سلام دوستان
شاید بارها این سؤال مطرح شده باشه ولی من متأسفانه هر چی سرچ کردم ندیدم
توی ورد 2007 چطوری میشه تنظیمات رو طوری قرار داد که با باز کردن ورد زبان پیش فرض فارسی و از راست شروع به تایپ کرد ؟
با سپاس
Printable View
سلام دوستان
شاید بارها این سؤال مطرح شده باشه ولی من متأسفانه هر چی سرچ کردم ندیدم
توی ورد 2007 چطوری میشه تنظیمات رو طوری قرار داد که با باز کردن ورد زبان پیش فرض فارسی و از راست شروع به تایپ کرد ؟
با سپاس
دوست عزیز سلامنقل قول:
این سئوالو قبلاً جواب دادیم کار سختی نیست فقط کافیه وارد پنجره تنظیمات فونت بشی و تنظیمات خط مورد نظرتو انجام بدی و در پایین پنجره گزینه set default رو بزنی و ok همین منوال برای پنجره تنظیمات پاراگرافم هست
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام دوستان چطوری میشه فاصله ای که بین اعداد و کلمات در ورد ایجاد میشه رو حذف کرد
1- سلام
می خواهم اینجوری بنویسه
1- سلام
دوستان جواب دهید لطفا.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
لطفاً از سوال دوستی که جواب براشون می گذارید نقل قول بگیرید تا مشخص باشه پست در جواب کدام مشکل است
مرسی
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برای این کار
روی عددتون کلیک کنید
گزینه Adjust list indents کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجره ای باز می شود با همین نام در قسمت follow روی مثلث کلیک کنید و گزینه های space یا nothing رو انتخاب بفرمایید
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
سلام یک فایل ورد دارم که حجمش 400 مگابایت است!!!!!!!!!!!!
پر از عکس است
چطور حجمش رو کم کنم
البته عکس هاش باید همینطور بمونه
از این سایت استفاده کن . کیفیت عکس ممکنه خیلی کم پایین بیاد ولی بشدت حجم عکس را کاهش میدهنقل قول:
راستی فکر می کنم اسم فایل های عکس نباید توش فاصله باشه وگرنه قبول نمی کنهکد:http://www.imageoptimizer.net/Pages/Home.aspx
دوستان سلام مجدد
توی ورد2010 وقتی با هدینگ (سرفصل ها) کار می کنم و آنها را شماره گذاری می کنم:
1- بین اعداد به جای خط نقطه می گذاره یعنی اینطور می نویسه1 1.1 1.1.1 چطوری تنظیمش کنم که به جای نقطه ها خطبگذاره و در ضمن بین عدد و کلمه هم خط بگذاره یعنی بنویسه 1- امتحان 1-1-ثلث اول و....
در فهرست گیری برعکس هستش یعنی اگه نقطه بگذاری بعد از اعداد توی فهرست ابتدای عدد می آرش یعنی این نوشته توی مت رو (1.1.امتحان) رو توی فهرست ایجور میاره(.1.1امتحان)
این دو مشکل رو کسی می تواند جواب دهد؟
با تشکر
دمتون گرم
یا علی
سلام
چطور میتونم يه متن رو داخل یه صفحه A4 به تعداد دلخواه پرینت بگیرم یعنی یه صفحه A4 شامل 2 یا 4 یا بیشتر از همون متن مورد نظر باشه ؟؟؟؟؟
با ورد 2003 راحت این کار انجام میشد اما گزینه 2010رو نمیدونم !!
سلامنقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم یا دقیق متوجه منظورتون نشدم و یا اینکه سوال شما خیلی ساده هست
شما متنتون رو کپی کنید و به فاصله های مشخص از هم جدا کنید و پرینت بگیرید دیگه مشکلی نداره
سلامنقل قول:
نه منظورم کپی کردن نیست تو صفحه پرینت پری ویو با ورد 2003 یه گزینه بود که صفحه رو به چند بخش تقسیم میکرد و متن مورد نظر رو تو همه بخشها پرینت میگرفت بدون اینکه تو صفحه ی ورد کپی کنیم
:23:
سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب برخورم اونم اینه که تو یه نوشته ی 270 صفحه ای که دارم ویرایش می کنم تو صفحه 67 که می خوام یه کلمه رو ویرایش کنم Word هنگ مینکنه apphangb1 ، آفیس 2007 و ویندوز 7 دارم :41:
اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه بگه لطفاً
من این چیزی را که شما می خواهید را تو نرم افزار های دیگه دیدم ولی تو ورد نه .نقل قول:
البته شما می توانید به سادگی کل صفحه را جدول بندی کنید و متن را تو همه خانه های جدول کپی کنید.
