دوستان عزیز یه سوال داشتم.می خواستم ببینم god of war در psp دقیقا مثل GOD OF WAR پلی استیشن 2 هست؟؟؟؟
دوستان عزیز یه سوال داشتم.می خواستم ببینم god of war در psp دقیقا مثل GOD OF WAR پلی استیشن 2 هست؟؟؟؟
نه میشه چند تا با هم ریخت اگه رمت جواب بدهنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
می شه 2 تا بازیه ps که تبدیل شدن رو در آن واحد تو psp بریزیم ؟!
همونطور که می دونید بازی های ps که تبدیل شدن رو باید تو آدرس زیر بریزیم
psp ------- game ----------- eboot
تو این روش فقط یه بازی رو می تونیم داشته باشیم و اگه بخوایم بازی جدید بریزیم حتما فبلیه رو باید پاک کنیم !!!
در ضمن بازی ها ی چند سی دی روش تبدیل کردنشون فرق داره که یه تاپیک برای آموزشش داریم :)
از چه نظر:نقل قول:
از نظر داستانی که قبل از GOW نسخه اول برای ps2 هست.
از نظر سبک اما خب مشابه هم اند. + تفاوت در بعضی سلاح ها
یه نکته هم در باره gow coo تنها بازی هست (فعلا) که از حداکثر توان cpu کنسول psp استفاده میکنه. پیشنهاد میکنم از دستش ندید!
دوستان من هر چی تلاش میکنم نمیتونم برم توی سایت partogamesکسی هست که جای دیگه ای مثل پرتو که انصافش زیاده بلد باشه؟
قبلا در شركت پرتو دو نفر با هم شريك بودن كه الان به هم زدن واسه همين هم سايتشون ديگه كار نميكنه و هر كدوم هم دارن جدا فعاليت ميكنن .نقل قول:
آقاي حيدر خاني شركت پرتو رو داره كه همون جاهاي قبلي پحش ميكنه و هومن هم بازي ها رو با عنوان big game ميده بيرون كه مغازه خودش شريعتي بالاي ميدون محسني هست و كلا بالاي تهران رو هم فقط بازي پخش ميكنه .
می شه دقیقا توضیح بدین من که نتونستم آخه شما چه جوری ... !!!نقل قول:
من بازی PS رو که تبدیل شده تو همون آدرس کپی می کنم و تو فولدر EBOOT بازی تبدیل شده رو Rename به EBOOT می کنم چون هر اسم دیگه ای واسش بزاریم تو PSP نمایش داده نمی شه !!!:19:
ادرس فروشگاه که تغییر نکرده؟؟؟؟(شریعتی................... ......)نقل قول:
قبلا در شركت پرتو دو نفر با هم شريك بودن كه الان به هم زدن واسه همين هم سايتشون ديگه كار نميكنه و هر كدوم هم دارن جدا فعاليت ميكنن .
آقاي حيدر خاني شركت پرتو رو داره كه همون جاهاي قبلي پحش ميكنه و هومن هم بازي ها رو با عنوان big game ميده بيرون كه مغازه خودش شريعتي بالاي ميدون محسني هست و كلا بالاي تهران رو هم فقط بازي پخش ميكنه
شما فایل EBOOT بازی رو توی یه فولدر بریز که اسمش هیچ فرقی نداره بعد کپی کن توی psp/gameنقل قول:
می شه دقیقا توضیح بدین من که نتونستم آخه شما چه جوری ... !!!
من بازی PS رو که تبدیل شده تو همون آدرس کپی می کنم و تو فولدر EBOOT بازی تبدیل شده رو Rename به EBOOT می کنم چون هر اسم دیگه ای واسش بزاریم تو PSP نمایش داده نمی شه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی چند تا برزیزی
سلام . باطری رو از روش سخت افزاری پاندورا کردم . البته باطری من با اونی که شما عکش رو فرستاده بودی فرق میکرد بور مال من یه کوچولو بود اون بالا اندازه 4 تا چوب کبریت کنار هم . به لطف الکترونیکی که بلد بودم دیتا شیت چیپ هاش رو گرفتم خودم پاندوراش کردم . ولی از اونجایی که بورد خیلی کوچیکه دیگه واسه همیشه پاندورا موند . دو شنبه میرم یه باطری هم میخرم .نقل قول:
من واسه اجرا کردن بازی ها از ایمیج های cso استفاده میکنم که واسش یه برنامه به اسم divhook نیازه . ولی این فرم ور من بدون دوهووک اجرا میکنه . میخوام بدونم بقیشم همین طوریه ؟
بای
نه تغيير نكرده ولي الان فروشگاه شريعتي فقط بازي هاي big game رو ميفروشه و پرتو نداره .نقل قول:
البته big game هم كيفيت كاراش خيلي خوبه
سلام . بچه ها کسی میدونه اینو چه طوری باید نصب کرد ؟
بعد ورژن فرمور مهمه یا نه ؟؟؟؟کد:http://www.psphacks.com/psp-utilities/p2005_sectionid/1/p2005_fileid/21
با عرض معذرت شما مطمئنی که اشتب نمی کنی آخه من امتحان کردم نشد !!!نقل قول:
می شه لطف کنید آدرس تاپیکی که بازی های دو سی دیه رو به تک سی دی تبدیل کرد رو بدید
من سی دیه 1 متال گیر رو تموم کردم حالا موندم چه جوری سی دیه 2 اش رو اجرا کنم :41::19:
سلام .نقل قول:
عزیزم من خودم خیلی تازه کارم ولی شما اینو دانلود کن :
بعد از بازیت یه ایمیج بگیر بده به این . بهت دو تا فایل میده . جفتشو کپی کن توی یه فولدر که توی فولدر game میسازی همه چی حله . در مورد متال گیر هم وقتی دیسک 1 رو تموم میکنی بهت save میده سیو کن بعد دیسک 2 رو بزار از رو سیوت لود کن .کد:http://rapidshare.com/files/179436454/12220_PsGUI221beta.rar
راستی اینجا هم چیزای بدرد بخوری گیرت میاد :
بایکد:http://www.emulation64.com/files/category/33/81/
سی دی های اورجینالش چنده؟
سلام . توی ایران نمیدونم ولی اینجا تو هامبورگ از 10 یورو هست تا 120 یورونقل قول:
سلامنقل قول:
نه عزیز جان وقتی سی دیه یکش تموم می شه می گه سی دیه 2 رو بزارین
نمی دونم بازیش کردی یا نه، از رو سیو نمی شه لود کرد
بابت توجهت ممنونم:11:
نقل قول:
سلام . آره بازیش کردم سالیان پیش . یادمه سیو میداد . شاید ورژن مال شما فرق داره نمیدونم . شاید هم من اشتباه میکنم با یه بازی دیگه عوضی گرفتم .
ولی شما به اون emulation64 یه سری بزن یه عالمه امولاتور داره ببین کدومش کارتو راه میندازه شاید بالای 40 تا امولاتور واسه psp داشته باشه .
آقا اینو ببین واسه ساختن مولتی دیسکه شاید کمکت کنه :
بایکد:http://pspslimhacks.com/mulit-disc-popstation-gui-released/
دمت گرم داداشنقل قول:
وقتی اسنایپر ولف رو می کشیم و می خوایم از پله ها بریم پایین پایگاه تصویر سیاه می شه و می گه سی دیه 2 رو بزارین :46:
فک کنم آخرشم به نتیجه نرسم واسه اینکه سی دیه 2 اش رو برم باید از اول رو pc بازیش کنم :19:
سلام .نقل قول:
ببین قبل از اینکه از پله ها بری پایین که بگه سی دی 2 رو بزار . یه سیو بزن . ببین چی میشه :)
بای
درسته باطری شما از این مدل جدید ها هست که برد بالای باطری قرار گرفته.میشه یک عکس بگیری که معلوم باشه کجاها را باید وصل کرد؟تا اگه کسی دیگه ای هم خواست بتواند پاندورا کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد cso ها هم همه فریمور های کپی خور شده بدون هیچ برنامه ای می توانند اجرا کنند.(اسم این برنامه که میگید را من خودم تا حالا نشنیدم.)
سلام چوری جون مثل اینکه این برنامه هه از یو ام دی ها ایمیج میگیره .نقل قول:
بله حتما عکس میگیرم . فقط من زدم پین رو کندم بچه ها هواسشون باشه این کار رو نکنن .
باید پین شماره 5 رو از رده خارج کنن روی اون چیپ کوچولو هه .
باطری رو جوری بگیرید که چیپ بزرگ بالا باشه بعد چیپ کوچیک با صورت زیر میشه :
8- -1
7- -2
6- -3
5- -4
پایه پنجمی رو باید قطع کرد یا با یه سوییچ مثل آموزش قبلی ردیفش کرد .
راستی آقا این باطری جدیدا از روش نرم افزاری پاندورا میشه ؟
بای
سلام من اگه psp که واسم از دبی آوردن باطریشو پاندورا کنم کپی خور میشه آیا؟
سلام اگر توی ایرانی ببر توپ خونه واست ردیفش کنن . خودت نکنی بهتره مثل من میزنی باطری رو میترکونینقل قول:
اگه برای شما مدل 3000 بیاورند که فعلا کپی خور نمیشه.(چند صفحه قبل را بخونید)نقل قول:
اگه مدل 2000 باشه باید ورژن دستگاه زیر 4.01 باشه.یعنی مادربوردش ta-088 v3 نباشه.(باز هم صفحه های قبل را بخونید)
آره شنیدم 5 هزار تومن درست می کنن
من بازی GTA لیبرتی نمی دونم اسم دقیقش چیه رو دیدم حال کردم سه سوت زنگ زدم واسم از دبی گرفتن ولی حیف بازی کیفیت بالا مثل GTA یا بازی اکشن دیگه ای واسش نیست اینجا هم که نمی دونم cdش هست یا نه اگه باشه چنده تو دبی 170 درهم که نمی صرفه بخرم ولی در کل کنسول خوبیه و راستی یه دوربین واسش هست اون به چه دردی می خوره غیر از عکس انداختن اگه ایران هست قیمتش حدودا" چنده؟
به جزء همین بازی GTA کلی بازی اکشن و با گرافیک بالای دیگه هم داره که.. مثل Tekken, GOD OF WAR , Metal Gear و...نقل قول:
دوربینشم فقط به درد همین عکس برداری و فیلم برداری میخوره دیگه...
god of war 2 :نقل قول:
god of war chain of olympus :
یعنی فقط بازی اورجینال روش کار می کنه؟
نقل قول:خب دیگه چرا میخوای خودتو تو دردسر بندازی از همین ایران بگیر دیگه هم کرک شده هم آخرین آپدیت (5.00) هم احتمالا روش نصب کردن.نقل قول:
محل سكونت: Tehran
عجب کیفیتی داره اگه میشه چندتا عکس از بازی های GTA که واسه psp هست بزارین ممنون میشمنقل قول:
آخه واسم خریدن نمی تونم که بگم بره پس بده
پس تنها راهش اینه که بیاد اینجا ببینی بوردش چیه!نقل قول:
اگه سی دی اورجینال گیر بیاد اورجینال می خرم
سی دی نیستش اسمش umd هستنقل قول:
اگه سی دی اورجینال گیر بیاد اورجینال می خرم
کم پیداست نمی تونی زیاد پیدا کنی اونم همه بازی ها رو
دوستان عزیز یه سوال.کدوم مدل psp بهتره؟
عکسش یه خورده smooth شده ...نقل قول:
عجب کیفیتی داره اگه میشه چندتا عکس از بازی های GTA که واسه psp هست بزارین ممنون میشم
ولی موقع بازی کردن این جور چیز ها اصلا مهم نیست ...
من تو این چند وقتی که psp خریدم فقط دو تا بازی .GOW و Exit 1 و2 ...رو میکنم .
بقیهش هم فقط کتاب میخونم باهاش ...
در کل چیز باحالیه ...
فعلا اسلیم های قابل هک شدن ....نقل قول:
دوستان عزیز یه سوال.کدوم مدل psp بهتره؟
عشق است psp بروبچ می خوایم نو بگیریم خوب از کجا بگیریم که کپی خورشم کرده باشه و کلا یه حالی کنیم
یا یه سوال دیگه معدنش کجاست ادرس دقیق بدین چند وقت دیگه میخوام برم بگیرم
و سوال آخر :حالا اگه کپی خور شده نو گیر نمیاد وبعد از خرید یه نوع و کپی خور نشده ادرس دقیق بدین کجای توپ خونه باید بریم کپی خور کنیم راستی قیمت کپی خور کردن چقدره؟؟؟؟
منتظرم پیغام خصوصیتون هستم!!!!!
من عاضق این کارم شدیدنقل قول:
بقیهش هم فقط کتاب میخونم باهاش ...
::::::::: موبایل گرفتیم گفتیم کتاب می زنیم باهاش شدید ولی انقدر صفحه اش کوچیکه که......(مثلا کوشی سری ان نوکیا گرفتیم) امیدوارم شدید psp این جور مسائل رو کم کنه یه کم درس بخونیم::::::::::::::::
اوه اوه یعنی هر دستگاهی که کپی خور شده برداشتن بازش کردن!!!!!!!!!!
شما بگو اهل کجا هستی تا بچه های همان شهر راهنمایی کنند.نقل قول:
برای خرید هم بهتره از هر کسی میخری خودش کپی خور کنه که هم پول اضافه برای کپی خور کردن ندی هم خدای نکرده یکی از این کنسول ها با مادربورد TA-088 v3 را بهت ندازند.
قیمت کپی خور کردن هم بین 5تا 10 بستگی به انصاف فروشنده.اما معمولا از اون نفری که میخری باید مجانی کپی خور کنه.
کپی خور کردن هم کاملا به صورت نرم افزاری هست و دستگاه به هیچ وجه باز نمیشه.
gta vice sity storis - pspنقل قول:
بچه ها كسي tomb raider aniverssary رو بازي كرده .
من فكر كنم مرحله سه باشه اونجا كه يك آبشار بزرگ هست گير كردم . بايد سه تا قطعه رو پيدا كنيم و در جاي خود بزاريم تا اون چرخ دنده ها شروع به كار كنه . من دو تاي اولي رو پيدا كردم ولي سومي پيدا نميشه . اگه كسي رد كرده راهنماييم كنه .
مرسي