سلام داداش شما چجوری حل کردی این مشکل رو ؟؟ مرسینقل قول:
Printable View
سلام داداش شما چجوری حل کردی این مشکل رو ؟؟ مرسینقل قول:
مرسی از پاسخنقل قول:
والا اصلن بحث ترس و این حرفا نیست . بیشتر فک کنم به وجدان تمایل داره این قضیه
2 ساله بدنسازی کار میکنم از این نظر مشکل ندارم
والا نمیدونم
خود به خود موقع بحث کردن با طرف اشک جمع میشه تو چشمام . بعد کلا یکم میتونم کنترل کنم
یه چیز دیگه هم بگم بقض گلوم رو میگیره نمیوتونم صحبت کنم
فکر نمی کنم مشکل شما خیلی به آداب معاشرت مربوط باشه. بیشتر حالت فیزیولوژیک دارهنقل قول:
انگار در شرایط حساس فشارتون میره بالا و باعث نمود فیزیکی میشه....
شاید کسی که پزشکی خونده بهتر بتونه راهنماییتون کنه
به علاوه چیزهایی که دوستان گفتن،نقل قول:
به نظر من این موضوع بیشتر به مکانیزم دفاعی نزدیکه. وقتی که تجربه ی چیزی رو نداشته باشین، میتونه هر چی باشه، نا خودآگاه یه اثراتی از مکانیزم دفاعی از خودتون نشون میدین، چه فیزیکی چه ذهنی.
شما احتمالا توی شرایط دعوا از استرس و جدید بودنش اینطور میشین. ممکنه بعدا خیلی پشیمون بشین و نتونین کنترلش کنین اما بعد از یه مدت تجربه بهتر میشه. فقط تمرین لازم دارین یا یه شرایطی که این تمرین رو بهتون بده.
به خودتون زیاد فشار نیارین که سریع تغییر کنین و همه چیز سریع تغییر کنه.. این چیزا زمان میبره و بعد چند وقت که بهتر شد میفهمین که باید بیشتر صبور میبودین و برای بهتر کردنش فکر و آنالیز میکردین.
:n16:
بله می بینم که بین علما در باب ریشه ی پدیده ی " جمع شدن اشک در چشم " اختلاف افتاده ..و نظر ها بسیار گسترده ست ..... دوست عزیز و داداش گرامی ای که این مشکل رو داری... شما چه ورزشی میکنید؟ و چند ساعت در روز ؟
اگه جواب منفی هست . یه ورزش رزمی رو شروع کن .سالها بعد میفهمی چه توصیه ی ارزشمندی بهت کردم . ( توصیه ی شخصی من کیوکوشین هست ) موفق باشی داشی.
مرسی از دوستان گل که وقت میزارن جواب میدن :n16:نقل قول:
من بدنسازی کار میکنم 1 ساله و نیم هست
شنیدم که 2 تا ورزش با هم مثل بدنسازی و کیوکوشین با هم زیاد جور در نمیاد
دوسته من رفت دکتر تغذیه اینو بهش گفتن
من مد نظرم بوکس هست ولی حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه
بعد دوسته مون که اشاره کردن به این موضوع که زیاد در موقعیت دعوا و این حرفا قرار نگرفتم سیستم دفاعی بدن باعث میشه که اشک جمع شه
یا مربوط میشه به قضیه فیزیولوژیک
که دوسته مون گفتن انگار در شرایط حساس فشارتون میره بالا و باعث نمود فیزیکی میشه....
ممنون از :n12:همه
سلام
یه خانومی یه بار بهم گفت براش یه چیزی بخرم بعد پولشو بهم می ده.
الان هنوز پولمو نداده، مدت زیادی هم نیست که این اتفاق افتاده ولی قرار بود زودتر بهم بده و هنوز نداده. باید چی بهش بگم؟ باهاشم صمیمی به اون شکل نیست. باهاش رسمیم.
چطور رابطتون رسمیه انوخت اون خانمه ازتون پول قرض کرده اونم با این جسارتنقل قول:
بهتره بهش بگید
خانم رضایی یادتونه من براتون این بنز cls رو خریدم ؟ خواستم بگم اونو بذارید به حساب یه هدیه ی ناقابل.
اینطوری اگه اصلا قصده این که پولتون رو بهت برگردونه رو تو ذهنش داشت بر میگرده حرف از پس دادن و این حرفا میزنه اما اگه نه دیگه هیچی شماهم واقعا به چشم هدیه بهش نگاه کنید.
اما اگه میخوای خیلی رسمی باهاش رفتار کنی و اصلانم براتم مهم نیس که باهاش صمیمی بشی و فلان ، بهش بگو:
خانم رضایی میخواستم درمورد اون بنز cls هه باهاتون حرف بزنم. میخواین چیکار کنین بلخره؟
حالا اگه یادش بود که قضیه ی پول رو وسط میکشه اگه یادش نبود بهش بگید :واقعیتش روم نشد پول رو بهتون یادآوری بکنم اما در هر صورت بهش به چشم هدیه نگاه کنید.
اصلا آخه آدم به رسمی جماعت هم قرض میده که بعدا هم نتونه پس بگیره؟ اونم پوله یه ماشین سوپر لوکس رو :دی
موفق باشید
من اگه اونقدر پول داشتم که الان اینجا نبودم:n02:نقل قول:
چطور رابطتون رسمیه انوخت اون خانمه ازتون پول قرض کرده اونم با این جسارت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بهش بگید
خانم رضایی یادتونه من براتون این بنز cls رو خریدم ؟ خواستم بگم اونو بذارید به حساب یه هدیه ی ناقابل.
اینطوری اگه اصلا قصده این که پولتون رو بهت برگردونه رو تو ذهنش داشت بر میگرده حرف از پس دادن و این حرفا میزنه اما اگه نه دیگه هیچی شماهم واقعا به چشم هدیه بهش نگاه کنید.
اما اگه میخوای خیلی رسمی باهاش رفتار کنی و اصلانم براتم مهم نیس که باهاش صمیمی بشی و فلان ، بهش بگو:
خانم رضایی میخواستم درمورد اون بنز cls هه باهاتون حرف بزنم. میخواین چیکار کنین بلخره؟
حالا اگه یادش بود که قضیه ی پول رو وسط میکشه اگه یادش نبود بهش بگید :واقعیتش روم نشد پول رو بهتون یادآوری بکنم اما در هر صورت بهش به چشم هدیه نگاه کنید.
اصلا آخه آدم به رسمی جماعت هم قرض میده که بعدا هم نتونه پس بگیره؟ اونم پوله یه ماشین سوپر لوکس رو
موفق باشید
100تومن بهش دادم. اونقدرم که باش رسمی نیستم. به اسم کوچیک صداش می کنم. ولی اونقدرم صمیمی نیستم که تو چشاش نگاه کنم و بگم پولمو بده. منظورم از رسمی بودن این بود. ( این یه مدلشه خب)
بعد قرار بود زود بهم پس بده ولی الان به روی مبارک نمی یاره. :n24:
این روش که گفتین خیلی رسمی بود. کلا به تیپ من نمی خوره، این جور بهش بگم از خنده می میره اون وقت هیچی دیگه. باید اون دنیا ازش بگیرم.:n02:
بعد الان که فکر می کنم مشکل اساسی اینه که اصلا من اینو فعلا نمی بینم که بخوام بهش بگم. باید بهش زنگ یا اس ام اس بدم یا کبوتر نامه بری چیزی بفرستم.:n09:
خودمم اون 100 تومن رو می خوام الان...
بهش زنگ بزنم چی بگم؟ اس ام اس بدم بهتر نیست؟
بنظرم اگر میدونی اهل این هست که تند تند ایمیل چک کنه بهش ایمیل بزن و راحت همه حرفاتو بزن و عذر خواهی کن و بگو تو شرایط بدی هستی و پول لازم داری و...نقل قول: