سلامنقل قول:
داخل یکی از پوشه ها برید و حالتش رو بذارید تو Tiles .
سپس به Folder Options رفته و در سربرگ View روی دکمه ی Apply to All Folders کلیک کنید .
بعد از این کار پیغامی نمایش داده میشه و شما اونو تأیید کنید.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
داخل یکی از پوشه ها برید و حالتش رو بذارید تو Tiles .
سپس به Folder Options رفته و در سربرگ View روی دکمه ی Apply to All Folders کلیک کنید .
بعد از این کار پیغامی نمایش داده میشه و شما اونو تأیید کنید.
pc ام خیلی سرعتش اومده پایین 3-2 بار هم ویندوز عوض کردم یکی دو روز خوب بود بعد دوباره سرعتش اومد پایین!!!
الان یه خورده گرافیک دستگامم اومده پایین و اینکه یهو baclground میشه یه صفحه آبی و باید دوباره خودم براش عکس بذارم!!!
چی کارش کنم؟؟؟
مرسی
سلام
نمیدونم سوالم رو دارم جای دزستی مطرح میکنم یا نه ولی اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور میتونم ببینم که در هر لحظه چه پورتهایی از سیستم من داره استفاده میشه و توسط چه نرم افزاری
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نظری نداره در مورد این ارور ؟ چه کار کنم که دوباره ویندوز نصب نکنم -
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292349&highlight=ntldr
وقتی تصویر دسکتاپ رو تغییر میدم. دفعه بعد که سیستم رو روشن میکنم یک لحظه تصویر جدید رو نشون میده ولی وقتی ویندوز کامل بالا میاد ،دوباره تصویر قبل از تغییر نمایش داده میشه. اگه ممکنه راه حل رو هم با استفده از رجیستری و هم با روش معمولی بگین. خیلی ممنون
سلامنقل قول:
به این پست برو مشکلت حل میشه
forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
سلامنقل قول:
حتما سیستمتون رو با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت شده Full Scan کنید.
از دستور netstat میتونی استفاده کنی.نقل قول:
وقتی برنامه ای در حال کار تو شبکه هستش، netstat رو به صورت زیر در cmd اجرا کن :
netstat -a -o
از نرم افزار Port Scanner هم میتونید استفاده کنید.
فایل زیر رو دانلود و از حالت زیپ خارج کن و روش کلیک راست کن و Merge رو بزن . پیغامی اگر اومد اونو OK کن :نقل قول:
http://liz.ir/?lz
با سلام خدمت اساتيد عزيز
چرا فونت ويندوز من اينطوري شده؟
به همه تنظيمات هم سر زدم اما اصلا فونتش درست نشدکد:http://up.--------.com/Files0/348d068c7b6d4599a44b.JPG
خيلي بزرگ و بيريخته
متشكرم
با سلامنقل قول:
توي دسكتاپتون كليك راست كنيد
گزينه ي properties رو انتخاب كنيد
سپس به تب appearance بريد
بعد دكمه ي advance رو بزنيد
سپس از منوي كشويي گزينه ي آيكون رو انتخاب كنيد
و بعد در قسمت font مقدار size رو به 8 كه نرمال ويندوز هست تغيير بديد
موفق باشيد.
سلام خسته نباشید . من یک مشکل دارم این هم اینه که هنگام بالا امدن ویندوز وقتی مشخصات ویندوز میده . Full screen نیست . موقع اجرای بازی هم همین مشکل هست بازی هایی که تنضیمات دارن حل میشه ( اما باز یا خیلی بزرگ میشن یا کوچیک ) خلاصه درست اندازه خود صفحه مانیتور نمیشن . لطفا راهنمایی کنید .
با سلامنقل قول:
رزولیشن مانیتور روی چند تنظیم هست؟؟
موفق باشید.
900 . 1400 . قبلا درست بود .اما یک بار بعد از Restart کردن کامپیتر یک دفعه اینطوری شد .
salam man moshkelam ine ke masalan vaghti ye safaro ba moozila bala pain mikonam konde va roo safhe ye chizi eyne khat miad ! ya masalan ye chizio mesl install jabeja mikonam baz konde !
سلامنقل قول:
فینگیلیش نوشتن خلاف مقررات فرومه.
لطفاً فارسی بنویسید و بیشتر توضیح بدید.
این ارور یعنی چی؟
لطفا اگه میشه سریع پاسخ بدید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
شاید درایور کارت گرافیکتون نصب نیست و دلیل کندی همینه
یا صفحاتی که باز میکنید سنگین هستن
در غیر اینصورت همینطور که دوستمون گفتن بیشتر توضیح بدید تا بیشتر مفهوم شه
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
شما یه دور رزولیشن رو بازم تغییر بده
نباید مشکل خاصی باشه
هر چی هست از مانیتور و رزولیشن ویندوز هست
موفق باشید.
[/QUOTE]
با سلام
شما یه دور رزولیشن رو بازم تغییر بده
نباید مشکل خاصی باشه
هر چی هست از مانیتور و رزولیشن ویندوز هست
موفق باشید.[/QUOTE]
داخل ویندوز مشکل نداره , قبل از بالا امدن ویندوز که مشخصات کامپیوتر میده رزولیشن انگار روی 768 × 1280 هست و داخل بعضی از بازی های قدیمی کامپیتری که تنضیمات رزولیشن بالا ندارن مثلا نهایت روی 768 × 1280 هست هم گوشه های تصویر سیاه هست , Full Screen نیست . وقتی هم رزولیشن مانیتور از طریق Properties تغییر میدم تصویر تار و کوچیک میشه . روی مانیتور هم دکمه AUTO هست میزنم اما درست نمیشه . :41:
دستگاهي كه به usb متصل شده است شناخته نشدنقل قول:
این ارور یعنی چی؟
لطفا اگه میشه سریع پاسخ بدید ممنون
وسيله اي كه از usb به كامپيوتر بسته شده است ، بد عمل كرد و ويندوز آن را نميتواند تشخيص دهد
براي كمك به حل اين مشكل بر روي اين پيغام كليك كنيد:
وسيله اي به usb تون وصل كرديد كه يا ناقص وصل شده(driver اش نصب نشده و يا از usb جلو استفاده ميكنيد كه از داخل درست به مادربورد متصل نشده
الان اگه ویندوزم رو اپدیت کنم از کار میفته؟ xp sp3
راهی هست اپدیت کنم؟
نه مشکلی نداره اپدیت کنیدنقل قول:
اگه کرکش کرده باشین می تونید آپدیتش کنید در غیر اینصورتنقل قول:
احتمال تشخیص جنیون نبودن ویندوزتون از طرف مایکروسافت وجود داره.
خیلی ممنون :11:. ولی اگه ممکنه راه حل رو بدون رجستری هم توضیح بدبن. چون امکان حذف شدن فایل از سایت یا خراب شدن فایل هست وهم این که این طوری نمیتونیم جای دیگه که اشکالی به وجود میاد، درستش کنیم!:46:نقل قول:
دوستان چند وقتیه وقتی DVD میذارم تو درایو DVD به جای اینکه اون رو با poewer dvd نشون بده فولدر رو باز میکنه . قبلا با power dvd نشون میداد . یا هر cd دیگه ای که میذارم همینطوره مثلا گیم رو خواستم نصب کنم با اینکه Auto run داشت ولی بازم فولدر رو باز کرد !!!! چه جوری میتونم درستش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در window task manager تو تب processes اونجا كه نوشته cpu ,اون چي رو نشون ميده؟
و تو تب performance قسمت kernal memory كارش چيه؟ چي رو نشون ميده؟
مرسي:20:
درصد استفاده از CPU را نشون مدهنقل قول:
و درصد پر شدن رم
سلام دوستان یک سوال دارم
من ویندوزxp sp3دارم وروی اون پسورد گذاشتم ولی وقتی ویندوز بالا میاد اتوماتیک وارد میشه درضمن من2تا یوزر هم درست کردم یکی که همونadministratorهست ویکی دیگه هم درست کردم وروی هر2تاشون رمز گذاشتم ولی وقتی ویندوز بالا میاد اتوماتیک وارد میشه ولی وقتی سیستم stand byکنی یا دکمه یWindows+Lرو بزنی پسورد میخواد برای چی اینطوریه؟
سلامنقل قول:
تو run بنویسید control userpasswords2
تیک ....Users must enter a usernames and password رو بزنید و apply کنید و ok.
ببینید درست میشه؟
سلامنقل قول:
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
میتونید قبل از اینکه فایل رو اجرا کنید یک Restore Point تعریف کنید واسه اطمینان.
به Properties دی وی دی رام برو و در سربرگ Autoplay و روی Restore Defaults کلیک کن .نقل قول:
سلام . خسته نباشین
رو لپتاپم 7 داشتم . روش Xp نصب کردم .
ولی با Xp بوت میشه . یعنی بوتش به 7 اولویت داره ؟
چطور میتونم تو منوی بوت اولیه ویندوز هر دو رو ببینم و انتخاب کنم؟
از Startup And recovery چک کردم به نتیجه نرسیدم .
راهنمایی میکنین ؟
ممنونم
حدود 500 بار مطرح شد یه سرچ میکردین بد نبود:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437744
سلام
میخوام بدونم اگه در طی روز هر وقت خواستم کامپیوتر رو خاموش کنم با Stand By این کارو بکنم مشکلی پیش میاد ؟ من XP Sp2 استفاده میکنم .
سلامنقل قول:
خیر مشکلی پیش نخواهد آمد . اگر از Hibernate استفاده کنید بهتره.
برای طولانی مدت باید خاموش بشه واسه مدت زمان کوتاه Stand byنقل قول:
دوست عزیز همین کار رو انجام دادم . هیچ اتفاقی نیفتاد . و کماکان موقعی که هر DVD رو میذارم فولدر رو باز میکنه و وتوران کاملا از کار افتاده . هم تو فیلم و موزیک هم تو اجرای گیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
وارد رجیستري ادیتور بشوید
کلید زیر را پیدا کنید :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\CDRom]
براي غیر فعال کردن قابلیت اجراي اتوماتیک بخش داده مقدار Autorun رو به صفر تغییر میدن
اگه این داده وجود نداره یه دونه از نوع DWORD Value بسازید و اسمشو Autorun بذارین و به اون مقدار 1 بدید
برای اعمال تغییرات ویندوز رو ریستارت کنید.
سلام
اگه میشه من رو راهنمایی کنید که چطور میتون چند فیلم با فرمت "ام پی 4" رو به روی یک دی وی دی رایت کنم به طوری که برای یک دی وی دی پلیر خانگی هم قابل اجرا باشه (البته مسلما دی وی دی پلیری که ام.پی.4 رو ساپورت میکنه)
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید:11:
سلامنقل قول:
Nero Vision این کار رو براتون انجام میده.:11:
آقا لینک دانلود SP2 رو کسی داره به من بده ممنون؟
بهتر بود اینجا پست میدادید:
توی همون تاپیک هم بگردین لینک دانلود Sp2 زیاده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130620