سلامنقل قول:
بله D90 از نظر عکاسی بهتره (کمی و لنز همراهش) اما فیلم برداریه خوبی نداره اما 550D هم فیلم خیلی خوبی داره و هم عکاسی خوب
کلا 550D بهتره
FZ35 بزرگ تر از hx5 هست اما کاملا از اون برتره 455Tنقل قول:
سلامنقل قول:
بله D90 از نظر عکاسی بهتره (کمی و لنز همراهش) اما فیلم برداریه خوبی نداره اما 550D هم فیلم خیلی خوبی داره و هم عکاسی خوب
کلا 550D بهتره
FZ35 بزرگ تر از hx5 هست اما کاملا از اون برتره 455Tنقل قول:
fz35 panasonic كه خيلي بزگه
ميخام كمپكت باشه
بازم از توجهتون ممنونم
فکر کنم همین گزینه خوب باشهنقل قول:
البته 50d هم هست که شاید بدرد دوست شما نخوره
این گارانتی آفومار و قیمتهای کزایی که داره واقعا مسخره هست
ایده آل هم خوبه و همون کار رو انجام میده و معتبر هم هست
سلام دوست من . من مدتیه hs10 دارم . تو تاپیک های قبلی در مورد این دوربین صحبت کردم . حقیقت اینه که خیلی ها که در مورد این دوربین حرف می زنند حتی از نزدیک این دوربینو ندیدند .اول اینو بگم که این دوربین جایزه معتبر بهترین دوربین سوپر زوم tipa رو در سال 2010 برده .این دوربین از بهترین دوربین های سوپر زوم موجود هست . ولی ...نقل قول:
اینو باید بدونی که در این رده رقبای بسیار سختی همچون fz35 . p100.hx1 .sx20.sx1.s200 داره .من بیش از ده ها review رو بعد از حتی خرید دوربین خوندم .بهترین نقل قولی که از hs10 خوندم اینه : hs10 مثل چاقوی همه کاره ارتش سوییس می مونه .این دوربین همه کار برات می کنه . همه قابلیتی داره . هر چی می خوای ! ولی در این قابلیت ها بهترین نیست مثل چاقو و ناخن گیر و درب باز کن چاقوی همه کاره که در بین چاقو و ناخن گیر و وو نمی تونه بهترین باشه .اگه در بین این رده دوربین بهترین کیفیت عکس رو می خوای برو سراغ fz35 یا s200 . ولی دوست من ! fz35 کفشک فلاش نداره . ببین با این حسگر های بد لایک ها می تونی تو شب و فضای بسته با فلاش خود دوربین عکس خوب در بیاری ؟؟ من اینو خوب می دونم hs10 در ایزوی 800 به بالا نمی تونه عکس خوب بگیره ؛ ولی رینگ دستی زوم،رینگ فوکوس،فرمت raw، زوم بالا.مصرف کم باتری، کفشک فلاش،دکمه های فراوان تنظیمات که تو رو از تنظیمات منو راحت می کنه،فرمت hd , .. امتیاز کمی نیست .خلاصه بگم : اگه یک کم منتظر بمونی fz100 بیاد ، صبر کن هر چند قیمت اون تو ایران باید از قیمت جهانی خیلی بالاتر باشه . اگه تو نور کم مشکلت با فلاش خارجی حل می شه نظرم hs10 . اگه بازم مشکل با کیفیت عکس داری حتی با فلاش خارجی یا اصلا نمی خوای فلاش با خودت بکشونی این طرف و اون طرف ،fz35 . اگه زوم رینگ دستی می خوای s200 . اگر چه من نمی تونم نگرانی خودم رو از تعارض حرفم با review سایت بسیار معتبر dpreview در بررسی سوپر زوم ها مخفی کنم .اون می گه :
1-fz35
sx200-2
p100-3
ممنون از صحبتاتنقل قول:
احتمالا میرم سراغ fz35
سلام.
لطفا براي انتخاب يكي از اين دوربين ها منو راهمايي كنيد.
sony h55
canon sx210
fujifilm s2500hd
كيفيت عكسش ميخوام عالي باشه.فيلمبرداري اچ دي داشته باشه.حتما خروجي HDMI داشته باشه.هنگام فيلمبرداري زوم اپتيكال داشته باشه و ميخوام زوم اپتيكالش بالاي 10 برابر باشه.
اگه مدل ديگه اي تا 350 هزار هست بگيد.
ممنون.
دوستان این سوال شاید مربوط به این تاپیک نباشه اما حای دیگه ای رو پیدا نکردم که بتونم جواب سوالم رو بگیریم لطفا جواب بدید
آیا سایتی در مورد دوربین های فیلمبرداری هم وجود داره که مثل سایت های مربوط به دوربین های عکاسی نمونه فیلمهای دوربین های فیلمبرداری رو هم گذاشته باشه؟ که بشه دانلود کرد و دید مقایسه کرد
درسته حجمهاش بالاس اما یه 10 سانیش رو فکر کنم بشه گذاشت
اگه همچین سایت هایی سراغ دارید لطفا بگید
من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
همون hx5 خوبه دبگيرم ؟
كسي نظري نداره؟
آره بگیر در حال حاضر بهترین دوربین سوپر زوم کامپکتهنقل قول:
اقا ممنون بسیار عالی نقد کردید من لذت بردم:11:نقل قول:
فقط ننویشتید خودتون راضی هستید یا نه
توی زوم بالا عکس و فیلم خراب میشه (نویز و لرزش)
ممنون
dp یه مقایسه گروهی کرده با این دوربین هانقل قول:
Canon SX210 ISکه این دو بهترین شدند
Casio EX-FH100
Fujfiilm FinePix F80EXR
Fujifilm FinePix JZ500
Kodak EasyShare Z950
Olympus Mju 9010*
Nikon Coolpix S8000
Panasonic Lumix DMC-ZS5 & 7 (TZ8 and TZ10 in Europe)
Ricoh CX3
Samsung HZ35W (WB650 in Europe)
Sony Cyber-shot DSC-H55
Sony Cyber-shot DSC-HX5
:18:Joint winners: Casio FH100 and Samsung HZ35W:18:
Conclusionsکد:http://www.dpreview.com/reviews/Q210grouptravelzoom/
از بین گذینه های شما H55 بهترین هستکد:http://www.dpreview.com/reviews/Q210grouptravelzoom/page24.asp
نقل قول:همه این ها از دوربین مورد نظر شما فیلم ندارند اما کلا از یه سری از دوربین ها فیلم دارندنقل قول:
akihabaranews.com
dcresource.com
digitalcamerainfo.com
dpinterface.com
dpreview.com
letsgodigital.org
photographyblog.com
stevehuffphotos.com
imaging-resource.com
cameralabs.com
alatest.com
جوابی که به raul-javad عزیز دادم (همین پست)نقل قول:
:11:
[QUOTE]کاملا تایید میشه و توصیه اکید میکنیم پول اضافه ندید :11:نقل قول:
نقل قول:
ایده آل هم خوبه و همون کار رو انجام میده و معتبر هم هست
کاملا رد میشه گارانتی ایده آل یکی از بی اعتبار ترین نوع گارانتی در کشور است .
اما این دلیل نمیشه ما به جز آفومار گارانتی معتبر دیگه نداشته باشیم . شرکت های بهتری هم هستند مثل :
(به ترتیب سابقه و اعتبار ) گارانتی 1-نورنگار 2-حامی 3- طنین 4- آهونگار و ... :10::11:
من دوربین میخوام بگیرم و ویژگی های مورد نظرم:
1. کیفیت عکس باید عالی باشه (خیلی مهمه) چون خیلی وقت ها دوربین 8 مگاپیکسلی بهتر از 14 است.
2.قدرت زوم بالا و بدون مشکل
3. فلاش خوب که در شب عکس های خوبی بشه باهاش گرفت
4. LCD بزرگ و با کیفیت
5. فیلم برداری HD یا FullHD با سرعت بالاو زوم در هنگام فیلم برداری به صورت اپتیکال بدون لرزش یا صدایی!
6. حالت ارگونومیک و بدنه محکم داشته باشه
7. منظره یاب چشمی داشته باشه بهتره تا در مصرف باطری صرفه جویی بشه
8. تشخیص چهره،لبخند ، لرزش گیر ، پانوراما باشند بهتر است
9. باطری قلمی باشه بهتره چون در دسترس تر هست لیتیمی گران است و زود شارژ خالی می کنند
من خودم Nikon L110 رو دیدم ولی باز هم منتظر نظرات دوستان عزیز هستم
از 1 تا 9 فقط FZ35 :31: و قیمت 455نقل قول:
در باره 9 کاملا اشتباهه , اون باطری که مثلا روی ساعت دیواری میندازید اصلا دوربین رو روشن نمیکنه باید شارژی قوی باشه یا الکالین(فکر کنم اشتباه نوشتم:31:)
سلام
دوربین کانن رو از کجا بخرم بهتره ؟ ( در تهران )
آیا نمایندگی اصلی داره ؟
با چه گارانتی ای ؟
ممنون
با سلام اینقدر دوستان تعریف fz35 را کردند که من دیروز تقریبا خود کشی کردم به عبارتی تجهیزاتشو به اسم اصلی فکر کنم گرون خریدم
fz35=450
رم اصلی پاناسونیک=55
محافظ ال سیدی=5
محافظ لنز=25
باتری یدک اصلی=45
خلاصه کلام 580 بلوریان گوشمو برید
تبریکنقل قول:
به نظر من نیازی به رم اصلی پاناسونیک (:18:55 زیاده چی هست) و محافظ LCD (به جاش یه محافظ n95 که1500 تومن میشه اون کار رو انجام میده من این کار روکردم) و باتری یدک (فقط برای سفر عالی هست) نبود
محافظ لنز 25 نبود 10 تومن بود :13:
بازم مبارک باشه
ما رو از عکس هات محروم نکن:46:
سلامنقل قول:
اگر میخوای نیکون بگیری فکر کنم P100 بگیری خیلی بهتره
البته اگر نظر خاصی روی اون برند نداری میتونی فوجی HS10
یا پاناسونیکی که دوستمون گفت
واز کانن هم SX20 که این مدلها از اونی که گفتی به مراتب بهتره البته با قیمتی بالاتر
[QUOTE=ELSIN;5337424]اقا ممنون بسیار عالی نقد کردید من لذت بردم:11:
فقط ننویشتید خودتون راضی هستید یا نه
توی زوم بالا عکس و فیلم خراب میشه (نویز و لرزش)
ممنون
سلام دوست خوبم.
من واقعا از نویز گیر سه مرحله ای این دوربین راضی ام .با این که لرزش دست زیادی دارم ولی با زوم 30x عکسهای خوبی گرفتم.به نظر من در عین توانایی ها ضعفهای دوربین اینها هستند :
1-کیفیت عکس از ایزوی 800 به بالا . هر چند از کیفیت عکسهای sx20. hx1 .p100 هم خوشم نیومده. و فکر می کنم fz35 , s200 هم تنها کمی از اینها بهترند .کاش دوربینی در رده سوپر زومها میومد که کیفیت g11 رو داشت .
2-سرعت فوکوس کم (نسبت به فوکوس های کنون و حتی hx1)
3-view finder کوچک. شاید چون انتظارم این بود که optical باشه و در حد dslr
3- رینگ فوکوس دستی که محل اون خوب نیست و تنظیمش هم سخته . حداقل من هنوز مشکل دارم .
4-درب تعویض باتری بد طراحی شده. عموما من چند بار باید سعی کنم تا خوب بسته شه.
5-رینگ زوم دستی اگر چه در عکاسی یک مزیت بزرگه ولی در فیلمبرداری نقصه. سرعت غیر یکنواخت زومینگ به کیفیت فیلمبرداری صدمه جدی می زنه .
6-در فیلمبرداری وقتی به دلیل تغییر موقعیت صحنه تنظیمات نور تغییر می کنه ، دوربین با تاخیر خودشو با شرایط نور اداپته می کنه . و این در هنگام دیدن فیلم خودشو نشون می ده
7-فیلمبرداری در سرعت بالا تنها یا نرم افزار خاصی در بیرون دوربین قابل رویت نرمال هست . این مساله در مورد فایلهای raw هم صادقه.
8-با این که این دوربین با سرعتهای بالا مثل 12fps می تونه عکس بگیره ولی این قدر cashe اون بالا نیست که همه رو save کنه . فقط 7 عکس می گیره .
9- سرعت پردازش دوربین در عکسهای با فرمت raw کمه .برای همین میشه گفت دوربین برای سرعتهای بسیار بالای موضوع مناسب نیست .(برخلاف تبلیغات دوربین)
دیگه چیزی یادم نمیاد ...با وجود این دوربین اینقدر مزیت داره که من به عنوان یک دوست انتخابش کردم .(عکاسا میفهمند من چی می گم:46:). این دوربین منو تربیت میکنه تا مدتی بعد بتونم با برادر بزرگاش هم دوست بشم(dslr). فکر کنم کمتر دوربینی در بین لایکها بتونه سختگیرانه منو به یک dslr حرفه ای نزدیک کنه .از طولانی شدن پاسخم عذر می خوام.
قيمت سامسونگ hz35w رو ميشه بگيد؟
گارانتی هایی که شما عنوان کردید البته به ترتیب سابقه که اولین اون نورنگار یا به قول دوستی قور نگارنقل قول:
(به ترتیب سابقه و اعتبار ) گارانتی 1-نورنگار 2-حامی 3- طنین 4- آهونگار و ...
اصلا با ایده آل قابل مقاسیه نیستند خود نورنگار هم مثله ایده آل دوربینها رو به مرکز تعمیرات تخصصی میفرسته
گارانتی های دیگه هم اگر تشریف ببرید وضعیت بهتری ندارند
آهونگار که فروشنده هست حالا برای اینکه پول ندهند به گارانتی واسه خودشون اسم گذاشتند و در صورت لزوم دست به دامن مرکز تعمیرات میشند
نورنگار هم همینطور آمارهایی از پیچوندن مشتری در هنگام خرابی دست من هست
طنین هم که بد بخت خودش در سایتش داره میگه:
طنين ، بزرگترين مرکز فروش و توزيع کننده انواع دوربين ديجيتال عکاسي ، حرفه اي و فيلم برداري
ایده آل اگرچه برگه گارانتیش در هر سبزی فروشی پیدا میشه اما تعمیراتش خوبه و من تا بحال مشکلی ندیدم
از جمهوری ناصر خسرو و پایتخت میتونید بخریدنقل قول:
سلام
آیا نمایندگی اصلی داره ؟
با چه گارانتی ای ؟
ممنون
فرقی نداره با هم فقط باید قبلش خوب قیمت بگیرید
نمایندگی رسمی نداره اما آفومار میشه گفت از قبل نمایندگی بوده و حالا معتبر تره
اما گارانتیش خیلی گرونه
با لوازم جانبی نخرید
محافظ lcd 2 تومنه نه 5 تومن و ...
[QUOTE=mahyar23;5338641]بسیار عالی:11: EXCELLENTنقل قول:
من خیلی لذت بردم :10:
1 من هم از کیفیت عکس از ایزوی 800 به بالا راضی نیستم (FZ35) این نویز گیر سه مرحله ای چیه؟
2 نه FZ35 تو این خدایش خیلی خوبه
3 باLCD نمیشه خوب کار کرد (زوم فوکوس و...)
3 چرا سخته, سفته یا چیزه دیگه
4 چندتا عکس یا فیلم با یه باطری میشه گرفت(شنیدم باطری خوره)
6 شاید همه دوربین ها این جوری باشند مهم زمان برای درست شدنه
7 فیلم با 1000 فریم چه جوری هست میشه چند تای اپ کنی ماهم ببینیم
8 12fps :18:
ایشالا به بهترین شکل وارد dslr ها بشی(منم همین جور:31:)
میشه عکس هاتون رو این جا اپ کنید تا همه استفاده کنند
:40::11::40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195137
كسي نيست به پست 6739 جواب بده؟اصلا اين دوربين تو بازار هست؟
قيمت اين 5 تا دوربين رو اگر بگين ممنون ميشم:
sony hx5
casio fh100
samsung hz35w
nikon s8000
panasonic zs7
سلام کسی با دوربین canon سری s کار کرده؟ مخصوصا این جدیده....میشه توضیح بدید دربارهش
یه دوربین میخوام فقط جنبه عکاسیش برام مهمه نه فیلمبرداری
حداکثر 150.000تومان
چه مدلی را معرفی میکنید ؟
[/COLOR]شرمندهنقل قول:
ای کاش حال جواب دادن به مطلب شما را داشتم :11: کلیتش را تایید میکنم و نه به این فرم نوشتاری :10:
بچه ها یعنی اینقدر عکس hx1 بد که همه میگن نویز داره؟ اقا یکی یه امار دقیق ازش نمیده اخه فیلمش حرف نداره من بین hx1 و fz35 موندم راهنماییم کنید با دلیل ممنون میشم
این رو دوباره می ذارم :
سلام
آیا نمایندگی اصلی داره ؟
با چه گارانتی ای ؟
ممنون
من که کار نکردم اما فکر کنم بهتر از اون رو سراغ دارمنقل قول:
Panasonic Lumix DMC-LX3 و جدیده 2010 Panasonic Lumix DMC-LX5
و تو canon ها G11
قیمت همه این ها باید بالای 450 باشه
یه 50 اضافه کنید و SX120 رو بخریدنقل قول:
نه اینقدر بد نیست اما نسبت به بقیه احتمالا بد تره (کمی)نقل قول:
من از بین این دو چند ماه پیش fz35 رو خریدم(اون وقت HS10 نبود) اما HS10 هم دوربین خوبی باید یاشه:46:
خیابان جمهوری (باید بری همون جای که موبایل میخری بعد بری به سمت میدان انقلاب تا خیابان ولی عصر) بورسش این جاستنقل قول:
نه نمایندگی اصلی بعد از تحریم 6 سال پیش نداره
فکر کنم ایده آل در کل بهتر از بقیه باشه
شما چه دوربینی مد نظر دارید
دوربین بدی نیست اما در مقایسه با fz35 یا sx20 نویز بیشتری دارهنقل قول:
در مقابل کیفیت فیلمبرداری این دوربین از این دوربینها بیشتر هست
دیگه ببخشید من رو راست حرفم رو میزنمنقل قول:
سری s مخصوصا دوربین s90 یکی از بهترین کامپکت ها هست و کیفیت بسیار خوبی داردنقل قول:
یه زحمت بگشید توی تاپیکش بپرسیدنقل قول:
فکر کنم قبلاجواب دادمنقل قول:
نیکی پناهتان:40:
مگه واسه قيمت گرفتن تاپيك جدا دارين؟
مگه واسه قيمت دوربين تاپيك جدا دارين؟
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403892&page=7
خسته نباشيد دوستان نظرشون در مورد دوربين عكاسي پاناسونيك مدل TZ8 چي هست دوره ور 460 قيمتش هست آيا ارزششو داره يا توي اين قيمت دوربين بهتري ميشه خريد لطفا دوستان مدل پيشنهادي رو بگن
اصلا مزايا يا معايب TZ8 رو لطف كنيد به اينجانب بگيد
سلام
شما باید خواسته ها و نوع عکاسی و استفاده خودتون از دوربین رو در نظر بگیرید
دوربین خوبی هست و مدل جدیدتر اون tz10 هم دوربین خوبی هست
سلامنقل قول:
باتوجه به اینکه دوربین بسیار خوبیه ولی بدلیل قیمت بالایی که تو ایران داره اصلآ ارزش خرید نداره
دوربین سونی مدل HX5 با داشتن کیفیت و کارایی بهتر قیمت مناسبتر داره
و کانن SX210 بازهم قیمتی مناسبتر و فوجی F80 EXR
این 3 مدل ارزش خرید به مراتب بالاتری نسبت به TZ8 دارند
البته باز هم نوع کار و حدود قیمت رو مشخص کنید تا دوستان راهنایی بفرمایند
سلام
دوستان اگه میشه لطف کنید یه بحث جدید باز کنید . جالب بشه تاپیک .
مثلا اینکه بهترین دوربین از لحاظ فیلم برداری در رده کامپکت ها و شبه slr ها و نقد رقبای آنها .
بهترین دوربین از لحاظ عکس برداری ( فاقد فیلم یا با فیلم برداری ) در رده slr like و کامپکتها و نقد و بررسی رقبای آنها .
دوست عزیز یکمی تایپیکها رو مطالعه بفرمایید تقریبآ اکثر این مواردی که نام بردید دربارش صحبت شدهنقل قول:
با تشکر از توجهتون باید بگم که اکثر صفحات رو خوندم . شما پست من رو کامل مطالعه کن . فرق میکنه دادشه من .:11:نقل قول:
سلام بر دوستان عکاس
من بین Canon PowerShot SX210 IS وFujifilm FinePix JZ500
گیج شدم آخه فوجی با تقریباً همین امکانات قیمت خیلی پایین تری داره
Canon IXUS 300 HS
این دوربین هم چون این hsرو داره یه جورایی گیجم کرده
نظر خودم روی 210هست میخواستم یه راهنمایی بکنید
من اصلاً عکاسی حرفه ای نکردم و بیشتر برای عکاسی موردی لازم دارم ملی میخوام بهترین انتخابو بکنم
ببخشید این رو میپرسم ولی میشه لنز210رو عوض کرد؟؟
ممنون