بیا سرورeu 01 nlنقل قول:
روم ایران
پسورد 1234
Printable View
بیا سرورeu 01 nlنقل قول:
روم ایران
پسورد 1234
دوستان سیستم من که نمیکشه این بازی رو نصب کنم... دوستان لطف کنین فیلم بگیرین بزارین اینجا موقع بازی کردن ببینیم گرافیک در چه حده ، گیم پلی چه جوریه....
گرافیک متوسطه بعده اومدن پچ رسمی میشه نظر داد فعلا متوسط هستشنقل قول:
یه توضیحم اگه بدین ممنون میشمنقل قول:
مثلا با یکی می خوام بازی کنم
مثلا با یکی از دوستام فرق نداره کدوم سرور
و طریقه ادد کردن یه نفر دیگه
و کلن بازی دوستانه زدن آنلاین چه جوری
هیجی اکثر بچه ها میرن تو سرور eu 01 nl چون هم خلوته و میشه راحت همخو پیدا کردنقل قول:
وقتی داخل اون سروری که گفتم شدی میری رو گزینه ایجاد کردن روم ویه روم میسازی به نام ای دی یاهر چی خواستی پسوردم میدی تا یکی دیقه نیاد با دوستت که میخوای بازی کنی نذاره
lمرسی از راهنماییت ولی من با دوستم می خوام بازی کنمنقل قول:
نمی شه مثلا یه رووم میسازم یه اسمی میزارم با یه پسورد
ولی نمیشه بازی کرد
مشکل از چیه به نظرتون
you were unable join the session
میده
سلام .
بعداز چند روز بازی : در کل بازی پیشرفتای زیادی داشته و میتونم بالاخره از 2013 دل بکنم و یه فوتبال جدید بازی کنم ولی ...
ولی بازی یه مشکلایی داره که واقعا رو مخه و اذیت میکنه . بچه ها مشکلات رو گفتن و دیگه تکرار نمیکنم .
به نظر من کسیکه 10 ساله pes میزنه با کسی که چند ماهه بازی میکنه تو این نسخه زیاد فرقی با هم نمیکنن .
تعریف از خودم نباشه من چندین ساله pes بازی میکنم و خداییش بازیم همیشه خوب بود مثلا تو 2013 چنتا بچه ها رو زیر 5 تا بهشون نمیزدم ( یعنی اونا خیلی ضعیف بودن خیلی ) .
حالا نو 2015 انگار نه انگار من بازیم بهتر بود ... :n13:هممون تو یه سظح هستیم و حتی ازشون میبازم .
نمیخوام تعصبی و فقط بخاطر باختن حرف بزنم :n09: ولی مشکلات ضاااایع بازی باعث شده نکات مثبتش هم برام بی اهمیت بشه .
مجبورم امسال با این نسخه بازی کنم چون دیگه از 2013 هم خسته شده م . :n22:
راستی یادم رفت ، superStar با کامپیوتر اصلا توپ نمیاد دستت حتی با فولاد هم یازی میکنم توپو بهم نمیدن اه اه چه بازی ضایعی .
شما نمیتونی یا دوستت؟نقل قول:
پیغام خطایی میده؟
دوستم رومو ساخته پسشم گفت می خوام وارد شم این ارورو میدهنقل قول:
you were unable join the session
این ارور رو به همه نشون میده حتی به من ولی متصل میشم و بازیمو میکنمنقل قول: