این سوتی رو دیشب بعد از نیمه اول دادن.:31:
دیشب(یا بهتره بگم امروز صبح)ساعت ۱:۱۵ و این حدودها بود که توی نتایج زنده نتیجه نهایی رو ۱-۰ به نفع بارسا زدند.بعد هم جدول رو ویرایش کردند و بارسا ۴۰ امتیازی شد.:31:
Printable View
این سوتی رو دیشب بعد از نیمه اول دادن.:31:
دیشب(یا بهتره بگم امروز صبح)ساعت ۱:۱۵ و این حدودها بود که توی نتایج زنده نتیجه نهایی رو ۱-۰ به نفع بارسا زدند.بعد هم جدول رو ویرایش کردند و بارسا ۴۰ امتیازی شد.:31:
دوستان گرامی ممنون میشیم فقط در باره ی رئال صحبت کنیم اینجا ،
اگر موضوعات دیگه ای مدنظرتونه میتونید از تاپیک فوتبال باشگاهی در اسپانیا استفاده کنید /
ممنون از توجه و همکاری شما
فصل قبل خیلی وقتا میشد که یه بازی ساده رو یا مساوی میکردیم و یا حتی میباختیم و همین باعث میشد که خیلی مواقع این امتیازات از دست رفته ضرر خودشون رو نشون دادن.
اما امسال مثل اینکه مورینیو تونسته این نقیصه رو تا حد زیادی برطرف کنه.هر چند اول فصل یه باخت و یه مساوی بد داشتیم که اگه اون بازیها رو هم برده بودیم الان اختلافی در حد ۱۰ امتیاز میتونستیم داشته باشیم.اما الان میبینیم که حتی وقتی از مالاگا دو تا گل میخوریم تیم توی ۱۰ دقیقه کار خودش رو میکنه و نتیجه رو برمیگردونه.به قول سایت گل رئال یه ماشین گلزنی بدون توقف شده.
به نظرم الان یه مقدار توی دفاع مشکل داریم که البته چند سالی هست که این مورد رو داریم.یه مقدار گاهی اوقات راحت گل میخوریم که البته این فصل به لطف خط حمله ای که داریم زیاد به چشم نمیاد اما این ضعف توی بازی با تیمهای بزرگتر برامون میتونه مشکل ساز بشه.
امسال چیز دیگه ای هم که به نظر من مشهود بوده تغییر عملکرد رسانه ای خود مورینیو بوده.نسبت به پارسال که نگاه میکنم میبینم که خیلی آرومتر شده.کمتر خودش رو درگیر حاشیه میکنه.چون میدونین که مورینیو عادت داره خودش رو سپر کنه تا تیم حاشیه نداشته باشه اما امسال انگاری متوجه شده که میتونه بدون سپر شدن فقط به تیم برسه.
آخرین نکته هم اینکه امیدوارم این ۵ امتیاز فاصله تیم رو مغرور نکنه و نزارن این فاصله کم بشه.چون رقیب اصلیمون احتمال داره باز هم امتیاز از دست بده و اونوقت بهترین فرصت برای رئال پیش میاد تا فاصله رو از این هم بیشتر کنه.
خبرگزاری فارس: مدافع برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از ۵ سال درخشش در ترکیب این تیم گفت: در مادرید به همه رویاهایم رسیدهام. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه رئال مادرید، مارسلو که برای اولین بار در ژانویه سال ۲۰۰۷ میلادی مقابل دپورتیوولاکرونیا در ریازور به میدان آمده پس از ۵ سال درخشش بی سر و صدا به یکی از مهرههای کلیدی این تیم تبدیل شده است. مارسلو که در جریان پیروزی ۵ بر یک رئال مادرید مقابل گرانادا سهم بسزایی داشت و خوش درخشید، تصریح کرد: هرگز یادم نمیرود که در ریازور با سالگادو تعویض و برای اولین بار با لباس رئال مادرید وارد میدان شدم. مارسلو که شب گذشته بازی شماره ۱۸۵ خود را با لباس رئال مادرید مقابل گرانادا تجربه کرد، ادامه داد: قهرمانی در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ برای من فراموش ناشدنی است و افتخار بزرگ مادریدی شدن را یک نعمت بزرگ در زندگی خود میدانم. در مادرید به همه رویاهایم رسیدهام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریستیانو رونالدو 15 تا از 26 گلش در این فصل را در خارج از برنابئو به ثمر رسانده است . بازیکن پرتغالی در خارج از خانه ، 57 درصد گلهایش را زده است . البته این آمار در لالیگا برابر تر است : 11 در خارج از خانه و 10 تا در خانه . در چمپیونزلیگ ، دو بار به لیون در فرانسه گل زده است و یک بار هم به آژاکس . در کوپا هم در تورالین به پونفرادینا یک گل زد .
در این فصل هت تریک کرده (ساراگوسا ، رایو ، اوساسونا ، مالاگا و سویا ) که فقط دو تا در برنابئو بوده و بقیه در خارج از استادیوم رئال مادرید .
در نقطه مقابل ، مسی 16 تا از 17 گلش در لالیگا را در نیوکمپ زده است و آن یکی که در خارج از خانه بوده را هم در سن مامس زد این در حالیست که ستاره آرژانتینی بارسا فقط یک گل از17 گل زده خودرا در خارج از خانه زده است.مرجع خبري
م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی برگشت کوپا برابر مالاگا در لاروسالدا ، سعی کرد که غرور کاذب را در تیمش بکشد :"به نظرم لالیگا نزدیک تر شده است . ما در عرض دو هفته پنج امتیاز از دست دادیم ، سه تا برابر لوانته و دو تا برابر راسینگ . " در مورد پنالتی مشکوک بارسلونا نیز گفت :" به من ارتباطی ندارد ."
در مورد کریستیانو رونالدو و خوشحالی نکردنش پس از گلی که به گرانادا زد گفت :" او را خیلی خوب می بینم . به نظرم خوشحالی کردن از دیگر گلها مهمتر بود تا گل پنجم آن بازی در دقیقه 90 . من دیدم که برای چهار گل دیگر که خیلی مهم بودند خوشحالی کرد . کاری که او کرد طبیعی بود . اگر می خواهید از فردی به خاطر خوشحالی نکردن از گلها انتقاد کنید ، از من انتقاد کنید چرا که از هیچ کدام از پنج گل خوشحالی نکردم . برخی می گویند که به این خاطر خوشحالی نکرد که عصبانی بود در حالی که این طور نبود ."
در مورد بازی کوپای فردا برابر مالاگا گفت :" کوپا به اندازه لالیگا مهم نیست ، به خصوص آن که آن را سال گذشته بردیم . اما رقابتی است که تلاش می کنیم که برنده آن باشیم . اگر بازی با مالاگا ، در لحظه سخت تر و مشکل تری از فصل بود ، شاید با تمام پتانسیلمان بازی نمی کردیم . اما این بازی در زمانی برگزار می شود که بازیکنان نیاز به بازی کردن دارند . به همین علت این بازی را همچون یک بازی مهم می دانم . در ترکیبم تغییر زیادی ایجاد نمی کنم . برای مالاگا ، بردهای 1-0 یا 2-1 هم کافی هستند اما ما برای برد بازی خواهیم کرد ، مثل همیشه . "
سپس اعلام کرد که بنزما به مالاگا سفر خواهد کرد چرا که بر مصدومیتش غلبه کرده است :" خیلی بهتر است . باید ببینم که چطور تمرین می کند . حس من این است که به بازی خواهد رسید . "
سپس اعلام کرد که آربلوا به خاطر نیمه اول بازی رفت با مالاگا تنبیه نشده است :" جایی خواندم که گفته بودند من آربلوا را تنبیه کرده ام . وقتی که مربی با یک بازیکن به توافق می رسد ، یعنی به او اعتماد کرده است ، اگر اسمش را تنبیه می گذارید ، پس اشتباه می کنید . ما با هم صحبت کردیم . او گفت که در طول تعطیلات ، نزد دندانپزشک رفته است و به همین خاطر او را برای آخر هفته ، مرخص کردیم . برابر مالاگا هم بازی کرد و خوب نبود . سپس با او صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که باید خیلی خوب تلاش کند تا به بازی برگشت با مالاگا برسد . به هیچ وجه از تنبیه خبری نبود . "
سپس در مورد بردهای پر گل رئال مادرید صحبت کرد :" تیم من ، گل های زیادی می زند و می برد . خوب دفاع می کند و از نظر تاکتیکی ، قدرتمند است . وقتی تیمم زیاد گل نمی زند ، می شوم نتیجه گرا و تدافعی . حالا که به رئال مادرید آمده ام و تیمم گلزن ترین تیم است و کفش طلا را می بریم ، مردم از خوشحالی های بعد از گل ناراحت می شوند . برای چه این همه انتقاد ؟ افرادی که به استادیوم رفته اند در بازیهای اخیر ، گلهای زیادی داده اند . من ترجیح می دادم که تیمم پنج بر صفر می برد تا پنج بر یک اما تیم من ، خوب بازی می کند . کریستیانو به طور متوسط در هر بازی یک گل زده است . نمی دانم که واقعا چه انتظار دیگری دارید . "
