دوست عزیز همش تقریبا یکیه .مهم شبکه است .مودم در درجه دومهنقل قول:
بعدم مودم و رندوم میارن شانسیه چی بهت بیافته
Printable View
دوست عزیز همش تقریبا یکیه .مهم شبکه است .مودم در درجه دومهنقل قول:
بعدم مودم و رندوم میارن شانسیه چی بهت بیافته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت IDH بزودی مودم رومیزی HUAWEI B612s-25d رو برای فروش می زاره که هم FDD و هم باند های TD_LTE رو پشتیبانی میکنه .
دانلود کاتالوگ
من وایمکس مبین نت دارم و دکل ما مشکل داره و rssi 36نقل قول:
Cinr -67
هست. ۴ مگ خوبه برای کارم مدیریت سایت هام و آپلود و ارسال مطالب
اما وایمکس ایرانسل داشتم جواب نمیداد
الان ال تی ای خواستم بگیرم گفتن مودمت تبدیلیه تعویض نمیشه و دکل خرابه و گفتم مرجوع کنید هزینه طرح رو و اون ها هم منو غیر فعال کردند و میگویند خواستی باز برو درخواست وصل بده
الان ایرانسل هم میگه مودمت سلب امتیاز شده
دزد عزیر هم کابل ها رو برده های وب قطعی داره
بنظرتون ال تی ای ایرانسل بهتره یا مبین نت و هر جا میخونم نظراتو میگویند فقط برای دانلود خوبه و وبگردی ضعیفه و یکی میگه سریع شارژ تموم میشه
پشتیبانی هم میگه اگه دانلود بالا باشه سرعت افت میکنه چون اشتراکیه
من اهوازم و الان نزدیک به 5 ماهه مبین نت td lte دارمنقل قول:
من سیگنال دریافتیم خیلی وقتها ضعیفه و کیفیت سیگنالم اکثر مواقع حدود 7 هست که پایینه و فکر نمی کنم پایین تر از این کسی باشه. توی منطقه تحت پوشش هم نیستم
هیچوقت سرعت روزانه ام زیر 8 مگابیت نیومده.اکثر مواقع بین 15 تا 20 هست.
اگر شبکه خلوت باشه و همه جیز خوب باشه هم در بهترین حالت 30 شده ولی 2% مواقع اینجوریه.
البته یک مدت فریم ور مودم مشکل داشت و زیاد قطع و وصل میشد ولی غیر از اون قطعی خاصی نداره.
وبگردی هم سرعت مناسبی داره و من مشکلی ندارم.
سرعت دانلود هم معمولا بطور متوسط حدود 2 هست.
پایداری ADSL رو نداره یعنی من با ADSl اگر سرعت دانلودم 1 بود 95% اوقات سرعت 1 بود ولی مبین نت توی دانلود یک فایل ممکنه بشه 900 کیلو چند ثانیه بعد ادامه همون فایل سرعت بشه 3 مگ.
حالا شاید چون سیگنال من ضعیفه اینجوره.
ممنونم دکل مشکل داره دو هفته هست و حاظر نیست مبین نت مودم هم ال تی ای کنه و میگه تبدیلیه و میگم مودم بخرم از کسی میگه ما تغییر نام نمیکنیم و پشتیبانی ال تی ای نمیشه .نقل قول:
بعد دو سال متأسفم برای مبین نت
میرم مودم رو میبرم ایرانسل ال تی میگیرم .
یه مودم وایمکس دست دوم مبین ارزون پیدا کن به نام هرکی میخواد باشه مهم نیست درخواست بده تعویض میکنن به نام خودت هم میشه .فقط مودم وایمکس که میخری وای فایش روشن بشه کافیه . من چند تا گرفتم به این صورت مودم وایمکسو زیر ۵۰تومن باید بخری تا بصرفهنقل قول:
سلام زیر ۱۰۰ گیر نمیادنقل قول:
و مودم ال تی ای گلدانی استوانه دو هفته کارکرده جور شد ۸۰ مبین حاضر به تغییر نام نشد .
اشکال نداره شما با نام کار نداری . نام کاربری برای صفحه کاربری و خرید بسته میخاهی که از اونی که میخری بهت میده .شرکت هم اسم صاحب اول مودم و که تو صفحه کاربری هم هست میخواد همین. همه رقم سرویس هم میده بهتون هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
تماس گرفتم گفت اگر این کار انجام شود مودم از گارانتی خارج میشود و اگر مشکل سیگنال بود ما مسولیتی نداریم .نقل قول:
پیشنهاد ما خرید است .
اگر هم صاحبش زد زیرش گفت سرقت رفته مودم چی
اساتید سلام،من تقریبا 4 روزی هست که برام TD نصب کردن ولی تو بهترین حالت SNR اینا بین 4 اینا هست و سرعت دانلود خیلی کمه،حتی تو شبانه با IDM 250 اینا هست،میخواستم بدونم آیا اساتید ترفندی یا تنظیم خاصی تو مودم مخصوصا بخش تنظیمات رادیویی میدونن که بتونه شرایط سیگنال منو بهتر بکنه؟؟
همه جای خونه تقریبا تست کردم،مودم هم 3100V هست
ممنون میشم اگه بتونین راهنماییم کنین