سلامنقل قول:
شما همون d3dx9_41.dll رو تو اینترنت سرچ و دانلود کن و بریز تو فولدر بازی یا فولدر system32 ویندوز
احتمالاً مشکلت حل می شه
Printable View
سلامنقل قول:
شما همون d3dx9_41.dll رو تو اینترنت سرچ و دانلود کن و بریز تو فولدر بازی یا فولدر system32 ویندوز
احتمالاً مشکلت حل می شه
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟:31: الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!
با سلام.
اقایون من یه فایلی رو به نام FIFA11 LODSettings از سایت fifa-patch دانلود کردم که فکر کنم به بهبود گرافیک بازی مربوط میشه .
امــــا . . .
طریقه نصبش رو بلد نیستم.
آخه میترسم نصبش کنم و همه سیو هام بپره .
اگه کسی چنین پچی رو نصبیده من رو هم براهنمایه .
اینم آدرس این پچ :
سپاسگذارم.کد:http://www.fifa-patch.com/2010/10/fifa-11-edit-lod-advanced-graphic-settings-by-promitheas.html
واسه منم هم همینطور بود اگه با تبدیل دسته ی ps1 بازی میکنی..... در بیاری درست میشه..........نقل قول:
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!
ممنوننقل قول:
ولی دسته رو هم در اوردم نشد . خودم فکر می کنم مشکل از کرکش باشه . کسی کرک درست و حسابی نداره بزاره؟
دوستان این فیفا مثل PES پچی نداره که تبلیغات کنار زمین و استادیوما و کفش و لباس و تغییرات دیگه رو به روز کنه و مثل واقعیت کنه؟
نه نداره .البته یه برنامه هاییی هست که میشه باهاش فیس و بعضی چیزا رو ادیت کرد ولی کار کردن باهاشون سخته ;)نقل قول:
دوستان من مشکل گرافیکی دارم با این بازی.
یعنی چجور بگم وقتی توی محیط بازی هستم مشکلی ندارم ولی وقتی توی منو یا اون قسمتی که kaka خودش تنهایی توپ رو داره یه چیزی مثل پرده سفید روی تصویر میاد مثل اینکه مشکل گرافیکی پیدا کرده باشه وقتی هم دارم BE A Pro بازی میکنم و زاویه دوربین مثل توی بازی عادی نیست هم این مشکل رو دارم.
راستی گرافیکم 9600 GSO هست سی پی یو هم 7850 AMD هست رم هم 3 گیگ ویندوز هم سون 23 بیت.
بازم بگم که توی محیط خود بازی این مشکل رو نداره و فقط زمانی که Esc میزنم روی تصویر این صفحات سفید میاد!
با تشکر
بیچاره شدم!
برقمون رفت
حالا دیگه میرم تو منجر مودم و و میخوام لود کنم میزنه :
appears to be damaged and cannot be used
DELETE
CANCEL
هرکی راهی برای برگشتش بگه یعنی منجر چند ساله مو که الان توی 2016 هستم نجات داده :31:
بقیه شونو که لازم ندارم لود میشه غیر از این
من دو تا سول دارم
1- چطور میشه با یه تیم باشگاهی بازی های فصلی کرد و در پایان قهرمان فصل شد؟
2- دریبل درست و حسابی چطور میشه زد؟
ممنون میشم پاسخ بدین