نقل قول:
همینطوره ----T این برند واقعا ً با کیفیت است البته بستگی به منطقه تحت پوشش فرکانس دیجیتال داره که حتی با یک آنتن میله ای هم میشه تصویر با کیفیت دریافت نمود تنظیم خاصی هم نداره در همون روش کانال یابی آنالوگ ، دیجیتال را انتخاب کن و در حالت کانال یابی خودکار قرار بده ، اگه تو منطقه شما سیگنال دیجیتال باشه حتما ً تصویر با کیفیت دریافت می کنی. من خودم با 6960 از طریق گیرنده اکسترنال تصویر دریافت کردم واقعا ً قابل مقایسه با گیرنده خود led نبود ، سیگنال در led عدد 100% رو نشون میده در حالی که در گیرنده اکسترنال 85% بوده است. کیفیت تصویر با گیرنده اینترنال مثل HD هست در حالی که در گیرنده اکسترنال کیفیت تصویر مثل فیلم های VCD میباشد( البته در همه حال نمایشگر 6960 بوده است)
ممنون. ولی مثله اینکه اینجا اینجوری نیست و هر چی سرچ میزنم چیزی پیدا نمی کنه و باید حتما یه آنتن الم کنم.
نقل قول:
شما يه گيرنده ديجيتال بگيري بهتره چون كيفيتش از تي وي بيشتره
یک و نیم پول تی وی دادم که مثلا ----T روش باشه بعد برم یه دونه جدا بخرم؟؟:دی
نقل قول:
البته گیرنده اکسترنال داریم تا گیرنده اکسترنال گیرنده اکسترنال Full HD کیفیت خوبی داره با خروجی 1080 اگه با این دستگاهها تست بزنی میبینی که تصویر خوبی داره گیرنده ----T خود TV کیفیتشو ندیدم ولی فکر نکنم در حد گیرنده که ذکر شد برسه.
وقتی سورس تی وی ایران 640 در 480 هست چه نیازی به خریدن یه ----T فول اچ دی هست؟
نقل قول:
سلام چگونه در اینترنت تی وی روزنامه های ایرانی و شبکه های داخلی را ببینیم
فکر نمی کنم چنین امکانی وجود داشته باشه. فقط بی بی سی و یوتیوب و از این جور چیزا میشه استفاده کرد
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من C8000 دارم 55 اینچ وقتی تو سرچ کانال های دیجیتال میرم رو فرکانس 31 و 37 و 43 کمی صبر میکنه حدود 15 ثانیه ولی کانالی اضافه نمیکنه میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام داد یا نه ؟
البته من از منوی مخفی دیجیتال رو فعال کردم حالا نمیدونم تنظیم رو اشتباه انجام دادم یا کلا گیرنده دیجیتال نداره البته اون مکث منو متقاعد کرده که گیرنده دیجیتال داره حالا از دوستانی که این مدل رو دارند و دیجیتال رو میگیرند اگر تنظیمات تلویزیون شان رو بگن ممنون میشم .
با تشکر
منم همین سوال رو داشتم. اصلا این فعال کردن ----T چی هست؟ من اصلا این کار رو نکردم. یعنی باید این کار رو حتما بکنم تا اینکه تی وی ایران رو بگیره یا نیازی به انجامش نیست؟ ممکنه مشکل من از این باشه؟