تاچش مشکلی نداره، و به نظر خودم از 5800 بهتره:20:(دوستم 5800 داره)نقل قول:
تاچش مشکلی نداره، و به نظر خودم از 5800 بهتره:20:(دوستم 5800 داره)نقل قول:
دستت درد نکنه داداش.جواب دادنقل قول:
راستش من از بیشترین چیزی که از استار خوشم اومد (الان که یه مدت گذشته) باتریش هست، یکی هم قابلیت گوگل مپ ولی اینها برام دلیل نمیشه با کوکی عوضش کنم.....خود اینترفیسش برام کفایت میکنه که یکی از دلایل محکم من هست.....دلایل دیگه هم قیافه ی گوشی هست که هنوز مست اونم...:دینقل قول:
2- سوال دوم رو از Michael Ropy عزیز میپرسم، دوست من آیا هنوز هم به خاطر خرید استار به جای کوکی پشیومونی ؟ الان اگه زمان برگرده عقب استار میگیری یا کوکی ؟ (لطفا اگه شد اصلیترین دلیل انتخابت رو هم بهم بگو)
خصوصا ارگونومیک عالیش.....هنوزم بی تعصب میگم، دیوونه ی این گوشیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید خیلی ها استار رو ترجیح بدن با دلایل خودشون.....منم نمی خوام کسی رو مجبور به خرید این گوشی بکنم بعد شاید یه چیزی بشه بگه چرا به من گفتی و.....نظر شخصی منو بخواید اینه که هنوز عاشق این گوشیم....زمان به عقب برگرده 120 درصد کوکی میگیرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه نکته هم بگم، اگه یه جایگزین خوب برای کوکی میخاید (که البته هنوز وارد ایران نشده :دی) گوشی GD510 Pop هستش که دارای اینترفیس A-Class هست که نسخه ی سبک تره S-Class هستش + دوربین 3 مگاپیکسلی عالی (طبق گفته ی جی اس ام) + باتری خیلی قوی (طبق تست های جی اس ام کوکی 2 روز، استار 4 روز و پاپ 7 روز دوام آورده...:دی) + کامپکت ترین گوشی فول تاچ جهان، یعنی هم ضخامت هم عرض و هم طول خیلی کمی داره (97.8 در 49.5 در 11.2) اینم عکس مقایسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا یه چند وقتیه که هر کلیپی که توش میریزیم و از قب داشته بدون صدا پخش میشه.ولی آهنگ ها و... همه پخش میشن الا صدای کلیپ ها
آیا میدونید مشکل از چیه؟؟؟
آقا منم همین مشکل رو با استار دارم! :41: از راهکار مجید جان هم ممنونم، امتحانش میکنم....:10:نقل قول:
شما باید کلید کم و زیاد صدا رو توی فیلم یکم نگه دارید بعد میشه کم و زیادش کرد
کجایی ای کوکی......:دی بابا من الان کچل شدم تا تونستم با داداشم صحبت کنم.....از دست این آنتن دهی استار.....یادمه با کوکی توی وضعیتی بدتر از این، چه راحت که صحبت نمی کردم....:37: :37: :37: :37: حالا خوبه من مکالمه ای ندارم! :دی
پی نوشت: امروز 2 تا مکالمه دیگه به اضافه بالایی داشتم، نتیجه مانند بالا!!! :41::41::41:
سلام دوست عزيز(saadi126) ، ميخواستم بدونم گوشي كوكي روچيكاركردي تعميرش كردي يانه؟ اگه امكان تعميرش هست واگرشمامايل باشيد من داغونش روازشما ميخرم، بالاخره بايه قيمتي با هم كنار مياييم
،راستي مباركه(5530)
سلام
دوستان یه مشکل
من یه گوشی kp500 ال جی دارم
میشه به من بگین چطوری میشه روش رمز گذاشت یا چه نرم افزاری برای رمز گذاری روی این گوشی وجود داره و روش کارش چیه؟
یه نکته دیگه اینکه نرم افزار ی برای مطالعه ای بوک روی این گوشی میخام
ممنون میشم سریع جواب بدین
خودش به صورت پیش فرض فایل های PDF, DOC, XLS رو میخونه... شما بریز تو گوشی و اجرا کن، همین!نقل قول:
یه نکته دیگه اینکه نرم افزار ی برای مطالعه ای بوک روی این گوشی میخام
امروز رفتم علاءالدین، آخرین قیمت 145 تومان با گارانتی.....
ممنون دوست من اما من واقعا رمز گذاری رو نیاز دارم
دوستان راهنمایی کنین لطفا
سلام
دوستانی که یه ماه به بالا این گوشی رو دارن ازش راضی هستین!؟ عیب خاصی نداره!؟