الان یک تست دیتابیس از Eset smart security گرفتم واقعا منو تحت تاثیر قرار داد :دی
ولی هنوزم جرات ندارم به عنوان Av اصلی ازش استفاده کنم .
الان یک تست دیتابیس از Eset smart security گرفتم واقعا منو تحت تاثیر قرار داد :دی
ولی هنوزم جرات ندارم به عنوان Av اصلی ازش استفاده کنم .
خوب نتيجش چي بود؟پرفورمنسش هنوز همونه؟نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
قدرت تشخیص رو آرشیوی که تست کردم نزدیک 100% بود ، بدون آپدیت .
حالا یا انتظار من ازش پایین بوده یا کلا دیتابیس خوبی داره ، ولی سایر امکاناتش هم قدرت کافی رو دارند یا نه نمیدونم ، کلا اعتمادم به این محصول خیلی پایینه ، شاید چون تنها تجربه آلوده شدم در کنار همین سوئیت بوده اینطور هست ...
رو Virtual Box تست گرفتم با حداقل منابع ، مصرفش ظاهرا مثل سابق هست .
ديروز نورتون نصب کردم روي دستگاهم...آويرا واسش سنگين بود.فکر ميکنين ارزش داره امتحان کردنش؟منم خيلي بهش اعتماد ندارم...
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
به نظرم یک مدت رو Virtual Box یا ... تست کنید شاید نظرتون رو جلب کرد ، خودم محصولات Symantec رو ترجیح میدم .
شما ورژن چند آن را قبلا داشتید!نقل قول:
قدرت تشخیصش که حرف نداره به خصوی اگر به اینترنت وصل باشد{میشه آنلاین اسکنر}
با سلام
بنده هم از دیروز نسخه جدید Eset smart security را تست کردم و باید بگم تا حالا که بدون نقص و عالی کار کرده!!!
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 3 بود ،نقل قول:
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید بین نود 32 اینترنت سیکروبتی نسخه 6 و نورتون اینترنت سیکروبتی 2013 موندم به نظر شما کدوم رو نصب کنم . مرسی
قطعا نورتون ، بدون هیچگونه تردید ؛ اصلا قابل مقایسه نیستند ...نقل قول:
دوچرخه رو که با جنگنده مقایسه نمیکنند ، هه :n02:
دیروز یک تست دیگه از Eset Smart Security 6 گرفتم با CLT نتیجه 60 از 360 بود ! بدون ESET هم نتیجه 40 ! یعنی خود ویندوز بدون هیچ گونه نرم افزار امنیتی چهار تا تست رو پاس کرد ...
یک نرم افزار رایگان مثل SpyShelter امنیت بهتری رو به ارمغان میاره ( نتیجه تست -> بالای 200 )