تا وقتی 8.1 هست ، آخه چرا 8 ؟؟نقل قول:
Printable View
تا وقتی 8.1 هست ، آخه چرا 8 ؟؟نقل قول:
افت سرعت 7 شدیدتره! 8 افت نداره تقریبانقل قول:
شما اگه 4540 داشته باشی می فهمی چرا 8.1 نه:n27:نقل قول:
ممنون دوستان .
فقط میخوام بدونم اگه درایور خود سایت HP ( مربوط به وبندوز 8 پرو ) نصب کنم ، مشکل sleep نخواهم داشت ؟
چون در حال حاضر همین کار رو برای ویندوز 7 انجام دادم و مشکل sleep ندارم .
ممنون
من لپ تاپ 4540 مو فروختم امروز.1900 خریده بودم 2 ماه دستم یود 1700 فروختم :n10:حالا بازم میخام لپ تاپ بخرم به نظرتون بازم برم سراغ hp یا نه؟hp probook 450 خیلی خوب به نظر میاد(البته 4540 هم خوب به نظر میومد اما...)از بین مارکا دیگه lenovo ideapad z510 خیلی وسوسه بر انگیزه بخصوص گرافیکش. اما حیف باطریش داخلیه:n30:بنظرتون hp یا لنوو؟
درایور سایت اچ پی بریزید ابدا مشکل اسلیپ نخواهید داشت در 8نقل قول:
اگه من بودم میرفتم سراغ لنوو، چون کاربرد لپتاب هاش بیشتر مالتی مدیا هست تا بیزینسی، شخصل بیشتر مالتی مدیا واسم مهمه، شما هم ببین چی واست مهمترهنقل قول:
z510 از هز لحاظ اغوا کنندس مخصوصا اگه اون مدلو که یه هارد ssd هم کنار هادر اصلیش داره! فقط یه مشکل داره به نظر من: زوایای دیدش محدوده، از نزدیک ببینید این موضوع تا چه حده بعد تصمیم بگیرید.
باتری جدا نشدنش چه مشکلی داره مگه؟ تازه با انیکه 4 سلولی شده، چندان از ظرفیتش کاسته نشده و کلی از وزن لپتاپ کم شده
از سر کنجکاوی می پرسمنقل قول:
چرا فروختی؟
خوب فروختی
آخه مبترسم باتری داخلیا زود خراب بشن:n03:زاویه دیدش محدود هست اما فکر نکنم اونقدر هم محدود باشه که ادیت بکنه.حالا باید از نزدیک ببینم.اما واقعا 8گیگ هارد ssd و 1 TB هارد معمولی و گرافیک 740 و سی پی یو نسل 4 دیگه حرفی واسه گفتن نذاشته.فقط ترسم از باتریشه.من کلا استفادم تا حدودی گیم و نت و فیلم و موسیقی و ایناست با فتوشاپ و کورلنقل قول:
دداش من 4540 ندارم اما 450 دارم و همون اولش روش 8.1 نصبیدم و مشکلی از لحاظ اسلیپ یا سوئیج شدن گرافیک ندارم ! فقط نمیدونم این فینگر پرینتش رو چطور راه بندازم !نقل قول:
اقا خواهشا یکی جواب منو بده
چطوری فینگر پرینت رو راه بندارم
درایورش رو نصب کردم
اما هیچی شناسایی نشده
چیکار کنم
یکی لطف کنه توضیح بده
واجبه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اولا واسه گیم خوب نیست.نقل قول:
دوما درایوراش مشکل داره بخصوص واسه ویندوز 8.1 .
سوما ...وایسا یه کم فکر کنم...:n13:سوما نداره دیگه:n02: