فکر کنم برای این باشه که بتونی کنترلش کنی نه برای اینکه سریع تر راه بره!نقل قول:
Carrot on Stick رو می گیری جلوی خوکی که زین روشه تا سریعتر راه بره
Printable View
فکر کنم برای این باشه که بتونی کنترلش کنی نه برای اینکه سریع تر راه بره!نقل قول:
Carrot on Stick رو می گیری جلوی خوکی که زین روشه تا سریعتر راه بره
بابا!!!!نقل قول:
کمممممممممممممممممممممممک ککککککککککککککککککککککککک
در حال حاظر سروری هم هست بازی کنم؟
اگر بود که ما اینجا نبودیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در حال حاظر سروری هم هست بازی کنم؟
ببینم این یوزر amir h1999 تو رو هنوز بر نگردوندند؟:21::20::دینقل قول:
آقا یه اسپم بدم ؟ پیلیز :دی
سرورررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر برسونیییییییییییییییییییی ییییییییییییییید من فعلا دارم یه کارایی میکنم شاید بزنم حالا معلوم نیست
شما ها سراغ ندارید ؟ :37:
باو این بازی چنتر یه سرور زده که!!!
بابا کشتین خودتونو سرور ایرانی چرته 1 روز درسته 1 روز خرابه :27:
بیاین این همه سرور برای کسایی که ماینکرفتشون کرک شدست... همشونم smp هستن یعنی survive حالا تستشون کنین 1 کیشون که عالی بود از همه نظرو بگین همه بریزیم اون تو :31:
من خودم تو سرور بازی سنـ... بازی میکردم هم لگ داشت هم همه نامردو دزد بودن هم همیشه خراب بود
اینم لینک سرورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا سرور خارجی چیزی گیر نمیاری ، بهترین چیزی که ممکنه گیر بیاری حداقل 5 ثانیه delay داره. بیخیال بشید آقا فاتحه ماینکرفتو بخونید . کسی سرور نمیزنهنقل قول:
دادا یه سرور خلوت گیر بیارین حله من خودم دارم تو این ip پلی میکنم دیگه: هیچ delay هم ندارم :نقل قول:
109.70.148.75:25565
فقط بهترینو نمیتونم انتخاب بکنم.
همه ی مشکلات بره اینترنت خودتونه اگه 3 تا time out پشت سر هم بده میپرین بیرون با 128 هم میشه همشون پلی کرد در صورتی که time out ندید این قضیه تو همه بازیای آنلاین صدق میکنه.
البته من خودم 256 شرکتی دارم . 256 ش مهم نیست فکر کنم شرکتیش مهمه که پینگ خوبه time نمیده حالا دیگه خودتون میدونین .
من سرورارو معرفی کردن :دی :31: