سلام
به تازگی هم تو KAV و هم KIS حین کار با سیستم این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسپر غیر فعال میشه.. بعد از یه مدت چه سند کنم چه نکنم درست میشه...!
علت چیه؟
ممنون، شادباشید:40:
Printable View
سلام
به تازگی هم تو KAV و هم KIS حین کار با سیستم این ارور میاد:
کاسپر غیر فعال میشه.. بعد از یه مدت چه سند کنم چه نکنم درست میشه...!
علت چیه؟
ممنون، شادباشید:40:
kav و kis رو با هم که نصب نکردی ؟نقل قول:
ورژن کامل کاسپر و سیبستم عاملت چی هست ؟
نه!!نقل قول:
تا همین دیروز که این مشکل پیش اومد، Kav داشتم... بعد Kis نصب کردم جاش گفتم شاید فرجی شد! دیدم نه..
هر 2 نسخه 9.0.0.736 هست...
الانم غیر فعالش کردم..چون هی ارور میده همه دانلود ها استپ میشه!
XP SP3
ممنون، شاد باشی:40:
كار High Riskي در اين چند روز اخير انجام نداديد كه باعث آلودگي سيستم شما شده باشه؟نقل قول:
در مدتي كه Kav را در سيستم نصب داشتيد مشكلي باهاش نداشتيد؟پيغامي-علامتي چيزي؟
ریسکی؟! نه والله.: دینقل قول:
1 هفته پیش تقریبا" یه بار از این برنامه Reg Cure استفاده کردم! مشکل ممکنه از اون باشه؟! چون 1100 تا ارور پیدا کرد و همرو پاک کرد...!
شما برنامه زير را دانلود و اجرا كنيد و سپس بعد از اجراي اين برنامه مجدد اقدام به نصب كاسپر كنيد و نتيجه را بفرماييد:نقل قول:
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/utils/klremover/KAV_Registry_Clean.zip
ممنون همکار جون!: دینقل قول:
فعلا" که درست شده...اگه بازم اومد همینجا میگم...:20:
شاد باشی:40:
سلام من آپدیت آفلاین رو گرفتم آپدیتم کردم
ولی هنوز نوشته databases are absolete
واینکه چرا حجم آپدیت 130 مگ هست ولی وقتی تو کاسپر start updata رو میزنی 19مگ آپدیت میشه
xp
kis9.0.0.736
بچه ها من امروز کسپر 2010 رو روی سیستمم نصب کردم ولی یه مشگلی هستش که وقتی می خوام به اینترنت وصل شم سیستم هنگ میکنه و باید از پایین ریستارت کنم چون همه چی غیر فعال میشه خواستم بپرسم مشگل از آنتی ویروسه؟یا تنظیماتی داره؟الان هم روی سیستمم هیچ آنتی ویروسی نصب نیست
ممنون میشم کمکم کنید
با سلام خدمت اساتید.یک سوال داشتم.گاهی اوقات که روی ایکون kis 2010 تو تسکبار کلیک راست میکنم یک خطش نوشته rootkit scan با درصد.این چه اسکنیه؟
واسه دانلود آفلاین آپدیت باید به چه سایتی مراجعه کنم؟
سلام اینترنت سکیوریتی کاسپر رو نصب کردیم و آپ دیت کردیم و سرعت سیستم رو خیلی پایین آورد(کاری با اون ندارم)
حالا می خوام ویندوزمو عوض کنم میخوام بدونم راهی هست فایلهای آپ دیت شه رو کپی کرد و تو پوشه کاسپر دیگه ای ریخت؟ این فایل ها رو معرفی کنید بی زحمت
سلام دوستان اگه میشه لینک آپدیت Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.736 رو بدین آفلاین دانلود کنم
این اسکن خودکار هست و خودش گاه به گاه انجام میگیره. تنظیماتی هم براش در نظر نگرفتند. rootkit ها گونه خطرناکی از مخرب ها هستند که نسبت به ویروس ها یا تروجان سخت تر قابل شناسایی هستند.نقل قول:
برای پشتیبان گیری از ورژن 2009 پست اول رو ببینید و از ورژن 2010 پست زیر :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4291546&postcount=5853
نقل قول:این سایت ایرانی چند روز یک بار آپدیت ها رو قرار میده. به بخش نرم افزار و بعد آنتی ویروس و فایروال برید :نقل قول:
کد:www.---------.com
سلام
من Kaspersky Internet Security 2010 version 9.0.0463 رو نصب کردم و آبدیتش هم کردم،اما یکی از گزینه ها به اسم Malicious scripts اصلا تا حالا آبدیت نشده.می خواستم بدونم این گزینه چیه و چیکار میکنه؟ و چیکار باید بکنم تا آبدیت بشه؟
سلام خسته نوباشید : دی
من کسپر 2009 نصب کردم اما این پیغام اولی که توی عکس هست : some components cannot be enabled
رو میده . روی استارت اپلیکیشن ریپیر میزنم شروع میکنه یه سری فایلا رو کپی کنه بعد هم ری استارت میشه اما بازم همین پیغام هست !
الان مشکل از کجاست مریض ما خوب میشه یا نه : دی
اين جزء خيلي دير به دير آپديت ميشه.اگر كاسپر شما تا به امروز آپديت شده باشه تاريخ آخرين آپديت اين بخش مربوط به برج 7 سال گذشته ميشه و در اين خصوص مشكلي نيست.نقل قول:
ويندوز شما چيه؟ممكنه مشكل از آلودگي سيستم شما به ويروس باشه.شما نسخه 9.0.736 را نيز تهيه و نصب كنيد ببينيد اين مشكل وجود داره يا خير.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما همون طور که گفتید ورژن 8 کسپرسکی رو نصب کردین. پس یعنی 1 سال گذشته تقریبا.
در این مدت به برنامه آپدیت هایی اضافه شده که مربوط به دیتا بیس عادی این نرم افزار نمی شه. یعنی چی؟
یعنی وقتی شما برنامه رو نصب میکنید و اپدیت میکنید / آپدیت به قسمتی میرسه که دیگه آنتی ویروس میخواد ساختار خودشو رو تقییر بده و.... پس پیام میده که من یک بخش ساختاری خودمو نمی تونم پیدا کنم :41: پس منو ریپیر کن ( همون بخشی که شما آپدیت کردی )
من فکر میکنم اگر ورژن های اولی 2009 را داشته باشید 3 بار نیاز به ریپیر داره تا تکمیل بشه یعنی بار اول ریپیر میکنید بعد دوباره میگه اپدیت کن و دوباره اپدیت و درخواست ریپیر.... .
پس مشکلی نیست موفق باشید.
hamilton جان سوال منو توی صفحه قبل دیدی؟چیکار باید بکنم؟
سلام چجوری می تونم از فایلای آپدیتی که قبلا انجام شده بک آپ بگیرم ؟
نقل قول:
شما اگر ورژن خوبی از 2010 رو نصب کرده باشید و اکتیو کرده باشید همیچن مشکلی نباید پیش بیاد.
ورژن جدید این محصول 9.0.0.736 هست که هیچ مشکلی نداره و هم در ویندوز7 کار میکنه. هیچ وقت هم کرکی برای کسپر اجرا نکنید که خرابش میکنه. با یک key سالم و معتبر اکتیوش کنید.
اگر تمام موارد سالم و درست اجرا کردین شاید مشکل از ضعیف بودن سیستم مورد نظر هست. کسپرسکی علاوه اون امنیت تضمین شده ای که میده به سیستم ' نیاز به سیستم مناسب داره.
اکثرا روی سیستم هایی که ضعیف هستن کسپرسکی رو نمیرزند.
(در آخر این مورد رو هم بگم که رد کردن کانکشن به اینترنت و هنگ کردن سیستم در این موارد خودش نشان دهنده یک ویروس و برنامه مخرب هست )
یکی به ما هم تنظیمات عالی Behavior Blocker
و هوش مصنوعی کاسپر رو یاد بده.
مرسی.
نقل قول:
این کار 2 روش داره برای ورژنهای 7 به بعد.
1_ در تنضیمات آپدیت برنامه وارد شوید و قسمت additional گزینه کپی تو فلدر را تیک بزنید و از این به بعد هروقت آپدیت بکنه تو اون فلدر که گفتید بهش کپی میگره.
( یک نکته بگم در این مورد که بعدا نگید نگفتید :d وقتی این تیک رو بزنید و بعد آپدیت کنید برنامه از اول خودش رو اپدیت میکنه و انگار برای اولین بار هست که دارید آپدیت میکنید)
2_ این راه رو سایت سافتگذر به اسم خودش گذاشته و من دیگه نمیگم چون دلش نشکنه :tongue: میتونید از خود این سایت فایل آپدیت رو دانلود کنید.
این برای اینترنت سکورتی 2010 هست مثلا
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=305&Title=Kaspersky-Internet-Security-2010-Offline-Update-2010-02-20
تعداد خیلی زیادی از برنامه هایی که در این لیست بالا بلد قرار دارند یا دیگر بر روی سیستم من وجود ندارند و یا فایلهای setup برنامه های مختلف هستش.نقل قول:
در ضمن یک سری از برنامه ها در این لیست هستند که نحوه دسترسی آنها به شبکه را "Prompt" انتخاب کرده ام. اما وقتیکه به اینترنت وصل می شوند، هیچ وقت از من درباره اجازه دسترسی آنها به شبکه و اینترنت سوالی نمی شود.
نقل قول:
هوش مصنوعی چیزی نیست که تنظیمات خاصی داشته باشه. هوش مصنوعی یک ویژگی هست که برنامه امنیتی بتونه با ویژگی ها و عملکرد یک نوع فایل تشخیص بده که مخرب هست یا خیر ویروس هست یا خیر. هرچند هم که سورس این نوع برنامه مخرب در دیتابیس خودش وجود نداشته باشه.
در تنظیمات پیش فرض کسپرسکی تیک هوش مصنوعی خورده و نیاز به کاری نداره.
موفق باشید.
دقيقا همينطوره كه اشاره كرديد.متاسفانه من راه حلي براش نديدم.اگر راه حلي پيدا كنم حتما براي اطلاع دوستان هم قرار ميدم.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم بايد در تنظيمات كاسپر در قسمت Protection تيك مقابل گزينه Select action automatically را برداريد.
مرسی ولی دوستمون Ava uk گفته بودن که اگر بلد باشیم و انها را تنظیم کنیم خیلی فرا تر از یک انتی ویروس معمولی میشودنقل قول:
بازم ممنون.
نقل قول:
خواهش. اما هوش مصنوعی احتملا منظورشون نبوده.
بله کسپرسکی هم مثل همه برنامه های امنیتی تنظیمات داره و میشه اون هارو بالا برد. یعنی دقت و قدرتش رو افزایش داد.
شما در settings برنامه وارد بشید و current security level رو در هر سربرگ که به حالت پیش فرض روی متوسط هست بالا برد. اما من که پیش نهاد نمیکنم و به نظرم همین لول کافیه و بهترین هست.
در تنظیمات فایروال اون میشه ارتباط برنامه های گروه low restricted رو با اینترنت و شبکه قطع کرد. وارد rules for app statuses بشید و در اونجا کار با شبکه رو در گروه های غیر از rusted را deny کنید. این کار باعث میشه خیلی برنامه های مخرب مثل کی لوگر هاو... اگر برفض مثال رو نتونه تشخیص بده مختل کنه. (یعنی کی لوگری که وارد پی سی شده مطمئنا وارد گروه trusted نمیشه پس نمیتونه با اینترنت در تماس باشه و کی های شما لو بره )
الیته یادیتون باشه اگر برنامه ای می خواهید استفاده کنید که با اینترنت کار میکنه مثل google earth اگر وارد این گروه شده باشه باید خودتون از setting فایروال به طور تکی آزادش کنید ;)
نکته مهم دیگه ای که هست run کردن نرم افزار های مشکوک در محیط safe run هست. به طور مثال یک کرک مشکوک یک نرم افزار رو دانلود کردین می خواهید اجرا کنید با کیلیک راست روی اون وگزینه safe run میتونید با خیال آسوده تر باهاش کار کنید.
استفاده از کیورد مخصوص عملیات بانکی و پسورد در مواقع خاص
در قسمت security+ میتونید browser ویندوز فیکس کرد
و...
این یه مقدار از مواردی هست که خودم باهاشون کار میکنم و الان به ذهنم میرسه ولی خب هوش مصنوعی همونی بود که گفتم.
موفق باشید.:)
من به غیر از parental control بخش های anti spam و mail antivirus کاسپر رو هم همیشه موقع نصب حذف میکنم تا بیخود نصب نشه. چون فقط از سرویس های ایمیل گوگل و یاهو استفاده میکنم و این قسمت ها مخصوص برنامه های کلاینت هستند.
im antivirus هم برنامه yahoo messenger رو میتونه اسکن کنه. اما به شرط اینکه در بخش network گزینه encrupted connections رو فعال کنیم که حتی با نصب cerificate هم باز در باز شدن سایت های زیادی اختلالات ایجاد میشه. پس میشه اگر از فقط از یاهو مسنجر یا گوگل تاک استفاده میکنیم این قسمت رو هم حذف کنیم. درسته ؟
سلام
با تشکر ، تأکید من روی این قسمت بود :
راهی نداره ؟نقل قول:
آ آپدیتی که قبلا انجام شده
-----------------
حالا اگه من یه بار اینکارو بکنم بعد دوباره بخوام آپدیت کنم فایلای تو فولدر آپدیت میشن یا دوباره کلاً از اوّل دانلود میشه ؟
نقل قول:
پس این Behavior Blocker
یعنی چی تنظیمات اینم اگه بزاری واقعا ممنون میشم.
im antivirus اگر فعال باشه در هر شرایطی میتونه یاهو مسنجر رو چک کنه. به اصطلاح مسنجر از فیلتر کسپرسکی عبور میکنه. برای اینکه بهتر فعالیتش ببینید میتونید وقتی که با مسنجر on هستید کسپر رو exit کنید و کاملا غیرفعال شه. در این موقع دقت کنید به مسنجر که انگار از اول داره کانکت میشه. این کنترل کامل برنامه رو نشون میده.نقل قول:
مطئنا مسنجری مثل یاهو که خیلی پر استفاده هست حفره های امنیتی زیادی رو ازش پیدا کردن که بهتره این قسمت حذف نشه و فعال باشه.
شخصا در مورد اختلال در مورد باز شدن خیلی سایتا موردی رو ندیدم.
نقل قول:
به نظر من این تیک رو روشن کن ولی مسیر رو تغییرش نده! اگر هم همونطور که گفتم برای اولین بار آپدیت شد نه دیگه دفعه بعد دیگه همون آپدیت کم حجم روزانه یا ساعتی که انجام میدادید میشه.
برای اون روشی که مد نظر من هست یک تاپیک میزنم تا تست کنید. اون روش دیگه این درد سر هارو نداره. اما خب همونطور که میدونید کسپر تو ورژن های جدید جلوی این آپدیت هار رو گرفته:46:
نقل قول:
این اصطلاح یعنی همون دیدن رفتار یک نوع فایل. که 2 دسته میشه.زمانی که نرم افزار به مخرب بودن اون پی میبره و با توجه به دیتابیس خودش اون رو کاملا پاک میکنه. مثلا رفتار این فایل اجرایی طوری هست که وقتی باز شه روی ریجیستری فایروال ویندوز تغییرات مضرری رو ایجاد میکنه. پس در نتیجه اون رو پاک میکنه.
دسته بعدی از روی رفتار برنامه به خطرناک بودن اون فقط اخطار میده. که یا زرد کم خطر یا قرمز پرخطر هست. شما با اطلاعی که دارید از اون فایل و برنامه میتونید به اصطلاح این رفتار رو تایید یا مردود بکنید.
همونطور که گفتم توی بخش هوش مصنوعی تنظیمات خاصی وجود نداره که بگم.(این جز هوش مصنوعی هست)
;)
سلام بچه ها من پسورد Kaspersky Internet Security 2010 رو یادم رفته برای نسخه 7و 8 نرم افزار ریست پسورد رو پیدا کردم ولی 9 رو هر چی گشتم نبود میشه یکی کمکم کنه خیلی واقعا واجبه ممنون
ویندوزم XP هستش کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟
مرسینقل قول:
تشکر.
اگر مطلبي در اين خصوص پيدا كردم اطلاع ميدم.بايد صبر كنيد ببينيم راه حلي داره يا خير.نقل قول:
نقل قول:
ممنون اگه نشه باید ویندوز رو عوض کنم
نقل قول:
این تاپیک رو بخونید.
[PHP][/PHP]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391400