من از روی مخابرات منتقل شدم به فن آوا , یه سوال داشتم , کیفیت (پینگ) سرویس های محدود و نامحدود تفاوت داره ؟ 1 مگ برنزی نامحدود باید 130 باشه درسته ؟
Printable View
من از روی مخابرات منتقل شدم به فن آوا , یه سوال داشتم , کیفیت (پینگ) سرویس های محدود و نامحدود تفاوت داره ؟ 1 مگ برنزی نامحدود باید 130 باشه درسته ؟
دوستان اینستاگرام برای شما باز میشه؟
بله.باز میشه.مشکلی نداره.نقل قول:
خير يك مگ برنزي نامحدود 65 تومنهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
نخیر با مالیات ارزش افزوده میشه نزدیک به ۷۱ هزار توماننقل قول:
منظورم از 130 , سرعت دانلود بودنقل قول:
سلام
دوستان سرعت سرویس 128 حجمی چقدر هست؟
مثل شرکت های دیگه روی 2 مگابیت هست یا کمتر؟
بلهنقل قول:
بین 120 تا 130 هست سرعت دانلود
روی 2 مگ هستنقل قول:
کمتر فکر نکنم باشه
ببینید در سایت خود فن آوا نوشته که محدود ها رو روی 4 برابر سرعت می بندند. حالا این مساله رو باید به علاوه مرکزی که هستید و ترافیک اون مرکز ببینید که چجوریه.نقل قول:
قبلا 128 رو یک مگ میبستن جدیدا بردن رو 2 مگ ولی فن آوا جزیزه ای برخورد میکنه یعنی هر استانی یه جورهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
ابنجا به ما تلفن ثابت نمیده مخابرات ، تلفن NGN ثبت نام کردیم که نوشته ای دی اس ال فن آوا روی این خطوط ارائه میشه اما دیگه اطلاعی ندارم که فرقی با خطهای ثابت معمولی میکنه کیفیت اینترنتش یا نه!!!!
سلام. دوستان امروز سرویس بنده متصل شد خدارو شکر. 2 مگ 40 گیگ خریداری کردم که بستن رو 6 مگ. الآن SNR ـم 20 ـه، به نظرتون خطم تا چند می کشه بگم ببندن؟ تا چند می بندن ماکزیمم؟
درودنقل قول:
باید از استاتوس مودم شات بذارید
ولی تا 8 مگ رو راحت جواب میده فن آوا هم فکر میکنم در بهترین حالت رو 10 میبنده
در حال حاضر وضعیت به این صورت هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 مگ راحت میکشهنقل قول:
مخصوصا به علت ضریب تخریب سیگنال کم
وضعیت خطتتون خیلی خوبه
دوستان وضعیت پینگ با 8.8.8.8 چجوریاست؟
برای بنده به این صورت هست:نقل قول:
کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=218ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=221ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=222ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=218ms TTL=47
وضعيت نويز رو که دوستمون گفتن شما زنگ بزن بگو بذارن رو 10 مگ ببین قبول میکنننقل قول:
اگه گفت نه بگو من دیگه بهترین سرویستون یعنی 2 مگ رو گرفتم انتظار 10 مگ دارم
اگه بازم قبول نکنه دیگه مجبوری به 8 مگ قناعت کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان عزیز بنده در اهواز با شرکت طلوع رایانه لقمان قرارداد بسته بودم و همه چی توی 7.8 ماه خیلی خوب بود تا اینکه چند روز پیش من رو منتقل کردن به فن آوا به نظرتون بمونم تو این شرکت یا نه بگم خطم رو تخلیه کنن ؟ راستی من سرویس محدود 1 مگ با 3 گیگ ترافیک و شبانه رایگان رو میخوام انتخاب کنم به نظرتون سرعت دانلود توی روز و شبانه چقدر میده البیته زیاد دانلود ندارم در حد شبی 500 مگ ببخشید که طولانی شد ممنون از راهنمایی دوستان
والا حقیقتاً من خودم خیلی تحقیق کردم تا نهایتاً به فن آوا رسیدم و امروز هم سرویسم متصل شد و راضی هستم شکر خدا. به نظرم بمونید تو فن آوا. روزانه تا 4 مگابیت فکر می کنم براتون ببندن و شب ها هم تا 190 بهتون احتمالاً دانلود میده که می تونید حدود 3 گیگ بگیرید فکر کنم. از نظر پینگ هم فن آوا یکی از بهترین شرکت ها هست.نقل قول:
البته این شرایط برای تهران هست، برای اهواز رو دقیق اطلاع ندارم ولی فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه، باز دوستان اهوازی بهتر می تونن راهنمایی کنن.
والا دوست عزیز خودمم موندم نمیدونم بمونم یا برم سمت های وب اینطور که پیداس میگن سرویس 256 توی روز و شب 250 تا سرعت را میده با هزینه کمتر نسبت به فن آوا از یه طرفی هم ساعات رایگان فن آوا بیشتر است و اگر 190 ریت دانلود شبانه داشته باشه همین جا میمونم اگر دوستان از خوزستان یا اهواز هستن لطفا راهنمایی کنن ممنون
پینگ بدی داره فن آوا
درود
2 مگ نامحدود، رو چند بسته شده؟ سرعتش اسمیه؟
پینگ اصلا برام مهم نیست من فقط به شبانه نیاز دارم و شبانه حدود 500 یا 600 مگ دانلود دارم همین اگه اوکی باشه همین فن آوا میمونم
600 مگ که خیلی کمه خیلی کم توقعی تازه اگه محدود بشی تو شاتل یا صبانت یا پارس آنلاین شبی ۵۰۰ مگ میگیری شبی حداقل ۲ گیگ تا ۳.۵ گیگ بسته به مرکز مخابراتی و شهر میدهنقل قول:
روی 2 مگ دیگهنقل قول:
سرعتش هم اسمیه
همون 210 تا 240 تا
نه داداش کم توقع نیستم موقعی که مخابرات بودم هر چی میخواستم ( سریال ) دانلود کردم که تا 2 سال آینده سریال برای دیدن دارم . ا ماه همین جا میمونم با سرویس 1 مگ اگه اوکی بود که هیچ اگه راضی نبودم بر میگردم مخابرات مرسی از راهنمایی دوستان
منتقل شدی الان شما ؟ من هنوز روی لقمان ام. هزینه ی طرح جدید رو مثه اینکه باید کارت به کارت کرد برای انتقال به فن آوا.نقل قول:
سلام دوست عزیز. من در حال حاضر 1 مگ نامحدود برنزی آسیاتک دارم با حق تبادل 40 گیگ در ماه. یک هفته دیگه هم اعتبارم تموم میشه. الان چند وقته تو این فروم نظرات رو چک میکنم و متوجه شدم فن آوا نامحدود رو با سرعت اسمی میده. چون تخلیه پورت تو آسیاتک خیلی دردسر داره وزمان بره میخواستم دقیقا مطمئن بشم بعد برای تخلیه اقدام کنم که اگه بیام فن آوا 1 مگ نامحدود بگیرم تمام 24 ساعت رو بهم سرعت اسمی میده؟ حجم دانلودی که مثلا تو 1 ماه داریم باعث نمیشه محدودیت اعمال کنند؟ و اینکه اگر همیشه سرعت اسمی ارائه میدن پس چرا سرویس های BU و GU اینقدر با هم اختلاف قیمت دارند؟نقل قول:
اصلا محدودیتی نداره عزیزنقل قول:
همیشه 24 ساعت سرعت اسمی سرویس رو به شما میــده
نمایندگی اهواز کجاستتتتتت :n19:
تو سایت فن آوا برو آدرس همه نماینده هاش هسنقل قول:
دوست عزیز شما چطور هنوز روی لقمان هستی ؟ به من گفتن که تمام کربرا رو منتقل کردیم ولی برای اسنکه به کاربرا توضیح بدیم 1 هفته نامحدود 256 اوکی کردیم بعدش قطع میشه و منتقل میشید اونجا و هزینه جدید را باید بدید . شما برو تو سایت فن آوا تو ورود کاربرا اونجا یوزر و پس رو بزن اگه اومد که شما هم منتقل شدیدنقل قول:
دوست عزیز seetherali الان هم زنگ زدم به لقمان گفت ما نمایندگی فن آوا هستید ولی منتقل نمیشید اون شرکت روی همین لقمان میمونید ولی داریم غیر سیستم میدیم برای همین سرویس همه رو روی 256 نامحدود اوکی کردیم هر موقع درست شد مثل سابق میتونید سرویس انتخابی رو بگیرید
اره منتقل شدم ولی روی همون 256 نامحدود لقمان بودم. امروز منتقل شدم و طرح 3 گیگ 1 مگ رو فعال کردم , الان چند ساعته دارم استفاده میکنم بد نیست ولی پینگش خوب نیست توی ویندوز که میگیرمنقل قول:
دوستان شما هم با چیز پی ان مشکل دارین ؟ من یه دو سه ماهه مشکل پیدا کردم هی چیز پی ان بعد از چند دقیقه قط میشه و باید سرور رو عوض کنید کسی میدونه چیکا کنم رفیقم پارس انلاین داره این مشکلو با چیز پی ان یکسان نداره :-|
فکر نکنم ربطی به فن اوا داشته باشهنقل قول:
من پارس انلاین دارم همین مشکلو داشتم ، از یه جا دیگه (کریو) گرفتم دیگه قعطی نداره
وإلا من از يكي دو جا گرفتم فرقي نداشته برام قطع ميشن :-|
شما سرویس 1 مگ با دانلود شبانه رو گرفتید ؟ سرعت توی روز و شبانه روی چنده ؟ لطفا تست کن بهم خبر بده اخه منم میخوام این سرویس رو بگیرم اگر خوب نیست که برم یه شرکت دیگه ممنوننقل قول: