بزار ما ام ببینیم:n02:نقل قول:
ممنون:n02:
Printable View
بزار ما ام ببینیم:n02:نقل قول:
ممنون:n02:
من حوصله ندارم وگرنه میرفتم جوابشون رو میدادم ، بدم میدادم.نقل قول:
اساسا" مقایسه ی دو اثر "به این شکل" غلط هست، اما من میگم اگه قیاس جایز باشه، GTA سبک خودشو داره و هیچ ربطی به Heat نداره. ادیتور بخاطر موضوع Heat سعی کرده ربط بده به GTA.
اینکه یک فیلم جدی رو نمیشه با شوخی قاطی کرد ، مثال نقضش Pulp Fiction یا Kill Bill هست که موضوعات جدی رو با مسخره بازی قاطی کرده و اتفاقا" آثار موفقی هم هستند. نگاه Rock Star خیلی بیشتر شبیه تارانتینو هست و اگه قرار هست چیزی مقایسه بشه نباید با فیلمی که کار ِ Michael Mann هست مقایسه بشه.
به هر حال من فکر میکنم خیلی احساس کردند که باید نمره شون رو توجیه کنند - در صورتی که نیازی نیست و نظرشون 9 بوده ، همونظور که نظر من هم 9 هست :دی - و برای این توجیه ، قافیه هاشون به جفنگ اومده!
دقیقا ! اصلا یادم نیفتاد تارانتینو رو بگم !:n02: میشه گفت بهترین مثال برای نقض این حرف ،کارای تارانتینو هست که در عین شوخ بودن مطلب رو میرسونه !نقل قول:
اینکه یک فیلم جدی رو نمیشه با شوخی قاطی کرد ، مثال نقضش Pulp Fiction یا Kill Bill هست که موضوعات جدی رو با مسخره بازی قاطی کرده و اتفاقا" آثار موفقی هم هستند. نگاه Rock Star خیلی بیشتر شبیه تارانتینو هست و اگه قرار هست چیزی مقایسه بشه نباید با فیلمی که کار ِ Michael Mann هست مقایسه بشه.
من همون اول بازی که اون دو تا ماشین رو میدزدن بعدش پلیس میوفته دنبالشون یه ذره که با ماشین میرم بازی ریست میشه همیشه همونجا ریست میشه و پیغام میده مشکل در اجرای بازی، دوباره اینستال کنید. حتی نمیتونم سیو کنم سیو گوشیم خاموشه بازی رو از اول باید بازی کنم، مشکل از چیه بازی رو دوباره اینستال کنم اوکی میشه؟ یا مشکل جای دیگس؟
یه گندی زدن نمیدونن چجوری جمعش کنن:دینقل قول:
بازم Gamespot یک مطلب جنجالی زده و کار کسی نبوده جز منتقدی که این بازیو نقد کرده ! ایشون اومدن مقایسه ای کردن این بازیو با شاهکار تاریخ سینما یعنی فیلم Heat ! خب این مقایسه بیشتر به ضرر GTA V تموم شده چون ایشون اعتقاد دارن GTA V خواسته راه این فیلم رو دنبال کنه ولی نتونسته ، درواقع بحث کلی این هستش که شما نمیتونی یه داستان جدی رو با شوخی نشون بدی ! کاری که GTA V کرده .....
ظاهرا ایشون یادشون رفته که Trevor رو یه شخصیت به یاد ماندنی توی نقدش خطاب میکنه و کلی از بازی تعریف میکنه!
این مقایسه هم اصلا ربطی به ایراداتی که گرفته نداره و کلا واسه ماست مالیه!
جدیدا مد شده واسه سرپوش گذاشتن رو ایرادای شخصی،بحثو به هر طرفی میکشن تا خودشون رو توجیه کنن...
با D-Pad،سمت چپ!نقل قول:
اینم واسه اونایی که میگن باید TES بازی کنی تا بتونی در مورد OW صحبت کنی و در عین حال منتقدین رو میپرستن::n09:
وقتی GTA V بازی کنی(که از بد حادثه هنوزم از نزدیک ندیدیش) علاوه بر اینکه میتونی در موردسبک OWــه نسل فعلی و نسل بعد صحبت کنی ،میتونی در مورد صنعت گیم و استاندارهایی که این بازی براش تعیین کرده حرف بزنی.نقل قول:
The world of Grand Theft Auto V is undeniably a masterpiece and has set a very high bar for sandbox gaming not only for this generation but for the next gen which is so closely upon us
+
@ Leon-117
انقد پایان بازی رو گفتی دستم رفت رو یکی از اسپویلات دیدم آخرشو :n28:
البرز این حرفارو سر اسکایریم هم میزدن ... :n02: بیخیال شو انقدر نقد نخون! تو که از بازی مطمئنی :n24:
کسی دلیل مشکل منو نمیدونه؟ :n03:نقل قول:
با سلام
دوستان ی سوال کلی دارم درباره بازی جی تی ای
این بازی جی تی ای از اول تا الان که رسیده به نسخه فعلیش چه برای کنسول و چه برای پی سی شامل چی بوده؟
یه تاریخچه از جی تی ای میخام
ممنون
حضور GTA V در جشنواره فیلم نیویورک
برنامه ی حضور این بازی در این جشنواره به دو بخش تقسیم میشه:
بخش اول: 29 سپتامبر،در مورد داستان سرایی و ساخت بازی با موضوعاتی مثل فرایند ساخت سرگرمی های تعاملی،استفاده از سه شخصیت قابل کنترل برای نوع جدیدی از روایت داستانی و چگونگی ساخت شهر لوس سانتوس و Blaine County توسط راکستار.این بخش توسط Adam Sessler مدیریت میشه و تعدادی از اعضای تیم ساخت بازی هم حضور دارند.
بخش دوم: 1 اکتبر،این بخش بصورت اختصاصی به موزیک بازی مربوط میشه و همه ی آهنگسازهای بازی در این بخش حضور دارن و توسط Ryan Schreiber مدیریت میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=
دو دیسکو روی هارد نصب کردی؟نقل قول: