ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟:41:نقل قول:
Printable View
ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟:41:نقل قول:
نقل قول:منظورم منبع اطلاعاتی درباره همین هاست دیگه... کنجکاو شدم بدونم این بشر دوباره چه دست گلی به آب داده!!! اون هم با زبان جاوا!!! :دینقل قول:
منبع خاصي نمي دونم ولي يه ويروس كار كردن كه يه ساعت تصويري متحرك هستش و موقع باز كردن تصوير گوشي خودبخود خاموش روشن ميشه :18:نقل قول:
وديگه................نمي دونم:31:
من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .نقل قول:
ممکنه ویروس باشه ؟
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
گوموش جان یه کدمخفی چیزی نداری که گوشی عکس هارو هم از تلوزیون نشون بده ؟ اگه اینم داشت دیگه خیلی عالی بود .
ممنون میشم تو که در این زمینه استادی ، یه تحقیقی بکنی ببینی می تونی کاری کنی یا نه ؟
احتمالا به خاطر تنظیمات شفافیت تصویر هستش.....اگه رو اتو باشه، بوسیله ی سنسوری که در بالای گوشی هست نور صفحه بسته به محیط تنظیم میشه....نقل قول:
من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .
سلام دوستان.
من دیشب یه رنوار KC910 خریدم اما هر چی اس ام اس میفرستم چه فارسی چه انگلیسی خالی میره:19:. حتی توی Sent هم خالی نشون میده. مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلامنقل قول:
به جمع رنواري ها خوش اومدي :11:
گوشي رو به تنظيمات كارخونه بازنشاني كنين درست ميشه چون به سر من هم اومده:27:
بابا هندونه زير بغل ما ندين باورمون ميشه:31:نقل قول:
چشم فعلا بد جوري درگير اين GPSام:46:
به جمع مرغ ها خوش اومدی! :دینقل قول:
البته من مرغ نیستم ها... جوجه ام!!! :27: آخه گوشیم رنوار نیست؛ فقط طرفدارشم... :10:
شاد و پیروز باشین :10:
بابا GPS که حله
من رفتم شمال جاتون خالی،نقشه ی راهها و شهر لاهیجان رو (البته به کمک داش حسین) از قبل گرفتم
تو راه هرجا گم و گور میشدیم خیلی شیک گوشیم رو درمیاوردم آدرس میدادم :دی