در مورد شرایط شاهین که هنوز فاقد ثبات است گفت :" این شرایط طبیعی است . مدتها بوده که مشکلات زیادی داشته است . " سپس از کوئنت رائو گفت :" من می خواستم که به بقیه فرصت دهم و بقیه را تشویق کنم . وقتی که همه آماده هستند ، بالاخره یک نفر باید کنار بماند . "
در مورد مراسم توپ طلا نیز صحبت کرد و گواردیولا را شایسته بردن عنوان بهترین مربی دانست :" من برای حضور نداشتن در زوریخ تویجه داشتم ، کریستیانو نیز می خواست که باشد . سال گذشته هم در میان سه نفر برتر بود . امسال این عنوان را نمی برد و حقش هم بود که نبرد . در سال 2010 ، من با اینتر سه جامه شدم و شایسته توپ طلا بودم اما امسال نه چرا که فقط کوپا دل ری را بردم . گواردیولا و فرگوسن بیش از من جام بردند . دوست دارم که به برنده تبریک بگویم ، به نظرم این حق گواردیولاست . "
سپس در مورد رونالدو و مسی گفت :" توپ طلاهای رونالدو و مسی به این جا ختم نخواهد شد . آنها در دو تیم بزرگ هستند و هنوز خیلی مانده تا 30 ساله شوند و عناوین بیشتری خواهند برد . پتانسیل بیشتر بردن را دارند ."
لیست بازی :
دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و خسوس
مدافعان : راموس ، مارسلو ، واران ، آلبیول ، په په ، کوئنت رائو و آربلوا
هافبک ها : لاس ، خدیرا ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، آلتین توپ و کاکا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و بنزما
پيشخوانِ برجسته:
لاليگا،سفيدتر
ديگر پيشخوانها:
اسپانيول 1-1 بارسلونا
اسپانيول كه يك بازي فوق العاده را به نمايش گذاشت بارسا را در فاصله 5 امتيازي از مادريد قرار داد
چه اتفاقي براي CR7 افتاده است؟
رونالدو بعد از ال كلاسيكو با هواداران جدي و متفاوت برخورد كرده است
AS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشخوانِ برجسته:
در فاصله 5 امتيازي!
ديگر پيشخوانها:
اسپانيول 1-1 بارسلونا
يك اسپانيولِ بزرگ،لاليگا را در مسير مادريد قرار داد
كريستيانو محبت ميخواهد
CR7 از ال كلاسيكو از دستِ هواداران در برنابئو دلخور است و ديگر تشويق شدنِ نامش از روي سكوها را نشنيده است
دوستان تو سایت varzesh3 نوشته بازی امشب رو مستقیم پخش میکنه اما تو سایت شبکه 3 همچین چیزی ننوشته؟کسی خبر داره امشب نشون میدن یا نه؟
شبکه سه زیر نویس کردن ساعت00.30 پخش مستقیم
یکی از بدترین بازیهای رئال از زمان اومدن خوزه!
خیلی بد و خسته کننده!
دلیلش هم، نبود یه بازیکن خلاق بود!
اون جلو اینطوری بود:
................هیگواین.................
.......کاکا....................کریس....
........لاس.................خدیرا......
.................ژابی...................
اون وسط که خالیه، دقیقا مشکل تیم بود!
چون توپ نمیرسید، هیگواین مجبور بود بیاد عقب که ایندفعه ما بی مهاجم میشدیم!
کاکا هم خیلی بد..اما بدترین به نظرم آربلوآ بود! چند بار توپ بهش دادن اما چون حرکت نکرده بود، توپ لو رفت! 2 موقیت اونا هم، روی جاموندن آربلوآ بود که الان دیگه با مصدومیت خدیرا، باید تا اخر بازی همونجا تحملش کنیم! قشنگ معلومه اماده نیست..
من تعجب میکنم که خوزه چرا بازم کاکا و آربلوآ یی که تویه بازی رفت بد بودن رو گذاشت؟!
به هر حال تعویض اجباری اوزیل، یه توفیق اجباری بود!
کلا تویه این بازی هم خوزه میتونست کلی بین دو نیمه تعویض کنه!
فعلا هم که کوئنت رائو بهترین بازیکن زمین بوده..
امیدوارم نیمه دوم بهتر باشیم(چیزی که این 2-3 بازی اخیر رخ داده! نیم اول بد، نیمه دوم خوب!)