من؟ نه والله راسشو ميگم . ما هم به همين خيال هتل زديم بد ديديم هزار دلارو ريختيم دور . اما بعد خوشحال شديم چون نمي دونستيم كه هتل براي آدماي شهر مفتيه .
:)
Printable View
من؟ نه والله راسشو ميگم . ما هم به همين خيال هتل زديم بد ديديم هزار دلارو ريختيم دور . اما بعد خوشحال شديم چون نمي دونستيم كه هتل براي آدماي شهر مفتيه .
:)
گفتم كه بايد چند تا كار رو داشته باشي . فقط يه كار اصلا جواب نميده . چون كافيه همين قبر كني رو دو تا دو ساعته بزني تو دو ساعته سوم ميره قاطي باقاليا يعني نصف ميشه همه چيزش . مثلا من طلا رو امتحان كردم يه بار تو يه ساعت 14 دلار گرفتم اما چند بار كه شد ديدم تو دو ساعت 7 دلار گرفت . تفاوت كمر شكنه :(
تقریبا گرفتم قضیه رو ....نقل قول:
ولی هتل باز مشکوکم
شایدم هتل رو گذاشتن واسه مغازه های شهر :27:
جمعیت بیاد چرت پرت بخره ...
اقا بازی دیگه لود نمیشه تو مرورگر من
یعنی خیلی از قسمتاش لود نمیشه چیکار کنم ؟
صٌبر کنی درست میشهنقل قول:
ولي مغازه ها رو من مشكوكم فكر كنم مغزه كه لول دو بشه كلي سود براي شهره . فكر كنم اين راهنماي باي خيلي ناقصه بعضي جاهاشم فقط آلماني نوشته . اما فكر كنم اشتباه نكنم و تو فروشگاههاي شهر يه خبرايي هست اگه نباشه كل بازي يه نقص داره . ياداوري كنم كه شهر سه تا مغازه داره . يكي مغازه اصلي كه همتون ديديد و يكي خياطي و يكي اسلحه . هر كدوم يه چيزايي رو ميفروشن و همه چيزو ميخرن
سرورشون داره می ترکه.برای منم ارور 500 می داد.نقل قول:
اره دیدمشوننقل قول:
فقط حیف هتل دارمد نداره ...
70018 Players
....
فكر نمي كردن تو اين مدت كم اين همه عضو بياد تو . من يادمه عضو شدم 300 نفر بيشتر نبود اما حالا رو ببين . خداييش تبليغات خوب روش جواب داد و از برنامه هاشون جلو زد . منم ديشب مجبور بودم سريع بيام و برم . يعني همينكه باز ميشد سريع دو تا كار ميدادم و خارج ميشدم چون اگه قاط ميزد تا ده دقيقه اصلا وارد نميشد .نقل قول:
باز الان خوب شده