ممنون دوستاننقل قول:
سعی میکنم گزینه مورد نظر رو پیدا کنم و بگم
سلام دوست عزیز امیدوارم درست متوجه شده باشمنقل قول:
توی منوی فایل یا دکمه آفیس روی گزینه پرینت کلیک کنید و بعد گزینه آخر (1page per sheet) را بزنید و بعد بنا به نیازتون یک گزینه را انتخاب کنید.
امیدوارم درست متوجه شده باشم.
یا علی:11::11:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
دوستان سلامنقل قول:
کسی نبود جواب من رو بده؟
شما از کدام دستور ورد برای ساخت سرفصل استفاده می کنید ؟ اسم انگلیسیش را بگیدنقل قول:
دوستان سلام
کسی نبود جواب من رو بده؟
سلامنقل قول:
ازمسیر زیر (ورد2010)
refrence----table of contact-----aouto table 1
قبل از اون هم از هدینگ(heading) استفاده می کنم یعنی سرفصل هام رو هدینگ می کنم.:11::11::11:
دوستان
ميشه آخرين نسخه ي WORD رو دانلود كرد؟؟؟منظورم اينه كه فقط WORD رو دانلود كنم!!نه Office رو كامل و بعد Custom نصب كنم ورد رو...
ميشه؟؟
نسخه های پرتابل شاید موجود باشه اما نسخه های exe قابل نصب بصورت پکیج بیرون داده میشه و مجزا نیست ، مگر اینکه شرکت ها خودشون دستکاری کرده باشند و نرم افزارها رو تک تک از پکیج استخراج کرده باشند که من ندیدمنقل قول:
دوستان
آفیس نسخه ی 64 بیتی جداگانه داره یا نه؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط فردان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي كامپيوتر من در ورد 2003 اگر يك پاراگراف در يك صفحه جا نگيرد و قسمتي از آن به صفحه بعد برود، در ابتداي صفحه بعد، فقط هم سطر اول تورفتگي ايجاد مي شود. چرا اين طور مي شود و كجا را بايد تنظيم نمود كه اين خاصيت برداشته شود.
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=853217&postcount=162
مقصود من اين نيست كه در اول پاراگراف تورفتگي باشد يا نباشد. بلكه در اول صفحه بعد اگر هم وسط پاراگراف باشيم باز هم تورفتگي ايجاد مي شود!!!!!!!!!!!!!
مقصود من اين نيست كه اول پاراگراف تورفتگي ايجاد شود يا نشودنقل قول:
بلكه مشكل من اين است كه در وسط پاراگراف هم اگر باشيم در اول صفحه بعدي تورفتگي خودبخود ايجاد مي شود!!!!!!!!!!!
سلام به همه دوستان ، من آفیس 2012 رو روی OS 732bit نصب کردم ولی فقط موقع باز کردن ورد ارور BEX میده و اونو میبنده خواهشن اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه
سلام.مشکلی که جدیدا من با تمام آفیس هایی(بهتره بگم word) که رو تموم سیستم های خودم چه لپتاپ چه PC پیدا کردم اینه که چند دقیقه که باهاش کار میکنم ارور میده و بسته میشه.نمیدونم مشکل از چیه.خیلی وقته این آفیس رو دارم و ازش جاهای مختلف استفاده کردم.قبلا خوب بود.جدیدا که نصب میکنم و مثل قبل کرکش میکنم اینجوری میشه.
احتمال داره که از کرکش باشه و احتیاج به کرک جدید تر داشته باشه؟؟
آفیس من ورژن Microsoft Office Professional Plus
1000.Ver : 14.0.4760
سلام.نقل قول:
چه اروری میده ؟ لطفا کمی جزئیات ارائه کنید.
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم که دقیقا خود به خود اتفاق افتاد .
زمان تایپ کردن به جای فاصله نقطه میزاره . موقع درست کردن جدول یه سری علائم خاص میاد تو جدول ها .
زمانی که می خوام بین دو پاراگراف یه خط فاصله بندازم یه علامت خاصی اول خط خالی میاد
و اینکه توی پرینت همشون محو می شه و همه چیز درسته اما درمحیط ادیت اینجوریه .
اسکرین شات کاملا گویاست !
نقل قول:
سلام
مسیر زیررو برید
درقسمت Displayتیک تمام گزینه های always show these formatting marks on the screen رو بردارید
سلام.از همین ارور های متداول ویندوز که ترجمش میشه برنامه با مشکل مواجه هست و باید بسته شود و گزینه close program now یا یه چیزی شبیه این داره.ببخشید که خیلی ناقصهنقل قول:
سلام دوستان من میخوام تو ورد 2007 علامت مربع که داخلش تیک بزنند مثل بلی و خیر
تو ورد 2003 قسمت forms هستش ولی تو 2007 پیداش نمی کنم ممنون میشم کمک کنید
از قسمت Symbol در فونت های Wingdings مربع تیک دار هست !نقل قول:
سلام به همگی
میخواستم بدونم چطور میتونم در آفیس 2010 شماره گذاری صفحه رو از صفحه ی دلخواه شروع کنم
مثلا من الان یک متنی آماده کردم و میخوام شماره 6 صفحه ی اول رو با حروف یونانی درج کنم و بقیه رو بطور عادی شماره گذاری کنم.
با تشکر
اگه دوست داشتید و مقدور بود واستون به میل من بفرستید
با سلام خدمت تمام دوستان . لطفا کمک کنید . من در ورد و اکسل فایل های مهمی دارم امروز وقتی خواستم باز کنم با خط عجیبی باز میشود که قابل خواندن نیست . لطف کنید راه حلی برام نشان دهید . خیلی مهم هستش . با تشکر از شما .
( اکر سوالم را در جایی مناسب ننوشتم معذرت میخام سراسیمه شده ام)
یک جدول در 2003 ساخته ام با 4 ستون و 20 ردیف
میخام ردیف وسطش رو با انگلیسی بنویسم
قبلا این کار برام انجام میشد ولی الان نمیدونم چرا نمیشه
کل ردیف رو با ماوس انتخاب میکنم بعد الت و شیفت رو میزنم
اولی انگلیسی مینویسه ولی وقتی میری رو دومی دوباره فارسی هستش
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام این رو چند بار پرسیدم
چطور شماره صفحات به صورت حروف
یک، دو ، سه بخورد
سلام
چه جوری میشه حرف "ی" رو در زبان فارسی به شکل عربی تایپ کنیم؟!
یعنی اینجوری تایپ بشه: ي
نقل قول:
دکمه shift رو نگه دارید و دکمه ط رو تایپ کنید
سلام به همگی دوستان
من میخوام یک متنی رو بنویسم که چندین فصل و زیرفصل دارد (مثل اول و فصل و بخش اول)
حالا میخوام Heading رو تنظیم کنم که خودش برای هر فص و زیرفصل عدد بذاره (مثل 1و 1-1 و 2-1)
چطور میتونم این رو انجام بدم؟
کسی نیست کمک کنه؟:11::11::11:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان من میخوام تو ورد 2007 علامت مربع که داخلش تیک بزنند مثل بلی و خیر
تو ورد 2003 قسمت forms هستش ولی تو 2007 پیداش نمی کنم ممنون میشم کمک کنید
منظورم این نبود عکس زیر مسیر عمل در 2003 هستش ولی تو 2007 پیداش نمی کنمنقل قول:
سلام
این علامت هایی که بعد هر پاراگراف میاد رو چجوری میشه برد
اصلا برای چی اومده؟
همچنین نقطه هایی که بعد هر کلمه نمایش داده میشه.
مرسی.
با سلام
چطور می شه Footer های یمختلف داشت؟ چ.ن به طور پیش فرض وقتی توی یک فوتر تیاپ می کنم خود به خود تو بقیه ی صفحه ها هم تغییر می کنه.
می خوام از فوتر برای نوشتن معادل انگلیسی کلمه های درون صفحه استفاده کنم.
سرچ کردم ولی درست نفهمیدم باید چی کار کنم.
با تشکر