سلام
اگه بخوام پراید 131sx مدل 90 سفید بدون رنگ رو بفروشم ، چند می خرند؟
4 یا 5 میلیون روش بذارم ، سمند lx یا پژو 405 مدل چه سال هایی و چه رنگ های رو می تونم بخرم؟
Printable View
سلام
اگه بخوام پراید 131sx مدل 90 سفید بدون رنگ رو بفروشم ، چند می خرند؟
4 یا 5 میلیون روش بذارم ، سمند lx یا پژو 405 مدل چه سال هایی و چه رنگ های رو می تونم بخرم؟
نقل قول:
پراید 131 اس ایکس مدل 90 ---->14.500.000
با حدود 19 ملیون تومان میتونید سمند ال ایکس مدل 86 و 405 مدل 87 رو خریداری کنید .
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.نقل قول:
تا همین چند وقت پیش یه 405 مدل 88 داشتم که داداشم چپش کرد دادمش اوراقی! واسه همین دیگه 405 نمیخوام از پارس و سمند هم خوشم نمیاد از خانواده پراید و تیبا هم همینطور.
واسه همین گفتم یه مزدا وانت دو کابین بگیرم! آیا گزینه معقولیه واسه خانواده؟ بدرد مسافرت میخوره؟ من مشخصاتش رو خوندم هم ترمز ای بی اس داشت هم فرمون هیدرولیک و هم کولر و تجهیزات دیگه.
نظر شما چیه؟
دوست من ، مزدا و کلا خانواده وانت حتی هایلوکس بسیار خشک هستند و برای انجام کار ساخته شدن تا استفاده شخصی .نقل قول:
مزدا وانت موتور قوی و کولر و سیستم ترمز مناسبی دارد منتها برای خانواده و مسافرت اصلا و ابدا مناسب نیست ، به علت خشکی کمک ها و اتاق و صندلی ها در مسافت های طولانی بسیار آزار دهنده است . از نظر ایمنی هم به نسبت سواری های ذکر شده در رده پایین تری قرار میگیرد .
بهترین گزینه برای شما از نظر من سمند LX 87 است .
سلام به همگى
ما يه 206 تيپ 2 داريم مدل 84 ميخوام بفروشمش.
رنگ بژ - بى رنگ و بدون خط و خش، بدنه واقعا تميزه - يكسال بيمه - لاستيك 70درصد - كاركرد 291هزار - فنى سالم-هفت سال تخفيف بيمه...
حالا اينو چند بفروشم خوبه؟ با 405 چه مدلى ميتونم عوضش كنم؟
آقا پوریانقل قول:
من فکر می کردم با 19 م بشه سمند ال ایکس مدل 87 - 88 و 405 مدل 88 - 89 گیر آورد.
206 تیپ 2 رو حدود 16 میلیون تومان میتونی بفروشینقل قول:
و 405 مدل 85 میتونی بخری
بگردید ممکن است موارد خاص با این قیمت گیر بیاد ، مثلا گلگیر رنگ ، درب رنگ یا ...نقل قول:
ممنوننقل قول:
دوستان مگن سمند زود اتاقش صدا میفته و بقول معروف زود از ریخت و قیافه در میاد! گزینه دیگه ای نیست؟
سلام مجدد
سمند معمولى مدل 83 رنگ مشكى - دوگانه cng - دور رنگ- لاستيك جلو نو- موتورش به تازگى سرويس شده- روكش و كفى نو - صفحه زانتيايى نو- تقریبا خرجاش انجام شده. سه ماه بيمه و هشت سال تخفيف.
اين چند قيمت ميخوره؟