نه میگه برو بین دخترا و بیا دنبال من تا مامورا تو رو نبینننقل قول:
اسپیس هم که میگیرم جیبشونو میزنه و وقتی میرم بینشون دیگه خاکستری نمیشه
آیا باید پول چیزی بهشون بدم؟ اگه آره چه قدر و چه جوری؟
Printable View
نه میگه برو بین دخترا و بیا دنبال من تا مامورا تو رو نبینننقل قول:
اسپیس هم که میگیرم جیبشونو میزنه و وقتی میرم بینشون دیگه خاکستری نمیشه
آیا باید پول چیزی بهشون بدم؟ اگه آره چه قدر و چه جوری؟
آره راست میگی قبل از اینکه بهت بگه جیبشون رو بزن باید یه کار دیگه بکنی که من یادم نمیادنقل قول:
فکر کنم باید چند تا سرباز رو بکشی
شایدم نه...
چند تا چیز دیگه رو هم تست کن اگه نشد یه عکس از دستوری که نوشته بگیر بزار اینجا
من حوصله نداشتم پستهای قبلی رو نگاه کنم. کسی نظری در مورد Feathersها و The Truth نداره؟! نقشهئی، مکان یابی! آخه بعضی ساختمونهای مینویسه که The Truth Sign داره ولی اون ساختمونها کجاست؟! :19:
کسی رو نمیخواد بکشینقل قول:
از رو ساختمونها یه جوری تعقیبش کردم تا رسید به مقصد بعد پولاشون رو زد و مشکل منم حل شد
باید با e بهشون پول بدی بعدش هرجا بری دنبالت میان
فقط اگه به سربازی نزدیک بشی 2 تاشون تورو ول میکنن و میرن سراغ سربازا:31:
این پست رو برای Savooni از انجمن Bia2metal زدم تا اثبات کنم ترجمه داستان کار منه :دی × 100
سلام.بچه ها من برگشتم به اون شهری که اوون مادره و دختره هستند.میرم پیش لئوناردو بهم میگه برو طبقه بالا ولی وقتی میرم راه های منتهی به اون اتاق با نور سفید بسته و به من اجازه ورود نمیده.بغل ضفجه هم زده 20/30 کد.چگار کنم؟؟
بايد تمام Code page ها رو گرفته باشي اگر مي نويسه .
براي گرفتن آن ها تمام شهر ها رو بگرد واگر روي نقشه نگاه كني علامت يك طومار هست و اگر نديدي تمام برج هاي ديد رو برو تا اون علامت ها بيادنقل قول:
20/30 کد
البته value رو هم باید داشته باشی.
واسه ی کدکس ها اگه توی نقشه نمیبینی برو و اون VIEW POINT ها رو کامل کن .بیشترش توی ونیز هست!
من همچنان توی اون مرحله یASSASSIN'S TOMB که دسته رو میکشه و کلی تخته میا گیر کردم. ولی خوب با تلاش زیاد ردش میکنم
کی با جوی استیک بازی میکنه؟؟؟ سخته؟؟؟
من واسه ایکس باکسش رو نگرفتم گفتم شاید بازی کردن باهاش سخت باشه!!!!