همین برنامه فقط به صورت دفترچه! که روی هم برگش بارم همون آژمون نوشته! زیاد مهم نیست خودت رو درگیرش نکننقل قول:
Printable View
همین برنامه فقط به صورت دفترچه! که روی هم برگش بارم همون آژمون نوشته! زیاد مهم نیست خودت رو درگیرش نکننقل قول:
بچه ها یکی جواب مارو بده ، یا حداقل بگه دفترچه آزاد کی میاد :19:
من برای زبان فارسی و قرابت و املا نشردریافت دارم می خونم واسه آرایه و ادبیات هم کلک رو دارم.حالا سوال من اینه که چه مطلبی ممکنه لازم باشه از خود کتابهای دبیرستان بخونم چون اصلا کتابهارو نخوندم.
15 بهمن میاد ..:27:نقل قول:
آزمونش یکی دوهفته بعد از سراسری! فکر کنم یک هفته بعد بود یعنی حدود 18 تیرنقل قول:
دفتر چه رو درست نمی دونم! اذر یا بهمن
ادبیات بیشتر تو کنکور درسی هست که مهارت میخواد ... شما ملزم نیستین به خوندن کتب درسی در صورتی که کتابهای کمک آموزشی که انتخاب میکنین .. خوب باشه.نقل قول:
سلام باز.....بچه ها من هندسه گاج میخونم ولی احساس میکنم به نتیجه ای نمیرسم چون همش فرموله...... فیزیکم فرمول داره ولی اونارو میشه ملکه ذهنت کرد ولی این هندسه خیلی فرمولای داغونی دارهههههه......اصلا گاج خوبه برا هندسه؟
من بهتون قول میدم اگه بتونی گاج رو فول فول بکنی !نقل قول:
میتونی هندسه کنکور رو 100 بزنی !
و به همه سولات هندسه جواب صحیح بدی !
خوندنش سخته ولی می ارزه !:5:
ببین دوست عزیز ، اگه وقت داری ..نشرالگو رو بخون چون مطمئنم خیلی موثر خواهد بود ..گاج سوالاش آسونه و اونایی که سخته مال آزاد هست که غیراستاندارده ... سوالات خود کنکور رو بررسی کنی ..فکر کنم بیشتر به کارت بیاد :46:نقل قول:
سلام به بچه های این بخش از سایت بزرگ پی سی ورلد. من تازه عضو این سایت شدم و از اون جایی که پشت کنکوری هستمو دستم از مشاور کوتاه به خاطر این تایپیک عضو شدم.ممنون میشم اگه کمکم کنید و بعضی از سوالات منو جواب بدین.
اول اینکه امسال حتما میخوام سراسری قبول شم ولی به خاطر تنبلی خیلی نمیخوام به خودم ریاضت بدم!!
یه سری سوالات مخصوص کنکور دارم:
معدلم 11/5 شد و رتبه پارسالم 40000! رشته مورد علاقه م معماریه.من میخوام بدونم برای اینکه سراسری معماری قبول شم(توی یکی از دانشگاه های تبریز--شیراز--قزوین) چند هزار باید بیارم؟؟ خیلی بلند پرواز نیستم اما چون واقع بینانه فکر میکنم که اگه خوب بخونم(چون تا الان روی کتابارو هم وا نکردم!)و با توجه به پایه درسیم خیلی خوب کار کنم امسال این درصد هارو بزنم:
حالا به نظرتون رتبم با اینه چند میشه؟
ادبیات:50-60
عربی:30-35
دینی:50-60
زبان:بالای هشتاد!(زبانم خیلی خوبه)
ریاضی:20-25
فیزیک:30-40
شیمی:30
میدونم که تهران قبول نمیشم به خاطر همین ممنون میشم اگه کسی در مورد اون سه تا دانشگاه بالایی اطلاعاتی داره بهم بده.
مرسی از کمکتون.