدم تا آخرش رفت:
CRC error: the file C:\profram files\electronic arts....\game\bin\resources\df-kakougothic-w5.ttc. dose not match the file in the setups's.cab file
بعد کرک رو ریختم تو محلی که گفتین. بدون اینترنت این خطا رو میده موقع اجرا:
the game needs access to the internet in order to verify ownership of this game. please ensure that your computer in online
با اینترنت هم این خطا رو میده:
unable to connect to the EA downloadmanager
please enter the entire registration code found either in your confirmation email, your game manual/ product packing, or game card
سلام من سیمز 3 ورژن 1.50.57 دارم اما کرکش و ندارم اینجا هست؟ یا کسی هست که بتونه بهم بده؟
سلام میشه یکی سریال نامبر و کرک سالم بازی the sims 3 into the future برای دانلود بذاره ممنون میشم
سلام دوستان، یه خواهشی دارم، می دونم که بازی قدیمی ای هست، ولی میشه لطفا لینک دانلود sims 3 pets رو اینجا بزارید؟؟ هر چی گشتم پیدا نکردم:n01:
اسنو امتحان کن: :n01:نقل قول:
WEBT-Y8YB-P86I-Z4NE-5FLT
سلام
من ویندوزمو عوض کردم. حالا بازی اجرا نمی شه...
راهی برا اجراش به جز نصب دوباره هست؟
درود دوستان.
یه مشکلی واسه پسر داییم پیش اومده تو بازی Sims 3 -SuperNatural!
وقتی که اکثر بازی ها رو میخواد اجرا کنه، خطا واسه این فایل کتابخونه ای رو میده!
وقتی هم که میخواد SuperNatural رو نصب کنه، میگه باس آپدیت کنی. میخوای آپدیت بشه؟
وقتی هم که YES رو میزنه، پیغام زیر رو میده!
میخواستم ببینم چه آپدیتایی میخواد؟ کلاً هرچی لازمه، بگید تا دانلود کنم.
با سپاس.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نه ... تنها راهش نصب دوباره هست
دوستان، ممنون میشم اگه یکی هم به من کمک کنه! :n15:نقل قول:
سلام .
اپدیت Sims رو می تونین از اینجا دانلود کنینابتدا آپدیت رو نصب ، سپس Expansion pack هایی که نصب نمی شن رو می تونین نصب کنین .کد:http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.63.5.0240xx_update.exe
برای کرک این ورژن هم از سایت Gamecopyworld کمک بگیرین .
راهنما نصب کرک ها هم در صفحات قبل اومده
ممنون دوست عزیز. فقط یه پرسش دیگه!نقل قول:
چه ورژنی از کرکشو از اینجا دانلود کنم؟
کرک رو متناسب با ورژن سیمزتون از سایت Gamecopyworld می تونین پیدا کنین .
فقط یادتون باشه یه بک آپ از فایل هایی که تغییر میدین ( TS3W.exe و TS3host.dll ) رو نگه دارین
سلام خدمت تمام دوستان عزیز مشکل من این هست که پکها رو مو بمو همونجوری که گفته شده می ریزم ولی وقتی میخوام بازی رو اجراش کنم ارور stop working close the program میده دوستان یک راهنمایی کنید
بچه ها دیگه سیمز 3 رو نصب نکنید اونایی که مشکل داران چند وقت دیگه سیمز 4 رو نصب کنید که خیلی بهتر از سیمز 3 هست :n02::n02::n02::n02:
1 - این "چند وقت دیگه " شما طبق گفته EA برابر پاییز 93 هست !!!!!!!!!نقل قول:
2 - Sims 4 نسخه Base فقط اون موقع میاد . هنوز خبری از Expansion pack برای Sims 4 نیست . فکر نکنم کسی Sims 3 با کلی Expansion pack رو با یه نسخه Base از Sims 4 عوض کنه .
3 - مثل اینکه دوستان Sims رو مثل نرم افزار آفیس و آنتی ویروس و ... گیر اوردن که تا آپدیتش اومد باید قید نسخه قبلی رو زد !!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان میتونید فایل TS3.exe و TSLHost.dll کرک نشده ورژن 1.0.615.00107 رو بهم بدین؟ یا لینک بدین همین جا تا دانلود کنم یا برام ایمیل کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم!
ولی باید منتظر خبر بود :Pنقل قول:
من سیمس 3 رو دارم و بدون هیچ پکی بازی میکنم اما متاسفانه توی بازی بعد از چند ساعت که خوب بازی میکنم کرش میکنه و بسته میشه
باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنین
بازی رو از طریق کرکی که داخل dvd بود crack کردم
ایا اپدیتی هست که درست بشه
الو الووووووووووووووووووووووو وو
الوووووووو الو
سلام... آدرس مرحله اول تاريخش گذشته.... جديد بذاريد...:n03::n03::n03::n03::n28::n28::n27: :n30: