128 - منطقه 4 - 5گیگ
قبل ماه رمضون شب و روز همینطوری بود ولی الان شبا عمرا اینطوری باشه روزام که نوسان داره.
Printable View
128 - منطقه 4 - 5گیگ
قبل ماه رمضون شب و روز همینطوری بود ولی الان شبا عمرا اینطوری باشه روزام که نوسان داره.
بین شاتل و اندیشه
تو نامحدود برنده اندیشست
اما حالا تو محدود
شاتل 1-7 / اندیشه 1-6 صب رایگانه
دوستانی که 128 حجمی شاتل دارن شب چند مگ میتون دانلود کنن؟
(چون سرعت اندیشه متغیره و زمانش کمتره، مقایسه حجمی بیتره)
(قیمت تقریبا یکیه جز هزار آبونمان)
دیدی گفتم نوسان داره:
عزیز شما بازیه آنلاین میکنی؟؟؟نقل قول:
128 - منطقه 4 - 5گیگ
وضع پینگش چجوریه؟؟؟ من قبلا که پارس بودم یه مدت کلا از 10 صبح تا 6 بعد از ظهر نمیتونستم بازی کنم :(( همیشه پینگ روو 2000 به بالا بود.امیدوارم هنوز اونجوری نمونده باشه
الان شب میانگین سرعت چقده؟نقل قول:
یا چند مگ میتونی دانلود کنی؟
والله من تو GameRanger ،فقط بازی کردم اونم Stronghold Crusader که مشکلی نداشتم البته بستگی به شرایط کسای دیگم داشت. پینگم در بهترین حالت 450 میشه ولی معمولا نزدیک600 که تو گیم رنجر مشکلی نداشتم.نقل قول:
البته جدیدا که سرعتم اینطوری شده نمیدونم چطوریاست چون الان یه ماهی هست بازی نکردم.
فعلا شاتل از نظر پینگ بین همه بهترهنقل قول:
عزیز شما بازیه آنلاین میکنی؟؟؟
وضع پینگش چجوریه؟؟؟ من قبلا که پارس بودم یه مدت کلا از 10 صبح تا 6 بعد از ظهر نمیتونستم بازی کنم :(( همیشه پینگ روو 2000 به بالا بود.امیدوارم هنوز اونجوری نمونده باشه
تست هایی که از پارس هست رو ببینید.... اندیشه هم که رفیقام دارن تعریفی از پینگ نمیکنن
من زتگ زدم پشتیبانی ، پیگیری کردن واسم ، الان مشکل من حل شده ، اما این مشکل نوسان پینگ مثل اینکه از مخابراته!
پینگی که پینگ 4.2.2.4 میده همیشه بهتره از SpeedTest که نمیدونم واسه چیه؟
نقل قول:
شبا که سرعت میاد زیر 20 قید دانود میزنم:13: ولی قبلا تا ساعت 6 صبح میذاشتم نزدیک 2.5 گیگ میگرفتم.:8:
خب یعنی بر طرف میشه؟؟؟ نکنه اینها هم مثه اندیشه دارن دروغ میگن و مشکل از خودشونه؟؟؟!!!!نقل قول:
فعلا شاتل از نظر پینگ بین همه بهتره
تست هایی که از پارس هست رو ببینید.... اندیشه هم که رفیقام دارن تعریفی از پینگ نمیکنن
من زتگ زدم پشتیبانی ، پیگیری کردن واسم ، الان مشکل من حل شده ، اما این مشکل نوسان پینگ مثل اینکه از مخابراته!
اره شاتل 2 روزه که خیلی مزخرف شده ... شبا اصلا دیگه نمیشه دانلود کرد . میره تو مایه های 10 تا 20 ...:2:دارم دیوونه میشم ... تو روز هم سرعت هی کمو زیاد میشه :2:مرگ بر هر موجودی که باعث بد بختی های منو شما تو ضمینه ی اینترنت شده :2:اخه این چه وضعشه ... ؟
الان سرعت شبانه اندیشه مرکز 7 خوب شده.دیشب 1.7 gb دانلود کردم.
دوستانی که 128 حجمی شاتل دارن شب چند مگ میتون دانلود کنن؟
اندیشه سبز خزر مرکز 7 خطوط 727 (گلسار)
سرویس نامحدود256
سرعت دانلود 50تا55
پینگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و مخلص فکر کنم شما فرموده بودین یه خط از پارس هم دارین زمانی که با شاتل مشکل دارین اوضاع پارس چطوره؟نقل قول:
دوست من به طور متوسط شبا بین 700 تا یک گیگ می تونی دانلود کنی من یه بار دانلودم رو گذاشتم می تونی ببینینقل قول:
شبا سرعتش نسبت به سرویس دهنده های دیگه بهتره بهت پیشنهاد می کنم سرویس نامحدود نگیری چون دوستان زیاد راضی نیستن
اینم پینگ من
مرکز 7
سرویس 128 حجمی سرعت دانلود 65 تا 75 شب و روز
البته یکی دو روز مشکل داشت پشتیبانی می گفت که مشکل سراسریه الان مشکلی ندارم
اینم پینک من عجیبا غریبا ساعت 12 و اندیشه و خط 4 :یحتمل دست کارمندای اندیشه اشتباهی بجای منطقه 7 خورده منطقه 4 ،خط4 جون گرفته،شاید هم امداد غیبیه:31:
خدایا مارو بکش ببین با چه چیزایی ملت پز میدنطاخورده
تفاوت 128 و 256 و 512 حجمی اندیشه رو تو شب کسی میدونه؟
افتضاحنقل قول:
فعلا که بدون چیز هیچ سایتی بالا نمیاد بخاطر همین با شاتل سر می کنم تا فردا
ولی سرعت پارس رو تست گزاشتم تو صفحات قبل:20:
128 نامحدود سرعت میانگینش فیلا 30 هستش
ینی تو 24 ساعت میشه 2.5 گیگ دانلود کرد
به عبارت دیگه
تو 5 ساعت رایگان سرویس حجمی اندیشه، باس سرعت متوسط 144 باشه تا برابری کنه!!
سرعت شبانه پارس آدم رو ياد 5-6 سال پيش مي اندازه كه با دايل آپ بالا ميومديم..!
ADSL نيست ايني كه ما داريم.. ADSL شخصيت داره..!
اقا چشت روشن پس بالاخره اوضاع پینگت ردیف شد امیدوارم حالا که پینگت خوب شده سرعتت هم ردیف باشه یه امار سرعتی بده ببینیم مرکز 4 اوضاش چطوره؟نقل قول:
آقا خوشحالمون کردی...از این به بعد لحظه به لحظه آمار بده ببینیم مرکز 4 اوضاش چجوریه!!!!نقل قول:
اینم پینک من عجیبا غریبا ساعت 12 و اندیشه و خط 4 :یحتمل دست کارمندای اندیشه اشتباهی بجای منطقه 7 خورده منطقه 4 ،خط4 جون گرفته،شاید هم امداد غیبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز خیلی حالم گرفته بود که اگه شاتل هم گند بخوره به سرویسش بعد باید چی کار کنیم ؟!!!! :41: که با این خبرت امیدوار شدیم :دی
حالا به نظرتون من کجا برم!؟
شاتل اندیشه پارس؟
5 6 روز دیگه شاتلم تموم میشه احتمالا جمع می کنم
دوستان پینگ بعد از نصف شب
128 مرکز 7 شاتل
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
دوستان ISP های دیگه احتمالا دیگه به زمان استراحت نزدیک شدن (با افت سرعتها:31:)
دوستان اوضاع چطوره ؟؟؟؟ اندیشه ، پارس ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
alves عزیز
میتونین یه تست پینگ و سرعت بزارین دوستان ببینن می خوام بدونم اوضاع اونجا چطوریه ؟؟؟؟
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
دوستان اندیشه و پارس میشه لطفا تست پینگ و سرعتاتون رو بزارین رو سایت تا همه دوستان ببینن
دوستان اندیشه ای و اندیشمند یه سوال فنی
اگه من امروز یه سرویس 256 بگیرم 15500 بعدش 5روز دیگه بخوام برم تغییرش بدم به 512 با قیمت 35000 آیا اجازه میدن؟
اگه اجازه میدن قیمتشو چجوری باید بپردازم از قبلی کم میکنن یا همون 35 تومن جدیدرو باید بدم ؟
من که گفتم دستشون اشتباهی خورده بود همین یک ساعت اینطوری بود الان خراب شد(یک ساعت تونستم bf2 بزم )
اینم پینک الان :(بسی عجیب ! شبای قبل پینک شبانه زیر 800 نبود ولی همونطور که میبینید تایم اوت خوراک اندیشست)
البته اینم بگم پینک بالای 300 واسه من افقط ارزش معنوی داره و بدرد نمیخوره ولی جای امیدواریه
سرعت رو هم 10 دققیه دیگه میزارم
اندیشه خط 4:5:
یعنی هیچکی نیست بهم یه ISP پیشنهاد بده؟!
اینم سرعت دانلود تو این ساعت دوستان
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
اگه بخواین Upstream و . . . . .. رو هم میزارم ببینین
من چون windows 7 دارم همینطوری 192.168.0.1 رو بزنم نمیره تو مودم باید حتما IP دستی بدم بنابراین باید DC بشم
دوستان راه دیگه ای هست که بتونم وارد مودمم بشم
نقل قول:
که گویا شاتل 700مگ تا 1گیگهنقل قول:
با این حساب
اندیشه
اینم پینگ سایت برای دوستان
سرعت 50-60 فیکس شده خلاص
اندیشه 4
البته اگه رو سرعت 50 1-4 و 90 4-6 حساب کنیم
ولی الان مال من 30 هستش!:19:
(1ساعت اول 50 بود)
128 حجمی اندیشه 723
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اون دوستمون خیلی مشتاق بودن اینم پینگ
:8: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تحولی دیده می شه امشب ping اندیشه خیلی پایین اومده البته ساعت 1 رو 350 تا 400 بود ولی الان توپه سرعت وب هم خوبه دانلود رو 45 کیلو تا 50 کیلو بالا می ره 128 مرکز 2 :8::8::8:
نمودار سرعت دانلود تورنت ساعت 3 بامداد - اندیشه 128 محدود
دقیقا شبیه نوار قلب کسی که 2 بار سکته ناقص کرده ! الان هم سرعت در حد 5 کیلو بایته !
اندیشمندی پاسخگو نیست؟نقل قول:
سلام خوب شما هر موقع بخوای می تونی ارتقا بدی فقط باید مابه التفاوتشو پرداخت کنی غیر از این باشه عجیبه با این حال خرجش یه تماس با دفتر شرکته :10:نقل قول:
شما راحت میتونی هم تو سایت اندیشه هم حضوری بری ارتقا سرویس به یه سرویس گرون تر بدی هیچ مشکلی هم نیست.نقل قول:
من خودم چند بار این کار رو کردم.