سلام
اگر اطلاعات و ديتا ها زياد حذف و اضافه ميشه و در نتيجه ترتيب قرارگيري دادها در سكتورها دائما بهم ميخوره كه بايد دفرگمنت بشه و از اونجايي كه دفرگمنت كردن پارتيشنهاي حجم بالا واقعا زمانبر هست پس بهتره كه پارتيشن بندي بشه .
البته پارتيشن بندي مزاياي ديگه اي هم داره مثلا اگر يه فايلي تصادفا حذف بشه بازيابي اون فايل در پارتيشنهاي كوچكتر كار راحتتري هست و همچنين اگر ويروسي بشه اسكن كردن پارتيشن كوچكتر كار راحتتري هست .
ولي اگر يك بار اطلاعات رو ريختين و ديگه تغييري ايجاد نميشه (تا ابد) پس به نظر من پارتيشن بندي ضرورتي نداره با فولدر بندي اطلاعاتتون رو مرتب كنين مثلا فولدر فيلم و موسيقي و غيره
من خودم 6 تا هارد اكسترنال وسترن دارم جمعا 10 ترابايت كه اصلا به پارتيشني كه تو كارخونه درست شده دست نزدم (اصلا پارتيشن بندي نكردم)
حتي پارتيشنهايي با حجم 1.8 ترابايت هم دارم !!!! كه هيچ مشكلي نداشته ولي اصلا قابل دفرگمنت نيست
البته اين نظر شخصي منه!!!
---------- Post added at 06:51 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
سلام
فقط وسترن و ديگر هيچ
اين رو من نميگم بلكه دوستاني كه تو كار تعميرات سخت افزار هستن اعتقاد دارن كه وسترن كمترين خرابي رو داره (نوع تايلندي رو بخرين)
البته دوام بالاي كه هارد به خيلي از عوامل بستگي داره مثلا كيفيت خوب هارد و نحوه مناسب نگهداري مثلا دماي كاركرد بايد پايين باشه و در موقع كار اصلا تكون نخوره و .....
البته وقتي كه اطلاعات براي شما مهم باشه شما بايد چندتا بك آپ ازش داشته باشين