نقل قول:
1- دست رسي ندارم فعلا
2-خوب همه ي مشخصات گوشي مثل اول ميشه.
3-يه اصطلاح غلط بين مردم ايراني افتلده كه مموري رو رم صدا مي كنن. ايراني ها به مموري كارت مي گن رم.
Printable View
نقل قول:
1- دست رسي ندارم فعلا
2-خوب همه ي مشخصات گوشي مثل اول ميشه.
3-يه اصطلاح غلط بين مردم ايراني افتلده كه مموري رو رم صدا مي كنن. ايراني ها به مموري كارت مي گن رم.
نقل قول:
سی پی یو 369 مگا هرتز از خانواده ی arm11 ساخت تگزاس اینسترومنت.
رم 46 مگ که بعد از روشن شدن گوشی 25 مگش قابل استفاد س.
رم یه ای سی تو گوشی که عین رم داخل کامپیوتر کار میکنه . در واقع حافظه ی کوتاه مدت گوشی که برنامه ها روش بار گذاری میشن.
بقیه جواب دادند اما حافظه داخلی داره و خارجی که خارجیه همون مموری کارت هست .. و رم هم چیپ هست مثل توی کامپیوترنقل قول:
سلام
من هر چند تا حدودی تصمیم گرفتم یه 5700 با یه دوربین دیجیتال بخرم اما یه مشکل دارم اونم شکل ظاهری 5700 هست من از گوشی های کشیده خوشم می یاد تا گوشی هایی که ظاهرا توپل!!! هستند منظور هم زیاد نازک نیست معمولی باشه نسبت به اندازش(کسی نظری نداره ؟)
دوستان درمورد نحوه کارکرد 5700 اگر توضیح بدید ممنون می شم به خصوص کسانی که دارند یا داشتند
دوستان اگر مشکل داره لطف کنید بگید که چه مشکل هایی داره
بای
عملكردش زياد با N82 فرق نمي كنه. حدودا مثل هم اند. پس مبارك باشه. يادت باشه بچه هاي P30world كمكت كردن ها.نقل قول:
فكر كنم 2 فرق در كل باشه. يكي ان82 NGAGEII داره و يكي محيط Music Player
نقل قول:
ان 82 و 5700 فقط در دوربین و جی پی اس و رم با هم فرق دارن.که تو همه ی اینا 82 برتره.
در ضمن رو 5700 هم انگیج قابل استفاده هست + از لحاظ نرم افزاری با هم فرقی ندارن.
سلام
دوستان هر کسی یه چیزی می گه
یکی می گه ان 82 بخر
یکی می گه 5700 با دوربین
من چه کار کنم؟
سلام.
من خودم 5700 دارم.
خیلیم ازش راضیم. بگیر ضرر نمیکنی.
30 دقیقه پیش از ارتفاع 1.20 متری اوفتاد, بدون دروغ فقط بالاش یه خط افتاد. حتی باز هم نشد.
مطمئن باش.
من داشتم مي چرخوندمش يه دفعه از دستم در رفت خورد به ديوار . اولا كه زيرش چرخيد دومن كه در باتريش باز شد و باتري افتاد. ديوار خراش گنده برداشت ولي 5700 خش افتاد. توجه داشته باش كه خيلي سريع مي چرخوندمش.
شما همونی که 400 تومن پول داشتی؟نقل قول:
من جای شما بودم ان 82 میخریدم. تو دوربین ها که واقعا سره.
دوربینش قابل رقابت با دیجیتالیای 6 مگ هست. البته اگه ازشون بهتر نباشه.
با خرید ان 82 یه دوربین عالی+گوشی عالی دارین.که همه جا همراهته.
ولی اگه 5700با دوربین بخری ،اولا که با 150 تومن که دوربین خوب نمیدن بهت. تازه همه جا که باهات نیس.دوما که دوربین 5700 اصلا عددی
نیس.
با سلام دوباره :46:
به خاطر جواباتون ممنون
ولي هنوز مسترريست برام مساله اي مبهمه! :14:
خلاصه اينكه ديگه تصميم خريد 5700 قطعي شد!
موقع خريد به چه نكته هايي بايد توجه كنم؟ :question:
بازم ممنون :11:
نقل قول:
تقلبیش ضایه هست .. معلومه
مجار باشه ...
