Grado SR80I رو چند وقت پیش ،ریتینگهاش رو در سایتها میخوندم.واقعا هدفون عالی هست.توی سبکهای متال و راک محشره.به طور مثال یکی نوشته بود صدای گیتار الکترونیک رو تا تهش میشنوی.انگار داره یکی جلوت گیتار میزنه.نقل قول:
Printable View
Grado SR80I رو چند وقت پیش ،ریتینگهاش رو در سایتها میخوندم.واقعا هدفون عالی هست.توی سبکهای متال و راک محشره.به طور مثال یکی نوشته بود صدای گیتار الکترونیک رو تا تهش میشنوی.انگار داره یکی جلوت گیتار میزنه.نقل قول:
لطف کنید جواب مارو هم بدید .بار سوم تاپیک میزنم !
یه هدفون بی سیم برای موزیک گوش دادن و فیلم برای کامپیوتر . تا 200 هزار تومان .
برای چه موردی میخواین استفاده کنید؟نقل قول:
منبعتون چیه؟
نسبت به خودش هدفون خوبیه و قیمت نسبتا مناسبی هم داره
بیس قوی داره که برای سبک هایی مثل راک مناسبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق باشید
هر دو هدفونهای خیلی خوبی هستند ولی در رنج قیمتی خودشاننقل قول:
ضمن اینکه به غیر از تفاوت های کیفیتی
m50 توانایی تولید بیس های بسیار قدرت مندی رو داره
m50 هدفونی بسیار معروف و محبوب هستش که یکی از با ارزش ترین هدفونها از لهاذ قیمت هستش
و توانایی رقابت با هدفونهایی تا 2 برابر رنج قیمتی خودش رو داره
و مدتهاست در لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت headroom قرار گرفته.
سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
سلام
من یه هدفون closed back با کیفیت نزدیم به akg k44 یا akg k77 میخوام زیر 100 تومن! لطفا راهنماییم کنید! ممنونم
من این هدفون رو دارم.کلا راضیم بیس خوبی هم داره.از نظر محکم بودن هم واثعا خوبه.تا حالا چند بار محکم پرت شد خورد به زمین نشکست !نقل قول:
سلام دوستان اساتید.بنده یه ایرفون بین 200 تا 400 هزار می خوام بخرم.ایرفون فعلی بنده SONY MDR-EX300SL هست.کیفیتش بد نیست ولی منو ارضا نمی کنه.می خوام از همه نظر مخصوصا باس از این مدل بهتر باشه.صدای گرم رو خیلی دوست دارم.اساتید با توجه به این قیمت چه چیزی رو پیشنهاد می کنین؟؟و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟ممنون
دوستان یه هدست خوب که میکروفون هم داشته باشه تا سقف50 تومن میشه معرفی کنید