اسم این تاپیک باید می شد : ماجراهای تلوزیون تقریبا دیجیتال و چگونگی دریافت و تحمل آن .
(خداییش کیفیت آنچنانی نداره تصویرشون ، منظورم تو السیدی هستش )
Printable View
اسم این تاپیک باید می شد : ماجراهای تلوزیون تقریبا دیجیتال و چگونگی دریافت و تحمل آن .
(خداییش کیفیت آنچنانی نداره تصویرشون ، منظورم تو السیدی هستش )
اصولا مشكلات دستگاه رو باهاش رفع ميكنننقل قول:
مثلا xvision مدل 111 تا حالا 1 دونه update كرده ورژن 1.37 آخريشه
مشكلي هم نداره. پس اگر آپديت شه ميخواد يه نرم افزار يا بازي يا چيزي اضافه كنه ولي پروويژن 3256587685767867587 بار تا حالا آپديت شده
كيفيت دستگات خوب نيستنقل قول:
كيفيتش با تلوزوين قابل مقايسه نيست جدا- خيلي خوبه. دستگات چي بود؟ سينام ؟؟؟
بله درسته . البته محصولاتي كه براي خاورميانه ساخته ميشن رو بايد تهيه كنيد . محصولات قاچاق اكثرا براي اروپا هستن و اينجا تيونر ديجيتالشون كار نمي كنه.نقل قول:
محصولاتي كه براي خاورميانه هستن مثلا براي سوني ، بالاي باركدشون خورده ME و داراي گيرنده ديجيتالي هستند كه در ايران كار مي كنه .
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
سايت سوني استايل ، مربوط به دستگاه هايي هست كه براي اروپا و آمريكا توليد ميشه و مدل اون دستگاه ها و تيونرشون هم با دستگاه هايي كه در خاورميانه و ايران موجود هست ، فرق مي كنه.نقل قول:
ال سي دي هايي از سوني كه با KDL شروع مي شوند و براي خاورميانه ساخته مي شوند ، داراي گيرنده ديجيتالي هستند كه در ايران هم كار مي كنه
دوستان عزیز وگرامی اینقدر دلتونو به این دستگاها خوش نکنید به دلایل زیر:
اولا به گفته یکی از مسئولان صداوسیما در حوضه توسعه وفناوری گفته است که قرار نیست که شبکهای استانی را از طریق گیرندهای دیجیتال زمینی پخش گردد وفقط این گیرندها مخصوص شبکهای سراسری هستند.رجوع شود به سایت صداوسیما ویا باتلفن 162 تماس بگیرید.
دوم اینکه به دلیل پهنای باند کم در انتظار شبکهای بیشتری نباشید.
سوم اینکه برد وتوام هرفرستنده بیشتر از 100 کیلومتر نیست وبهتر این بود صدا وسیما به فکر فناوری جدیدتری وهمگانی برای تمام ایران باشد مانند استفاده از ماهواره که حتی در روستاههای دور افتاده ام که شبکهای آنالوگ هم نمیگیرند با استفاده از ماهواره تمام شبکها را دریافت نمود با همان کیفیت وبا فرمت جدید mpeg 4 hd وچون بیم اختصاصی برای ایران است میتوان حتی با یا دیش 30 سانتی هم شبکها رو دریافت کرد و...
آره سینام دارم ، نسبت به استفاده مستقیم از آنتن هوایی که تصویرش بهتره ، اما چون ایران تصویرش HD نیست واسه همین تو ذوق میزنه ، رزولوشن تصویر ارسالیه ایران 570 هست ، وقتی این تصویر رو با یه تلوزیون با رزولوشن 1080 بخوای ببینی تصویر ضد حال میشه دیگه ، با هر دستگاهی باشه همینه ، درضمن aspect ratio تصاویر ایران 4:1 هست که یک تصویر مربعی هستش ، اما تلوزیونهای جدید aسaspect ratio تصویرشون 16.9 هست که این خودش یکم باعث کشیدگی تصویر میشه . در کل میشه تحملش کرد اما آدم دوست داره با السیدی تصویر آئینه ببینه نه اینی که اینا میفرستننقل قول:
دوستان چرا خودتونو اذیت می کنید با همین هزینه ستاپ باکس میشه یه ----- خوب با دیش تهیه کرد، من نمی دونم این چی داره که دنبالشین..نقل قول:
در ضمن گیریم که ایران هم یه کانال hd بزنه فکر می کنین چی میخاد پخش کنه صرف hdبودن کانال مهم نیست که محتوای برنامه هاش هم مهمه
ما همه مازوخيزم داريم
خوب عزيز من پرويژن رو 80 درصد به خاطر پليرش ميخوام بخرم ميشه يه مقايسه اي بكني فرمتهايي كهنقل قول:
پلير سينام پخش ميكنه و اين كه آيا hdفيلم حداقل 720p رو ساپورت ميكنه يا نه؟
سینام خروجی HDMI داره و تا 1080i هم ساپورت میکنه ، پلیرش فکر کنم در حد متوسط باشه ، چون همه ی فرمتها رو هنوز باهاش تست نکردم ، اگه بیشتر پلیرش برات مهمه فکر کنم همون پروویژن برات بهتر باشه ، اما به این نکته هم دقت کن که کنترل سینام فوقالعاده قویه حتی به سمت آسمونم بگیری شبکه رو عوض میکنه ، اما پروویژن تا 4 متر میزنه ، سینام 10 تومنم ارزونترهنقل قول:
شبکه 3 موقع پخش جام جهانی با ----- قطع میشهنقل قول: