22 بازيکن به اردوي تيم ملي دعوت شدند؛ منيعي زير نظر است ،دايي و مبعلي دعوت نشدند
از سوي كادر فني تيم ملي بزرگسالان اسامي 22 بازيكن براي حضور در اردوي تيم ملي اعلام شد.
اسامي بازيکنان دعوت شده به اردوي جديد تيم ملي جهت اعزام به كشور كره جنوبي به شرح زير است :
ابراهيم ميرزاپور، محمد محمدي، مهدي واعظي، يحيي گل محمدي، محمد نصرتي، رحمان رضايي، حسين كعبي، ستار زارع، هادي شكوري، :ohno: مصطفي صالح نژاد :ohno: ، :biggrin: مهرزاد معدنچي :biggrin: ، جواد نكونام، سيد محمد علوي، فريدون زندي، عليرضا واحدي نيكبخت، محرم نويدكيا، آندرانيك تيموريان، علي كريمي، مهدي رجب زاده، وحيد هاشميان، آرش برهاني و سياوش اكبرپور.
در ضمن آقايان حميد عزيززاده، ميثم منيعي، علي عليزاده و سپهر حيدري زير نظر خواهند بود و در صورت تشخيص كادر فني و نياز تيم ملي به اين اردو دعوت خواهند شد.
تمامي بازيكنان دعوت شده بايد روز سه شنبه (12/7/84) رأس ساعت 16 با در دست داشتن گذرنامه خود را در كمپ تيم هاي ملي به مربيان تيم ملي معرفي کنند.
دل پيه رو باز هم نيمکت نشين شد
آلکساندرو دل پيه رو در بازي فردا شب مقابل اينتر باز هم روي نيمکت ذخيره ها قرار مي گيرد تا زلاتان ابراهيموويچ در ترکيب اصلي به ميدان برود.
به رغم مصدوميت مهاجم سوئدي يوونتوس، پزشکان از آمادگي براي بازي وي در برابر اينتر خبر دادند و اين مسئله اميدهاي الکس دل پيه رو را تبديل به ياس کرد.
کاپيتان محبوب يوونتوس بدون هيچ مشکلي اين موضوع را پذيرفته و اذعان مي کند دوست دارد در اين بازي بزرگ بوده، برنده ميدان باشد.
او در مصاحبه با کانال Sky گفت: اين بازي براي ما خيلي مهم خواهد بود، چون 2 سال است هيچ بردي را برابر اينتر در خانه کسب نکرديم و علاوه بر آن مي توانيم با کسب 3 امتياز بازي فاصله خود را با اينتر بيشتر کنيم. حتي تساوي هم مرا خوشحال نخواهد کرد.
ندود: بازي با اينتر مثل يک فينال نيست
پاول ندود هافبک طلايي يوونتوس اذعان مي کند ديدار يکشنبه شب با اينتر همانند ساير بازي هاست و اين بازي شباهتي به فينال ندارد.
پس از پيروزي 3 بر صفر برابر راپيدوين و تمرينات منظم براي دربي ايتاليا مقابل اينتر بازيکن اهل چک توريني ها خود را آماده براي ديدار با تيم روبرتو منچيني مي نمايد.
او مي گويد: از اين بازي نمي توان به عنوان يک ديدار خيلي حساس نام برد اما به خاطر اينکه اينتر بازيکنان مطرحي دارد و خيلي هم خوب بازي مي کند مي توان گفت بازي زيبايي بين دو تيم برگزار خواهد شد.
ندود افزود: در حال حاضر وضعيت خيلي خوبي دارم و براي حضور در اين ديدار کاملا آماده هستم. آن ها تنها رقيب اصلي ما در صدر جدول مي باشند و بايد با کسب امتياز کامل از اين تيم فاصله بگيريم، رسيدن به قهرماني در اروپا تمام برنامه هاي ما در اين فصل است.
فيگو: شکست يووه غير ممکن نيست <<< قابل توجه امین 101
لوئيس فيگو اولين حضور رسمي در يکي از دربي هاي بزرگ ايتاليا را تجربه مي کند و آماده است تا اينتر در اين ديدار بزرگ يوونتوس را از پيش رو بردارد.
هافبک پرتغالي اينتر چند هفته اي است که خيلي خوب بازي مي کند و با پاس هاي بي نظيرش فرصت را براي گلزني مهاجمان و ساير بازيکنان تيم مهيا مي کند.
وي قبل از بازي بزرگ هفته ششم گفت: شکست يوونتوس در دل آلپي غير ممکن نيست و احتمال پيروزي ما خيلي زياد است. شک ندارم که بازي مهمي خواهد بود اما اول بايد آرامش خود را حفظ کنيم. براي رسيدن به صدر جدول به پيروزي در اين ديدار نياز داريم. من هميشه پيروزي را دوست داشته ام از اول بازي ها تا آخر و در شرايط فعلي هم احساس مي کنم يوونتوس مي تواند حريف سرسختي براي ما باشد اما حتما شکستشان مي دهيم.