سلامنقل قول:
من یبار رفته بودم که چیزی بدرد بخوری نداشت
اما بازم سوال کنید از بچه ها
سلامنقل قول:
من یبار رفته بودم که چیزی بدرد بخوری نداشت
اما بازم سوال کنید از بچه ها
اقا بی زحمت کانفیگ اون G73را بنویس:20:بعد با عینک 3Dبود یا بدون عینک؟در ضمن چند میدادش با گارانتی و بدون گارانتی؟نقل قول:
نقل قول:CPU : Intel Core i7 - 720QMاینم شمارشون : 6474479 - 6474476 - 6474475
RAM : 6 GB - DDR 3 - FSB 1066
GPU : ATI 5870
HDD : 2 * 500 GB - 5400 RPM
DVD-RW
3 سال گارانتی
قیمت : 2.100.000
البته اولش کد شیراز هم 0711 هست باید بیگرید .
موفق باشید .
من که بچه اراکم ولی این قیمتاییا که تو نوشتی فک کنم از تهران خیلی ارزونتره باید پاشم بیام از شیراز بگیرم:18:بعد نگفتی عینک 3Dداشت یا نه؟نقل قول:
بچه ها بی زحمت CPU 620M قویتره یا 720QM؟
سلام دوستان .
من به خاطر این که میگن سری F خیلی مشکل داره بی خیال این سری شدم و مجبورم تن به روزلوشن پایین ایسوس بدم و چاره ای هم نیست . :41: .
G51 هم تا 1600 پیدا کردم ولی نه کیف داشت و نه موس و نه پلمپ بود به خاطر همین بی خیال اونم شدم .
حالا دیگه می مونه N61JQ که یکم با صفحه نمایشش مشکل دارم ولی چاره ای نیست .
اگر که دوستان چند تا عکس از صفحه نمایشش به من بدن ممنون میشم .
در ضمن از کجا بخرم ؟
از سازگار ؟
سازگار تخفیف هم میده یا نه ؟
اگر که تخفیف میده چقدر ازش تخفیف بگیرم ؟
در ضمن من یه 1370 گیر آوردم که فروشندش مطمئنه ولی گارانتی 3 ساله خودشون هست .
حالا با توجه به این که ایسوس به صورت جهانی 2 سال گارانتی داره اگر که من از این جا بگیرم برای اون دو سال می تونم از سازگار خدمات بگریم چون نماینده رسمی ایسوز هست ؟
یا میگن قاچاقی آوردی و گیر میدن ؟
ممنون .
موفق باشید .
جناب x-lichkingنقل قول:
نه به اون موقع که تا می تونستینf115 رو می زدین تو سر Asus N61JQ (که من تایید نمی کردم)
نه به الان که Asus رو می زنزین تو سر سونی (که بازهم تایید نمی کنم)
شاید یه ازای هر 100 تا سونی که تو ایران فروخته میشه یک دونه Asus فروش بره، پر فروش بودن آمار خرابی رو هم بالا می بره ، بماند که بعضی از واردکننده ها زحمت می کشن و لبتاب ریفرش شده رو تو حجم وسیع وارد می کنندو به جای آک و سالم به مردم می فروشند که دلیل این کار عدم وجود نمایندگی درست و حسابی در کشور ماست.
می تونید این حرف رو با مدرک ثابت کنید؟نقل قول:
من به خاطر این که میگن سری F خیلی مشکل داره بی خیال این سری شدم
اگر که خواستین بیاین اول زنگ بزنید بعدا بیاین چون شاید تموم کنه .نقل قول:
73 رو سه بعدی نداره ولی 51 رو داره و میده 2.100.000 که به نظرم سه بعدی خیلی چیز بدرد بخوری هم نیست .
اگر که سیستم معمولی بخرید با عینک نمی تونید سه بعدی استفاده کنید .
فرکانس صفحه نمایش برای سه بعدی دیدن باید 120 باشه ولی تمام نوت بوک ها به جز مدل های سه بعدی فقط 60 هرتز رو دارند .
پس فقط با عینک نمیشه سه بعدی دید و باید صفحه نمایش هم 120 هرتز باشه .
موفق باشید .
کسی میدونه توی کیش لپ تاپ پیدا میشه یا نه؟
اگه تو کیش پیدا بشه هم فاله هم تماشا!
این دو نوت بوک فقط در پردازش و گرافیک با هم تفاوت دارند و توی بقیه موارد یکسان هستند .نقل قول:
من تا الآن برام پردازش سونی مهم بود و صفحه نمایشش .
ولی با صفحه نمایش و پردازش ایسوز هنوزم به شدت مشکل دارم .
ولی نمی تونم ریسک کنم و 1600 رو که هیچ گارانتی معتبری هم براش نیست دود کنم .
اولین چیزی که نظرم رو نسبت به صفحه نمایش سونی عوض کرد موج موجی بودن بعضی هاشون هست که توی نور واقعا موج موجی میشه و سری قبل من خیال کردم که این یکی فقط مشکل داشته ولی امروز NFX رو هم دیدم که مشکل داشت و چون کار من گرافیک هست صفحه نمایش برام خیلی مهمه .
ایسوز هم صفحه نمایش قابل قبولی نداره ولی حداقل این مشکل رو نداره و زاویه دید بهتری داره اما هنوز هم اگر که از مشکل موج موجی بودن صفحه چشم پوشی کنیم واقعا سونی صفحه نمایش بسیار بهتری نسبت به ایسوز داره .
در مورد پردازش هم من با نبودن رم مشکل داشتم ولی یکی از آشنا ها داره میره کانادا قراره 2 تا 4 گیگ 1333 برام بیاره البته نه الآن و حدودا یه 10 ماه دیگه و من هم فعلا باید با همین 4 گیگ 1333 که از 4 گیگ سونی ضعیف تره باید بسازم .
اتفاقا آمار فروش شما درباره ایسوز خیلی قدیمی هست .
اون ماله موقعی بود که فقط دل مثل نقل و نبات ریخته بود و کسی ایسوز رو نمی شناخت .
در حال حاضر همونطور که خودتون می دونید 4 تا نماینده داره که فروش در حد سونی حتی یکم بیشتر هم هست .
در مورد خرابی هم من امروز توی یه مغازه بودم که مشالا روزی 20 تا نوت بوک رو شاخشه و 195 نوع نوت بوک توی لیست قیمتش با قیمت معین داره .
از مهم ترین مدل هایی که داره انواع g51 و مدل g73 و حتی 2 مدل آلینویر داره .
اطلاعات فروشندش هم تقریبا کامله .
گفت تا حالا 15 مدل از سری F رو فروخته و 2 تاش برگشت خورده و دقیقا همون موقع هم که من اونجا بودم یه NFX فروخت .
حالا ریفر یا غیر ریفر تفاوتی نداره چون بالاخره ما نمی تونیم بفهمیم تو جعبه چیه .
در کل من هنوزم میگم که توی پردازش واقعا سونی عالیه و شاید اگر که این چیزا رو نمی فهمیدم خریده بودم و حتما یه خیرتی داشته که من 10 روز پیش نخریدیم چون یه مسافرت ضروری برام پیش اومد و از شیراز رفتم وگرنه همون موقع خریده بودم .
در کل من دیگه از این سری سونی دلم چرک شده .
درباره اثبات حرفم هم توی پست بعد توضیح میدم چون این پست خیلی زیاد شد .
موفق باشید .