نه دوست عزیز تا اونجایی که یادم میاد 6090 8 گیگ رم داره و یک اسلات ازاد هم داره که امکان ارتقاع بهگیگ را فراهم میکنه! 16نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز تا اونجایی که یادم میاد 6090 8 گیگ رم داره و یک اسلات ازاد هم داره که امکان ارتقاع بهگیگ را فراهم میکنه! 16نقل قول:
5 ساعت!!:18: دوست عزیز یادم هستش فرمودین DV7 دارین !! فکر نمیکنید با یک اسکیرین 17 اینچی و باتری 9 سلولی کافی باشه! به نظر من بیچاره خیلم خوب کار میکنه!(راستس خیالت راخت زدم به تخته ها!!!:46:)نقل قول:
بله حتما دوست عزیز!نقل قول:
Processor Intel® Core™ i7-2630QM
2 GHz, 6 MB L3 cache
Chipset Intel HM65
کافی بود!؟:20:
از نظر من 6الی 7 ساعت بازی با این سری دستگاه ها چندان منطقی نیست چو این سری سری مالتی مدیا هستند نت گیم سلوشن اگه دنبال گیم سلوشن هستی بهتر کنسول هایی مثلPS3یا XBox 360و... را انتحاب کنی یا برین ار سری های گیم مثلنقل قول:
HP Envy
Dell XP or alienware
MIS G
ASUS G,...
این سری ها طراحی شدهن تا برای گیم خور ها شای افرین باشند!:31: البته قیمت هاشون هم یکمی...:18:
سلام دوستان من hp 6090 دارم اصلا راضی نیستم اگه برگردم دیگه این اپ تاپ مزخرف رو نمیخرم حتی تو autocad از لپ تاب های سونی کرتودو ضعیف تره دست به هنگشم بد نیست.فقط یه سوال من اتوکد 2011 دارم امتحان کنید ببینید وقتی گزینه dynamic input رو on میکنید گیر میکنه و روونیشو از دست میده یا نه :((
سلام دوستان
من احتمالن شنبه میرم پایتخت (احتمالن)
اگه مدل خاصی رو می خواین بگین براتون قیمت بگیرم:5:
موفق باشین:40:
نقل قول:
تقریبا درسته ولی یکم اصلاحات میخواد:
تو 6090 از اسلات آزاد خبری نیست و بیشترینش همون 8 هستو بیشترم نمیشه 2تا 4 روشه ولی 6100هشت هست ولی تا 16 میتونی زیادش کنی..
من این مشکلو با PC داشتم چون رمم کم میاورد ولی با این کارا شاید بهتر بشه برا من که از هر ساعت به دو هفته یه بار کاهش پیدا کرد این که دیگه 6090 و 8 گیگ رم عجیبه والا ولی اگه بازم نشد بهتره عوضش کنی....نقل قول:
از my computer propertice advance systeme seting رو باز کن توی تب ادونسد آخرین ستینگو باز کن ببین اون پایین روی kernel memory dump باشه اگه این بود ستینگ اولو باز کن برو تب دوم change رو بزن و برای هر درایوت یه page file به حجمه 2 گیگ بساز تا این فضا رو هم به رمت اضافه کنه.
این تکنیک برای همه مفیده و توصیه میشه البته فقط کسایی بلدن و سر در میارن گفتما.....
اگه بازم نشد تا قیمتش عوض نشده به نظرم بهتره عوضش کنی...
البته این مشکل با ویروسهwin32 هم پیش میاد که تنها راه پاک کردنش فرمته تمامه هاردهاست
و عامله دیگه داغ کردنه بیش از 115 درجه cpu هم هست که فکر نکنم این باشه...
هرچی بلد بودم گفتم دیگه.........
اگه یکی از دوستان سریع تر جوابه این پست رو بده جبران میکنم.نقل قول:
داداش یه امار کلی از 6080 بگیرنقل قول:
از گارانتی ها گرفته تا قیمت ها
ببین ارسال به شهرستان هم دارن
اگر قیمت خوب پیدا کردی شمارشون هم برام پ.خ کن
مرسی:40: