یکی از بچه ها تو وورد 11 به فنا رفت.vms مورد هجومه دشمنه و ناامید.از هممونم دوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یکی از بچه ها تو وورد 11 به فنا رفت.vms مورد هجومه دشمنه و ناامید.از هممونم دوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا به نظر من با اینکه دهکدت و از دست دادی ولی هنوز تازه کار نیستینقل قول:
دوما .......این و بیخیال......
سوما یونیت و بیخیال شو که خودمم هیچی ندارم
ولی اگه ریسورس میخوای مختصات بده برات میفرستم
راستی من تو ترایب خودمون قابلیت اینوت ندارم !!!!
ای بابا ,خیلی بده که انقدر از هم دور افتادیم:41:نقل قول:
این کلاسیک که راه افتاده چی هست؟
تریبل زیادی دنبال پول درآوردن هستا!
خب همینه دیگه.ببینم صفا میتونی طرفم رو برام اسکات بکنی؟TalSela
روستای اصلیشو میخوام.هم امتیاز من هستش وفکر کنم یه خورده ای قوی هست احتمالا هم بیشتر از من نیرو داره.
باشه ,زدم اسکات بسازهنقل قول:
فردا اسکاتش میکنم
باورم نمیشه.یکی از همترایبیای همین یارو talsela رو که فقط 400 امتیاز داشت بدون اسکات با 500تا ال سی بهش حمله کردم 400تا شون کشته شدن.بابا اینا همه خر نیرو هستش.بغلیم با 700 امتیاز 4000تا نیرو داره.دهنم سرویسه بخوام حمله بکنم
راستی یه خبر در مورد w11
امروز یه دهکده رو نوبل کردم ولی یونیت هام از دست نرفت
تو w11 هم میتونید با خیال راحت با تمام قدرت حمله کنید !!!!
بردیا من طرف رو دارم اسکات میکنم با 1000 تا تو اول نیروی دفاعی رو آماده کن من به احتمال زیاد توی سری دوم پاکسازی شرکت میکنم و سباستین طبق معمول ا نوبل ها رو میفرسته
حیف شدنقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی شما ؛
پس تا بعد ، بای
منم میخوام تو K73 یک روستا بگیرم دور و ور من همه تریب A-a یا T.m.e هستن.
ما الان با ترایب A-A در حال جنگیم !نقل قول:
رفقا سم فیشر اومد !
الان نصف تاپیک رو میپرونه فیشر جان !
تذکر :
دوستان رعایت کنید اینجا چت روم نیست! قبلا هم این نکته رو متذکر شده بودم ولی مثل اینکه اهمیتی ندادید .
سلامنقل قول:
درسته بعضی دوستان خیلی پست میدن
ولی باور کن برای رفع احتیاج بازی ما به این تاپیک نیاز داریم
]چون این بازی به نحوی هست که تمام بازیکنهای آن باید به نحوی با هم در ارتباط باشند وجود این تاپیک و این شیوه ارسال لازم هست! فکر کنم اگر فیشر توی این سایت عضو بشه حتما گفته های ما رو تایید می کنه!
بفرمانقل قول:
(286|765) K72
بهزاد ممنون از ریسورس ها
جبران می کنم
کسی می تونه این رو معنی کنه
یکی از بچه های تریبمون بهم میل زده این رو گفته
Do not reply here.
From this moment, if anyone is attacked by somebody from Cript or CryptM, in the next second i wanna have attacking report forwarded to me.
ATiron
میگه:نقل قول:
از این لحظه اگر کسی توسط اعضای cript یا cryptm مورد حمله قرار گرفت ریپورت جنگ رو برای من ارسال کنه.
برات 5000 تا سفال و 2000 آهن و چوب فرستادمنقل قول:
دارم یه روستای 9000 امتیازی میگیرم.
پاکسازی رو انجام دادم.
4 تا نوبلمن هم فرستادم .5 ساعت دیگه میرسن.
اما با هر نوبلمن 200 شمشیرزن فرستادم.چون هیچ نیروی دیگه ای توی روستا نداشتم.
دعا کنید طرف ساپورت نشه.وگرنه 4 تا نوبلمن میپره.
الان پشیمونم که فرستادمشون.عجله کردم....
چرا نشستید؟
دعا کنید دیگه. . .
سلام
چرا World 10 غیب شده
دوباره برگشت
معلوم نیست این سروره چش میشه هی قاطی میکنه
ازش بک اپ گرفتننقل قول:
دوباره برگشت
معلوم نیست این سروره چش میشه هی قاطی میکنه
من ترایبم الان خیلی ضعیفه به محض اینکه برام تو فایت 2 دهکده ی سوم رو میگیرم
اریو جان شما نمیتونی کاری بکنی منو به این فایت 2 دعوت کنن ؟؟
من در مورد نوبل من سازی هنوزی به طور کامل اطلاعات ندارم! من قبلا دو تا نوبل من ساختم و دوتا روستا گرفتم!
الان 3 تا روستا دارم با دوتا آکادمی لول 1 و می خوام نوبل من سوم رو بسازم! در قسمت Stored resources: کامل کردم
اما نمی شه نوبل من ساخت
چریان چیه و مشکل کجاست؟
گیم هکر شرایطشون رو بخون.ببین اگر داری میل بزن براشون تا بهشون ملحق بشی.
نقل قول:
شما یا باید اکادمی سوم رو هم بسازی یا یکی رو اپگرید کنی
گیم هکر اول ازون ترایب بیا بیرون.اونا دشمن ما هستن و نوبل کردن اعضاشون جزو واجبات هستش.اول ازونا بیا بیرون بعدش میل بزن برای روسای فایت2.راستی کدوم یکی از بچه های جدید العضو بودش که توی k84 افتاده بود؟بگید کیه تا اونم بفرستیم توی اون ترایب.
خب هدف بعدی ترایب fussed احتمالا ما هستیم.از همین حالا همه دارن خودشونو برای جنگ با اونا آماده میکنن.دهکده هامون 2حالت بیشتر نباید داشته باشه.یا کاملا تهاجمی که باید دارای این یونیتا با لول 3 باشیم:
2300 ال سی, 8500 آکس من, 230 رم
یا باید یه دهکده کاملا تدافعی با این یونیت ها:
8000 نیزه دار, 8000 شمشیرزن, 1000اسکات.اینم اصل میل که فکر نکنید خالی بندیه:
I'm sorry to make this message sound so ominous, but this one is important, and its contents very much need to be heeded if everyone in our tribe doesn't want to end up like the former TBC tribe. First things first, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has us as their next target. We are going to need to scramble like crazy if we are going to survive, because they will be unlike any tribe we have faced before.
What's the best thing you can do? This is what you can do. Build the following according to your offensive and defensive vils.
Offensive village:
(All offensive units at level 3)
8500 axe
2300 lc
230 rams
Defensive village:
(All units defensive units at level 3)
8000 spear
8000 sword
1000 scouts
If we dont' heed this now, we will definitely pay later. And one more thing...communication and lending each other support is going to be critical. This advice comes from guys that have played the game a long time, so take heed.
با موفقیت انجام شد !نقل قول:
عجب روستاییه .
طرف عضو ترایب خودمون بود .به خاطر اینکه توی فروم ها شرکت نمیکرد اجازه حمله بهش رو دادن.
من هم زود گفتم هر دو تا روستاش رو میخوام.
منابع لول 30.آکادمی لول 3 .barrecks لول 25 .
روستای کاملیه.فقط باید دیوارهاش رو دوباره بسازم.
گرفتن روستای هم ترایبی به هر دلیلی هم که باشه به نظر من نامردیه.فکر کنم دایلاین رو هم سر اینکه انگلیسی بلد نبوده و توی فروم شرکت نمیکرده نوبل کردن.عند نامردیه.
رفتم تو ترایب فایت 2
نامرد دعوتم کرده بود اما نگفته بود
الان که از ترایب قبلیم اومدم بیرون دیدم
قبول دارم.نقل قول:
اما دیسمیس کردن باعث میشه امتیاز طرف از ترایب کم بشه.
بعضی ها فقط به خاطر اینکه اسم یه ترایب قوی رو دنبالشون بکشن عضو یه ترایب قوی میشن و دیگه توی هیچ کدوم از کارهای گروهی شرکت نمیکنن.
این قانون ترایب ما فقط مربوط به اعضای ضعیف نمیشه و چند نفر از اعضای قوی هم دارن نوبل میشن.
در ضمن تا جایی که یادمه دایلاین توی فروم ها شرکت میکرد و انگلیسی بلد بود.
احتمالا از خارج ترایب نوبل شده.
جای دیگه ای این حرف رو نگو !نقل قول:
تو چطوری اینوایتشو ندیده بودی؟خیلی دیگه هوش به خرج دادی که ریپورت اینوایت رو ندیدی.
یه خبر جالب که الان توی ترایب منتشر شد.
Muffin declared war on Die last night. could be interesting.
واقعا جالبه.البته درستش این هست:
.die
به نظر من دای شانس بیشتری برای بردن جنگ داره.
یکی این رو معنی کنه
Hi there CinblaRoo[player] here Dutchess and Diplomat for [ally]DARK|S[/ally]. I am writing to you as i have informed your tribe of the war my tribe is at with [ally]=SF=[/ally]. As our ally one of my members close to you is in need of support, can you please send whatever you can spare even if its only small, every little bit helps. Thank you. Please send support to [player]IzodMungo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CinblaRoo :)
حال ندارم معنی کنم
با تشکر فراوان
گفته یکی از اعضای ترایب من مورد حمله قرار گرفته که نزدیک تو هستش.نقل قول:
ازت خواسته ساپورتش کنی چون ترایباتون با هم متحد هستن.
من به یه مشکل بزرگ بر خوردم !!!!
دیگه جایی نمونده که بتونم بگیرم
همشون و هم ترایبی هام گرفتن ,دهکده هایی هم که قابل گرفتن یا امتیاز خیلی پایینی دارن و یا خیلی دور
هستن !!!
حالا باید چیکار کرد ؟
یعنی برم تو کار دهکده های امتیاز پایین ؟