یک سوال نمیشه درایور کا800 رو ریخت
Printable View
یک سوال نمیشه درایور کا800 رو ریخت
ببخشید سوال تکراری بود
سلام دوستان تاپیک جالبی بود گفتم منم K750 دارم ببینم توش چه خبره:20:
دوستانی که میخوان درایور دوربین گوشیشون رو عوض کنن ..اولش که این کارو تا حد امکان نکنند چون اولش درایوری که فابریک بر روی خود گوشی هست با دوربین اون مچ شده اگر قرار بود تغییر توش داده بشه شرکت سونی اریکسون باید میداد به هکرهای گوشی ، گوشی هاشو بسازن:31::31:
من خودم به شخصه امتحان کردم درایور فابریک خود گوشی خیلی بهتره ..ولی اگرم خواستید عوض کنید
بهترینشون مال W900 هستش یا W950 (البته اگه گیرتون بیاد):5:
راستی من تمام روش های هک گوشی های Cid 49 brown بدون اینکه گوشیتون رو حتی بخواید کوچکترین دستکاری بکنید بلدم ... تو تاپیک هک گوشی های سونی اریکسون که نگاه کردم یه مطالب بی اهمیتی و غیر حرفه ای گفته شده بود که اگر طبق اونا پیش برین حتما گوشیتون کاراییش رو از دست میده ..:41:
این بلا قبلاً سر من اومد ولی بعد خودم با مطالعه روی سایت های خارجی تجربمو زیاد کردم الانم که در خدمت شماهم
اگر کسی سوالی داشت بگه من در خدمتم
موفق باشید:8:
دوستان نظرتون راجع به update گوشی چیه؟
این کارو بکنم یا نه؟ بلایی سرش نیاد!
سلام دوست من گاهی اوقات مشکل پیش نمیاد
گاهی اوقات هم میاد
اگر سریال گوشی شما چنچ شده نباشه میتونید تقریبا اطمینان داشته باشید که مشکلی پیش نمیاد
ولی اگر سریال گوشی شما چنج شده هست از من میشنوید Update نکنید.:46:
منم میگم حتی الامکان آپدیت نکنید.خیلیها که جدیدا گوشیشونو آپدیت کردند با یکسری مشکلات مواجه شدن.
اگر گوشیت مشکلی داره خودت فلش کن.کم دردسرتر. راحت تر. سریعتر.یکبار فایلها رو دانلود میکنی هر چند بار دلت خواست فلش میکنی.
نقل قول:دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
بیخیال آپدیت شدم . میترسم بلایی سر گوشیم بیاد.
سلام من برنامه تقويم فارسي و ويروس كش و ريموت كنترل تلوزيون براي k750 ميخواهم.ممنوم ميشم.
سلام
من میخوام یه k750 بگیرم کارکرده ..... آیا با قیمت 130.000 بگیرم یا نه؟؟
البته 10 ماه این گوشی کار کرده