فابرگاس: اگر ونگر نبود، من اکنون بازیکن بارسا نبودم
سایت گل- سسک فابرگاس، کاپیتان سابق آرسنال و ستاره جدید بارسا، فاش کرد که ونگر نقش مهمی در بازگشت او به نوکمپ داشته است.
بعد از شایعات زیاد و بحث و گمانه زنی های بسیاری در مورد سرنوشت این ستاره اسپانیایی، او سرانجام با انتقالی 29 میلیون یورویی راهی تیم سابقش شد.
آرسنالی ها علاقه ای به از دست دادن فابرگاس نداشتند اما او اعلام کرد که ونگر هیئت مدیره باشگاه را متقاعد کرد که او را بفروشند.
فابرگاس در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" تصویر نادرستی از او ارائه شده است. اگر اونبود، من حالا بازیکن بارسا نبودم.
اگر او نبود من در 16 سالگی اولین بازی ام را برای آرسنال انجام نمی دادم، در 18 سالگی در فینال چمپیونزلیگ بازی نمی کردم و در 20 سالگی کاپیتان تیم نمی شدم.
اگر او نبود، من اکنون بازیکن بارسا نبودم. او مالکان آرسنال را متقاعد کرد که قیمت درخواستی شان را کاهش دهند؛ در حالی که آنها تحت هیچ شرایطی حاضر به فروش من نبودند."
این ستاره اسپانیایی تایید کرد که تنها حسرتش از دوران حضور در انگلیس این بود که نتوانست با این باشگاه به جام های مختلف برسد، در حالی که بارها به فتح آنها نزدیک شد.
" از لحاظ فتح جام، من خوش شانس نبودم؛ سه بار می توانستیم قهرمان لیگ برتر شویم. دوست داشتم این جام را به دست بیاورم اما این اتفاق رخ نداد.
با این وجود، لندن همیشه شهر من خواهد بود. من دوستان زیادی در آنجا ندارم اما هم تیمی هایم و ونگر آنجا هستند. من بدون آنها نمی توانستم به عنوانی دست پیدا کنم، بدون آنها نمی توانستم قهرمان جهان شوم.
من با ونگر زیاد صحبت کردم.آنچه او به من گفت برایم بسیار باارزش است."
بلیت های 100 دلاری برای دیدن مسی/ خشم هواداران بنگلادشی از قیمت بلیت های دیدار آرژانتین- نیجریه
سایت گل- بهاي حداقل 100 دلاري بليت ديدار دوستانه تيم هاي فوتبال آرژانتين و نيجريه كه قرار است در داكا پايتخت بنگلادش برگزار شود، خون بسياري از هواداران فوتبال در يكي از فقيرترين كشورهاي دنيا را به جوش آورده است. اين در حالي كه مسابقه دو تيم به عنوان بزرگترين رويداد فوتبال در تاريخ بنگلادش در ابتدا با استقبال بي شمار مردم اين كشور روبرو شده بود و مردم بنگلادش از اينكه قرار است سه شنبه 6 سپتامبر (15 شهريور) در ورزشگاه ملي داكا از نزديك ليونل مسي، بهترين بازيكن حال حاضر جهان را ببينند، به وجد آمده بودند.
از زمان اعلام بهاي بليت اين مسابقه فقط نيمي از آنها فروخته شده است چون بسياري از مردم توانايي پرداخت بهاي آن را ندارند.
فوتبال در بنگلادش با وجود اينكه تيم ملي اين كشور در مكان 139 رده بندي فيفا قرار دارد و از سوي ديگر رواج كريكت، محبوبيت بسياري دارد.
سال گذشته در جريان برگزاري مسابقات جام جهاني، اين كشور با پرچم تيم هاي آرژانتين و برزيل پوشيده شد و علاقمندان قبل از بازي ها به شدت از تيم هاي خود حمايت مي كردند.
با توجه به اين مساله و همچنين جشن هاي پايان ماه رمضان و عيد فطر، انتظار مي رود ديدار دوستانه آرژانتين و نيجريه در ورزشگاه خالي داكا برگزار شود.
'رجب احمد' 25 ساله كه در يك شركت خصوصي كار مي كند، از افرادي است كه براي تماشاي مسابقه بليت خريده است.
وي گفت: "قيمت بليت ها مسخره است. آنها نمي خواهند هواداران واقعي فوتبال بازي مسي را تماشا كنند. دستمزد من ماهيانه 8 هزار تاكا (7500 تاكا معادل 100 دلار) است ولي براي خريد بليت پول هايم را جمع كردم تا بهترين بازيكن روي زمين را از نزديك ببينم. "
اين تيم جمعه در كلكته و در مقابل حدود 80 هزار تماشاگر مشتاق با ونزوئلا بازي كرد و موفق شد اين تيم را 1 بر 0 شكست دهد. اين مسابقه به شكل گسترده اي توسط شبكه هاي تلويزيوني و روزنامه هاي هند پوشش داده شد.
فدراسيون فوتبال بنگلادش نيز از پرداخت 4 ميليون دلار براي برگزاري اين مسابقه خبر داده است.
انور الحق، رييس كميته برگزاري اين مسابقه گفت:" ديدن مسي كمي خرج دارد. ما تا كنون فقط 50 درصد بليت ها را فروخته ايم. انتظار چنين چيزي را نداشتيم ولي هنوز اميدواريم همه بليت ها تا قبل از شروع مسابقه فروخته شوند. من مطمئنم به محض اينكه مسي وارد بنگلادش شود، همه چيز عوض خواهد شد.
به دليل جشن عيد فطر بسياري از مردم پول هاي خود را خرج كرده اند و بسياري ديگر به روستاهاي خود رفته و هنوز به داكا برنگشته اند."
علاقه زياد مردم بنگلادش به فوتبال پيش از اين نيز مشكلاتي را به وجود آورده بود. آنها هنگام برگزاري مسابقات جام جهاني 2010 به دليل قطع برق در جريان برخي از ديدارها به قدري خشمگين شدند كه دست به شورش زدند و به ايستگاه هاي توليد برق حمله كردند به طوريكه دولت مجبور شد براي تأمين برق به برخي از كارخانه ها دستور بدهد كار خود را تعطيل كنند.
احتمال بروز چنين مشكلي در بازي سه شنبه نيز وجود دارد چون شبكه ESPN نتوانسته است براي پخش اين بازي با مسوولان برگزاري مسابقه به توافق برسد. از اين رو ديدار دوستانه آرژانتين و نيجريه توسط يك شبكه كوچك ماهواره اي پخش مي شود كه بسياري از مردم بنگلادش قادر به دريافت آن نيستند.
یادداشت روز:«ال کلاسيکو» بعدي فرصتي براي کشف حقايق؛ آرامش پيش از طوفان دراردوي اسپانیا
اما مورينيو مردي است که در زمان جنگ به بهترين شکل ممکن تيم هايش را هدايت مي کند و بهترين راهبرد را براي پيروزي به کار مي برد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- همه چيز با شکست 5 - 0 رئال مقابل بارسلونا در ال کلاسيکو نوامبر گذشته شروع شد. تا پيش از آن تاريخ، مادريدي ها و کاتالونيايي ها با وجود کرکري هاي قديمي ميان آنها، با هم مي گفتند و مي خنديدند. اما ازآن شب به بعد، 2 باشگاه اصلي فوتبال اسپانيا به حدي نسبت به هم کينه توزي ورزيده که اين اختلاف ها را به اردوي تيم ملي هم کشانده اند.
پيش از اين هرگز بازيکنان تيم ملي اسپانيا تا اين اندازه با هم عکس يادگاري نگرفته بودند. چابي ارناندس، کاسياس را مقابل دوربين هاي عکاسان در آغوش مي گيرد، کاسياس با فابرگاس شوخي مي کند و بوسکتس و سرخيو راموس درسالن کنفرانس مطبوعاتي کنارهم مي نشينند. پر واضح است که بازيکنان تيم ملي اسپانيا مي خواهند به دنياي خارج پيام اتحاد و يکدستگي دراردوي ماتادورها را ارسال کنند و درگيري پايان مسابقه بعد از ديدار اخيراين تيم برابر شيلي بعد ازاينکه آربلوا به سمت ويدال هجوم برد تا از اينيستا دفاع کند، مي تواند مهر تأييدي براين اتحاد باشد.
اما وقتي بيسنته دل بوسکه، مربي تيم ملي مي گويد «اميدوارم بازيکنان مفهوم حرف هاي مرا فهميده باشند» مشخص مي شود که نه تنها مشکل بزرگي دراردوي قهرمان جهان شکاف واختلاف ايجاد کرده بلکه بازسازي دوباره روابط چندان کارساده اي به نظرنمي رسد. ماجرا برهمه روشن است. اختلاف هاي ايجاد شده ميان رئال و بارسلونا از بهار گذشته، رقابت ميان اين تيم ها را به نوعي جنگ تبديل کرده است. مشکل اينجاست که بازيکنان تيم ها تلاش کردند اين مسايل را دردل خود نگه دارند و اين شرايط با آنچه در کشورهايي نظير ايتاليا ميان تيم هايي همچون يووه واينتر که کينه اي ديرينه نسبت به هم دارند و مديرانشان از هر فرصتي در گفتگو با رسانه ها براي طعنه زدن به ديگري، دريغ نمي کنند، تفاوت عمده اي دارد.
در ايتاليا اين دوتيم از سال ها پيش با نفرت هرچه تمام ازديگري، روزگار مي گذرانند ولي در زمين بازي هيچ اتفاقي رخ نمي دهد. اما در اسپانيا بازيکنان تيم ها به دليل درگيري هاي زياد طي بازي هاي قبلي بارسلونا و رئال، تظاهرکردن ها، دست به يقه شدن ها و تحريک ها و سيلي زدن ها، دلخوري عميقي نسبت به هم تيمي هاي خود احساس مي کنند. در پس اين شرايط ناگوار ايجاد شده براي فوتبال اسپانيا، شخصيتي همچون ژوزه مورينيو قرار دارد.
اين کينه عجيب، روز 29 نوامبر سال 2010 شروع شد. زماني که بارسلونا درنوکمپ، رئال مادريد را با 5 گل نيست ونابود کرد. اين نتيجه براي بازيکنان رئال ومربي اين تيم تحقيرآميزترين نتيجه کسب شده درطول دوران فوتبالشان محسوب مي شد. خيلي از تلويزيون هاي اسپانيايي بعد ازآن مسابقه به آرشيوهاي خود رجوع کردند تا لحظه ورود بازيکنان به زمين پيش ازسوت داور را مرور کنند.
تا پيش از آن روز، بازيکنان رئال وبارسلونا با وجود تنش هاي فراوان در بازي هاي ميان اين دو تيم هميشه در حال خوش وبش با يکديگر بودند. اما از آن شب به بعد، ديواريخي بلندي لشکرهاي رئال وبارسلونا را از هم جدا کرده و هيچ يک از بازيکنان يا کادرفني تيم ها خطاب به اعضاي حريف حرفي نزده است. رئال مادريد هنوز نتوانسته آن شکست تلخ وغيرمنتظره را هضم کند و رفتار پيکه که هنوز در آخر مسابقه تيم ها با تکان دادن دست باز خود که نشان دهنده 5 انگشت او و کنايه به 5 گلي است که بارسلونا سال گذشته وارد دروازه رئال کرده، همچنان بازيکنان اين تيم را آزار مي دهد. کاتالونيايي ها، مورينيو را عامل و مقصر اصلي اين شرايط مي دانند. براي اينکه 2 سال پيش، بارسلونا حتي توانسته بود رئال مادريد را در برنابئو با نتيجه 6 - 2 مغلوب کند ولي هيچ اتفاقي مثل آنچه اخيرا رخ داده، پيش نيامده بود.
اينکه مورينيو به هيچ وجه نتوانسته اين 5 گل را هضم کند، بديهي وطبيعي است و آنهايي که مرد پرتغالي را مي شناسند خيلي خوب مي دانند که او از آن مسابقه براي تحريک بازيکنان رئال به منظور انتقام گيري از بارسلونا استفاده مي کند. اما مورينيو مردي است که در زمان جنگ به بهترين شکل ممکن تيم هايش را هدايت مي کند و بهترين راهبرد را براي پيروزي به کار مي برد. او هميشه گفته که دشمن را نبايد تحسين کرد بلکه بايد از او تنفر داشت. مشکلي که او با کاسياس دارد از همين جا شکل مي گيرد.
کاسياس در واقع الگوي همه مادريدي هاست که البته درسراسراسپانيا محبوبيتي غيرقابل توصيف دارد و در بارسلونا هم همواره او را به دليل ارزش هاي اخلاقي و جوانمردي هايش و يک جانشين واقعي براي رائول ستايش مي کنند. کاسياس خيلي از توصيه هاي مورينيو پيروي نمي کند و در اين مورد با فلورنتينو پرس حرف مي زند تا جايي که، رئيس باشگاه از کاسياس خواسته تا بيشتر به اظهارات مربي تيم اهميت دهد.
کاسياس به همين دليل از دستور رئيس تيم اطاعت کرد و رابطه اش با کاتالونيايي ها را سرد کرده و در بازي برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان طبق خواسته مورينيو عمل کرد. دردقايق پاياني مسابقه اي که با برتري 2 - 0 بارسلونا دربرنابئو تکليف تيم فيناليست را تقريبا مشخص کرده بود، پدرو به دليل قرارداشتن درموقعيت آفسايد با سوت داور متوقف شد.
کاسياس که براي گرفتن توپ دويده بود، توپ را به عمد به سمت مهاجم حريف زد تا واکنش او را برانگيزد. پدرو که يک کارت زرد داشت ممکن بود با دريافت يک کارت زرد ديگر، فينال چمپيونز را از دست دهد. چابي که متوجه اين قضيه شده بود از ميانه زمين با صداي بلند نام ايکر را فرياد زد. پدرو بازيکني نيست که مثل پيکه عاشق جنجال سازي باشد و مثل بوسکتس هم تظاهرنمي کند. بلکه همواره به دليل رفتار وخصوصياتش مورد تحسين ديگران قرار مي گيرد. چابي و کاسياس که تا آن روز دوست هاي صميمي بودند، با خشم به يکديگر نگاه مي کنند. بازي تمام مي شود وآنها ديگر با هم حرف نمي زنند.
بعد از تساوي 1 - 1 درلاليگا دراولين مسابقه 4 بازي پشت سرهم آخرفصل گذشته، پيکه درتونل منتهي به رختکن پچ پچ مي کند که دروالنسيا ما قهرمان جام حذفي مي شويم و با اين اقدام خود اولين درگيري ميان بازيکنان دوتيم را فراهم مي کند. درورزشگاه مستايا، حوصله بارسلونا تحت فشار راهبردي رئال که با اولين سوت داور به نشانه خطا روي آربلوا، به سمت داورمسابقه هجوم برد تا او را تحت فشار قراردهد، سررفت.
اما اوج درگيري ها درتاريخ 17 آگوست دربازي برگشت سوپرجام رخ داد. مارسلو فابرگاس را سرنگون کرد و کاسياس مدعي شد که بازيکن بارسا خودش را به زمين انداخته و اين کار هميشگي اعضاي اين تيم است. دل بوسکه درجايگاه ويژه ورزشگاه از شدت ناراحتي سرش را ميان دست هايش گرفته بود. چابي علنا از کاسياس کاپيتان تيم ملي مي پرسيد که آيا واقعا ديوانه شده که يک هم بازي خود درتيم ملي را متظاهر خطاب کرده يا نه. عقب نشيني کاسياس با تلفني به چابي و پويول ديگر رهبران تيم ملي ماتادورها تکميل شد. اما مورينيو ازاين عقب نشيني خوشش نيامده و همان طورکه پيشتر درتابستان بحث تغييرکاپيتان را مطرح کرده بود، کاسياس را تنبيه کرد واو را ازجام برنابئو که جشن تابستاني رئال است، کنار گذاشت.
جنگ ميان اين دوتيم برهيچکس پنهان نبود وحالا ممکن است کاسياس قرباني اين شرايط شود. اينکه بازيکنان اسپانيا در اردوي تيم ملي با هم دوباره آشتي کرده اند شايد حقيقت داشته باشد. ولي تنها آزمون جدي براي محک زدن آنها روز 10 دسامبردر ورزشگاه برنابئو خواهد بود. دراين روز طبق تقويم لاليگا، ال کلاسيکو بعدي بين رئال و بارسلونا حقايق پنهان را مشخص خواهد کرد.
نیمار: رئال و بارسا مرا می خواهند ولی با هیچ کدام به توافق نرسیده ام
مهاجم برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که هر دو قدرت برتر فوتبال اسپانیا به دنبال جذب او هستند ولی او هنوز تصمیم نهایی اش را نگرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- نیمار ستاره برزیلی باشگاه سانتوس در صحبتهایی اعلام کرد که هر دو تیم رئال مادرید و بارسلونا به دنبال امضای قراردادی با او هستند.
سران این دو باشگاه دوئل حساسی را برای جذب این ستاره 19 سالهه که این روزها مبدل به یکی از جنجالی ترین ستاره های دنیای فوتبال شده است آغاز کرده اند. خود نیمار هم در صحبتهایی اعلام کرده که سران هر دو تیم به دنبال جذب او هستند ولی خود او هنوز دراین باره تصمیم گیری نکرده است.
نیمار در صحبتهایی که درپایان دیدار دوستانه مقابل غنا انجام داد به خبرنگار گل دات کام گفت:« سران رئال مادرید و بارسلونا به دنبال من هستند. هر دوی این تیمها مرا می خواهند و من می توانم رسما این را بگویم ولی من با هیچ یک از این دو تیم به توافقی دست نیافته ام.»
نیمارادامه داد:« ابراز تمایل دو تیم برتر اسپانیا باعث شده تا اعتماد به نفس من الا برود. چون دو تیم به این بزرگی به دنبال من هستند.»
پدرنیمار روز دوشنبه در صحبتهایی اعلام کرده بود که پسر 19 ساله اش ترجیح می دهد تا در پایان فصل جاری رقابتهای اروپایی سانتوس را ترک کند.
چهار جلسه پیش از بازی با رئال سوسیداد
تیم صبح روز سه شنبه در حالی به تمرینات باز می گردد که به دلیل بازی های ملی، بسیاری از بازیکنان خود را در اختیار ندارد؛ بازیکنان ملی تا روز چهارشنبه در خدمت گواردیولا نخواهند بود که برای دیدار شنبه از دونوستی، تمرین کنند.
اگرچه جلسه تمرینات رسمی حدود یک ماه پیش برای تیم - که از آن زمان دو جام کسب کرده است - شروع شد، پپ گواردیولا عقیده دارد که شروع واقعی فعالیت این فصل، از آخر این هفته - از فردا - شروع می شود. او پس از بازی با ویارئال، نظر خود را این گونه بیان کرد: «فصل زمانی به طور واقعی شروع می شود که ملی پوشان از بازی های ملی بازگردند.»
پس از تعطیلی 3 روزه در طول هفته، تیم روز سه شنبه ساعت 9:30 به تمرینات باز می گردد تا برای بازی شنبه مقابل رئال سوسیداد که در آنوئتا برگزار می شود، خود را آماده کند. این جلسه بدون ملی پوشان فرانسوی، اسپانیایی و آرژانتینی برگزار می شود و 15 دقیقه اول آن رو به رسانه ها باز است.
تمرین عصر چهارشنبه
پپ گواردیولا باید بتواند عصر چهارشنبه بر روی تمام تیمش حساب کند؛ جلسه این روز از ساعت 19:00 برگزار خواهد شد و روز پنج شنبه ساعت 10:00 نیز جلسه دیگری خواهند داشت.
پرواز به باسک در روز جمعه
آخرین جلسه هفته صبح جمعه پشت درهای بسته سیوتات اسپوتیوا برگزار می شود و پپ گواردیولا پس از آن کنفرانسی مطبوعاتی خواهد داشت. تیم روز جمعه برای بازی روز شنبه که ساعت 18:00 برگزار می شود، به دونوتسی سفر خواهند کرد.
بازی بعدی با میلان
زمانی برای استراحت تیم نیست و آنها باید بلافاصله برای بازی لیگ قهرمانان مقابل میلان آماده شوند؛ بنابرین روز یکشنبه ساعت 10:30 بار دیگر در سیوتات اسپورتیوا تمرین خواهند کرد؛ در حالی که جلسه دوشنبه از ساعت 19:00 در نیوکمپ برگزار می شود.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir