نه عزیز 100% یه بد افزار یا چیزی اون فایلی رو مطمعا نیستم ولی ا سیستمم به کس دیگه ای فایل یدم مخصوصا فلش به 10 مین نمیرسه من خیلی راها رو ازمایش کردم نتا به این نتیجه رسیدم همینجوری نیست که این همه اطلاعات جمع کردم ببین چقدر منو اذیت کرده چقدر باهاش جنگیدم که این چیزها رو پیدا کردم یه بار هم چند وقت پیش توی یه لپ تاپفلش خالی توش چیزی نبود (اینم بگم ن از اون کاربرهای اکبندم نیستم وقتی میگم خالی تمام راهایی نشون دادم فایل ها رو ازمایش کردم باز بودن هیدن و هیدن های سیستمی ) وقتی زدم به اون سیتم شروع کرد به ریست کردن تا اینکه بزرور سیتم ریستور کردم برگردونم به 10 روز قبل کاملا برگشت به حالت قبل هیچ نشونه ای از اون نبود دیروز به یه لپ تاپ دیگه زدم لپ تاپ حالت عجیبی گرفت صفحه کم کم شطرنجی مشد بعد صفحه ابی مثل همه بعد مرگ ابی و ریست با صدای عجیب هارد مثل 50 -60 سیستم قبل اینو میخوام بگم توی فلش هیچی پیدا نمیشه ولی وقتی میزنی به سیتم سالم کارش تمومه رای همین هست که برای سرش جایزه گزاشتم . در هر صورت چ.ون ما یه شرکت کامپیوتری هستم اگر اینجا هم جواب نداد مجبورم برم سراغ نمایندهای اصلی انتی ویروس ها تا اونا کمک کنن .
این هم با برنامه کومبو گرفتم برای سیستمه خودمه اون لپتاپه نمیشه چون 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]