چک کن حتما رمش 1 گیگ باشهنقل قول:
موقع خريد به چه نكته هايي بايد توجه كنم؟ :question:
هندز فریش رو امتحان کن همچنین ریموتش رو
شارژرش رو امتحان کن
و یک زنگ هم باهاش بزن
همونطور که علی جان گفت تقلبیش معلومه ولی لوازم جانبیش رو چک کن
موفق باشی
گفته های دوستان رو کامل کنم.
ای ام ای آی گوشی رو چک کن. کد #06#* رو بزن. شماره ای که اومد رو با شماره ی روی جعبه و روی لیبل گوشی زیر باتری چک کن. باید یکی باشن.
کد #92702689#* رو بزن. باید صفر نشون بده. که اگه نبود یعنی با گوشی حرف زدن.
لوازم تو جعبه ش:
هندزفری دو تکه.
دفترچه ی راهنما.
سی دی راه انداز.
شارجر مسافرتی.
بلوتوث و اینفراردش هم چک کن. صفحه شو خوب نگاه کن خش نداشته باشه. هولوگرام باتری رو ببین.
اگه زیر نور بچرخونیش کنار دست های نوکیا چند تا نقطه باید ببینی.
سلام
اولا من 450 می تونم خرج کنم اصلا اگر بخوم خرج کنم بیشتر هم می تونم
حدودا من تصمیم گرفتم که همون 5700 بخرم با یه دوربین حداقل 8 مگاپیکسل
من همون طور که قبلا گفتم معمولا هرجا بخوام عکس بگیرم دوربین همراهم هست فقط بعضی جاها نمی تونم بگیرم اما گوشی می تونم ببرم که اون هم با همون 5700 عکس می گیرم هرچند کیفیتش پایین هست اما می تونم کمی درستش بکنم
بعدش هم من الان بیام ان 82 بخرم پولش هم به کنار چون من اگر برم 5700 با یه دوربین بخرم حداقل 500 باید خرج کنم
اما اگر گوشی خراب شد دوربین هم خراب می شه و نمی تونم استفاده کنم و اینکه من در کل عکس های باکیفیت می خوام و حتی همون جور یکی گفته می تونه ان 82 با 6 مگاپیکسل هم رقابت بکنه اما من حداقل می رم 8 مگاپیکسل میخرم یا شاید 10 مگاپیکسل
فکر می کنم این جوری بهتر باشه
فقط مشکلی چیزی 5700 نداره؟ بعدا دستمون رو بذاره توی پوست گردو
من شیراز هستم دوستان از کجا بخرم بهتره؟
بای
تنها مشکل دوربین این گوشیه که توی عکس ضعیفه ...البته برای شما مشکل حساب نمیشه چون میخوای دوربین بخری....با خیال راحت بخر غیر از این هیچ مشکل خاصی ندارهنقل قول:
فقط مشکلی چیزی 5700 نداره؟ بعدا دستمون رو بذاره توی پوست گردو
من خودم 5700 دارم خيلي راضيم و تنها مشكلم جوي استيكشه (موسش) همينو بس
مشکلی نداره دوست من.شما که از نظر دوربین مشکلی نداری.5700 سی پی یوش خیلی بالاس و s60 v3 هم هست و از نظر همه چیز جز دوربین و جی پی اس با همه گوشیهای جدید و گرون قیمت برابری میکنه.
شما خیالت از نظر 5700 راحت.هیچ مشکلی نداره
موفق باشی
سلامنقل قول:
توي x-plore زده رم 196
فقط موقع خريد حتما كيبورد رو نگاه كن كه كلمه هاش عربي باشه و زياد تو هم تو هم نباشه. ممكنه قاب چيني باشه. و جوي استيكش رو هم مواظب باش شل نباشه. شنيدم كه رنگ قرمزش هم خيلي كثيف ميشه و رنگش ميره.
نقل قول:نقل قول:ممنون :10: فقط يه چيزي 5700 سري 60 ويرايش سومه :question:نقل قول:
سري 60/ويرايش 3/سيمبين 9/2
البته fp 3.1 هست
سلام به همه ی دوستان!
