-
اون بازی که نشد منم میخام بازی کنم البته اکگر بازم تو این سایت باشین نرفته باشین لطفن ادد کنین اونایی که بلدن مگه چی ازشون کم میشه یک دقیقه اددم کنن دوتا سوال منو جواب بدن من بخدا با اون قدرتو سرکمایه ام دارم جوابه همه رو میدم حالا نمیدونم شما ایرانیسا چتونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
اوکی ،
ایپدیت جدیدی از بازی اومده که تایم جنگ های بازی شده به تایم ایران 10.5 شب یعنی فوق العاده شده برامون ، کلی تغییرات اومده توبازی به علاوه یه ایونت جدید که منتها 4.5 صبح شروع میشه ، نیشن وار ، که تغییر اصلی این اپدیت جدید هست و خیلی فان هست و جایزه هم مواد مورنیاز ساخت لباس ها و اصله های قدرت مند بازیه ، الان لول اپ کردن خیلی اسون تر شده و اسکیل ها بهبود پیدا کردن ، خلاصه بازی کلی فرق کرده !
یکی دیگه از مزیت ها یاین اپدیت جدید واسه ما ، اینه که ما فقط هفته ای 2 بار میایمم این ایونت رو انجام میدیم با یه تعداد کوئست های روزانه بعد ، فقط واسه جنگ های فکشن انلاین میشیم ، یعنی نیازی نیس گرین کنیم تو بازی برای لباس و پول ، وقت هم لازم نیست کلی بزاریم راحت تر به درسامون میرسیم !!
-
هر چند میدونم در این مقاله نمیای ولی ممنون شما همش اطلاعاتتو به دیگران منتقل میکنی فکر کنم ادم پخته و مفیدی باشی بهرحال قشنگ بود ون تونستم بازیشو پیدا کنم با مقاله شما یا همون پستتون
-
درود من با رم 4 و گرافیک 1 و با اینترنت 256 مخابرات ولی 2تا سیستم ازش استفاده میشه میتونم بازی کنم؟
-
سلام دوستان من امشب دانلود می کنم :) :n11:
-
نکن بازی خیلی بد شده! 5 اتک در ثانیه... دیگه کلاس های mage نمیتونن هیچ کاری بکنن
پیشنهاد میکنم allods online eu رو دانلود کنی
-
جان ؟ APS از ویژگی های کلاس اسیسن هست و اوجش 5 ضربه در ثانیه ، کلاس های مجیک بازی همیشه از قوی ترین کلاس ها بودن ، الان تمایل بیشتر سرور به سمت سیکر هست ، کلاسی که برای همه ایونت های بازی به خوبی جواب میده و تو PvP و PvE فوق العاده با باف هایی داره هست :n09:
-
آقا بنده الان ساله دارم بازی میکنم
توی سرور Ragingn Tides
90% ایرانیا تو این سرور هستن
و بنده الان با مهم ترین مشکل خودم بر خوردم
من گلد میخوام بخرم ولی نمیشه!!!
چون واقعا بازی بدون گلد اصلا امکان نداره خیلی سخته
هر کسی میتونست بگه من براش پول بدم اون برام گلد بگیره
-
در ضمن Aps از ویژگی های Sin هست و به نظر من اصلا ربطی به موضوعی که اشاره کردید نداره آقای Darzin !!!!!!!!
-
ای تاپیک زنده شو خخخخ
برادران هنوز بازی میکنن؟:n02:
من هوس کردم بازی کنم 2 3 روز دیگه دانلود تمومه دارم تورنت میگیرم خود لانچر که سرعتش! گلاب به روی عمو فیلتر چی ری@^%ده!:n22: