من عکسی نمی بینم ... یک جای دیگر اپلود کنید و واضح توضیح دهیدنقل قول:
کسی جواب من رو نمی ده؟
Printable View
من عکسی نمی بینم ... یک جای دیگر اپلود کنید و واضح توضیح دهیدنقل قول:
کسی جواب من رو نمی ده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان چطور می بینید؟
روی جعبش نوشته شده که 320 گیگ ولی تو عکس چیز دیگه می گه.
دوست عزیز در tinypic آپلود نکنید صد بار گفتم !!! اون سایته برای اغلب سرویس دهنده ها قیلتره !!!نقل قول:
از این استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من ایران نیستم نمی دونستم.:11:
خوب ، هارد شما 320 هست ولی این ظرفیت اسمی اش هست و قبلا اینجا یک توضیح داده بودم که ظرفیت حقیق همه حافظه ها کمتره ... اصلش چیزی حدود 300 گیگابایت هست :
خوب الان شما 286 گیگابایت پارتیشن C دارید و 11.1 گیگابایت هم پارتیشن ریکاوری ... و یک مقدار ناچیز هم بصورت اختصاص داده نشده مخفی برای کارهای ریکاوری و پارتیشن مجازی ... که همین حدود میشه ... پس مشکلی نیست و جمعشون برابر اون مقداری که گفتم میشه !
موفق باشید
با سلام و تشکر مجدد.آخه با همون تبدیل از pc به tv وصل میشهوبا لرزس، که بعد از یه بار ریست درست میشه.ولی تو لب تاپ با ریست درست نمیشه.پورت vga هم سالمه.چون مانیتور رو بهش وصل کردم، ok بود.فکر میکنی دیگه ایراد از کجاست؟نقل قول:
سلام من لب تاب سونی دارم.ویندوز ویستا یه درایو داره 1.میخوام بارتیشن بندیشو عوض کنم2.از اول تمام ِdvdهارو میخوند.تازگی بعضی هارو میخونه بعضی نه!!!حتی با نرم افزارای بیشرفته.باید چیکا کنم؟میشه زود جواب منو بدید؟؟؟مرسی
سلام
من رو لپ تاپم xp و ویستا دارم.(dell 1510)
چرا تو ویستا که می رم می بینم درایو C برا ویستا و D برا xp هستش.
تو win xp هم که می رم می بینم درایو C برا xp و D برا ویستا هست؟
حالا از کجا بفهمم کدوم os روی C و کدوم روی D نصب شده؟
من خودم نصب نکردم .تازه می خواستم فرمت کنم و از اول نصب کنم اما این سوال برام پیش اومد.
با تشکر:20:
1- توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده ... لطفا کامل تاپیک و آموزش را مطالعه کنیدنقل قول:
2- احتمال داره اپتیک خراب شده باشه یا شاید لنز کثیف شده ... لنز را با آب و الکل تمیز کنید اگر درست نشد ببرید گارانتی
در اصل drive letter ات بهم ریخته ... :31: می تونی با یک نرم افزار پارتیشن بندی مطمئن بشی و اصلاحشون کنینقل قول:
احتمالا ویستا توی پارتیشن C نصب شده ... میتونی برای توی DOS یا command prompt و ببینی فولدر programData توی کدوم پارتشن هست ... اون پارتشن ، ویستا هست