راستش گوشی خودم 6120 ه.هندزفری خودش بد نیست،ولی عقب و جلو نمیشه کرد آهنگو باهاش،دو تیکه هم نیست.می خواستم ببینم از بچه های 5700 باز ،کسی چک کرده که هندزفری گوشیش به 6120 هم می خوره یا نه؟
یه سوال دیگه اینکه هندزفری 5700 جدا هم گیرمیاد؟کجا؟قیمتش چنده حدودی؟(تقلبیش چند؟کیفیت خوبش چند؟اصلیش چند؟چون خودم یه هدفون خوب دارم،فک کنم تقلبی با کیفیت خوب هم باشه،خیلی افتضاح نباشه.)
ممنون بچه ها
میشه بگی چطوری فارسی کردی؟نقل قول:
پیشنهاد منم همینه .کاملا موافقمنقل قول:
سلام
بچه ها من کل شیراز رو زیر پام گذاشتم دریغ از یه 5700 بیش از 20 - 30 تا مغازه رفتم گیر نمی یاد
کسی نمی دونم توی شیراز کجا دارند؟
بای
تو تهران هم با گارانتي كم گير مياد. مي توني تو Digikala.com سفارش بدي با يه گارانتي رتبه 2
يه سوال چجوري ميشه رينگتون هاي خود نوكيا رو فرستاد با بلوتوث؟
فايل هاي Protected چي؟
سلام
من نمی تونم زیاد صبر کنم
توی شیراز بدون گارانتیش هم گیر نمی یاد
اما من گارانتی می خوام
اگر کسی می دونه بگه ممنون می شم
بای
نقل قول:
آقا بیزحمت یکی جواب ما رو بده!:20: :11:
با فایل منیجر اکسپلور میشه.نقل قول:
از تو برنامه های کاربردی بگیر.
من جداش رو ندیدم ولی به نظرم نگیر چون من که هندزفریم الان تا به تا شده یعنی یه گوشیش صداش نصف اون یکیه!!یه هندزفری سری walkman بگیرنقل قول:
نوشته شده توسط a_safari1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان!
راستش گوشی خودم 6120 ه.هندزفری خودش بد نیست،ولی عقب و جلو نمیشه کرد آهنگو باهاش،دو تیکه هم نیست.می خواستم ببینم از بچه های 5700 باز ،کسی چک کرده که هندزفری گوشیش به 6120 هم می خوره یا نه؟
یه سوال دیگه اینکه هندزفری 5700 جدا هم گیرمیاد؟کجا؟قیمتش چنده حدودی؟(تقلبیش چند؟کیفیت خوبش چند؟اصلیش چند؟چون خودم یه هدفون خوب دارم،فک کنم تقلبی با کیفیت خوب هم باشه،خیلی افتضاح نباشه.)
مهمترین ضعف این گوشی همینه:13:نقل قول:
من که هندزفریم الان تا به تا شده یعنی یه گوشیش صداش نصف اون یکیه!!
بعد یه مدت اسفاده باتری هندزفری تموم میشه و دکمه های کنترلش دیگه کار نمیکنه و عوض کردنش هم دردسر داره ...در کل نگیری بهتره
سلام بر همه
بالاخره منم به جمع 5700 دارا پیوستم
چند تا تم دانلود کردم که آیکوناشونم توی تصویر با گوشی فرق می کرد ولی موقعی که روی گوشی نصب کردم همون آیکون های گوشی بود ولی پنجره ها عوض می شد
میشه بگین چکار کنم که آیکون ها هم عوض شه ؟
سلام دوستان
من هر چی می گردم توی شیراز گیرم نمی یاد باید امروز فردا بخرم
چه کار کنم
دلم 5700 می خواد
بای
نقل قول:
عفیف اآباد رو رفتی؟؟
نقل قول:
با برنامه x-plore میتونی هم رینگتونها رو بفرستی و هم فایلهایی مثل sis و jar که نمیفرسته گوشی..
سلام.
کسی F-Exploreکه روی 5700 نصب بشه رو داره؟ خودم دارم ولی موقع نصب ارور میده:
Certificate Error. Please connect Supplier یه چیز تو این مایع ها.
سپاس گزارم.
ByE.