در همه ی گل ها بوسنی ضد حمله زد یا تعداد بازیکن هاش نسبت به ما بالاتر بود.
باختیم چون حمله کردیم. والسلام.
Printable View
در همه ی گل ها بوسنی ضد حمله زد یا تعداد بازیکن هاش نسبت به ما بالاتر بود.
باختیم چون حمله کردیم. والسلام.
نمیشه که همه چیز رو با هم داشته باشیم...
ما تو والیبال یکی از بهترین های جهان هستیم...
تو بستکبال و هندبال و فوتبال ساحلی و فوتسال اغلب قهرمان آسیا و تو جهان هم همیشه مدعی بودیم..
تو کشتی آزاد و فرنگی که همیشه قهرمان جهان هستیم..
تو تکواندو و وزنه برداری که همیشه طلای المپیک رو داریم...! که خیلی کشورهای بزرگ و قدرتمند حسرت داشتن برنز المپیک رو دارن...
خوب حالا این فوتبال لعنتی رو بیخیال بشیم..که هیچ وقت هم روند با ثبات و خوبی نداشتیم...چون پایه ای و ریشه بهش نپرداختیم...
و سااااااااااال ها هم از فوتبال اروپا عقب هستیم و هرگز و هیچ وقت فکر نکنم به پای سطح اول فوتبال دنیا برسیم...
ژاپن با برنامه ریزی پایه ای 30 ساله و اون همه پول و تکنولوژی و مدیریت غیر فاسد نتونست هیچ وقت تو فوتبال موفق باشه.. و حتی این جام نتونست از گروه خودش بالا بیاد...
قبول کنیم فوتبال هیچ وقت تو خون و ذات آسیایی ها نبوده و نیست...و هیچ جوره قابل مقایسه با اروپا و آمریکای جنوبی نیست..
حتما دقیقه 91 به مسی هم دستور داده شده بود که گل بزنه ...اون بازی اگه مساوی میشد شک نکنید اندازه صعود ملت میریختن بیرون .!نقل قول:
یعنی اینکه یگان ها موقع خوشحالی اماده باشن یعنی به ملی پوشا هم دستور داده میشه که نبرن ؟ :n08:
مسخرست برادر من !
حیف شد باختیم! فقط ازین ناراحتم که دوباره این مربیای زبون دراز ملی بیان اظهار نظر کنن :n15:
ولی بقول فردوسی پور ما سندروم بازی سوم داریم انگاری!!
کیروش هم از تیم ملی خداحافظی کرد
in generally asia sucks
مشخصه دیگه تیمی که برنامه اصلیش گل نخوردن هست وقتی زود گل میخوره تازه اول بدبختیش هست اونم تیم ما که برنامه ای برای حمله نداره. ما باید شانس میاوردیم که بوسنی هم از این بازی برد بخواد واسترس رو دوشش باشه که این بار خوش شانس نبودیم
جام انگار بعد بازی با آرژانتین تموم شد برای خیلیا مثل سال 98 . تو این 3، 4 روز اخیرم هی تو بوق و کرنا کردن و اینقدر این اصحاب رسانه دنبال تعریف و تمجید خارجیا میگشتن که من که دیگه داشت حالم بد میشد وقتی اسم بازی ایران آرژانتین میومد . یکم عزت نفس هم بد نیست به خدا
تو این بازیم تیم داشت بد بازی میکرد بازم اینا ول کن بازی آرژانتین نبودن . حتماً الان اگه جای نیجریه که 2تا زد به آرژانتین بودیم فوتبالمون تعطیل میشد و یکماه خوشحالی میکردیم .واقعاً سطح فکرمون حداقل تو رسانه ها خیلی پایین هست . یه بار خوب بازی میکنیم فکر میکنن چه خبره سریع برای کل جام خط و نشون میکشن
حتی اخبار سیاسی مملکت میاد قاطی فوتبال میشه و تیم بزرگی مثل آرژانتین رو دست میندازه و...
اگه اینا فهمیدن که جایگامون واقعاً کجای فوتباله و به این جرقه های 10 سال یه دفه دلشون خوش نباشه شاید بتونیم راه پیشرفت واقعیو پیدا کنیم وگرنه همیشه باید مثل الان که حذف شدیم و اینا هنوز ول کن بازی با آرژانتین نیستن حسرت بخوریم
زور تیم ملی همین قدر بود. تهش این بود که به زور اتوبوس و قظار و دیگر وسایل نقلیه کمتر گل بخوره که موفق شد. البته قبول دارم که این کار آسونی نیست و کیروش کار بزرگی کرد!
0بازی ایران استرالیا هم ملتو سرکوب کردندنقل قول:
همیشه برنامه اینها همین بوده
این حرفا چرت نیست...
دقیقا یادمه از همون دقایق اول رفتم و چون خونمون هم نزدیکه سریعتر از حضور مردم رسیده بودم میدیدم که کاملا دارند خودشونو آماده میکنند
و یک گروه نظامی داشتند توی هتل هایت آموزش میدیدند و دستور میگرفتند که چطور باید سایه خودشونو سنگین کنند در برابر شادی و آزادی مردم ... وقتی داشتم از اونجا رد میشدم یک خانم میانسال که مشخص بود خانم محترمی اند و پوشش اسلامی هم خوشبختانه نداشتند داشت رد میشد گفتش باز اومدند که ما ملتو سرکوب کنند ... حال کردم اینجوری گفتش....
دوستان حقیقت داره که کارلوس کیروش از تیم ملی خدافظی کرد ؟
گفته دیگه به ایران بر نمی گرده !